Totuus Kauneus ja Hyvyys Arvollinen ihmisen elämä koostuu; totuudesta, kauneudesta ja hyvyydestä.

Ihmisen äly ja ymmärrys vaativat oikeudenmukaisuutta

 • Auringon valo varhain aamulla
  Auringon valo varhain aamulla

Ihmisen äly ja ymmärrys vaativat oikeudenmukaisuutta

Ihmisen äly ja ymmärrys vaativat oikeudenmukaisuutta se on luonnollinen odotus ihmiseltä joka yllä pitää oikeudenmukaisia ja rehellisiä ihmisten arvoja, elämässä pitää olla arvoja ja päämääriä minkä edestä elää.  

Ihmisen henkinen elämä on vaativaa, heti alussa ympäristö osoittaa mitkä lait ovat voimassa maan päällä.

Ensimmäinen haukkaus happea, ja ilman tyhjyyden epävarma tunne, lämpömuutos viileään, ensikokemukset ovat nopeat rajun muutoksia heti yhdeksän kuukauden elämän alun ja kehityksen jälkeen. Vasta syntynyt lapsi voi protestoida, haluta takaisin entiseen tuttuun turvalliseen tunne tilaan, ja heti äänestää omia tunteita muutoksen tullen.

Takasin vastasyntynyt lapsi ei pääse, uusi muutos on pysyvä. Siihen pitää vain tutustua, ottaa huomioon mitkä lait ovat voimassa, ja miten toimia siinä uudessa ympäristössä niitten pysyvien lakien kanssa. Happea pitää hengittää, jatkuvasti että pysyy hengissä, päätäkin voi nostaa, vaikkapa se tuntuu niin painavalta, olla ja maata selällään, tai kääntyä ympäri ja maata mahallaan. Pään nostaminen ylhäälle, ylös lattiasta, tuntuu niin raskaalta, niin kuin se vaatisi sisäisiä lihaksien toimintaa, että voi katselle ympärille, ylös, alas, sivulle, seurata mitä toiset ihmiset tekevät ympärillä.

Alussa lapsen on pysyttävä paikallaan, ei voi liikkua muuten kuin pyörimällä, selän puolelta mahalleen, mahan puolelta selälleen, Sitä sitten seuraa uusia taitoja kun alkaa kontata.  Yksi käsi varsi ensiksi ylös ja eteen, sitä seuraa toinen, ylös ja eteen.  Sitten jalkojen vuoro, yksi polvi ylös ja eteen, sitten toisen vuoro, ylös ja eteen. Sitten yhdistää käsi varren ja jalan polvien liikuntaa yhdessä, ja samalla siirtää kehon painoa oikealta vasemmalta, ja vasemmalta oikealla. Niin että oikea polvi ja vasen käsivarsi nousevat ja liikkuvat eteen samaan aikaa, sitä seuraa vasen polvi ja oikea käsivarsi eteen, noin, oikea ja vasen oikea ja vasen oikea ja vasen ja oikea. Lapsen suurin haaste on vielä edessä, että hän nousisi pystyyn seisomaan. Että lapsi voisi nousta seisomaan pystyyn, ja kävellä, hänen pitää hallita itsensä liikkumisen ja oman tasapainon.  

Maanpäällä on luonnon ilmiöt on otettava huomioon että pystyy toimimaan

Painovoima on yksi luonnonilmiö nimeltä gravitaatio, joka saa kaikki massalliset kappaleet vetämään toisiaan puoleensa. Tämän vuorovaikutuksen voima riippuu kappaleiden massoista ja etäisyydestä.

Tämä luonnonilmiötä gravitaatio, kaikki ihmiset ketkä ovat syntyneet maan päälle ovat ottaneet sen huomioon, ja toimineet se vaikutus voiman alaisena. Alussa lapsella se tulee mieleen kun yrittää seisoa jaloilla, ja kun kiipeää puuhun ja menee liian pitkälle oksalla, se taittuu tai katkeaa. Samalla tavalla tulee esille jos menee kävelemään heikolle jäälle, se murtuu alta pois ja se pudottaa veteen.

Samanlainen luonnon ilmiö näkyy olevan voimassa jos ajaa polkupyörällä mutkaan liian suurella vauhdilla, vieläpä liukkaalla jäisellä kelillä, pyöräilijän vauhti ja paino vaikuttaa liukkaaseen pintaan ja tahtoon kääntyä, niin ettei se tahto kääntyä toteudu.

 • Kaikki kaupallisten palvelujen ja tuotteiden suunnittelijat ottavat sen gravitaatio voiman huomioon palvelun ja tuotteen kehityksessä tai toimitus pakkauksissa.
 • Keittiö kalusto, keittiö kattilat, ruokalautaset, lasit ja kupit, pullot ja purkit, tölkit ja pahvi pakkaukset.
 • Talonrakentajat, katto, lattia, seinät, siltojen suunnittelu ja rakennus, veneet ja laivat, autot ja kuorma autot.
 • Tuolit, pöydät, kaapit, keinun narut ja puutarha keinun runko.

Ihminen hyväksyy että tällainen luonnonilmiö kuin gravitaatio on olemassa, ja ihminen elää elämää sen voiman alaisena, ja liikkuu ja suunnittelee rakenteita sen lain mukaan että saavuttaa hänen toivotun päämääränsä.  Siinä mielessä ihminen on onnistunut erittäin hyvin.  Ihmisen kyky käyttää matematiikkaa ja suunnitella valtavia jättiläisen kokoisia rakennuksia niin ettei ne romahda alas niitten valtavien suurten painon alla, se on huikeata ajatella, miten tarkka laskelma kyky pitää olla, ja hallita sitä suhteellisesti.

Maailman suurten riippusiltojen rakennus

 • Akashi Kaikyō Bridge 1,991 metriä. Japani.
 • Xihoumen Bridge 1,650 metriä.   Kiina. 
 • Great Belt Bridge. 1,624.  Tanska. 
 • Yi Sun-sin Bridge.  1,545 metriä.  Etelä Korea.

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_longest_suspension_bridge_spans

Maailman kaikista korkeimmat pilven piirtäjä rakennukset

 • Burj Khalifa in Dubai, 829.8 m. Dubai. United Arab Emirates
 • Shanghai Tower. 632 m. Shanghai. Kiina.
 • Abraj Al-Bait Clock Tower. 601 m. Mecca Saudi Arabia.
 • Ping An Finance Centre. 599 m. Shenzhen. Kiina.
 • Goldin Finance 117. 596 m. Tianjin Kiina.
 • One World Trade Center. 541 m New York City United States.

 https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_tallest_buildings_in_the_world

Teknologian kehitys on ollut osa sitä positiivista kehitystä maailman ihmiskuntien yhteyskunnissa.

Positiivinen kehitys ihmiskunnasta on ollut se ihminen on jossain vaiheessa historiaa alkanut ajattelemaan, ja se asian ajattelu on luonut ja tuonut esille fyysisen muodon ajatuksesta. 

Se fyysinen muoto on antanut lisä intoa ja halua ajatella, luoda lisää fyysisiä esineitä tai ratkaisuja ongelmiin ajatuksien kautta.

Mutta se perinteellinen ajatuksien rakenne, ajatella, luoda fyysisiä esineitä tai ratkaista ongelmia itselle tai lähipiirille usein lähtee raiteilta.  Ajatukset eivät sitten enää ole rakentavia siinä perinteellisessä mielessä, pää tavoitteena miten rakentaa ja ratkaista ongelmia. Joku muu asia tai toinen tavoite saa mielen haltuun. 

Mikä yhden asian käsitys voisi ohjata ajatuksia pysymään oikeilla raiteilla?

 1. Se yksi asia on oikeudenmukaisuus. 
 2. Mikä on oikeuden mukaisuus?
 3. Mistä tiedämme että oikeudenmukaisuuden käsite on aitoa?  

Siitä oikeudenmukaisuuden periaatteista on todisteita, sen oikeudenmukaisuuden hinnasta ovat monen satojen miljoonien ihmisten uhrit maksaneet kaiken.  Ihmisten uhrit ketkä joutuivat juuri sille samalle tietämättömyyden vallan käyttäjän alle, joskus tietämätön yksilö henkilö, kenellä oli intohimoa, voiman ja vallan himoa toimia tietämättömän itsekkäästi. Korostaa itseään yli ihmiskunnan perus oikeuksia, ja itsekkäästi rikkoa kansainvälisten oikeudenmukaisuuden periaatteita.  Mutta vain osa oikeudenmukaisuuden totuudesta on ihmisten tiedossa, miksi niin on? Siksi että ihmiset eivät vaivaa itseään puolustamaan oikeudenmukaisuutta, ja siitä syystä he ovat kuin avuttomia rampoja puolustamaan oikeudenmukaisuutta. Missä on heinän kynä? Missä on heidän paperi? Mitä he kirjoittavat?  Missä ovat todisteet oikeudenmukaisuudesta? 

 Milloin oli maailman suurin oikeudenmukaisuuden puolustus tapahtuma? 

Se oli Maailman Sodan 2 oikeudenkäynti Nuremberg oikeuden puolustus tapahtumisessa. Siitä tapahtumisesta harva tietää tai ymmärtää yhtään mitään Suomessa. Miksi Suomessa ei ymmärretä Nuremberg oikeudenkäynnistä mitään?

Yksi syy saattaa olla sille että tietoa ei ole saatavissa suomen kielellä, ja harva vaivaa itseään oppia Englanti kieltä.    

https://www.youtube.com/watch?v=N1GIWa4ncMY

Toisen maailman sodan loputtua, suuri kysymys oli se monen mielessä että miten rangaista Natsi Saksan sotarikollisia, heidän julmuudesta Euroopassa?

Stalin oli valmis teloittamaan Natsin Saksan armeijan sotakuntaan kymmenillä tuhansilla.  Jotenkin samaa mieltä oli Winston Churchill.  

Henry Lewis Stimson ja United States Department of War loi ensimmäisen laadittu ehdotukset kansainvälisen tuomioistuimesta, ja tämä pian sai kannatusta tulevan presidentti Truman. Stimson suunnitelma johti lopulta Nürnbergin oikeudenkäynnille 1945 - 1946, joilla on ollut merkittävä vaikutus kansainvälisen oikeuden kehittämiselle.

Kaikista eniten poikkeava idean ehdotus tuli Yhdysvalloista, Henry Lewis Stimson uskoi että saksan sota rikolliset tulisi ainoastaan tuomita oikeudenkäynnin kautta, tuoda ne kansainvälisen tuomioistuimen eteen ja sen prosessin läpi vasta tuomita syylliset.  Hän uskoi että sellainen prosessi oli järkevä prosessi mikä kantaisi uskoa tulevaisuudessa Saksan kansassa oikeudenmukaisuudelle periaate prosessille.      

Nürnbergin oikeudenkäynnit on nimitys kolmentoista oikeudenkäynnin sarjasta, jossa toisen maailmansodan voittajavaltojen Lontoossa tekemän sopimuksen pohjalta perustettu tuomioistuin.

Esipuhe.

    “The laws of God and of man have been violated, and the guilty must not go unpunished”.

”Jumalan lakeja, ja ihmisten lakeja on rikottu. Syylliset eivät saa jäädä ilman rangaistusta”.

Nykypäivän yhteyskunnan henki, mikä usein on humanistinen hedonismi, sanoo että ei ole jumalaa olemassa, siten ei ole jumalan lakeja, eikä ole mitään ihmisiä määrääviä lakeja, siksi kukaan ihminen ei ole syyllinen mistään asiasta. Ainoastaan on olemassa vapaus.  Venäjän mieleiset ihmiset Suomessa ovat sanoneet että ei ole mitään kansainvälisiä lakeja, niitä ei olemassa, on vain itsenäisten valtion omia lakeja. Sellainen ajattelu palvelee vastuutonta toimintaa, jos ei ole kansainvälistä lakeja niin sitten roistovaltioilla on vapaus tehdä mitä oma tahto haluaa tehdä.  Sellainen filosofia vie Eurooppaa takaisin Hitlerin, ja Stalinin ajoille. Tai toisin sanottu sillä keinolla soveltavat itselle samankaltaisen rikollisuuden filosofian ja mielentilan kuin Hitler ja Stalin.          

Miksi Suomessa ei ole ollut kiinostusta Nuremberg oikeudenkäynille? 

 • Yksi syy on että Suomi oli yksi monen muun rinnalla väkivaltaisen hyökkäys sodan uhri vuonna 1939 -1940. 
 • Eikä saanut kansainvälistä apua, eikä tarpeeksi tukea, eikä oikeudenmukaista vastausta sille vääryydelle mitä se voiman ja vallan himon juntit, Neuvostoliiton johtajat ja Stalin, olivat munineet heidän päämajassa.  Ei myöskään tullut apua Virolle, eikä apua tullut Puolalle, eikä muut ketkä sitä apua kovasti kaipasivat heidän terveen oikeudenmukaisuuden ymmärryksellä. 
 • Suomi Joutui myöhemmin 1941- 1945 häviävien puolelle. Ei olisi joutunut jos apua olisi tullut 1939 – 1940.   
 • Suomi oli hyökkäys sodan uhri vuonna 1939. Sille hyökkäys sodalle ei ollut mitään oikeudenmukaista, tai kansainvälisiä perusteita, ei mitään oikeuksia naapuri maan toteuttaa väkivaltaisen hyökkäys sotaa Suomeen Marraskuu 1939.  Se on totuus. Se on kansainvälinen oikeudenmukaisuus periaate jo ajoilta 1920.

”1920-luvun Suomi noudatti ulkopolitiikassa puolueettomuuden periaatetta, ja näin ollen niveltyminen Kansainliiton järjestelmään oli Suomelle luonnollinen ratkaisu. 1927 Suomi haki ja pääsi Kansainliiton neuvoston vaihtuvaksi jäseneksi seuraaviksi kolmeksi vuodeksi.

Liiton periaatteet lupasivat pienille valtioille aiempaa suuremman roolin kansainvälisissä suhteissa, mihin Suomi suhtautui myönteisesti”.

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Kansainliitto

Tässä on se Euroopan sivistyksen mielenkehityksen piste, kaksi askelta eteen ja yksi askel taakse.

Osa ihmisistä ajattelee järkevästi ja ovat tietoisia mikä on oikeudenmukaisuutta, sitten yhteyskunta menee yhden ja kaksi askelta eteenpäin, kunnes joku juntti maan diktatuuri johtaja voiman ja vallan himossa ottaa lait omiin käsiin ja alkaa kirjoittaa laki kirjat uudeksi. Sitten koko Eurooppa ottaa askeleen taaksepäin.  

Missä vaiheessa Suomi yhteyskunta, sen idea on ollut puolustaa ja yllä pitää oikeudenmukaisuutta?

Minun mielestä se alkuperäinen perinne voi yksilöitten ihmisissä jossain määrin seurata pitkälle ajassa taaksepäin kantasuomalaisten ihmisten perus henkisiin rakenteisiin.  Ihminen on henkinen olento, sillä on äly/aivot/järki, ihminen on ollut herkkä luonnon elämälle. Luonto on tarjonnut paljon monipuolista virikettä ja viihdettä minkä mukana ihminen on elänyt, sillä on myös ollut kokemuksia, lemmikki eläimiä, lintu tai koira, kissa tai kani, pässi tai poro, hevonen tai joku muu eläin mistä se on pitänyt huolta niin kuin omana. Perhe, ystävät tai kylä, on hyvin mahdollista että siinä on yhteinen henki, järkevä yhteisö mikä elää luonnon elämän rytmin mukaan ja palvelee toinen toisia, kunnes jotain tulee ulkoa päin.

Kaikki suuret Euroopan historian ihmisten teurastukset ovat tulleet ulkoapäin. Joku intohimoinen tavoite, diktatuuri johtaja, kasvattaa sota koneistoa ja käyttää sitä oman tahdon hyväksi.  Ei ajatella naapuri ihmisten oikeuksia, vain ajatella omia himoja, valtaa ja voimaa.  Se oli Neuvostoliitto ja se on Venäjän johtajien periaate.  

Historiassa on ollut aitoja rehellisiä ihmisiä     

Ihminen on henkinen olento, sillä on äly/aivot/mieli, ja liikkuu fyysisesti maan päällä. On selvää että henkinen ihminen on vuorovaikutuksessa maan päällä mielessä, fyysisesti ja henkisesti, ja jos hän ajattelee älyn kanssa järkevästi, ja yksimielisesti uskoo ajatuksien ideaan, vaikkapa idea moraali arvoista ja oikeudenmukaisuudesta, niin hän sitten alkaa toimia fyysisesti sen ajatuksien perustalta mitä hän toteaa olevan totta, järkevää ja arvollista ihmisen elämälle. Mikäpä olisi suorempi esimalli mikä tuottaa tulosta kun ihminen kuka opettaa omille lapsille elämän viisautta. Tämä ajatus ei ole mitään kokeilua, eikä fiktiota, tämä on totuus ihmisestä. Se oli käynnissä jo 3000 vuotta sitten, sitä ihmisen tarinaa voi lukea raamatusta.  On täysin selvää että älykäs ajatteleva ihminen joka välittää elämästä, arvostaa ihmisen elämän merkitystä, niin hän sitten tietoisesti kirjoittaa asioita ylös. Heillä (raamatun kirjoitukset) oli myös erätuomari mielessä, sille mitä he kirjoittivat, etteivät he lähteneet sille ihmisen luonnolliselle itsepetoksen tielle, kirjoittaa vain itsestä, he halusivat tietää ja ymmärtää asioita elämästä.  Ihminen joka elää omassa itse kuplassa, on täynnä itseä, hänellä ei ole kykyä uskoa sen ulkopuolelle, eikä järkevää pohjaa ajatella niitä asioita mitkä ovat hänen kuplan ulkopuolella.  Ymmärrätkö tämän totuuden ihmisen rakenteesta?

Hybridi sota oli täydessä käynnissä jo vuonna 1939 – 1946, se kylvi paljon asioita ihmisten mieleen.

”Hybridisodankäynti on valtiollista tai ei-valtiollista toimintaa, jossa käytetään useita sodankäynnin muotoja, kuten tavanomaista asevoimaa, epätavanomaista taktiikkaa ja rikollista toimintaa. Sotataidollisesti kyse on epäsuoran (indirect) ja suoran (direct) sotataidollisen lähtökohdan sulauttamisesta toisiinsa. Englanninkielisessä keskustelussa näitä lähtökohtia kutsutaan eräänlaisina lähestymistapoina sodankäyntiin: "approach to warfare”. Niillä viitataan sotataidollisiin perusteisiin, paradigmoihin, jotka ovat keskenään perustavanlaatuisesti erilaisia".

Yhteinen nimittäjä elämässä on oikeudenmukaisuus

Hybridi epätavanomaista taktiikkaa voittaa ja valloittaa jonkun toisen vastapuolen. Vuosi 1939 se oli Neuvostoliitto joka tavoitteli voittaa ja valloittaa itsenäisen Suomen.  Suomi käsite on tullut kantasuomalaisista, kantasuomalainen luontoa kunnioittavaa sielu, ihmiset olivat henkisiä olentoja luonnon keskellä, heillä oli äly/aivot/järki/ ja tekivät fyysistä työtä.  Sillä ei ole mitään tekemisessä Neuvostoliiton kanssa. Neuvostoliiton johtajat yrittivät tehdä Suomen kansan historiasta väkisin jotain heidän omasta kulttuurin kaltaista sekasoppaa, liittää Suomi Neuvostoliittoon. Heillä ei ollut mitään oikeutta sellaiselle pakko kulttuuri sekoitus ajatukselle, se oli Stalin itsekästä intohimoisen voiman ja vallan ahneuden mielen saastaa, joka ei edes kyennyt ylläpitämään omaa tervettä perhettä. Eikä saavuttanut yhtään mitään kunnioitusta maailman laajuisesti,. ainoastaan kirousta, siksi että hänen toimesta miljoonan ihmisten elämä oli helvettiä, perheitä hajosi, jäseniä kuoli tai hävisi, ja elämät loppuivat kesken.  Diktatuurilla eikä ollut mitään valtuuksia tai oikeuksia mennä rajan yli naapuri maihin ja kylvää kuoleman tuhoa siellä. Eikä mitään valtuuksia tai oikeutta tuhota toisten ihmisten elämää, omassa tai naapuri maissa.               

Tässä vaiheessa pitää ottaa huomioon erikoisen tärkeä osa järkevästä ihmisen elämästä, se on yhteinen nimittäjä.  Yhteinen nimittäjä mikä vaikuttaa ympärimaailmaa, riippusiltojen arkkitehtuurien rakentajien suunnitelmissa oli ja on edelleen gravitaatio, sama yhteinen nimittäjä kansanvälisesti maailman suuren korkeissa rakennuksissa on myös gravitaatio. Tämä yhtenäinen yhteinen nimittäjä ihmisen elämälle ympäri maailmaa on Oikeudenmukaisuus. Samalla tavalla kun gravitaatio on kaikkialla joka päivän kokemuksissa niin sitä harvoin tulee ajatuksen mieleen, ellei työ vaadi sitä matematiikkaan perusteelta, tai muut koreat maan pinnasta ylhäällä vaara tilanteet.

Oikeudenmukaisuus

Harva ihminen ajattelee oikeudenmukaisuuden periaatetta. Ja jos sitä ei ajattele, eikä ymmärrä, miten sitten olisi mahdollista ottaa kantaa tai puolustaa sitä?  Se on mahdotonta. Siksi politiikassa ihmiset ovat kuin lähinäköisiä lampaita, he luottavat ”politiikan paimeneen”.  Politiikan ”lampailla” on usein deduktiivinen mielen tila, he eivät ajattele laajemmin oikeudenmukaisuuden periaatteen pohjalta, ottaen huomioon ne asiat mitkä on todistettu olevan oikein, oikeudenmukaista ja minkä historian vastakkain asettelusta, monet sadat miljoonat ihmiset ovat joutuneet jo puolen tai toisen uhreiksi.

Hybridi sodan epätavanomainen taktiikkaa

Tässä muutama esimerkki miten Neuvostoliitto vyörytti oman tahdon voiman yli Suomen johtajien ja Suomalaisten.

1.Rikosmielisten aivojen suunnitelmat

2.Rikosmieli keksii kieron tekosyyn, toteuttaa se ja sitten vaatia Suomen maan alueen luovutusta ja alle kirjoitus siitä’ että se olisi ”lakien suojaama” todiste omaisuuden luovuttamisesta.

3.Sodan uhkauksien alla Suomen valtionjohtajat alle kirjoittavat sitä mitä viholliset vaativat   

4.Suomi oli sota rikoksien, rikos ihmiskuntaa vasten syyllisten puolella

5.Suomi aloitti väkivaltaisen hyökkäys sodan 1939 - 40.

6.Suomi aloitti sodan Neuvostoliittoa vasten

7.Suomi teki sota rikoksia 1939 – 45.

8.Suomen valtion johtajat olivat syypäitä sodasta 1939 - 45

9.Suomi oli Natsi Saksan liittolainen maailman sodassa

10.Natsi Saksa oli syyllinen Katyn metsänteurastuksista 1940.   https://en.wikipedia.org/wiki/Katyn_massacre

11.Ainoastaan Natsi Saksan fasisti johtaja Hitler, ja sen liittolaiset olivat kaiken pahan alku Euroopassa vuonna 1939 -45.

12.Neuvostoliitto on rauhan omainen valtio. Eikä ole tehnyt mitään rikoksia historiassa. 

13.Neuvostoliito ei ole ollut syyllinen mistään rikoksista eikä ole kenellekään vastuullinen.

14.Karjalan kannas on osa Neuvostoliittoa. Samoin Pohjois-Karjala, Vanha Salla ja Petsamon kunta.

15.Suomella ei ole mitään perusteita olemassa oloon, Viipuri on aina ollut osa Venäjää tai Neuvostoliittoa.   

Ihmisen ovat taistelleet ja kuolleet puolen ja toisen oikeudenmukaisuuden puolesta.

Oikeudenmukaisuus on todistettu olevan hyve, kakki ketkä arvostaa oikeudenmukaisuutta hyvin vapaasti todistaa sen olevan hyve, ja perustuu ihmisten perus oikeuksiin olla ja elää rauhallista vapaata elämää.    

Vuosi 1945,46 Nuremberg oikeudenkäynti, oli selkeä todistus siitä mikä oli ylipäätään oikea toiminta malli oikeudenmukaisuudesta. Se oli valtavan suuri ponnistus Amerikasta puskea laillinen oikeudenmukaisuuden prosessi tapahtuma läpi Eurooppaan, ajassa milloin väkivaltainen diktatuurinen helvetti oli karannut käsistä Euroopassa, muutamien tahto vastassa satoja miljoonien ihmisten elämän oikeudenmukaisuuden käsite.

 Mutta se esitys oikeudesta, sitä esitettiin olevan tosi oikeudenmukaisuutta, ja se koki paljon vastusta. Vastapuoli ei hyväksynyt sen olevan oikeudenmukaisuutta. Vastapuolen mielessä oli elänyt kymmeniä vuosia epäkunnioitusta tai vajavaista ymmärrys siitä mikä oikeasti on oikeudenmukaisuus. Heillä ei ollut tarpeeksi kattava ja sitova vakaumus kunnioittaa ihmisten oikeuksia laajemmin, vaikkapa he saattoivat hyvin ymmärtää sen merkityksen omassa perheessä tai lähipiirissä. Heidän tahto oli edistää omaa piiriä muitten naapuri maitten kustannuksella.

Natsi Saksan johtajilla oli voimassa sama henki ja filosofia, kun oli myös Neuvostoliiton johtajien sielun mielessä.  Sellainen perus ahneus käyttää voimaa ja valtaa. Todisteet siitä voi kuka vaan lukea Internetistä, miten Hitler ja Stalin ajatukset tulivat yhteen yhdessä sielun hengessä, samat mielen ajatukset, mitkä välitti Molotov ja Ribbentrop sopimuksen päämäärälle, ryöstää Itä Euroopan ihmisiltä pois omaisuutta ja maa alueita.

https://en.wikipedia.org/wiki/Molotov%E2%80%93Ribbentrop_Pact

Nuremberg  oikeuskäynnissä vastapuolet sanoivat että se ei ole heille reilua. Oikeus kysyi heiltä, miten te voitte vaatia enemmän armoa omasta hengestä, kun ette ole itse antaneet sitä armoa teidän uhreille? He sanoivat että missä ovat todisteet? teidän pitää todistaa asia ensiksi, se olisi reilua?  Nuremberg oikeus prosessi toi esille todisteet, ja syyllisten sota rikoksien perusteelta noin 100 sota rikollista sai kuoleman tuomion, osa niistä teki itsemurhan.

Oikeudenmukaisuuden periaatteita oli rikottu

Natsi saksan johtajat rikkoivat oikeudenmukaisuuden periaatteita.  Samalla tavalla Neuvostoliiton johtajat rikkoivat Oikeudenmukaisuuden periaatteita. Samalla tavalla Venäjän johtajat ottavat osaa Neuvostoliiton sota rikoksille kun he hyväksyvät ja jopa unelmoivat sitä voiman ja vallan rakenteita mitä Neuvostoliiton johtajat saivat aikaansa. Venäjän johtajien mielessä, mielikuva Neuvostoliitosta on positiivinen mielikuva, se Neuvostoliiton imago.

Samalla tavalla Syyrian Presidentin imago Syyrian hallituksesta on heidän mielestä sallittavaa ja hyväksyttävää, riippumalta että yli 250 000 ihmistä on joutunut Syyrian sisällissodan uhriksi.  Heillä on omat perusteet sille, mutta he eivät ole ajatellut sitä asiaa ihmisten oikeudenmukaisuuden kannalta. Oikeudenmukaisuuden periaate on sama tänään kuin se oli vuonna 1939 – 1945.

Samalla tavalla venäjä myös on esittänyt paljon tekosyitä sille että miksi heidän juuri ”piti” valloittaa Ukrainan Krimin niemimaan, etteivät ”fasisti natsit” saa sitä itselle.  Sellainen argumentti tulee heidän sielun mielen tilasta mikä on samankaltainen kun oli Stalinin tekosyitä sanoen ensiksi, että Suomi aloitti sodan vuonna 1939, ja sitä seurasi niin että Terijoki oli liian lähellä Pietaria, ja pienin Suomi oli suuri uhka Neuvostoliitolle.   Enempi totuus on että Stalin oli henkisesti sokean ahne voimalle ja vallalle, hänelle se oli suuri kiusaus käyttää sitä sota koneiston väkivaltaa uhata ja jyrätä pienet naapuri maat hänen omalle tahdolle.

Se asioitten toimien syy löytyy paremmin Stalinin korvien välistä, aivoista, ja hänen sielun hengestä. Se ei ollut itä Euroopan pieni naapuri maitten syy, miksi Stalin piti sinne yli rajan hyökätä.  Syy oli siinä että Stalin oli sen ajan suuruuden hullu, hänelle oli tullut voimaa ja valtaa, se oli sitten suuri kiusaus ateistille toteuttaa, tehdä itsestä epäjumalan kultti. 

Mitä piilee venäjän johtajien mielessä?

Ihminen on henkinen olento, käyttää älyä ja ajattelee, sitten ajatukset tulevat ilmi fyysisen ilmiön, tekojen tai luomuksen kautta.  Kuusi asiaa ilmaisee selvästi mikä on aktiivinen asenne Venäjän johdossa:

1.Asenne Neuvostoliittoon vailla mitään NL sota rikoksien tunnustusta, tai tahtoa purkaa/soveltaa rikoksia.

2.Neuvostoliiton totalitaarinen epäoikeudenmukainen valtion ihailu.

3.Voimakäytön keinot ovat samat Neuvostoliiton ajoilta ja nykypäivänä Venäjän johtajilla, tekojen päälle paljo valheellisia tekosyitä.

4.Aito henkinen oikeudenmukaisuus on sivutettu, sen sijaan haaveilevat Neuvostoliiton aikoja.

5.Venäjän mieli toteutuu Syyriassa, aktivoida sota kalustoa ja sotia.  

6.Venäjän maanpinta alue, yksi neliö kilometri Venäjän/Neuvostoliiton valloittamaa aluetta on paljon arvokkaampi heille kun kansan kehitys ja sivistys. Vaikka se yksi neliö kilometri, tai kaupunki olisi ryöstetty naapurilta, he eivät ajattele naapurin näkökulmaa oikeudenmukaisesti.

Venäjän legitiimi

Venäjän maan pinta alue on vain muutaman kansainvälisten oikeudenmukaisuuden lakien varassa. He saattavat uskotella itselle että kun heillä on suuret ydin ase varastot niin he voivat kirjoittaa omat säännöt ja lait millä oikeudella he omistavat niin suuren maapallo pinta alasta. Siihen valheelliseen periaatteen Venäjä ja Neuvostoliito ovat usein turvautuneet (heidän mielessä) että jos heitä on enemmän, tai isompi armeija mitä naapurissa, niin sitten he voivat laajentua ja kirjoitta, määrätä toisia naapurissa mikä laki on maailmassa voimassa.  Kaikki heidän valtion periaateet perustuu voiman käyttöön. 

Se on juuri syy miksi Neuvostoliiton ateismi ei ole mennyt kaupaksi maailmalla.  Sen kielteinen syy on loogisesti ymmärrettävä, se kieltää ihmisen perus rakenteet olemassa olon.  Ihminen on henkinen olento, äly, aivot, ihmisen järkevä kyky ajatella ja liikkua fyysisesti. Henkisellä ihmisellä on ulottuvuuksia, luovuutta ja vapautta olla itsenäinen, Neuvostoliiton johtajien pakkomielisyyden, suppeat suurihulluuden intohimot eivät arvosta eikä kunnioita ihmisen elämän merkitystä maanpäällä.

Miten suhtautua kierolle rikollisen mielen vääryydelle? 

Vastaus on suora ja selvä. Hybridi epätavanomaista taktiikkaa on vyöryttää henkisesti, tulla yli ja valloittaa vaikka väkisin. Jos ei ole tietoa asioista järkevästi aivoissa, sitten ei ole mitään millä kohdata sitä vyörytystä.

Suomen valtion/yhteyskunta historiassa, on monella tavalla joutunut epäoikeudenmukaisten hyökkäysten alle, ja väärille syytöksille. Historian ahne julma vihollisen runttaa rauta nyrkillä, toimii säälimättömästi, niin siinä joku usealle pettää henkisesti, jos ei pidä oikeudenmukaisuuden asian ydintä mielessä, ja pallo silmää yllä.  Siinä pitää olla oikea tieto mikä on oikeudenmukaisuus? Mihin se perustuu?

Sen tiedon oikeudenmukaisuudesta pitäisi olla myös kyky kertoa ja viestittää siitä toisille. Siitä kehittyy yhteysymmärrys oikeudenmukaisuudesta.         

Hybridi epätavanomaista taktiikkaa sekoittaa ihmisten kykyä ajatella tietoisesti ja järkevästi. On totta että ihmisellä on vapaa tahto ja vapaus ajatella omia ajatuksia, eikä sitä kukaan pysty estämään. Jos on mielessä tietoinen ymmärrys, oma tajunta, ja tahto miten asiat ovat ja toimivat.

Suomen yhteyskunta

Ei ole sattumaa että Suomen yhteyskunta on ollut usein jakaantunut moneen osaan, eripuraa ja monia tulkintoja mikä on oikeudenmukaisuus? Syy sille voi olla että he eivät ole ajatellut asiaa tarkemmin, porukan mielipide sitten määrään mitä sen suunta on, eivätkä kaikki ole tietoisia historian tapahtumisista.

Ihmiset monesti yksinkertaisesti eivät ole tietoisia historian tosiasioita, heillä saattaa olla oma ymmärrys jostain näkökulmasta, sellainen mikä sopii heidän pienen porukan mielipiteelle, eivätkä kykene erottamaan laajemmin valheita tosiasioista. Tosiasialla tarkoitan oikeudenmukaisuutta maailma näkökulmasta, mikä palvelee oikeudenmukaisuuden käsitystä.

 Toiseksi saattaa olla että ihmiset eivät ajattele laajemmin oikeudenmukaisuuden merkitystä? Kaikki kokee ja tietää mitä epäoikeudenmukaisuus tuntuu kun sitä itse kokee. Jos joku vie brändi pipon, pelimailan, kengät, rahapussin, polkupyörän, auton renkaat, poikakaverin, tyttökaverin, auton, isän, äidin, veljen, siskon, talon, kylän, jopa kaupungin.  Se on yksi ja sama oikeudenmukaisuuden periaate. Ei mitään eroa periaatteen näkökulmasta, nämä listatut kokemukset ovat kyllä rajusti isommat tai pienemmät arvoltaan.  Syylliset aina tyrkyttävät tekosyitä, jopa valehtelet sanomalla että se oli heidän omaisuutta, sinä varastit sen ensiksi heiltä, jne. Se on rikollisen ihmisen mielen kirous. Paras keino taistella vasten Hybridi epätavanomaista taktiikkaa, on pysyä etäisesti loitolla kaikesta rikollisuudesta. Itse pitää tietää mikä on oikeudenmukaisuus ja noudattaa sitä.        

Usein Neuvostoliiton ajalla uskontoa harrastavat ihmiset joutuvat vankilaan uskonnon tunnustuksen takia, he olisivat päässeet vapaaksi jos kielsivät uskonnon. Uskovaisilla oli ollut kotona ollen raamattu, mitä he olivat lukeneet ennen kuin joutuivat pidätetyksi vankilaan, se tieto oli heidän mielessä. Monet joutuivat kidutuksien kohteeksi, eikä ollut mitään lukea, yrityksiä saada henkilön kieltämään uskonnon, he eivät sitä tehneet, siksi että heillä oli oikea oikeudenmukaisuuden tieto mielessä, puolustivat sitä raamatun kirjoituksia , henkisiä totuuksia elämästä.     

Hybridi epätavanomaista taktiikkaa, Neuvostoliito käytti sitä hyväksi monta kertaa. 

 Suomi on hävinnyt maan pinta aluetta joka kerta.

 Sitä asiaa voi tutkia ainakin kahdelta eri kantilta: Miten raju oli taistelu? Mikä oli menetys? Mikä oli henkinen vaikutus? Mikä oli syytöksen hyökkäys? Mikä on tieto totuudesta ja asenne tulevaisuudessa?

Siitä voi ottaa yhden asian mitä voi heijastaa positiivisella kuvalla, on parempi menettää neliö kilometri maa aluetta ja säilyttää terveen käsityksen oikeudenmukaisuudesta. Kun himota ja varastaa neliö kilometri naapuri maan alueesta ja saada siitä palkaksi henkisen energian mikä teki heistä sokeaksi yhteisen oikeudenmukaisuuden nimittäjän suhteen.  Ihminen ei saa olla tietämätön, eikä saa olla naiivi ihminen, eikä rikollisen mielen kierouden kautta epäoikeudenmukainen.  Kiitos tämän kirjoituksen lukemisesta, kerro mitä asiaa sinä sait tästä irti.            

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat