Totuus Kauneus ja Hyvyys Arvollinen ihmisen elämä koostuu; totuudesta, kauneudesta ja hyvyydestä.

Usko oikeudenmukaisuuteen

 • Pohjois Suomen Lappi maisema.
  Pohjois Suomen Lappi maisema.

Usko oikeudenmukaisuuteen

Usko oikeudenmukaisuuteen on hyvä asia, mutta kaikilla ihmisillä ei ole uskoa oikeudenmukaisuuteen.  Mistä tulee oikeudenmukaisuuden käsityksen tajunta?  Se tulee kasvatuksen ympäristönkautta. Yleensä lapsien vanhemmat hyvä tahtoinsesti korostavat, kannustavat ja kasvattavat oikeudenmukaisuuden arvoja heidän perheen lapsiin.  Näyttämällä esimerkkiä, lukemalla kirjoja ja kertomalla tarinoita menneen ajan ihmisistä ketkä kasvoivat samalla tavalla nuorena ihmisenä elämän valintojen edessä.  Kun ihmiset uskoivat ja noudattivat oikeudenmukaisuuden periaatteita, niin heidän elämä ajallaan tuotti hyvää rauhanomaista hedelmää, eikä heidän tarvinnut ottaa toisilta mitään pois tai vahingoitta toisia ihmisiä.

Usko oikeudenmukaisuuteen on sisäinen hyve, ja henkinen arvo 

Usko oikeudenmukaisuuteen vie oikeudenmukaiselle elämän polulle, siinä polulla on päämäärä, se vie elämän ymmärryksessä ylöspäin jos niin suuntaa ja sitten näköalat aukenee, ymmärrys kasvaa ja laajenee.  Matkan varrella on monet koetukset, kiusaukset ja valheellisesti harhaan vieviä vaikutuksia.  Mutta oikeudenmukaisuuden henki ja ymmärryksen kautta, on mahdollista tietää oikea rauhanomainen elämän suunta ja ylittää kaikki koetukset ja kiusaukset matkalla. Se vaatii oikeata tietoa, uskoa ja henkilökohtaista vakaumusta.  

Lapset itse omassa elämässä, omalla ajalla tekevät valintoja mitkä vahvistavat niitä arvoja mitä he ovat nähneet ja oppineet vanhemmilta, veljiltä, siskoilta, opettajilta ja lähiystäviltä.  Oikeudenmukaisuuden tajusta tulee ajallaan osa heidän persoonaa. He itse valitsevat itselle tien polun, mitä puolta elämän arvojen näkymätöntä vedenjakajaa he kulkevat?

Oikeudenmukaisuuden näkymätön vedenjakaja

Elämän näkymätön vedenjakaja johtaa ihmisiä erisuuntiin, kasvatus, tieto, tahto, arvot, koulutus, viihde ja sosiaaliset ystävät ovat kaikki erittäin tärkeitä elementtejä mitkä voivat johtaa ajattelevan ihmisen yhdelle tai toiselle puolelle oikeudenmukaisuuden vedenjakajaa.  Jossain vaiheessa elämää suhde oikeudenmukaisuuteen alkaa kasvaa ja kehittyä. Sitä ymmärrystä oikeudenmukaisuudesta pitää kasvattaa ajattelun kautta, lukemalla kirjoja, opiskelemalla, kuuntelemalla ihmisen moraali arvojen tarinaa.  Samalla ottaen huomioon että moraali arvojen puolustuksessa ja ylläpidossa siinä pitää luopua jostain henkisesti, ensimmäinen luopuminen on hylätä epäoikeudenmukaisuus ja rikollisuus. Käytännössä henkisesti siinä ihminen vaihtaa puolta, näkymättömän henkisen vedenjakajan yhdeltä puolelle toiselle.

Ihmisen henkinen olento

Ihminen on henkinen olento, se kyllä vaatii että ihminen herää ja löytää itsensä, sen kautta tulee itsensä tietoiseksi.  Heti alussa elämää vauvan on luonnollista tulla itsetietoiseksi, sehän näkee muutaman viikon iäisessä vauvassa, ne tutkivat omien käsien sormia ja varpaita. Heille tulee käsitys omasta fyysisestä olennosta. Sitä samaa kehitystä jatkuu seuraava 0-5 vuotta, ja 5 – 10 vuotta, 10 - 15 vuotta ja niin edelleen. 

Tunteet

Ihmisellä on äly ja järki, osa ihmisen älykkyydestä on olla tunteellinen, ihmisen monipuoliset tunteet laajentaa ihmisen toiminta älykkyyttä.  Tunteet voivat olla vaikkapa hyviä kevyitä positiivisia tunteita, ihmiset ja eläimet pelaavat monia eri leikkejä täysillä tunteilla.  Vastapuoli sille on negatiiviset raskaat tunteet.  Positiivisella puolella ihmisen tunteet voi olla vaikkapa toiveikas, olla kiinnostunut, olla innoissaan olla tyytyväinen elämään.  Tietysti on tärkeätä että ihmisen ajatus maailma on terveellistä, oikeata, tietoista, järkevää ja ihmisen tarkoituksen mukaista. Tietoisuuden avulla itse päättää minkä tunteiden virityksen ja parissa viettää aikaa. Itsehallinta tarkoitta myös sitä että hallitsee mitä asioita ajattelee. Vaikkapa lukemalla tai saamalla lisää tietoa.

Toinen keino miten valita itselle mielen ajatuksia on päättää lähteä luontoon kävelemään, sen luonto ympäristö on virike mikä antaa ja säätää paljon asioita mitä ja mistä ajatella.  Laittaa itse sellaiseen ympäristöön mikä on hyötyisää ajatuksien näkökulmasta. Kuuntelemalla liian paljon yleistä radio musiikkia sinun ajatukset voivat mennä täysin sekaisin, laulujen sanojen viestissä monesti ei ole mielen ajatuksille hyödyllistä viestiä. Ne yleiset radion laulujen laulajat kyllä antavat ja tekevät kaikkensa kiehtovalla äänen tunne tasolla, kytkeytyä kuulijoitten tunteisiin, mutta sen sisällössä ei ole sen enempää, ne ovat vain ihmisten tunteitten lypsämistä, mielikuvitussillisiä tunne himojen kokemuksia. Luonnon linnut laulut varhain kesän aamulla sisältävät paljon elämän hyvää sanomaa.   

Liikunta tuottaa synergistiä energiaa, lihaksien liikuntaa, tuoreen ulkoilman happea, luonnon ympäristön äänet, tuottaa hyvää luonnollisen elämän kunnioituksen tunteita ja saavutuksen olon tunteita, olipa vaikkapa 25 minuutin kävely.       

Tunteitten positiiviset ja negatiiviset vastapuoli vaikutus ajatuksille

Surullinen, vihainen, peloissaan, onneton, pelästynyt, surullinen,

harmitti, hermostunut, masentunut, ärtynyt, säikky, kurja, raivoissaan,

pelotella, alla, raivostunut, hälyttävänä, synkkä, risti, pelkää, lohduton, turhautunut, pelokas, tuhoutunut, ärtynyt, hätkähdytti, satuttaa, kiivas, kauhuissaan, turvaton, epäilyttävä.

Onnellinen, epävarma, varovainen, iloinen, itsetietoinen, epäluuloinen

epävarma, kyyninen, iloinen, kyseenalainen, epäuskoinen, tyytyväinen,

epäröivä, skeptinen, arka, vahingoniloinen, ujo, huoleton, introvertti, epäuskoinen,

vilkasta, vaarallinen, mustasukkainen, toiveikas, rakkaus, ahneet, optimistinen, mieltymys,

aatteellinen, luottavainen, kiinnittävä.

Positiivinen, turvaton, lämpö, suojaava, valppaana, hellyys,

ahdistunut, hilpeä, intohimo, epäluuloinen, vilkasta, halut,

katkeria, odottava, himo.       

Ennakkoluulot

Ennakkoluulot ovat osa ihmisen mielenajatuksien rakennetta, se ihmisen elämän mieli alku ohjelma, mikä ihmisen ajatuksille tulee heti alussa 0-5v iässä kasvatus ympäristöstä. Sitten kun ajatuksien alkuohjelman käsitteet ovat saaneet toiminta alkua ja sijaa niin sitten ne vain vahvistuvat ajatusten käytön kautta. Ennakkoluulo ei tarvitse olla oma valinta tai oman elämän kokemuksen tuottama, niitä voi saada nippu kaupalla ympäristö kasvatuksen kautta. Ja sitten vaikkapa ajattelemattomasti ennakkoluuloinen henki, vanhemmat, perhe, ystävä tai porukka vahvistaa sitä mielenasennetta yhä enemmän. Eikä se välttämättä tarvitse olla kenenkään yksilö henkilö/vanhempien/naapurin syytä, joka on vaikka syntynyt joskus 1900 luvun jälkeen.  Se sama mielen asenne voi olla 200 tai 100 vuotta vanha perinne. Henkilöt ovat vain olleet kovin lojaalia niille tunteille tai asenteille ja pitäneet niistä lujasti kiinni. 

Miten ennakkoluuloista pääsee eroon?

Siinä pitää kasvattaa elämästä laajempaa ymmärrystä, että ymmärtää järkevästi mitkä asiat ovat totta ja mitä ovat vain ihmisten omia mielenkuvituksen sepityksiä, myyttejä tai vanha ajan perinnettä turhassa mielessä. Pää asia on että ihminen elää terveellisesti, fyysisesti, mielen psykologia, ja henkisesti terveenä. Uskoa saa ja uskoa pitää, mutta usko pitää myös olla tervettä uskoa elämään.         

Ovatko eläimet ennakkoluuloisia?

Eläimillä on luonnon aistit, samalla tavalla niin kuin ihminen on henkinen olento eläin ja ihminen voivat aistita henkisiä vaaroja. Eläin voi vaistota henkisen vaaran henkisellä tasolla, se välttää huonon kohtalon.  Samalla tavalla henkinen ihminen voi välttää henkisen vaaran, tuntea negatiivisia tunteita negatiivisten tunteitten ihmisten läheisyydessä, tai naaman tunteitten katseesta.

Tunteet heijastuvat ihmisten kasvoissa, mitä tunteita heijastaa? jos ei mitään? tai pitää omat tunteet salassa. Kasvojen tunteet voi lukea, oikein tai väärin, siinä pitää olla itse tietoinen, millä tunteilla itse on matkalla?  

Se ei ole rasismia, se voi hyvin olla henkinen totuus, tullut ilmi toisen henkisestä tilasta. Lakien suojaama ympäristö estää pahuuden, estää rikollista toimintaa. Poista laki, tai jos joudut keskelle erämaata, rikollisen mielen valtaaman ihmisen kanssa, niin rikollisella ei ole mitään esteitä, miksi hän ei toteuttaisi hänen rikollisen mielen ajatuksia? laki estää rikollista toimintaa. Ihmiset usein yrittävät salata heidän ajatuksia, henkinen totuus tekee rikollisen mielen ilmi.  Siksi ihmisen henkinen olento on kuin savi astia, sen täyttää ihmisen ajatuksien ja fyysisen tekojen kautta toimitettu henki.      

Mitä ihmisen henki sisältää?

Idean ajatuksia/puutteet, elämän arvoja/puutteet, tunteita/puutteet, motiivi/puutteet, itsekuri/puute.   

On myös mahdollista että sekoittaa omat ennakkoluulojen tunteet todelliseen henkiseen totuuteen.  Siinä pitää tuntea hyvin itsensä ja omat arvot. Tietää ja ymmärtää mitkä ovat omat elämän arvot. Sen perustalta voi katsoa omaan ymmärryksen mieleen, mitä oma elämä heijastaa? Oman mielen ajatuksien värittämälle kankaalla.       

Miten voi ylittää turhat ennakkoluulot?

Ennakkoluulot voi ylittää mielen ajatuksien ymmärryksen kautta.               

Miksi näkymätön asia?

Kyky nähdä on erittäin tärkeä ihmiselle, olipa asia mikä vaan niin on todella vaikeata; esittää, tarjota, tai saada toisen ihmisen uskomaan, tai yrittää myydä jotain toiselle, jos sitä et pysty näyttämään, kuvailla, esittää tai todistaa.  Ihminen suorastaa vaatii saada siitä jutusta näytöksen, enne kun hyväksyy tai lähtee mukaan asiaan.

Muuten se toinen ihminen ei suorastaa usko, tai ei ole kiinnostunut siitä viestintä tarinasta mitä tarjosit.

Onko oikeudenmukaisuudesta tai sen vastapuolesta näytteitä?

Kyllä on näytteitä, ihmisen historia aikajana on täynnä ihmisen luonteen tekojen ilmestymiä, ne vastapuolet hyvän ja pahan erojen välillä. 

Nämä kaksi vastapuolta, oikeudenmukaisuus ja epäoikeudenmukaisuus kuvailevat sitä miten ihminen käyttäytyy toisia ihmisiä kohden.   

Suhteellisen pienet tapahtumat saavat tilaa paikallisissa uutisissa, ja ne ilmestyvät kerran sanoma lehdessä, Radiossa tai TV uutisissa. Se uutinen paikkakunnan yksilö henkilön epäoikeudenmukaisuudesta voi hyvin mennä koko kansan uutisten verkostoon, jos se on suhteellisen vakava rikos, teko mikä loukkasi yhteyskunnan ihmisen koskemattomuutta.

On suhteellisen helppo uskoa ja ymmärtää oikeudenmukaisuus, kun on itse sitä kokenut.        

Oikeudenmukaisuus käsite voi tulla monella tavalla, se voi olla enemmän tai vähemmän henkinen totuus.  Monesti historiassa ihminen on kokenut sen rajun vastapuolen negatiivisen julman kokemuksen kautta, mikä herättää ihmisen vaatimaan aitoa oikeudenmukaisuutta. Se kokemus ei aina ole välttämättä, ymmärtäväinen ihminen voi alkaa lukemaan historian kirjoja, katsoa videot, tai kuunnella ihmisten tarinoita menneisyydestä, ja hyvin nopeasti tosi tarinat kertovat hyvin tarkasti miten epäoikeudenmukainen, epäinhimillinen, raaka, julma, ja mielisairaita ihmiset ovat olleet toinen toisille.

Oikeudenmukaisuus on kadoksissa hukka teillä.

Suuri virhe historiassa on ollut se että ihmisiltä on suorastaa kuritettu oikeudenmukaisuus pois heidän sielun elämän uskosta.  Mikä olisi pahempaa ihmiselle joka on tullut maailmaan ja saanut kokea oikeudenmukaisuutta siinä 0-5 vuosien iässä. Ja kasvanut siitä eteenpäin 5-10 ikään, ja vielä eteenpäin ikään 10v -15v, 20v, 25v.  Se perusopetus elämän oikeudenmukaisuudesta on pysynyt kasassa, ihmiset ovat arvostaneet niitä oikeudenmukaisuuden arvoja. Sitä on ajateltu ja pohdittu tietoisesti, ja ymmärrys on kasvanut että tietää tarkalleen mihin oikeudenmukaisuus perustuu. Tarkalleen tietäen mikä on oikeudenmukaisuuden periaate ihmisen elämässä? Siitä pitävät kiinni.

Sitten joku suuri epämiellyttävä tapahtuma, mikä tulee sisältä omaa yhteyskuntaa tai ulkopuolelta. Se ulkopuolisen voiman takan on räikeä epäoikeudenmukaisuus, niin kuin oli Maailman Sota 2 alku kehitys. 

Kysymys: Mikä oli kaikista pahinta mitä Suomen valtio saattoi luoda yhteyskuntaan?   

Vastaus: Menettää uskon oikeudenmukaisuuteen.

Sillä kun Suomen valtio menettää uskon oikeudenmukaisuuden periaatteeseen, eikä kykene väittämään, ja todistamaan sen oikeutta itselle, niin sitten ulkopuoliset tai vihollinen voivat sanella heidän oman kierosti itsekeskeisen mielen tahdon toiselle.  Oikeus pitää todistaa uskon voimalla.  

Niin kävi Suomelle toisen maailman sodan jälkeen. Valtio menetti uskon oikeudenmukaisuuteen, ja se sama epäusko levisi yhteyskuntaan kuin virus. Ja se epäuskon virus alkoi nakertaa Suomalaisten kansan sielun tunteita negatiivisilla tunteilla. Viha, katkeruus, epäoikeudenmukaisuus, ja kostoa.  Sen seurauksesta negatiiviset tunteet synkisti kansan mielen ajatuksia, poistaen oikeuden uskoa, siten ei enää näkynyt valonkirkkaita luovia ajatuksia millä uskoa oikeudenmukaisuudelle, että se olisi syttynyt palamaan kirkkaasti ja antanut lisää toivoa.

On hyvä että kirjoja Suomessa on saatavissa, Neuvostoliiton väkivaltaisesta hyökkäys sodasta, Marraskuu 1939, ja Neuvostoliiton johtajien kiristykset Suomen omaisuudesta vuonna 1940. Sitä pitää jatkaa ja lisätä, lisää totuuden ruutia ja oikeuden tulta oikeudenmukaisuuden tykin piipuun. 

Totuus oikeudenmukaisuudesta on se, että kun oikeudenmukaisuus häviää näkymästä, niin joku tahto on vain peittänyt sen. Se on aina olemassa, sitä ei voi poistaa olemasta. Mutta sitä usein yritetään peittää ja pimittää, saada ihmiset uskomaan  että sitä ei olisi olemassa. Mutta suurin osa maailman ihmistä ovat täysin terveitä, vapaita, järkeviä henkisiä ihmisiä, ne hyvin tietävät mikä on aito oikeuenmukaisuus heidän perhe elämässä. 

Henkinen totuus on aina ollut ja tulee olemaan, ainoa mikä estää sen näkemisen on että ihmisten henkisen olemuksen mieli rappeutuu, piimittyä tekojen kautta niin että syyllinen omilla synkillä ajatuksilla tai teoille ei enää näe sitä oikeudenmukaisuutta olemassa oloa, omassa mielessä.

Tien paluu oikeudenmukaisuuteen on tie taakse aikaan milloin sitä on haudattu.

Se on paras keino herättää oikeudenmukaisuuden usko ihmisissä eloon.

 • Fakta 1. On se että oikeudenmukaisuus on olemassa
 • Fakta 2. On se että epäoikeudenmukaisuus on olemassa
 • Fakta 3. On olemassa näkymätön vedenjakaja, oikeudenmukaisuuden ja epäoikeudenmukaisuuden välillä
 • Fakta 4. Rikoksia ei voi tuomita ennen kun on oikeudenmukaiset periaatteet
 • Fakta 5. On totta että Nuremberg 1945 oli Kansainvälisen Laki tuomio istuimelle suuri askel eteenpäin
 • Fakta 4. On se että todisteet voivat hyvin todistaa rikokset
 • Fakta 5. Rikokset vaativat rangaistuksen, ja oikaisun että usko oikeudenmukaisuuteen herää eloon
 • Fakta 6. On se että ei ole olemassa mitään eroja oikeudenmukaisuuden periaatteen välillä, riippumatta mikä ihmisen historian vaihe, mikä kansa, mikä sijainti, mikä voima tai valta. On vain olemassa yhdet oikeudenmukaisuuden periaatteet suhteessa ihmisen elämä maan päällä. Ihmisen elämän ympäristö, kokemukset, aivot, ja ajatuksissa, kyllä löytyy monenlaista sekasoppaa, ja tulkintaa motivoivaa tahtoa, millä ihminen on maalannut historiaa.                 

Kansainvälinen ihmisten oikeus 

Perusteet kansainväliselle tuomioistuin tuomitsemaan poliittisia johtajia, jotka olivat ajautuneet syytteen kohteeksi kansainvälisillä rikoksilla, ehdotettiin jo melkein 100 vuotta sitten.  Ensimmäinen virallinen kerta oli Pariisin rauhankonferenssissa vuonna 1919 ensimmäisen maailmansodan jälkeen.

Oikeudenmukaisuuden Periaatteet olivat ihmisten tiedossa 2000 vuotta sitten, jopa kirjoitettu ylös

Asiaa käsiteltiin uudelleen Genevessä pidetyssä konferenssissa Kansainliiton alaisuudessa vuonna 1937, mikä johti päätökseen ensimmäisen yleissopimuksen määräyksille, perustaa pysyvä kansainvälinen tuomioistuin yrittää tuomita kansainvälisiä terroritekoja.

Sopimuksen allekirjoitti 13 valtiota, mutta sitä ei ratifioitu, sen yleissopimus ei koskaan tullut voimaan.

Nuremberg 1945 oikeudenkäynti toimi Nuremberg periaatteiden perustalta. Sen perustalta moni sota rikollinen sai kuoleman tuomion. Se oli oikeudenmukaisuutta, puolustaa ihmiskunnan arvoja oikeudenmukaisuutta.

Sitä samaa Nuremberg periaatteet, kansainvälinen laki periaate, mikä yksi Liittoutunut osapuoli, Neuvostoliitto myös hyväksyi sen olevan pätevä. Ja sen lain varassa he katsoivat kun Natsi Saksan johtajat saivat kuoleman tuomiot, ja monet muut iänaikaiset tuomiot.  Se oli liittolaisten keskuudessa tunnustettu totuus.

Mitä Suomen Poliitikot tekivät tietämättömästi 1940 - 1945?

He ampuivat tietämättömyyden kautta omaan ja Suomen kansan jalkaan. Heillä ei ollut henkistä voimaa väitellä oikeudenmukaisuuden puolesta. Yksinkertaisesti sanoa, sillä periaatteella millä te tuomitsette, se sama periaate toimii kuin kaksiteräinen miekka, riippumatta kenen kansan ihmisiin sitä lain miekkaa kohdistetaan, se leikkaa älyä, ymmärrystä, ja poistaa valheelliset syytteet ja väärä epäoikeudenmukainen kiristyksen.   Sen minkä Neuvostoliitto on tehnyt vuosina 1939, 1940, 1945 Suomelle.  Joseph Stalin on syyllinen sota rikoksista, se vaatii oikeudenmukaista oikaisua Suomelle. Purkaa rikokset ja palautta Suomen maan alueet ja omaisuutta Suomalaisille.  Se on oikeudenmukaisuuden totuus.     

Suomen poliitikot olivat tietämättömiä, heillä puuttui palava usko ja ymmärrys oikeudenmukaisuuteen. Jos heillä olisi ollut palava usko ja ymmärrys oikeudenmukaisuuteen ja selvä tieto siitä minkä lakien periaate perusteelta (Nuremberg periaateet) Natsi Saksan johtajat saivat kuoleman tuomion. 

Sitä seurasi sitten joutuminen sen saman Neuvostoliiton henkisen valhe pilven alle, ymmärrys klatoaa.  Tietämättömyys sille mikä on oikeudenmukaisuus?  Miksi neuvostoliitto koki vaikeuksia rikollisuuden kanssa?  Miksi Venäjän yhteyskunnassa on paljon rikollisuutta? Kaikki seurauksien syyt löytyvät sieltä historian aikajanasta, menneisyydestä.

Siellä ei ole oltu täysin rehellisiä ja katsottu totuuden peiliin. Väkivaltainen hyökkäys sota Suomeen 1939 oli valtion järjestettyä rikollisuutta, sitä se oli eikä mitään muuta.  Oikeudenmukaisuuden kannalta sen motiivi oli hyödyntää itseään toisen kustannuksella. Sama henki elää nyt venäjällä, ihailevat Neuvostoliiton voiman ja vallan ajoista, se on heidän porukan yhteistä henkeä. Porukka rappeuttaa, olipa kuka vaan, jos yhdessä iloitsee niin ajan mittaa sen porukan henki vaikuttaa.  Venäjän johtajat ovat syvästi hurahtaneet sille Neuvostoliiton aikojen hengelle, Krimin niemimaan kaappaus, ja Itä-ukrainan anastus yritykset eivät ole mitään verrattuna siihen vuosiin 1939 – 45. Venäjällä nyt eletään 1945 luvun hengessä.             

Miksi Nuremberg Periaate on tuore 2016?

Epäoikeudenmukaisuus ja sotarikokset pitää purkaa.

 • Se osoittaa ajankohdan asioitten ydintä, mikä on oikeudenmukaisuus?
 • Mikä on epäoikeudenmukaisuus? 
 • Miksi Syyria kansa kokee helvettiä?
 • Minkä lakien perusteella Syyria valtio rikkoo kansainvälisiä lakeja, tekee sota rikoksia?
 • Miksi Venäjä tukee Syyrian kansan teurastusta? 
 • Minkä lakien perusteella voi määritellä kansanväliset normit aja laki,               

https://en.wikipedia.org/wiki/International_Criminal_Court

Mitä asioita Suomen poliitikot ajattelevat eniten 2016, suhteessa Venäjä?

Talous, tuote, raha, talous, tuote raha, talous, tuote, raha, samaa venäjän kaltaista henkeä. 

Olisi parempi ajatella oikeudenmukaisuuden periaatteita laajemmin. Oikaista se väärä kierous ja mikä on niin pitkään ollut Suomen politiikan keskuudessa. Suomi ei ole ajatellut oikeudenmukaisuutta omilla aivoilla järkevästi. Missä ovat voitot jos niin ovat ajatellut? Neuvostoliitto söi Suomea, samassa hengessä Venäjä syö Suomen arvoja jos poliitikot Suomessa imevät sitä samaa rikollisuuden henkeä venäjän rahan ahneuden kautta. Seura rappeuttaa. Ensiksi oikeudenmukaisuus, periaateet ja arvot paikalleen. Kaikki muu kauppa toiminta on ampua itseään jalkaan.   Suomi oli rikollisuuden uhri 1939,40. Sen päälle vielä poliitikot hävisivät periaate tasolla, miten se on mahdollista? Tyhmyys, tyhmiä politiikko ihmisiä ilman ymmärystä periaateista ja niiten merkitystä oikeus valtion laissa.  

Suomi ei ole sanonut Venäjälle että, tehkää te mitä haluatte omassa elämässä, ja jos te ette arvosta oikeudenmukaisuutta, ettekä ole valmis maksamaan siitä rehellisesti sen arvoisaa hintaa, niin teillä ei ole mitään toivoa tulevaisuudessa toipua epärehellisyyden valheen hengestä.

Eikä Suomi arvosta epärehellisyyden henkeä, siitä ei ole mitään hyötyä Suomalaisille, päinvastoin se on epätoivottu haitta ohjelma Suomalaisten aivoissa. Tämä ei ole rasistia, tämä on järkevä ihmisen elämän realiteetti 2016.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat