Totuus Kauneus ja Hyvyys Arvollinen ihmisen elämä koostuu; totuudesta, kauneudesta ja hyvyydestä.

Miten asioita voi päättää järkevästi, jos ei ole tietoa?

On täysin mahdotonta päättää järkevästi, jos ei ole tietoa mistä asiasta on kyse? 

Venäjään käyttäytyminen sota voiman käytössä on kansainvälinen oikeudenmukaisuuden asia. Se kuuluu kansainväliselle Laki ja Oikeudelle.  Venäjä saa jäädä yksin ottamalla omista teoista vastuun, eikä kukaan puolusta, eikä auta heitä kansainvälisten lakien rikkomisessa. Sehän olisi absurdia että ”suuri valta” kaipaa pieniltä mailta moraalista tukea, puolustamaan heidän epäoikeudenmukaisuutta. Mieletön ajatus, lakien rikkoja saa itse kärsiä rangastuksen.  Monet maat koki rangastuksen epäoikeudenmukaisesti, ilman lakien rikkomista,ajatteleppa sitä hetkeksi, sehän on todella absurdia.

Sellaisiin periaate kysymyksiin harva osaa erottaa sitä omista mielipiteistä ja tunteista.

Mitä järkevää keskustelua olisi ikinä ollut Suomessa suhteessa NATO?  

Suomen näkökulmasta NATO on ollut Berliinissä, siellä missä se sai alkunsa. Järjestys mikä näytti Stalinin tahdolle kivi seinän. NATO oli kiviseinä mitä Stalin ei kaatanut.

Mitä Suomessa puhuitte silloin 1945? Kun NATO sai alkunsa täysin oikeista moraalisista syistä.

Ei mitään järkevää yleistä keskustelua Suomessa viime vuosina, kaikki keskustelut on värittänyt Neuvostoliitto-venäjän pelko ja uhka.

Kirjoitin tästä samasta asiasta aikaisemmin.

Osa 1. 
http://gustavadolphus.puheenvuoro.uusisuomi.fi/212006-oikea-tieto-minka-...

Osa 2. 
http://gustavadolphus.puheenvuoro.uusisuomi.fi/212031-robert-h-jackson-n...

Väkivaltainen hyökkäys sota vuonna 1939-40.  Sitten Stalin miehitykset itä Euroopassa vuosina 1940-80.

Kaikki NATO keskustelu Suomessa kelluu veden päällä, kun lautta, ja sen alla virtaa Neuvostoliitto Venäjän henki mikä ei ole muuttunut miksikään pohjalla viime 75 vuoden aikana.  

Samat syytökset, samat uhkat, samat pelot, sama kyvyttömyys Suomessa ajatella asiaa järkevästi kansainvälisen laki ja oikeuden näkökulmasta.

Suomi on aina ollut kuin lautta minkä alla on virrannut jotain muuta. Ensiksi Ruotsin kuninkaan valta ja määräykset ja sitä seurasi sitten Venäjä ja Neuvostoliiton despootit. Eikä sillä ole mitään tekemistä Suomen maan koon tai kansan määrän suhteesta.  Suomessa ei vaan osata ajatella rehellisesti kansainvälisen laki ja oikeuden hengessä. Eikä kukaan halua nähdä vaivaa, että Suomalainen ymmärtäisi lakien periaatteita, sehän vaatisi kansalaisilta olla moraalisesti ja henkisesti vastuullisia ihmisinä.   Niinkuin uhrautua niiden arvoille.   

Jos Suomessa olisi osattu ajatella järkevästi Laki & Oikeudenmukaisuuden henki, niin sitten Neuvostoliiton väkivaltainen hyökkäys sota vuonna 1939 olisi jo hyvin tiedossa Venäjällä. Eikä moni edes Suomessa tiedä kuka puhui totta?  Oliko Stalin oikeassa niin että Suomi hyökkäsi Neuvostoliittoon kautta Mainila 1939?  Ja miksi Suomi lahjoi Stalinin antamalla sille koko Viipuri kaupungin kaiken karjalan kannaksen kera.

Jompikumpi valehteli. Ota siitä selvä. 

Stalin valehteli ja kiristi kuin roisto, siksi että oli tuoreeltaan ollut toisen suuren roiston kanssa sopimassa Molotov & Ribbentrop sopimuksen, siinä sopimuksessa koko Itä Eurooppaa oli jaettu kahden suuren roiston kanssa, Adolf Hitler, ja Joseph Stalin.

 Suomen historia on helvetin tyhmää luettavaksi, ja pahempi vielä kerrottavaksi, siksi että siinä roistot ovat vieneet puoleen ja toiseen, valtion kassat tyhjäksi ja vielä päässeet niskan päälle syyttäjänä. Viipurin kaupunki, karjalan kannas, Pohjoinen karjala, vanha Salla, ja Petsamon kunta. Eikä vieläkään Suomessa ole mitään selvää kanttia ja kantaa oikeudenmukaisuuden puolesta.

Tosi asiat ovat täysin muuta kuin mitä Suomessa puhutaan, Suomessa ei olla tietoisia tosi asioista. Katsoopa vaikkapa Suomalaisten oppositio politiikojen puheet, Yhdysvaltojen johtajine hengestä, viime 75 vuoden aikana.  Se rooli mikä USA on ollut maailmalla, ottamassa vastaan ne tekijät kenellä oli vahva tahto riehua laittomasti. Niin Suomessa ei kuule mitään niistä vahvoista tausta tekijöistä mitä suuret tapahtumat maailmalla ovat olleet.

Mitä olet kuullut Nuremberg oikeuden käynnistä?  Mitä tiedät siitä tapahtumasta?

Se on yksi suuri tapahtuma mikä käsitteli valtavan suurta ongelmaa maailman laajuisesti. Ja selvitti sen ongelman yksityiskohdat. Toi ne niin selvästi esille, että ei ollut mitään epäselvää siitä mikä oli kansainvälinen oikeudenmukaisuus, mikä oli moraalinen käyttäytyminen, ja miksi Natsi saksan sota rikokset olivat sota rikoksia.  Nuremberg oikeudenkäynti toi päivän valoon asioita mitä ihmiset yrittivät peittää pimeyteen.  Ja jos niitä asioita ei olisi tuotu esille päivän valoon, niin ne olisivat yhä voimassa, niin kuin odottamassa jonkun ottamalla ne edelleen käyttöön.

Miten Stalin halusi tuomita natsit?  Ampumalla suuret määrät. Samoin Churchill. Sellainen toiminta olisi ollut vasten kansainvälistä lakien henkeä. Se olisi sortanut kulmia pois kansainvälisestä laista. Arvokas laki ja oikeudenmukaisuus henki olisi kokenut turmellusta. Silloin 1945 USA oli silloin yksin edelläkävijä, jolla oli aito laki ja oikeudenmukaisuuden henki, viedä ja käsitellä rikokset oikeudenmukaisesti.

Ainoa epäkohta oli se, että Neuvostoliitonjohtajat, vieläpä lakimiehet Nuremberg oikeudessa, olivat itse syyllisiä rikoksista, massa murhista ja sota rikoksista. Siihen asiaan USA ei puuttunut vuonna 1945.

Sitä ei pidä unohtaa, Nuremberg oli valtavan suuri kansainvälinen vääntö ratkaista maailman laajuista ongelmaa, kun valtion johtajat toimivat laittomasti, rikkovat kansainvälisiä lakeja. Se on yhä voimassa tänään, Suomi voi käyttää sitä jatko vartena, vääntövipuna, todistaa miten Neuvostoliito oli roisto valtio.              

Toinen maailman sota.  

Suomessa ei katsota tarpeeksi totuutta, eikä sanota tarpeeksi totuutta suoraan niin kuin asia on.  Suomessa vääristetään totuus ja sepitetään siitä kaiken laista paskaa. Kansainvälinen oikeudenmukaisuus ei ole mitään paskaa. Se on tosi realiteetti ja henkinen totuus. Totuus on olemassa ja totuus on henkinen totuus. Monet valheelliset ihmiset väittävät vasten totuuden olemassa oloa, siksi että he toimivat valheen hengessä. Se on heille edullisempaa, puolustaa valhetta.  

Totuus on kuin kallio mihin kaikki järkevät kansat turvautuvat, se sisältää järkevää viisautta, oikeudenmukaisuuden henkeä ja kansainvälistä turvaa.

 Neuvostoliitto on syyllinen, sen rikokset ovat hyvin tiedossa ja niitä on selvitetty toiselta puolelta Nurembergin oikeuden käynnissä.

Totuus on usein yksinkertaista ymmärtää, kun sen lopulta löytää. Mutta valehtelijoita on niin paljon, että he eivät halua, että asia pysähtyy totuuteen, vaan tosi asiat pitäisi unohtaa, että niitä samoja rikoksia voisivat kierrättää, tehdä niitä uudelleen ja uudelleen, eikä kukaan olisi sen viisaampi.

 Isompi väkivalta ja sota koneisto aina lypsäisi pienet Euroopan maat tyhjäksi. Se on sitä ihmisen tyhmyyttä.

Poliitikot usein sanovat, kun on edullista, että ”kansa tietää”.

Mitä asioita kansa todella tietää?

  • Tietääkö kansa auton ajo nopeuden? Jos sitä ei ole selvästi merkitty? Ei tiedä.
  • Tietääkö kansa verojen maksu prosentin?  Jos ei ole tiedotettu? Ei tietä.
  • Tietääkö kansa kunto ja terveys asiat selvästi? Jos ei ole tiedotettu?  Ei tiedä.
  • Tietääkö kansa alkoholi nautinto rajoitukset? Jos ei ole tiedotettu?  Ei tiedä.
  • Tietääkö kansa yleisen alueitten käyttö velvoitteet?  Jos ei ole tiedotettu?  Ei tiedä.

Suoraan sanottuna kansa ei tietä mitään muita asioita kuin vaan ne asiat mitä ne harrastavat 24/7. Se on yleensä 90% heidän arkipäivä työtä.  

Kaikki muut asiat ovat ulkopuolella heidän ajatus maailmaa ja ymmärrystä, ennen tai myöhemmin.

 

Mitä kansa tietää Neuvostoliitosta?  Mitä kansa tietää Venäjästä?

Aikaisemmin vastaus on ollut, että ei ole mitään vaihtoehtoa siihen kysymykseen. 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

Toimituksen poiminnat