Totuus Kauneus ja Hyvyys Arvollinen ihmisen elämä koostuu; totuudesta, kauneudesta ja hyvyydestä.

Totuus Kauneus ja Hyvyys Elämän Filosofia

  • Lintu puun oksalla
    Lintu puun oksalla
  • Valkoinen hiekka merenrannalla
    Valkoinen hiekka merenrannalla
  • Tie talon pihalle, kukka penkki ja tumman ruskea multa.
    Tie talon pihalle, kukka penkki ja tumman ruskea multa.

Totuus, kauneus ja hyvyys elämässä on erittäin tärkeä pitää kiinni mielessä.

Totuus kauneus ja hyvyys aiheitten kokonaisuus yhdistelmä, tuli minulle kun katselin YouTube videon viime kesän lopussa, kun katselin videoita YouTube Video kanavalla, ja YouTube tarjosi minulle lisää viihdettä ja katsotavaa. Video oli Saarisen Filosofia ja systeemiajattelu 2015 Esa Saarinen. Aalto University.  Kun kuuntelin videota niin siellä oli ehdotus kirjaan, kirjan nimi on. Truth, Beauty, and Goodness Reframed. Gardner, Howard (2012-11-06).

http://www.amazon.com/Truth-Beauty-Goodness-Reframed-Truthiness/dp/0465031781

Totuus, kauneus hyvyys. 

Näitten aiheitten yhdistelmä on mielenkiintoinen, ainakin sinä merkityksessä että se tuo esille paljon ihmisen olennonn henkisen luonteen ja ihmisen aivojen ajattelua.  Miten ihminen itse valitsee itselle oman totuuden, kauneuden ja hyvyyden, riippuu monista tekijöistä ja ympäristön vaikutteista. Yksi hyvä uutinen maailman laajuisesti on se että ne ihmiset kenellä on intoa ja mielenkiintoa kehittää omaa ajattelu kykyä, he voivat kehittää sitä saamalla paljon yksikohtaista tietoa, monista eri aiheista. Laaja tietokanta pohja nykypäivänä maksaa vain sen verran mitä oma tietokone laite, ja yhdistelmä maksaa ylläpitää kuukausi maksuilla. Tietysti on muutakin vaihtoehtoja mistä saa tietoa, mutta tietoa kuin raakaaineita on paljon saatavissa,.      

Mihin ihminen suuntaa omat voimavarat? 

Ilmainen tieto on internetin kautta laajasti kasvamassa, se on monelle ihmiselle ollut todella outo ilmiö, että antavat tieto ympärimaailmaa ilmaiseksi.  Ilmainen viihde ei ole ihan samalla tasolla, mitä laaja ilmainen tieto on saatavissa esiasioista.

Viihde vai Politiikka? 

Kaikkialla maailmaa ihmiset katsoo viihdettä, siitä on useille ihmiselle tullut harrastus, voi olla että työn teossa mene niin paljon aikaa ettei ole voimia tehdä jmuuta kun vain levätä ja katsoa viihdettä. Harva ihminen on ajatellut läpi oman filosophian, niin että osaisi kertoa ja esittää sitä vaikkapa ulkoa, omille lapsille ja ystäville. Niin että siinä olisi järkeä, miten elää hyvää elämää, ja vältää tuhlaamasta turhiin menoihin, mitkä eivät edistänyt omaa hyvin vointia ja loppujen lopuksi niistä asioista ei ollut mitään muuta kuin harmia. Kyky ajatella on sellainen työkalu mistä on paljon hyötyä kun oppii sitä kykyä käyttämään.   

Sen kautta voi heijastaa paljon asioita mikä nyky maailman viihdettä viihdyttää, ja miksi nykymaailman politiikassa johtavissa asemissa johtajat eivät kykene esittämään mikä on heidän elämän filosofia. Jos heillä olisi joku tietty elämän filosophia, minkä he voisivat selkeästi esitttää ihmisille, mikä myös olisi totta, eikä vaan tekaistua farssia. Mikä myös todella ohjaa heidän elämää suurinmäärin päätöksissä, niin sitten yleinen Media pyörittämä viestintä maailma olisi paljon enemmän tietoinen mihin suuntaan he eoat viemässä tätä maailmaa. Mutta tässä hetkessä 2016, kukaa ei näytä tietävän, kaikki vaan reakoivat sarja tapahtumisiin, yksi toisen jälkeen.

 

 

    

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat