Totuus Kauneus ja Hyvyys Arvollinen ihmisen elämä koostuu; totuudesta, kauneudesta ja hyvyydestä.

Kansan Narratiivi

 • Romanov family values
  Romanov family values

Mikä on Narrative?

"Suomeksi Narratiivi (lat. narrare)  tai verbi kertoa, tarkoittaa kertomusta. Narratiivi voi olla suullinen tai kirjallinen, mutta laajassa mielessä narratiivisina voidaan pitää myös mainoksia ja elokuvia. Narratiivissä on alku, keskikohta ja loppu. Hyvä narratiivi on juonellisesti eheä.

Keskeistä narratiiville on se, että tapahtumat järjestyvät ajallisesti peräkkäin, vaikka tapahtumien järjestyksen ei tarvitse olla kronologinen. Narratiivin kertojan tulee ottaa lukija huomioon ja kertomus on kerrottava siten, että se muodostaa selkeän kokonaisuuden lukijan mielessä. Hyvä narratiivi on ymmärrettävissä.

Tarinan kerronta suullisesti on ehkä nopein menetelmä jakaa narratiivisen viestin.  Useimpien ihmisten lapsuudessa kerrotaan tarinoita ohjaamalla heitä oikeasta käyttäytymisestä, kulttuurihistoriaa, muodostumista yhteinen identiteetti, ja arvot, kuten erityisesti tutkittu antropologiaa nykyisin usein perinteinen alkuperäiskansoissa.

Owen Flanagan Duke Yliopoisto, johtava tajunnan tutkija, kirjoittaa, että "todisteet osoittavat selvästi, että ihmisillä kaikissa kulttuureissa tulevat heittämään oman identiteettinsä jonkinlainen kertomuksen muotoon. Olemme piintyneitä tarinan kertojia." Tarinat ovat tärkeä näkökohta kulttuuriin. Monet taideteokset ja useimmat kirjallisuuden kertovat tarinoita; todellakin, suurin osa humanisti aiheista liittyy tarinoihin.

Tarinat ovat antiikin alkuperää, olivat olemassa muinaisessa Egyptissä, antiikin Kreikka, Kiinan ja Intian kulttuureja ja niiden myyttejä. Tarinat ovat myös läsnä osa ihmisen viestintää, käyttää vertauksia ja esimerkkien avulla esittää piste kohtia. Tarinankerronta oli luultavasti yksi varhaisimmista muodoista viihteessä. Kuten Owen Flanagan, tarinan kerronta voi viitata myös psykologisten prosessien itsensä identiteettiin, muistin ja merkitys luomisessa

Semiotiikka alkaa yksittäisten merkityksen rakennuspalikoista mitä kutsutaan merkit; ja semantiikka, tapa, jolla merkit yhdistetään koodilla mikä välittää viestejä. Tämä on osa yleistä viestintäjärjestelmän systeemiä käyttäen sekä sanallista ja sanattomia osia, ja luoda keskustelua eri sääntöjen ja muotojen välillä".

-  Wikipedia. 

 • Mikä on ollut Suomen valtion 100 vuoden tarina?
 • Mikä on ollut Ruotsin valtion 100 vuoden tarina?
 • Mikä on ollut Norjan valtion 100 vuoden tarina?
 • Mikä on ollut Tanskan valtion 100 vuoden tarina?
 • Great Britain narrative?
 • United States of America narrative?
 • United Nations narrative?
 • Mikä on ollut NATO 75 vuotinen tarina?   
 • European Union narrative?
 • Mikä on ollut Neuvostoliiton-venäjän tarina?

 

 Diktatuuri valtion Narratiivi

Miltä diktatuuri valtion Narratiivi kuulostaa? Sen sisällön voi purkaa ja saada kokonaiskuvan kansan sielun todellisuudesta.

Historiasta voimme lukea selkeästi mikä on ollut valtioitten yleinen tarina viime 100 vuoden aikana.

Miten voisi ottaa etäisyyttä maitten valtioon, että sen läheisyys ei sumuttaisi todellisuutta? Saisi täysin selvän kuvan valtion toiminnasta?

Pitää olla joku lähtökohta?

Neutraali tilanne missä kansan valtion sisäiset henkiset ominaisuudet tai paineet eivät saa vaikuttaa naapuri maitten henkiseen tilaan.

Se olisi neutraali henki, missä aidan yli ei ole mitään oikeutta mennä eikä vaikuttaa siellä.

Mutta on myös olemassa kansainvälisesti havaittu todellinen oikeudenmukaisuuden rauhan tila.

Se mikä on todettu oikeaksi, oikean mielisen ymmärryksen raamit ihmisten toiminnassa.

 

Pohjoismaitten yhteystyö

Suomi, Ruotsi, Norja ja Tanska ovat suhteellisesti saman kokoisia maita ja kansoja. Nämä valtiot suhtautuvat käytännössä rauhanomaisesti toisien suhteen. Ei ne riko luottamusta valtion välillä. Se on ollut aika lailla vakaa viime 100 vuoden ajan. Ainoat poikkeukset olivat 1939-45. Suomen ja Norjan välillä.   Se on Suomen, Ruotsin ja Norjan tarina, vakaus.  Se vakaus tarina tulee sisältä kansojen sielua.

 

Sitten katsotaan Venäjän-Neuvostoliiton historian 100 vuoden tarinaa.

Mikä vaikutus on ollut Neuvostoliiton-venäjällä, vuorovaikutus naapuri kansoihin?   

Heti tulee ilmi 1900 alussa, Ensimmäisen maailman sodan epävakaus ja Venäjän vallankumous.

 

Venäjän keisarin aikakausi.  

Romanov oli venäläinen aatelissuku. Romanovit olivat Venäjän hallitsijoita yhtäjaksoisesti vuosina 1613–1917 eli yli 300 vuoden ajan.

Romanovit nousivat Venäjän hallitsijasuvuksi vuonna 1613, kun Mikael Romanov (Mihail I) kruunattiin Venäjän tsaariksi. Ennen Mikael Romanovin valtakautta Venäjällä oli ollut viidentoista vuoden pituinen sekasorron aika.  Romanovit syrjäytettiin vallasta vuonna 1917 helmikuun (maaliskuun) vallankumouksessa, jolloin valta siirtyi Venäjän väliaikaiselle hallitukselle.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Romanov_(hallitsijasuku)

Venäjän keisarillinen Romanovien perhe (Nikolai II, vaimonsa Tsarina Alexandra ja heidän viisi lastaan ​​Olga, Tatiana, Maria, Anastasia ja Alexei) ja kaikki ne, jotka päättivät seurata heitä maanpakoon - etenkin Eugene botkin, Anna Demidova, Alexei Trupp ja Ivan Kharitonov – heidät ammuttiin Jekaterinburgissa Heinäkuu 17. 1918. Tsaari ja hänen perheensä murhasi bolsevikkien joukot, mitä johti Jakov Jurovski, joka oli saanut ohjeet alueellisesta Ural Neuvostosta.

Jotkut historioitsijat omaksuvat tilauksen Moskovan hallitukselle, nimenomaan Jakov Sverdlov ja Vladimir Lenin, jotka halusivat estää pelastaa Imperialismi perhettä, lähestyvä Tšekkoslovakian Legioona (valkoisten taisteleva armeija vasten ​​bolsevikkia) kuluvassa Venäjän sisällissodassa.   Tätä tukee otteeseen Leon Trotskin päiväkirja.  Tuore tutkimus johtama Vladimir Solovyov päätteli, että vaikka avaaminen valtion arkistojen jälkeisessä Neuvostoliiton vuosina ei ole vielä havaittu kirjallista asiakirjaa, mikä osoittaa, että joko Lenin tai Sverdlov alue teki määräyksen; kuitenkin, he hyväksyvät teloitukset jälkikäteen kun ne tapahtuivat. Lenin oli lähellä valvonnassa Romanovien perhettä, vaikka hän varmisti, että hänen nimensä ei liittynyt niiden kohtalolle missään virallisissa asiakirjoissa. -
wikipedia.

 

Mikä oli Romanov perheen 300 vuoden tarina?  

300 vuotta on pitkä aika.  Romanov family. 

 

Uusi tarina alkoi verisesti Venäjän vallankumouksella 1917.

”Venäjän vallankumous (ven. Русская революция, Russkaja revoljutsija) on yhteisnimitys kahdelle Venäjällä vuonna 1917 tapahtuneelle vallankumoukselle, helmikuun vallankumoukselle ja lokakuun vallankumoukselle, joissa Venäjän keisarikunta kaatui. Helmikuun vallankumouksessa valta siirtyi väliaikaiselle hallitukselle ja lokakuun vallankumouksessa lopulta bolševikeille, jotka perustivat Venäjän neuvostotasavallan”. Wikipedia.  

 

Vladimir Lenin tarina.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Vladimir_Lenin

 

Josif Vissarionovitš Džugašvili,Stalin tarina.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Josif_Stalin

 

Neuvostoliitto.

Neuvostoliiton juuret ovat lokakuun 1917 vallan kumouksessa, kun bolsevikit johtama Vladimir Lenin, syrjäytti väliaikaisen hallituksen, joka oli korvannut tsaarin valtaa. Ne perustivat Venäjän sosialistisen federatiivisen neuvostotasavallan (nimettiin Venäjän sosialistinen federatiivinen neuvostotasavalta vuonna 1936), joka aloitti sisällissodan "Punaiset" ja vastavallankumouksellista "valkoisten" välillä. Vallankumouksellinen Puna-armeija meni sisään Venäjän keisarikunnan alueille ja auttoivat paikallisia kommunistia ottaa vallan neuvostoille, joka nimellisesti toimi työntekijöiden ja talonpoikien puolesta. Vuonna 1922, kommunistit voittivat muodostaen Neuvostoliiton kanssa yhdistämällä Venäjän, Kaukasian, Ukrainan ja Valkovenäjän tasavaltoja.  Leninin kuoleman jälkeen vuonna 1924, troikka ja lyhyt valtataistelu, Joseph Stalin tuli valtaan 1920-luvun puolivälissä. Stalin tukahdutti kaikki poliittisen opposition hänen vallalle, sitoi valtion ideologiaksi marxismi-leninismin (joka hän loi), ja aloitti keskusjohtoisen talouden. Tämän seurauksena maa koki nopean teollistumisen, ja kollektivisoinnin joka loi perustan sille voitolle toisessa maailmansodassa ja sodanjälkeisen ylivoiman Itä-Euroopassa. Stalin kiihdytti myös poliittisia vainoharhaisuuksia, ja johti Stalinin vainoja poistamalla vastustajat hänen kommunistipuolueesta, massa määrin mielivaltaiset pidätykset, monet ihmiset (sotilasjohtajat, kommunistisen puolueen jäseniä, ja tavallisten kansalaisten keskuudessa), jotka lähetettiin rikosseuraamusalan työleireille tai oli tuomittu kuolemaan. -wikipedia.

 

Neuvostoliiton tarina.

Väkivaltainen vallankumous, ja sen seurauksesta yksi diktatuuri johtaja Joseph Stalin diktatuuri valtion johtajan otteen Neuvostoliiton tulevaisuudessa.

 

Diktatuuri valtio.

Diktatuuri tarkoittaa yhden henkilön tai pienen ryhmän voimakkaaseen valtaan perustuvaa valtiomuotoa. Diktatuurissa valta keskittyy niin sanotulle diktaattorille, joka voi itsevaltaisesti sanella yhteiskunnassa noudatettavat toimintatavat. Termiä diktatuuri käytetään valtioista, joiden valtionpäiden valtaa ei lainkaan rajoiteta eli valtionpäämiehellä on rajoittamaton valta. Diktatuuri on autoritaarisin laji. Diktatuuri on kuitenkin eri asia kuin itsevaltius, despotismi tai tyrannia.

Diktatuurille on ominaista poliittisen opposition tukahduttaminen sekä sananvapauden ja muiden perinteisten demokraattisten vapauksien rajoittaminen.

Diktatuuri on tehokas ja päätöksenteoltaan selkeä valtiomuoto ja se muodostaa yleisesti vastakohdan demokratialle. Diktaattorilla voi kuitenkin olla laaja kannatus kansalaisten keskuudessa, vaikka vaihtoehtoja ei olisi saatavilla, ja diktaattori voi työskennellä yhteiskunnan ja kansalaisten hyväksi. Diktatuurin etu voi olla se, että se estää tehokkaasti keskimääräistä huonompien ehdokkaiden johtajiksi tulon. -wikipedia.

 

 Diktatuuri valtion johtajan epäkunnioitus oikeudenmukaisuudelle.

Kaikki väkivalta anarkismin ilmeet ja merkit ovat jo esillä vuotena 1917. Osittain se voi olla ensimmäisen maailman sodan syytä, sodan rintama ei ole mikä terapiaa ihmisten mielen terveydelle. Päinvastoin se tekee ihmisistä levottomia sieluja.  Venäjän Tsaarin ne sitten jyräsi maan tasalle, bolsevikkien joukot murhasivat koko Romanov perheen ampumalla.  Mutta se ei ole mikään teko syy sille vastuulle mitä ihminen pitää yllä pitää koko elämän iän, tehdä sen mikä on moraalisesti oikein.

 

Stalinista tuli julman suppea petomainen diktatuuri.

Hän ei ollut kehittynyt ihmisenä henkisesti, että olisi pystynyt toimimaan rehellisesti.  Suorastaa valehteli, eli harhaluuloissa, hänen silmissä totuuden raamit olivat vain hänen omissa mielikuvituksissa.  Siksi hän eristyi oman mielen luomaan mielikuvitukselliseen maailmaan, hän ei ollut henkisesti enää vakaa. Ei ollut vuorovaikutusta henkisen totuuden kanssa, Stalin oli polttanut sillat henkiseltä totuudelta, eikä hänellä ollut sinne enää paluuta.  Sen takia lakien rikkomiset ovat niin räikeät, julmat, ja totuus täysin poistetaan mielestä, kielletään toisilta, ja valehdellaan päin naamoin, että toiset saisivat syyteet heidän omista rikollisuudesta. Siinä’ on esimerkki, miten ihminen historiassa on mennyt täysin kieroksi.

   

Stalin oman mielen mukainen diktatuuri.

Se ei kunnioittanut omia kansalaisia, jos olivat erimieltä hänen johdolle.

 

1939 M & R sopimus tarina.

Adolf Hitler ja Joseph Stalin.  Tekivät yhteystyön sopimuksen Itä Euroopasta. M & R sopimus.

 

Väkivaltainen hyökkäys sota 1939 -1940.

Miten suuret tuhot Suomalaisille?  

 • 25 904 kaatunutta tai kadonnutta.
 • 43 557 haavoittunutta.
 • 1 000 vangittua.
 • 957 siviiliä.

#valhe 3. Joseph Stalinin valehteli, että Suomi olisi aloittanut sodan 1939.  

#valhe 4. Moskovan rauhan sopimus 1940. Sehän oli selvää kiristystä, koko Viipurin kaupunki, Höh!

#Valhe 5. Katynin joukko murhat. Syyttivät natsi saksaa.

Katynin joukkomurha (puol. zbrodnia katyńska, Katynin rikos) oli Neuvostoliiton turvallisuuspalvelun NKVD:n toteuttama puolalaisten joukkomurha, joka tapahtui vuonna 1940. Teloitetut olivat sotavangeiksi otettuja Puolan armeijan upseereita, korkeasti koulutettuja ammattilaisia kuten opettajia, lääkäreitä, professoreita, tutkijoita sekä poliiseja ja valtion virkamiehiä.

Joukkohaudat kaivettiin Katynin kylän metsään. Metsä on yksi kolmesta paikasta, missä puolalaisuhrit ammuttiin ilman oikeudenkäyntiä. Uhrien määräksi arvioidaan 21 857 ; arvio perustuu Venäjän federaation presidentti Boris Jeltsinin Puolan presidentti Lech Wałęsalle 1990-luvun alussa luovuttamiin asiakirjoihin.

Katynin joukkomurhaa käsiteltiin Nürnbergin oikeudenkäynnissä venäläisen tutkimusaineiston pohjalta, mutta minkäänlaista selvyyttä asiassa ei saatu. Vakavia syytöksiä Neuvostoliittoa vastaan ei ole koskaan pystytty osoittamaan perättömiksi. Joukkomurha on vuodesta 1943 lähtien vaikeuttanut Neuvostoliiton suhteita Puolaan ja länteen.

Neuvostoliitto syytti joukkomurhasta natsi-Saksaa. Lontoosta käsin toiminut Puolan pakolaishallitus reagoi löytöön voimakkaasti protestoiden ja vaatien Punaisen Ristin suorittamaa puolueetonta tutkimusta asiasta. Neuvostoliitto vastasi katkaisemalla suhteet pakolaishallitukseen pysyvästi.

Puolalaisten upseerien joukkomurha alettiin tuntea nimellä Katynin joukkomurha. Neuvostoliitossa tapausta pyrittiin peittelemään luomalla saksalaisten suorittamasta läheisen Hatynin kylän tuhoamisesta symboli natsien siviiliväestöön kohdistamille julmuuksille nimellä Hatynin joukkomurha. Neuvostoliitto esitteli Hatyniin rakentamaansa muistomerkkiä ulkomaisille vieraille peittääkseen Katynin tapauksen

Marraskuussa 2010 Venäjän duuma antoi julkilausuman, jonka mukaan Stalin antoi henkilökohtaisesti määräyksen Katynin joukkomurhaan. Kommunistipuolue vastusti julkilausumaa ja väitti joukkomurhaa myytiksi.  Duuman mukaan julkilausuma voi aloittaa uuden demokraattisiin arvoihin perustuvan suhteen Puolan kanssa. Puolan sejmin puhemies Grzegorz Schetyna kommentoi päätöksen olevan ”askel oikeaan suuntaan ja tärkeä merkki”.  Päätös oli osa vuoden 2011 presidentti Dmitri Medvedevin de-stalinisointia, jonka tarkoituksena oli julkistaa Neuvostoliiton aikaisia ihmisoikeusrikkomuksia - Wikipedia. 

https://en.wikipedia.org/wiki/Katyn_massacre

 

Kansojen tarinat neutraali näkökulmasta.

 

#Valheita Krimiltä. Ei siellä ollut venäjän sotilaita vallan kaappauksessa.

#valheita Itä Ukrainasta. Ei siellä ole venäjän sotilaita.

#Valheita Syyrian siviili sodasta. Siellä taistelee venäjä vain terrorismia vasten.  

 

Suomessa pitäisi jo herätä henkisesti totuudelle.

Suomessa paras puolustus menetelmä on tunnustaa totuus.  Lukea historiaa silmät aukio, ja huomata miten röyhkeästi Neuvostoliiton johtajat ja venäjän johtajat ovat suoraan valehdelleet Länsimaille.

Siksi että heidän laittomuus ei tulisi ihmisten tietoon. Valehtelu yleensä palvelee yhtä päämäärää, suojella syyllisen rikoksia ja laittomuuksia.

 

Se sama valehtelu on toistunut uudestaan ja uudestaan, Neuvostoliiton ja venäjän aikana.

Nyt on menossa se suuri valhe, että NATO uhkaa venäjää?  Venäjän propaganda julistaa NATON uhkaksi.  Miksi niin on?  Siksi että Venäjä saisi ilman NATO valvontaa tehdä rajattomasti mitä heillä tulee mieleensä tehdä. Siitä on kyse.  

 

Venäjän johtajat halauvat niitä samoja etuoikeuksia mitä ollut vaikkapa Italiassa mafiassa. 

Venäjän johtajien propaganda ja väitteet NATO hengestä on naurettavaa.

Venäjän politiikka johtajat pelkäävät NATO rehellisyyttä, elämän totuus ja rauhanomainen avoimuus.

 

Vime 75 vuoden aikana, NATO ei ole ollut kenekään Eurooppa maan kansan riesa. 

Kaikki Neuvostoliiton Länsi naapurit ovat kärsineet Neuvostoliiton läsnäolosta.

kaikista suuret riesat ja kärsimykset Natsi Saksan sota rikoksien jälkeen ovat tullet neuvostoliiton toimesta.

 

On naurettavaa miten Suomessa uskotaan kaikenlaiseen Venäjän politiikka propaganda tarinaan ja p_ _ka puheseen, missä ei ole totuuden henkeä.    

 NATO Venäjän uhka on vain puoli totuus.  Stalin näki NATON olevan hänelle uhka. Siinä on myös henkinen totuuden puoli. Samalla tavalla kuin rikollisille poliisit uhkaavat heidän elämän toimeentuloa.

NATO uhkasi Stalinin elämän haavetta laajentua maailman laajuisesti yli muitten kansojen rajojen.

Venäjän presidentti Putin on mennyt pitkälle oksalle, se oksa on taipunut ja katkennut. Samalla hän on astunut yli kansainvälisten lakien arvojen kunnioituksen.

 

Venäjän johtajat ovat menetäneet realiteetin kansainvälisten lakien raamista.  

Sen sijaan he syöttävät halpaa posketonta propagandaa. Syyttävät NATO'a laittomuudesta.  

Miten pienet naapuri maat tulisi suhtautua laittomalle diktatuuri valtiolle?

Nyt emme elä vuotena 1939 – 1969. Elämme vuodessa 2016. Nyt on aikaa käyttää aivojen järkeä, lukea, kirjoitta ja ajatella, puolustautua totuuden puolelle.

Sillä ihmisen järki todistaa miten älytöntä laittomuus on ollut Neuvostoliitossa ja Venäjällä. Ei siinä ole tulevaisuutta. Järki on voitanut kaikki maailman sodat, siinä on toivoa tulevaisuudelle.  Suomessa ei pidä kuunella Venäjän johtajien "narrative" tarinaa, se ei ole tie kohti totuutta.

Russian narrative is inconsistent and historically unreliable.      

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat