Totuus Kauneus ja Hyvyys Arvollinen ihmisen elämä koostuu; totuudesta, kauneudesta ja hyvyydestä.

Ihmisen ajatuksien energiaa

  • Ihmisen ajatuksien energiaa

Ihminen ajatuksien kautta voi luoda itselle hyvän tulevaisuuden

Ihmisellä on kyky ajatella, se on ainoa alue missä ihmisellä on 100 % itsenäisyys ajatella omia ajatuksia vapaasti.

Yleensä ihminen yksin vapaassa ajassa ilman ulkoapäin paineita, ihminen voi ajatella hänen läheistä ympäristöä.  Mikäpä olisi ihmisen historian kokemuksessa enemmän tuttu kuin luonnon ympäristö?  Kasvit, kukat ja korkealle kasvavat puut, maan päällä kävelevät eläimet ja ilmassa lentävät linnut.  Tuulen puuskien kuljettavat pilvet, metsän puitten lehtien rahinaa ja kesän ympäristön tuoksut, purojen veden rohinaa, järven rannan kohinaa, ja se tajunta että elämä on sitkeästi maan päällä paljon ihmisen ulkopuolella ympäristössä.

Eläimet luonnossa usein elävät jatkuvassa pelossa

Eläinten pelko johtuu siitä että on olemassa suuri petoja mitkä saalistaa toisia eläimiä saadakseen niistä aterian itselle.

Se on aikalailla surkea mielikuva luonnon eläinten elämän luonteesta, tietämättä milloin joku petoeläin iskee selän takaa seuraavaan kohteeseen. Käärmeet kyttäävät ja luikertelevat maan pinnalla aistiensa kautta etsien itselle saalista, armotta he iskevät sammakkoon, hiireen, tai myyrään, ajattelevat vain täydeltä tahdolta omaa itseään ja omaa nälkää. Eläimen elämä on aistien varassa, heillä on enemmän tai vähemmän eläinten keskuudessa rajoitettu ajattelu kapasiteetti. Suhteessa ihmisiin, ihmisellä on valtavan suuri kapasiteetti ajatella asioita laajemmin. Muta on myös eläimiä mitkä ovat todella älykkäitä, jopa toimivat enemmän ihmisenä kuin jotkut ihmiset. Yksi niistä on koira, jokainen tietää kenellä on tai joskus ollut koiran pentu, ja seurannut sen koiran kasvua ja ohjannut sen koiran pennut käytäntöä koulutuksen kautta, että se koira on todella innostunut elämästä, haluaa tehdä yhteistyötä, totella omistaa ja olla hänelle mieleksi, ja saada siitä myös palkkiota.  Koirilla yleensä on todella positiivinen mielenala, ainakin omistajalle ja tutuille ihmiselle, koira aina löytää uutta intoa, joka aamu innostua ja lähteä kokemaan uusia seikkailuja. Se on myös suuri vastuu omistajalle, ajatella niin että lemmikki eläimen koko elämä on täysin hänen haltuunsa.  

Lemmikki eläimen empatia

Miten lapset suhtautuvat lemmikki eläimiin? Se heijastaa paljon mihin suuntaan lapsen sosiaalinen mielenkehitys on menossa siinä hetkessä. Terve sosiaalinen mielen kehitys suhtautuu hyvin lemmikki eläimiin, siinä ei ole mitään eroa sisäisessä mielen prosessissa, onko lemmikki eläin tai joku toinen lapsi.  Ainoa ero on siinä että lapsilla on tietoisesti olemassa erilaisia kynnyksiä ja esteitä, kaikilla lapsilla yleensä ovat vanhemmat, ja jos joku lapsi kiusaa toista lasta niin siinä on pelko joutua kiusatun lapsen vihan kohteeseen, ja saada kokea samaa kipua.

Samoin eläinten kanssa, harva lapsi menee kiusaamaan sisälle vahti koiran aittaa yön pimeydessä, se voi olla hyvin pelottava kokemus, kun kokee vahtikoiran asenteen, ja kun sen valkoiset hampaat irvistää kylmästi, ja sen järkkymätön koulutus tahto toteuttaa, eikä se ymmärrä kansainvälistä voiton/rauhan V merkin tarkoitusta. Mutta lemmikki eläimet ovat monelle kiusaajalle heikko uhri, ja sairaanlainen kehitys on siinä että kiusaaja saattaa saada siitä lemmikki eläimen kiusaamisesta nautinto kokemuksen, sitä voi tulkita monella tavalla, kaiken kaikkea se on sairas kehitys periaatteelta, ja sairas kehitys sosiaaliseen yhteyskunnan suhteen.

Ihmiset nykypäivänä eivät enää teurasta ja syö toisia ihmisiä fyysisesti

Ihmisten teurastus ateriaksi aika on ohi, ja tänään hirvi paisti Suomessa maistuu ihmiselle paljon paremmin. Mutta mikä on muuttunut? Mikä on se syy että ihmisiä ei enää teurasteta ja syödä ateriana nälän hätään?

Tässä muutamia:

  • ihmisten sosiaalinen sivistys
  • ihmisen henkinen olento rappeutuu
  • on olemassa rangaistus lakeja mitkä estää ihmisten teurastuksen
  • lakien rikkojat joutuvat eristykseen sosiaalisesta yhteyskunnasta
  • ihmisen minä kuva kärsii pahojen tekojen kautta
  • ihmisillä on oikeus elää vapaasti erossa väkivallasta
  • kansainvälinen yhteyskunta

Yhteyskuntaan asetetut laki esteet muokkaa Ihmisten ajattelua ja toimintaa

 Jos ihminen on tietoinen sille laille, ja osaavat lukea sen maan laki sääntöjä.  Ihmisen perusluonteen tahto ei ole muuttunut paljonkaan, tietysti hyvien tekojen kautta ihminen niittää hyvää henkeä itselle, ja saa hyvää itsetuntoa ja vapautta toimia sosiaalisessa yhteyskunnassa. Mutta samalla se ahneuden tahto, ja epäkunnioitusta toisia ihmisiä kohden on monella tavalla vain muuttanut toiselle alueelle.  Aikaisemmilla ajoilla useasti vieraita ihmisiä raiskattiin ja ryöstettiin ahneuden takia, ja sillä tavalla hyödynnettiin itseään, lähipiiriä, kylää tai omaa valtiota.  Kunnes tuli kansainvälinen moraalinen henkinen tunnustus, ja hyväksytyt toiminta normit.  Laki laittoi lukot paikalleen esteeksi mikä esti rikoksia ja oikeustuomio laki rankaisi lakien rikkojat.

Sitten monen ihmisen itsensä hyödyntämiselle piti löytää uusia keinoja millä edistää omaa elämää? Lukot olivat paikallaan, ja esteet olivat liian vahvat. Sitten ihmisten toiminta muutti talouden puolelle, ja siellä oli mahdollisuus hyödyntää itseään jos osasi pelata peliä paremmin kuin muut. Ei ainoastaan tarjota tuote palveluja mutta pelata rahan kanssa ja saada voittoa rahan käytön avulla. 

Aito ihmisen kehitys alkaa ihmisen mielen kehityksen kautta

Mitä on aito rakentava mielen kehitys? Aito rakentava mielen kehitys alkaa olemalla rehellinen itsensä kanssa.

Mielen kehitys tarvitsee rehellisen pohjan rakenteelle, sitä ei voi kiertää pettämällä itseä. Se on paikallaan 24/7 ympäri vuoden ja on aina hereillä, ei nuku eikä ole pois poissa paikalta, niin pitkään kun ihminen on elossa. Ihmisen mieli koostu kahdesta eri osasta, tajunta ja alitajunta. Tajunta tasolla ihminen usein pettää itseään, kertoen itselle tarinaa jostain toiselle tekemästä teosta.  Hän kyllä hyvin oivaltaa, sen teon olevan väärin ja vasten hänen henkisen mielen olemassa oloa, tai joku teko mikä loukkaa toisen ihmisen oikeutta/hyvinvointia/omaisuutta. Mutta se henkisen mielen oivalluksen tieto totuudessa, survotaan pois syvälle alitajuntaan, positiivisen tai negatiivisen tunteitten avulla. Sitten salainen lukko laitetaan kiinni, salata se teko asia, kunnes seuraava tilaisuus jollekin ahneuden teolle tulee ajan kohdalle. Mutta se rikos teko sisältää energiaa, se energia liikkuu vapaasti muun näkymättömän energian kanssa, sitä ei ihmisen mielen tahdon lukko, eikä muisti kapasiteetti, tajunnan tasolla, estä eikä rajoita olemassa oloa, se on vain olemassa toisessa näkymättömässä energia tilassa.

Quantum Mechanics.

http://goo.gl/MZ0Y0Z

Ihmisen ihmeelliset ja luovat ajatuksien voimavarat

Ihmisen mielen maailma on hyvä paikka mitä jokainen voi ja tulisi kehittää, sitä pitää oppia hallitsemaan ja ymmärtämään miten mielen ajatuksia voi hallita.  Mielen ajatuksien hallinnan avulla voi itse hallita tunteita, ja tunteitten hallinnan avulla voi kohdistaa tunteet niiden arvojen ja päämääriä kohden minne haluaa elämässä mennä.    

"Jokaisen minuutin mitä käytät väärin ajattelemalla vääriä asioita, sinä menevät minuutin mielen rauhasta". – Ralph Emerson. 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat