Totuus Kauneus ja Hyvyys Arvollinen ihmisen elämä koostuu; totuudesta, kauneudesta ja hyvyydestä.

Jeesuksen opetus

Vuorisaarna.

Jeesuksen opetus oli mullistavaa, siinä oli aito sisältö, siinä oli aito kunnioitus Israelin 2000+ vuoden historia, uskonto, profeetat ja Jeesuksen koeteltu motiivi.

Monet kirkot, johtajat, väärät profeetat ja uskonnot ovat ajaneet itsensä harha teille.

Tasapaino elämässä on erittäin tärkeä, ilman tasapainoa ei pysty menemän suoralla linjalla.

Kirkkoja, uskontoja ja lahkoja syntyy monesta syystä, jääräpäinen yksinkertaisuus, suppea mielikuva maailmasta, sosiaalinen henki, lauma ilmiö, itsekkyys, ja ihmisen vajavaisuus kehitää kokonaisuus käsitystä ja ymmärrystä tasapainossa kehon, mielen ja sielun terveyteen.  

Samalla myös syvästi kunnioittaa elämää, niin paljon kunnioitusta että valitsee elämän yli synnin ja kuoleman. Että aina asettaa ymmärryksen merkityksen edelle kehon kiusauksen houkutuksen.

Jos ihminen niin valitsee itselle, niin se vaikuttaa suuresti tulevaisuuteen.  Että ihminen eläisi enenmmän ihmisenä kuin eläin. Se on jokaisen ihmisen valinassa, olla enemmän ihminen kuin eläin, vai enemmän eläin kuin ihminen. Sikis vanhemmat ohjaa lapsia kasvamaan ihmiseksi.

Samalla se tarvitsee armoa, aitoa kunnioitusta elämälle, ja aitoa hyvää tahtoa ihmisille.        

   

https://

 

1 "Nähdessään kansanjoukot Jeesus nousi vuorelle. Hän istuutui, ja opetuslapset tulivat hänen luokseen.

2 Silloin hän alkoi puhua ja opetti heitä näin:

3 "Autuaita ovat hengessään köyhät,
 sillä heidän on taivasten valtakunta.


4 Autuaita murheelliset:
 he saavat lohdutuksen.


5 Autuaita kärsivälliset:
 he perivät maan.


6 Autuaita ne, joilla on vanhurskauden nälkä ja
 jano:
 heidät ravitaan.


7 Autuaita ne, jotka toisia armahtavat:
 heidät armahdetaan.


8 Autuaita puhdassydämiset:
 he saavat nähdä Jumalan.


9 Autuaita rauhantekijät:
 he saavat Jumalan lapsen nimen.


10 Autuaita ovat ne, joita vanhurskauden vuoksi vainotaan: heidän on taivasten valtakunta.

11 "Autuaita olette te, kun teitä minun tähteni herjataan ja vainotaan ja kun teistä valheellisesti puhutaan kaikkea pahaa. 12 Iloitkaa ja riemuitkaa, sillä palkka, jonka te taivaissa saatte, on suuri. Niinhän vainottiin profeettojakin, jotka elivät ennen teitä.

 

Suolana ja valona maailmassa.

13 "Te olette maan suola. Mutta jos suola menettää makunsa, millä se saadaan suolaiseksi? Ei se kelpaa enää mihinkään: se heitetään menemään, ja ihmiset tallaavat sen jalkoihinsa.


14 "Te olette maailman valo. Ei kaupunki voi pysyä kätkössä, jos se on ylhäällä vuorella. 15 Eikä lamppua, kun se sytytetään, panna vakan alle, vaan lampunjalkaan. Siitä sen valo loistaa kaikille huoneessa oleville. 16 Näin loistakoon teidänkin valonne ihmisille, jotta he näkisivät teidän hyvät tekonne ja ylistäisivät Isäänne, joka on taivaissa.

 

Jeesus ja laki.

17 "Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan. En minä ole tullut kumoamaan, vaan toteuttamaan.

18 Totisesti: laista ei häviä yksikään kirjain, ei pieninkään piirto, ennen kuin taivas ja maa katoavat, ennen kuin kaikki on tapahtunut.

19 Sitä, joka jättää laista pois yhdenkin käskyn, vaikkapa kaikkein vähäisimmän, ja siten opettaa, kutsutaan taivasten valtakunnassa vähäisimmäksi. Mutta sitä, joka noudattaa lakia ja niin opettaa, kutsutaan taivasten valtakunnassa suureksi.

20 Minä sanon teille: ellette te noudata Jumalan tahtoa paljon paremmin kuin lainopettajat ja fariseukset, te ette pääse taivasten valtakuntaan.

Matteous 5: 1-20

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän TimoHeikkila kuva
Timo Heikkilä

Suppea mielikuva maailmasta todella.

Toimituksen poiminnat