Totuus Kauneus ja Hyvyys Arvollinen ihmisen elämä koostuu; totuudesta, kauneudesta ja hyvyydestä.

Lakien kunnioitus

 • Valkoisia luonnon ympäristö kukkia
  Valkoisia luonnon ympäristö kukkia
 • Merenranta
  Merenranta
 • Luonnon ajan muutokset
  Luonnon ajan muutokset
 • Simpukka
  Simpukka

Kunnioittakaa lain henkeä.

Valtion johtajien epäkunnioitus laille, aina johtaa sotaan, aikaisemmin tai myöhemmin. 

Ihminen on henkinen olento ja sillä on äly, järki, vapaa tahto ja velvollisuus noudattaa lakeja. Vielä suorempi ja nopea keino ihmiselle onnistua elämässä on oppia jo nuorena kunnioittamaan lakeja, siis ymmärtää järjellä miksi lait yleensä ovat hyviä ja positiivinen asia noudattaa. Ja niin sitten elämässä luo ympäristöön lakien kunnioitusta.

Ihminen pystyy ymmärtämään järjellä että lakien kunnioittaminen on hyvä positiivinen asia.  Maailman ihmisistä varmaan suuri enemmistö on siitä asiasta samaa mieltä, ja ne ihmiset elävät heidän elämää noudattamalla perheessä/yhteyskunnan ihmisten ylläpitämiä sosiaalisia lakeja, alitajunnan tasolla. Se on vain mahdollista, noudattaa lakeja alitajunnan tasolla, kun tietoisesti käyttää järkeä ymmärtämään miksi se on oikein, ja samalla itse valitsee tietoisesti itselle noudattaa ja kunnioittaa lakia henkisellä tasolla.

Lakien kunnioitus vaatii uhrauksia, tai ainakin sen verran itsehallintaa että välttää kiusauksien huoutukset. Houkutukset tarjoaa jossain vaiheessa elämää jotain helppoja keinoja saada jotain mitä haluaa paljon, helposti ja lyhyessä ajassa. Vaikkapa rikkoa lakeja, ottaa salaa tai ottaa väkisin. Sellaiset kiusaukset eivät ole vain Matti meikäläisen elämän kokemuksia, houkutus kiusauksia myös esiintyy lapsille, koululaisille, koti äideille, lomalaisille, oppilaille, yritys johtajille, ammatti urheilijoille, julkkis ihmisille, ja valtion johtajille. Mutta vahva persoona kasvatus opettaa olemaan vahva ja välttämään moraalittomuuden kiusaukset.  Oikea tieto pystyy saavuttamaan sen, kun sitä haluaa itselle.

Houkutuksien kiusaus.

Usein houkutuksen kiusaukset jäävät ihmisten oman muistin tietoon, eikä siitä muut tiedä mitään.  Jotkut moraalittomat ihmiset kyllä tekevät heidän saavutuksista suuren numeron, jotka kerskailevat miten heillä oli paljon onnea, kun tapasivat paljon suuria kiusauksia. Kiusauksen houkutuksista myös tehdään myynti tuotteita, siinä leikitään synnin kanssa. Se on tulen kanssa leikkimistä, se pilkkaa Jumalan lakeja ja Jumalan sanaa. 

Ihminen on henkinen olento, on myös äly, mieli, tunteet, halut ja fyysinen keho.  Ihmisen ajatukset ohjaa mitä ihminen tekee ja miten toimii.  Niin kuin on moneen kertaa todettu.

Mahatma Gandhi totuus.

"Sinun uskomukset tulevat ajatuksiksi”.  (Mitä sinä luet, kirjoitat, keskustelet ja haaveilet).

Sinun ajatukset tulevat sanoiksi”.  (Ajatukset tulevat ulos puhumalla).

Sinun sanasi tulevat teoiksi”.          (Uskon kautta voi luoda tulevaisuutta). 

Sinun tekosi tulevat tavaksi”.         (Kaikilla tavoilla on ollut pienin alku).

Sinun tavoista tulee sinun arvot”.  (Persoonan arvot).

Sinun arvostasi tulee sinun kohtalo".  (Persoonan arvot johtavat päämäärään).

- Mahatma Gandhi

 Ajatuksista tekoihin.             

Ajatukset johtavat tekoihin, ja tekojen toistuminen muuttaa ihmisen rakennetta jossain määrin. Se muutos aina on ainakin ihmisen mielen sisällä, se muutos voi myös olla tunteissa, tai fyysisessä kehossa. Mitä enemmän henkilöllä on voimaa ja valtaa sitä suuremmat ympäristön muutokset voivat olla. Esimerkiksi kun valtion johtaja rikkoo lakeja ja julistaa sen olevan uusi kansainvälisen normi.  Sitähän Natsi Saksan johtajat tekivät, samoin teki Joseph Stalin ja Neuvostoliiton sota koneiston johtajat, julistivat heidän mieleiset uudet normit maan päälle.

 Henkiset ihmiset, ketkä kunnioittavat lakeja, ympäri maailmaa tunnistavat kun luonnon oikeuden lakeja röyhkeästi rikotaan. Sitä samaa ovat tehneet Venäjän johtajat kun valtasivat Ukrainan Krimin niemimaan, ja sota Itä Ukrainassa. Siinä Venäjän johtajat julisti uuden kansainvälisen normin, heidän mielen mukaisesti. Heidän omat halut ja Ukrainan kriisin heikko tilaisuus oli suuri kiusaus venäjän johtajille, ottaa naapurilta väkisin.  Se oli samalla myös epäkunnioitusta lakien periaatteille ja lakien olemassa ololle.  15 "Älä varasta. 13 "Älä tapa. 16 "Älä todista valheellisesti toista ihmistä vastaan. 17 "Älä tavoittele toisen taloa. Älä tavoittele hänen vaimoaan, älä orjaa tai orjatarta, älä hänen härkäänsä, älä hänen aasiaan äläkä mitään, mikä on hänen." Exodus 20:

Rakennus kallion päällä.

Lakien kunnioittamista voisi myös verrata vaikkapa niin että ihminen seisoo kuivalla maalla, kallion päällä, siinä ei tuulet viettele eikä vie mukanaan.  Vasta kohta on epäkunnioitusta laille, sitä voi verrata vaikkapa niin että on syvillä vesillä, eivätkä jalat yletä kovan maan päälle, eikä ole ankkuria, ja niin sitten veden virrat vievät mukanaan sinne minne tuulet puhaltavat.            

Kunnioittaa lakia.

Aluksi määritelmä mitä tarkoitan "kunnioittaa lakia”.

Tässä kirjoitus mitä eroa on lain noudattaminen ja lain kunnioittaminen. Vapaa tulkinta toisen kirjoituksesta (Englanti / Suomi).

" Tämä ei ole pelkästään lain noudattaminen kirjaimellisesti tai jopa lain henkeä. Sen meidän kaikki pitää tehdä ja siksi se on annettu. Kuitenkin vain noudattaa lakia ei ole sama kuin kunnioittaa lakia. Lakien noudattamista tietysti kuuluu noudattaa lakia, vaan lain kunnioitus ylittää sen kynnyksen. Noudattaa lakia ei välttämättä sisällä lain kunnioittaminen, kuitenkin kunnioittaa lakia sisältää noudattaa lakia” - Ivan Hoffman.

Kymmenen käskyä.

Kymmenen käskyä on hyvä esimerkki siitä miten ihmiset voivat suhtautua lakiin. Onko se kirjaimellisesti noudattaa lakia vai kunnioituksen kanssa noudattaa lakia.  

1 Niin Jumala puhui kaiken tämän:

2 "Minä olen Herra, sinun Jumalasi, joka johdatin sinut pois Egyptistä, orjuuden maasta.

3 "Sinulla ei saa olla muita jumalia.

4 "Älä tee itsellesi patsasta äläkä muutakaan jumalankuvaa, älä siitä, mikä on ylhäällä taivaalla, älä siitä, mikä on alhaalla maan päällä, äläkä siitä, mikä on vesissä maan alla.

 5 Älä kumarra äläkä palvele niitä, sillä minä, Herra, sinun Jumalasi, olen kiivas Jumala. Aina kolmanteen ja neljänteen polveen minä panen lapset vastaamaan isiensä pahoista teoista, vaadin tilille ne, jotka vihaavat minua.

 6 Mutta polvesta polveen minä osoitan armoni niille tuhansille, jotka rakastavat minua ja noudattavat minun käskyjäni.

7 [i] "Älä käytä väärin Herran, Jumalasi, nimeä, sillä Herra ei jätä rankaisematta sitä, joka käyttää väärin hänen nimeään.*

8 "Muista pyhittää lepopäivä. 9 Kuutena päivänä tee työtä ja hoida kaikkia tehtäviäsi, 10 mutta seitsemäs päivä on Herran, sinun Jumalasi, sapatti. Silloin et saa tehdä mitään työtä, et sinä eikä sinun poikasi eikä tyttäresi, orjasi eikä orjattaresi, ei juhtasi eikä yksikään muukalainen, joka asuu kaupungissasi. 11 Sillä kuutena päivänä Herra teki taivaan ja maan ja meren ja kaiken, mitä niissä on, mutta seitsemännen päivän hän lepäsi. Sen vuoksi Herra siunasi lepopäivän ja pyhitti sen.

12 "Kunnioita isääsi ja äitiäsi, että saisit elää kauan siinä maassa, jonka Herra, sinun Jumalasi, sinulle antaa.

13 "Älä tapa.

14 "Älä tee aviorikosta.

15 "Älä varasta.

16 "Älä todista valheellisesti toista ihmistä vastaan.

17 "Älä tavoittele toisen taloa. Älä tavoittele hänen vaimoaan, älä orjaa tai orjatarta, älä hänen härkäänsä, älä hänen aasiaan äläkä mitään, mikä on hänen."

- Exodus 20: 1 17.

Lakien kunnioittaminen.

Kun moraalisen ymmärryksen kautta ihminen on valistunut ja aidosti kunnioittaa lakia sen tiedon perusteella että ne ovat hyvä positiivinen käsite, niin sitten se toteutuu luonnollisesti alitajunnan tasolla. Siitä tulee osa moraalisen ihmisen persoonaa.  Ja siten lakien rikkominen on vasten mielinen ajatus, ja epäsuosittu käsite mitä hyvin mielin välttää ja kertoo yleisesti välttävän.     

”Lakien noudattamista ei pelkästään ole tekemästä jotain negatiivista, mutta todella se on tehdä jotain positiivista. Lakien kunnioitusta käyttäytyy siten, että toimii myöntävästi ilmentämään lakien kunnioitusta. Kunnioitus tarkoittaa toimiessaan kunnioittavasti ja itsetunnolla, jopa kunnioitusta laille, ja tunnetta että lailla on arvoa yli sen välittömyys lakia soveltamisen tietyssä tilanteessa. Se tarkoittaa että me vaalimme lakia, auttaa lain kehityksessä ja puolestaan mahdollistaa laki auttaa meitä kehittymään samoin. Ilman lakia ei voi olla sivilisaatiota. Itse asiassa se on laki, joka luo sivistystä”.

”Ilmentää myönteistä kunnioitusta laille sanoo, että yritämme nostaa keskustelua korkeammalle tasolle. Ja mitä sinä odotat muitten seurata. Jos me kaikki vain supistumme, ja etsimme/hyväksymme minimaali lain noudattamista, niin sitten kaikki mihin päädymme sen kanssa on vähimmiltään lain noudattaminen maailmalla, se tuottaa maailman ympäristön ilman erinomaista osaamista, kompetenssia tai luovaa energiaa”.  

”Me tietenkin haluamme elää maailmassa, jossa jokainen noudattaa lakia. Mutta me ansaitsemme parempaa maailmaa kuin vain pelkkää lakien noudattamista. Pyrkimys saavuttaa korkeampi tavoite liiketoiminalle ja laillinen käyttäytyminen voi auttaa luomaan mahdollisimman suuremaisen maailman, maailmaan, jossa kaikki todella kunnioittavat lakia, toisin kuin maailma missä vastahakoisemmin noudatetaan lakeja”.

http://www.ivanhoffman.com/respect.html

Yksi esimerkki on Ukrainan itsenäisyys.

Jos lähtökohtana naapuri valtio kunnioittaa Ukrainan valtion itsenäisyyttä, ja kunnioittavat Ukrainan kansaa ihmisinä, ja tuntee empatiaa heidän tilanteen vaikeuksille, sitten on helppo ojentaa heille tilaa, aikaa ja mahdollisuuden Ukrainalle korjata Ukrainan kansan asiat Ukrainan sisältä päin.  Siinä olisi hyvä tahto naapuri valtiolta voimassa.

Eikä yrittää vaikeuttaa, tai hajottaa Ukrainan valtiota tilanteessa missä he ovat kaikista heikoimmillaan.  Tosiasiat todellisuudessa ovat yksinkertaisia, ne ovat havaittavissa, jos kiinnostaa katsoa, ongelmille pitää antaa tilaa, että solmut aukenevat, sen mukaan kun vääryyden ja valheitten toimittajat poistuu tai raukeaa.

Jos ei ole kunnioitusta laille, niin sitten ihminen tai valtio ajattelee vain primitiivisesti omaa itseään, ja miten voisi itse hyötyä siitä että naapurissa on menossa todella heikosti. Sehän on uskomattoman epäkunnioitusta haluta romuttaa naapurin kansan tai valtion menestystä. Se on huono tahto naapurin valtion toiminnassa.

Tässä tulee esille miten pahasti korruptoitunut valtion poliitikot voivat olla eikä kukaan tiedä eikä välitä asioista mitään. Eivätkä edes kykene ajattelemaan moraalisesti että miten pahasti asiat ovat pihalla.

Vaikkapa ajatella hetkeksi mitä Suomen yhteyskunnassa ajatellaan siitä että itsenäinen Ukrainan valtiota Venäjä ei jättänyt rauhaa, eikä antanut tilaa sille että Ukraina selvittää oman kansana asiat. Venäjän valtion johtajat menivät pahentamaan Ukrainan tilannetta, luomaan lisää tuhoa kun sisäiset paineet alkoivat kärjistyä. Siinä tulee esille miten pahantahtoisia venäjän johtajat ja venäjän ääripäiset nationalismi kansana olivat Ukrainan suhteen. 

Aktiivisuus.

Lakien noudattaminen myös vaatii aktiivinen tietoisuus siitä mitä missä tekee, tai miten toimii. Oikea tieto antaa uskoa sille että lakien noudattaminen on hyvä moraalisesti positiivinen asia.   

 Esitellä lain kunnioittamista edellyttää asianmukainen oikeudellista käyttäytymistä. Pelkkä pidättäytymistä ei ole, millään tavalla niin lähellä yhtä tärkeää kuin opetus välineenä tietämättömälle, "yhteiskunnasta" sekä enemmän henkilökohtaisella tasolla on myönteinen malli.

Myönteinen malli vaatii, että meillä on mielessä se käsite että meidän toiminnalla on todella merkitystä suuremmassa maailmassa yhteiskuntana. Usein silti harvat uskovat että heillä olisi mitään arvoa maailmalla laajemmin. Mutta jos on kunnioitusta ihmisenarvolle niin sitten voi löytää itsestä hyvää itsetuntoa kun kunnioitta ihmisiin liittyviä moraali lakeja. Ihminen henkisenä olentona yllä pitää omaan hengellistä pääomaa. 

Epäusko ja epäkunnioitus ihmisiin ja henkisiin moraali arvoihin jättää vain yhden vaihtoehto reitin elämän suunnalle mitä ihminen alkaa seurata, se on itsekkyys, sulkeutuminen sisäänpäin, välipidättäminen, kyynisyys, viha, kateus, julmuus ja usein väkivalta.  Hyvä positiivinen usko terveelliseen sosiaaliseen elämään antaa voimia luoda parempaa tulevaisuutta. Siinä valitsee itselle sen mikä kunnioittaa ihmisten yhteyskuntaa.     

Lain käsitys keskustelu hypoteesi.

Monesti Suomessa puolue politiikan ja yhteyskunnan keskustelussa kuullosta siltä että lakien merkitystä ei vielä olisi oivallettu. Niin kuin ne elämän tosi arvot mitkä Juutalaiset oivalsivat jo 3500 vuotta, sitten ei enää olisi lakien kunnioituksen arvoisia Suomalaisille.

Ihmiset kyllä ovat ymmärtäneet moraali arvojen tärkeän merkityksen jo aikaisemminkin, eihän ihminen olisi muuten selvinnyt eikä sivistys olisi ollut mahdollista jos ei olisi ollut moraali arvojen kunnioitusta. Vaikkapa monesti sivistyksen sisällä valtion johtajat ovat menneet täysin pihalle moraali arvojen kunnioituksesta ja tehneet sotaa.  

Miten Suomen valtion poliitikot suhtautuvat Venäjän valtion kansainvälisten lakien rikkomiseen?

Tyypillisen politiikka asenteen kautta, (”it’s the economy stupid”).  Eivätkä ajattele asiaa moraalisesti, oikeudenmukaisesti, lain periaateet.

Jos Suomi ei olisi ollut Euroopan Unionissa 2015, niin miten helppo olisi Suomen politiikoiden ollut jatkaa ”business as usual”.

Se olisi istunut hyvin Suomen valtion/talouden/puolueitten henkeen.

Niin kuin jos Neuvostoliiton aikana, jos Puolalla meni huonosti, niin se ei kuulunut Suomelle. Tai jos Tšekkoslovakiassa meni huonosti, niin ei se kuulunut Suomelle.  Sellaista Suomea oli helppo manipuloida maan valtio missä oli heikko pää ja ilman vahvaa moraalista tajua ja kansainvälisten lakien periaate pohjaa.  Sellainen kansainvälisten lakien kunnioitus henki vuosilta 1917 -1939 oli Neuvostoliitto kolauttanut väkivallan kautta pois Suomen valtiosta.

Samalla tavalla Neuvostoliiton johtajat yritti kolauttaa sen hengen pois 1940, Romaniasta, Puolasta, Liettua, Latvia, ja Virosta.   

Heikon pään NL krapulaa.

Miksi Suomessa puoluepolitiikassa, ja Yhteyskunta keskustelussa, kansainvälisten lakien periaatteiden ymmärrys on niin heikossa hapessa, ettei paljonkaan mitään sisältöä ole tullut esille yhteyskunnan keskusteluun.  Yle 1 ohjelmassa kyllä muutama minuutti, jostain Ulkopolitiikan Instituutiosta, tai joku valtion asiantuntija antaa mielipiteen mitä nyt pitäisi tehdä kun taas Suomen talous ”kokee kaikista pahimmin” Venäjän pakotte seuraukset.  Sitä asiaa voisi myös katsoa toisesta näkökulmasta, kuin Suomen Neuvostoliiton krapula.  Nyt olisi hyvä mahdollisuus rehellisesti raitistua, NL pontikasta.

Asiaa kokonaisuudessa ei ole tuotu selvästi yhteyskunnan keskustelun Mediassa esille, sitä tosi asiaa että, itse Venäjä rikkoi törkeästi kansainvälisiä laki normeja.

Lakien rikkojat, kuvaa hyvin sana rikolliset.  Se on selkeä pesä eron rehellisyyden ja epärehellisyyden välillä.  Haluaisitko sinä ostaa ruoka tuotteita missä elintarvikkeen tuotteen valmistuksessa ei ole noudatettu terveys lakeja? Ei, eihän kukaan halua.  Miksi sitten ihmiset ovat niin kaksois-moraalisia suhteessa lakien kunnioitus?  Siksi että he eivät ajattele asioita järkevästi, ja niin ollen ovat ajattelemattomia, epäloogisia tai kaksoismoraalisia ihmisinä.  Samalla tavalla NL- Venäjän johtajat ovat olleet kaksois-moraalisia. He puolustavat jyrkästi omaa itsenäisyyttä, kynsin ja hampain, ja vaativat muilta että Venäläisiä ei saa loukata naapuri maissa. Eikä Neuvostoliiton- Venäjän rajoja saa kukaan loukata. Se on heidän moraali taju omasta alueesta ja tavarasta. Mutta he kunnioita sitä moraali lakeja, eivätkä kunnioita lakien periaatetta, eivätkä kunnioita lain henkeä, eivätkä kunnioita Jumalan henkeä eikä kunnioita Jumalan lakeja. Se tulee selvästi ilmi heidän kaksois-moraalissa. He varastavat toisilta, mutta heiltä ei saa kukaan varastaa.  

Samalla tuli selvästi esille Venäjän valtion johtajien röyhkeä asenne lain henkeen. Tässä lyhyesti se periaate loukkaus, mikä ilmeni.  Ensiksi Venäjä rikkoi lakeja, sitten Eurooppa ja USA sanoi Venäjälle että Venäjä on rikkonut kansainvälisiä lakeja. Venäjän reaktio siihen oli kieltää henkisen totuuden. Venäjän johtajat kielsivät Jumalan totuuden hengen olemassa olon.  Totuuden henki paljastaa lakien rikkojan. Jumalan Pyhä henki paljastaa valheen hengen ja vääryyden tekijät. Se myös paljastaa väärät teot, lain rikokset ja synnin.

Venäjän johtajat.

Venäjän johtajien mielenlaatu, henki ja reaktio, siihen totuuden sanomaan mitä Euroopan Unioni ja USA julisti Venäjän johtajille, se tilanteen totuus periaate: Suojelemalla Ukrainan valtion omaisuutta.

13 "Älä tapa.

15 "Älä varasta.

16 "Älä todista valheellisesti toista ihmistä vastaan. 17 "Älä tavoittele toisen taloa. Älä tavoittele hänen vaimoaan, älä orjaa tai orjatarta, älä hänen härkäänsä, älä hänen aasiaan äläkä mitään, mikä on hänen." Exodus 20:

Venäjän valtion johtajat Vladimir Vladimirovich Putin johdolla kiistivät heidän tehneet mitään väärin.

 • He samalla kiistivät totuudenhengen olemassa olon.
 • Venäjän valtion johtajat eivät jättäneet asiaa pelkään kiistämiseen, he menivät paljon pitemmälle heidän laittomuuden toiminnassa, he ottivat sen hetken asenteen taistella totuuden henkeä vasten, vääristämällä totuuden hengen luontoa tai olemassa oloa.
 • Samalla venäjän johtajat veivät siihen samaan taisteluun Venäjän yhteyskunta elintarvike tarpeet, ja muut Euroopan maitten yhteyskuntien elintarvike tuotannon.
 • Yritys sillä venäjän valtion johtajine asettamilla vasta pakotteilla on pakottaa Euroopan Unionin kansojen käsitys oikeudenmukaisuudesta.
 • Samalla pakottaa USA käsitys kansainvälisestä oikeudenmukaisuudesta, ja Suomen kansan käsitys oikeudenmukaisuudesta.

Ainoa linja viesti mitä Euroopan Unioni ja USA,  on antanut Venäjän johtajille on se että Kansainvälisiä lakeja ei saa rikkoa. Kansainvälisiä lakeja pitää kunnioitta. Se on ainoa henki miten tehdä kansainvälistä kauppaa, hyvässä hengessä hyötyä ja hyödyttää toisia maan kansoja.       

Suomessa harva ymmärtää mitä asiat ovat nyt tärkeitä ymmärtää kokonaisuuden suhteen.

Suomessa harva ymmärtää siksi että Suomen kulttuuri ja Suomen valtion on pahasti kehno viestittämään tehokkaasti tosi asioita. Suomessa on tapana tulla jälkijunassa, eikä vaivata ajatella ja ymmärtää tärkeitä asioita Neuvostoliito –Venäjän johtajien toiminnan epälaillisuudesta. Siksi Suomen valtiolla on ollut heikko pää, eikä asioissa olla oltu ajan tasalla.          

NL-Venäjältä syötetty malli miten ajatella.                     

Yksi tai toinen poliitikko Suomessa ajattelee juuri niin kuin Neuvostoliiton Venäjän johtajat Vladimir Vladimirovich Putin johdolla syöttää heille ajatella.  Samalla syöttää Suomen poliitikoille ja kansalle uusia kansainvälisiä normeja, mitä nyt pian tulisi laittaa toimeen.

 Hyvä oppilas kansaluokalla alle 20v, osaa ymmärtää ne periaatteet mistä nyt Euroopan Unioni, USA ja Suomen poliitikot ja kansa nyt vääntävät omassa mielessä, niin kuin se olisi jotenkin vaikea käsite ymmärtää. Se vain todistaa miten monella on halpa käsite totuudesta ja moraali arvoista, Demokratian Länsi maissa kuten Euroopassa ja Suomessa. Että yksi roisto valtion voi pakottaa kymmeniä muita valtiota ja miljoonia kansalaisia luopumaan kansainvälisten lakien periaatteista ja rehellistä kansainvälisestä kaupan teko arvoista.

Millä hintaan myydään Länsimaitten demokratian arvot?

 1. Atria makkaraa? 
 2. Valion maito?
 3. Valio juustolla?
 4. Karjalan perunaa?
 5. Vihannekset?
 6. Vai muut Suomen elintarvikkeet?        

Kansainvälinen yhteyskunta kauppa toimii siksi että ihmiset ovat täysin rehellisiä toisten kanssa. Siinä pitää olla hyvää tahtoa ja luottamusta, vuorovaikutus ei ole mahdollista jos toiset osa puolet toimii rikollisesti (rikkoen lakeja).

Kaikki häpeä menee Vladimir Vladimirovich Putin niskoille, ja Venäjän johtajille. Sillä heidän suunnitelmat eivät ainoastaan toteutuneet epärehellisesti, epäoikeudenmukaisesti, väkivaltaisesti, rikollisesti, mutta myös yrittävät vääristää kansainvälistä ymmärrystä totuuden hengestä. Pakottaa kansainvälinen yhteyskunta hyväksymään valtion rikollisen toiminnan olemaan uusi normi maan päällä. Se pilkkaa Jumalan Sanaa ja se pilkkaa Jumalan Henkeä ja tahtoa mikä on selvästi tuotu esille Jumalan sanassa, Pyhässä Raamatussa.      

Mooseksen viesti Jumalalta.

26 "Minä annan teidän nyt valita siunauksen tai kirouksen.

27 Siunauksen saatte, jos tottelette Herran, Jumalanne, käskyjä, jotka minä nyt teille ilmoitan,

28 mutta kirouksen, jos ette tottele hänen käskyjään, vaan poikkeatte siltä tieltä, jota minä käsken teidän kulkea, ja antaudutte palvelemaan vieraita jumalia, joita ette ole ennen tunteneet.

 - Deutronomy 11: 26-28.  

       

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat