Totuus Kauneus ja Hyvyys Arvollinen ihmisen elämä koostuu; totuudesta, kauneudesta ja hyvyydestä.

Valtion voiman ja vallan käyttö

Maailmalla on ollut voiman valtioita ja vallan käyttäjiä, ihmisen historia kertoo sitä samaa tarinaa, miten ihminen jatkuvasti etsii tietä, miten ja missä käyttää henkistä voimaa ja valtaa.

 • Ihmisen halut, keho, mieli, tunteet ja järki.
 • Miksi ihmisen halu saa voimaa ja valtaa?
 • Miten poliitikot ylläpitävät politiikassa oman hengen seksuaalisuutta?
 • Miten politiikan henkinen seksuaalisuus tuottaa henkistä hedelmää?
 • Miten ihmiset liian usein ovat luovuttaneet järkevän mielen voiman keholle.
 • Sen seurauksesta ovat täysin tietämättömiä maailman menosta.
 • Miten Suomessa ei vieläkään ymmärretä sitä maailman laajuista henkistä sotaa.
 • Suomi tietämättömyyden kautta asettaa itsensä harmaalle vyöhykkeelle.
 • Suomen kansan hengellä, ei ole tarpeeksi ryhtiä, ottaa puolta Elämän Kunniaksi.
 • Henkinen sota käydään henkisten hedelmien siemenistä.

https://

 

Jokaisessa kansojen erimielisyydessä on henkisen hedelmän tausta.

Syödä vai ei syödä sitä hedelmää? Jakaa puolet yhden puolen toista vasten.  Kukapa haluaisi syödä Natsien ideologiaa, tai sitä Puna fasistien hedelmää, Neuvostoliitossa 1917-1991, Kiinassa 1917-1991, tai Pohjois-Korealla 1917-1991? 

Tässä seuraavassa kirjoituksessa avaan yllä mainittuja tosi asioita enemmän.

 

Voiman käyttö Neuvostoliitto venäjän historiassa.

Venäjän johtajien voiman käyttö on usein ollut mielivaltaista (arbitrary), tarkoittaen että se ei sovellu luonnon oikeudenmukaisuuteen rauhan omaisuuteen. Samalla heidän henki ei sovellu maailman kaikkeuden järjestyksen totuuteen. Rauhanomaisuus on ilmesyy henkisellä tasolla harmoniassa elämän kanssa. Kaikessa elämässä, syntyminen ilmestyy rauhanomaisesti, sillä henki olennossa on hyvin heikossa tilanteessa. Voisitko kuvitella tehdä väkivaltaa vasta syntyneelle eläimelle, vasta kuoriutunut lintu, tai vasta syntynyt lapsi?  Siinä tilanteessa voiman käyttö mahdollistaa elämän kieltämisen. Mutta se on enemmän älytöntä toimintaa, kun ihminen ei edes käsitä mistä elämän henki tulee.  

 

Mihin sitten Neuvostoliiton johtajien henkinen asenne ja linja johti?  

Venäjän johtajat henkisesti olivat voiman himon alla, he näkivät saaneen itselle suuren kerran elämässä mahdollisuuden, kasvattaa yhä enemmän voimaa ja valtaa. Siten he myivät sen ajatuksen heidän kansalle. Suuri Neuvostoliiton voima mikä vaikuttaa ympärimaailmaa, sitä ideologiaa NL- johtajat takasivat suuresti sotakaluston lisäämisellä. 

NL-johtajat eivät hyväksyneet sitä ajatusta, sitä ideologiaa mitä Neuvostoliton aikana myytiin liittovaltioille, Neuvostoliitosta tulisi suurin voima, mitä maailmalla kukaan muu pystyisi estämään.  Se oli Stalinin yleinen markkina julistus Neuvostoliitossa.

Kiina.

Sen saman markkina viestin osti Mao Tse Tung.

Video. https://www.youtube.com/watch?v=HXMMzL5THPk

Pohjois-Korea.

Se sama Stalinin markkina viesti on mennyt kaupaksi myös Pohjois-Korealla.

https://www.youtube.com/watch?v=pKYBu9xIfac

 

Neuvostoliton voima politiikan henki.

Neuvostoliiton johtajien henkinen asenne oli selvä, siitä on niin paljon kerrottu, kirjoitettu kirjoja, kerrottu tarinoita, ja ihmisen todistaneet mitä oli elää Neuvostoliitossa vuosina 1917-1991.

Totuus todellisesta Neuvostoliiton hengestä oli järkyttävää, siksi että se oli niin rasistinen, ennakkoluuloinen, väkivaltainen ja julma. Se oli punainen fasistinen henki.

Miten se alkoi ilmestyä?

Ihmisen henkisen tason ilmiötä pitää tutkia ihmisen henkisen elämän tasolla, sen henkisen juurien yhteydessä. Ihminen on henkinen olento, elämä on henkistä elämää. Ihmisen elämän ilmestymisen seuraukset johtuvat mitä ihmisellä on mielessä, mitä tuntuu kehossa, mikä on elämän kunnioituksen ymmärrys.

Mielen keskustan äly yksikkö.

Mieli sisältää tietoa, arvoista, periaatteista, itse tajunta, ympäristö tajunta ja käsite elämän kokonaisuudesta.  Itsetietoinen ihminen, jos toimii järkevästi, voi valita miten hän toimii, miten suhtautuu ympäristöön ja arvo pohjalta. Yleensä järkevien ihmisten valinnat heijastavat heidän mielen tietoa, tai puutetta.  Jos tieto on vähäistä, hänen valinnat voivat olla tietämättömiä. Jos tieto on kattava, valinnan päätöksillä on suurempi mahdollisuus olla oikea ja osua nappiin.

Kehon tunteet.

Kehon tunteet ovat petollisia, jos niitä yli arvostetaan. Mielen keskusta äly yksikkö tulee aina olla voimassa yli muitten alueitten, kun kehon tunteet. Siten monet instituution järjestys rakentaa ihmisen mieleen rakenteen, että mielen keskusta äly yksikkö pitää aina kaikki tilanteet hallinnassa.  Em. Seksuaalisuus, sitä voisi puhtaasti tutkia elämän lisääntymisen kannalta, miten kasvit, hedelmät, marjat lisääntyvät, siellä on aina kaunis kunniallinen rakenne, vaikkapa katsoo ja tutkii metsä marjojen kukkia, siellä on erittäin kaunis rakenne, mikä johtaa siihen asiaan, että elämä on kaunista, elämä on kunnian arvoista, ja elämä on pyhää.  Kaikki todisteet mitkä liittyvät ihmisen elämiseen, ilma, vesi, ravinto ovat rakenteeltaan kaunista ja hyvin järjestäytynyttä.

Ihmisen kierous.

Ihminen joka luottaa liian paljon kehon tunteisiin, eikä arvosta mielen toiminnan merkitystä, eikä yllä pidä moraalista henkeä, hän menettää ne osat mielen toiminasta. Sitten kehon tunteet valloittavat ne alueet mielessä, siellä mielen sisällä enemmistö on kehon tunteitten puolella, em. Kehon tunteet 85%. Moraali arvot 5%. Logiikka 3%. Tiedon järjestyksen ylläpito 2%. Muut 5%.

Kiusauksen voima.

Kiusauksen voima voi ennustaa laskemalla mielen tilanteet osa puolet.  Jos kehon tunteille panostetaan kaikki voima varat mitä on elämässä, niin sitten seksuaalisesti houkutteleva tilanne, ja mahdollisuus johtaa automaattisesti kohteen raiskaukseen. Se on täysin ennakoiva valinta ihmisen mielen ja kehon himojen suhteesta. Halut + tilanne + tunteet + mahdollisuus = teko.

Ei vain seksuaalisuutta, voi myös olla muita alueita, kuin voiman ja vallan pyrkimys.           

Mutta samat ihmisen mielen voima suhteet ovat voimassa, into, intohimo, himo, kiusaus, voima, valta, antautuminen keholle, tilaisuus, mahdollisuus = teko.

     

Neuvostoliiton antikristus henki.       

Kautta historian Neuvostoliiton (1922-1991), Neuvostoliiton viranomaiset tukahduttivat ja vainosivat monia kristinuskoja eri tahtiin riippuen tietystä aikakaudesta. Neuvostoliiton politiikka kannatti marxilais-leniniläinen ateismia, joka johdonmukaisesti kannattanut ohjaus oli uskonnon tukahduttaminen ja poistaa uskonnon uskomukset mitkä perustuivat raamattuun, Neuvostoliiton aikana.

Valtio oli sitoutunut uskonnon tuhoamiseen, ja tuhosi kirkkoja, moskeijoita ja temppeleitä, pilkattiin, häirittiin, vangittiin ja teloitettiin uskonnollisia johtajia.  Sen tilalle kouluissa ja mediassa tulvi ateistiset opetukset, ja yleisesti edistää ateismien totuutta, minkä Neuvostoliiton yhteiskunnan tulisi hyväksyä. Kokonaismäärä Christian uhreja Neuvostoliiton valtioateismi politiikassa, on arvioitu olevan noin 12-20 miljoonaa.

https://en.wikipedia.org/wiki/Persecution_of_Christians_in_the_Soviet_Union

 

Jumalaton ateismi henki syttyi Venäjällä vallan kumouksen yhteydessä 1900 alussa.

Sitä seurasi henkinen taistelu, rauhanomainenhengellisyys katsottiin olevan vastenmielinen sille ateismi väkivallanhengelle mikä oli karannut Stalinin johdolla. Se vallan ottajien henki oli väkivalta, raakuus ja julmuus, se ei kunnioittanut ihmisten järkevää rauhan omaista raamatun opetusta.

https://www.youtube.com/watch?v=uEftJc31ZB4

https://www.youtube.com/watch?v=aV1pK5rv-uk

 

Rasistiset jumalattomat Neuvostoliiton johtajat.

GULAG (Lyh. ven. Главное управление лагерей, ГУЛаг, Glavnoje upravlenije lagerei eli leirihallitus, leiriasioiden keskusvirasto, erotuksena gulag, joka tarkoittaa yksittäistä leiriä [1]) oli Neuvostoliiton turvallisuuspoliisin NKVD:n osa, joka hallinnoi ojennustyöleirejä. Näille leireille lähetettiin kielletystä poliittisesta toiminnasta tuomittuja. Yleisesti leireille tuomittujen tehtävänä oli rakentaa taloja ja yleisiä liikenneyhteyksiä, kuten kaupungeissa metroja, maaseudulla isoja rautatieyhteyksiä, patoja ja kanavia. Jotkin lähteet pitävät Gulagin yhtenä alkuperäisenä kehittäjänä Naftali Frenkeliä Ensimmäiset vankileirit perustettiin heti vallankumouksen alussa vuonna 1918, ensimmäisten joukossa perustettiin Nižni Novgorodiin tyhjillään olevaan nunnaluostariin.[4] Yksi ensimmäisistä varsinaisista ojennusleireistä perustettiin Solovetskin luostarin saarelle vanhaan munkkiluostariin.[5] (perustamispäivä 13. lokakuuta 1923) Solovetskin saarelta käsin perustettiin aluksi Vienan Karjalan alueelle eri tarpeisiin kymmeniä eri kokoisia leirejä. Yksi tunnetuimmista ja suurimmista Karjalassa olevista ojennustyöleireistä oli Vienanmeren kanavatyömaa (tunnettiin aikaisemmin Stalinin kanavana). Tällä BelBaltlag-leirillä kirjattiin olleen esimerkiksi joulukuussa 1932 yhteensä 107 900 vankia.  Vaihtuvuus oli suurta ja leirillä kuoli eri lähteiden mukaan noin 200—250 000 ihmistä kahdenkymmenen kuukauden aikana.

 

https://fi.wikipedia.org/wiki/Gulag

 

Voiman ja vallan käyttö leviää sitten laajemmin maailmalle.

Sama vastakkain taistelu, henkisellä tasolla. Ihmiset usein ovat erimieltä asioista, he puhuvat ja kirjoittavat mielipiteensä.  Mutta erimielisyys ei johdu siitä, onko 2+2=4.   Tai onko 12345678910 looginen sekvenssi. Tai onko abcdefg, oikea 7 järjestys aakkosten alussa?  Siis loogisesti ihmiset ovat yhtä ja samaa mieltä asioista, järkevällä tasolla.  Mutta eivät ole sama mieltä henkisellä tasolla, henkisistä asioista. Sillä ihmisen henkinen olemus ja taso ei toimi samassa tasolla kuin ihmisen älyn mieli keskusta toimii.  Moni ei edes osaa erotta mikä on henkistä ja mikä on mielen älyn toimintaa.

Henkinen taso on eri alue.  

Henkinen toiminta usein tuottaa hedelmää, se on ilmestynyt vaikkapa ihmiset eivät ole tietoisia sen hengen henkisestä hedelmästä. Se voi olla vain vaikkapa Stalinin puheet, ajatukset, ideologiaa, intohimot vallan ja voiman käytöstä.  Mutta luulijalla ei saata olla mitään käsitystä miten yhdistää ne ideologian todellisuudessa henkiseen hedelmään. Niin kuin puheet olivat vain pelkästään puheita eikä niissä olisi mitään henkistä sisältöä. Se on suuri virhe kuulijoissa, hurahtaa ja hyväksyä asioita mitä ei ymmärrä järkevästi henkisen elämän kokonaisuudessa.

Rahan käyttö.  

Samalla tavalla ihmiset ympäri maailmaa hyväksyvät rahan käsite ja periaatteen, se on käytännössä nopean väli esine mitä käyttää tavaran ja palveluksien hankkimisessa.

Missä alueilla sitten erimielisyydet ilmestyvät?

Erimielisyys ilmestyy henkisellä tasolla. Jokaisen asian alussa on joku henki vaikuttamassa, siten se liittyy toisiin saman henkisiin ihmisiin, ja henki saa lisää voimaa ja tahtoa toteutua. 

Mitä henki on? Missä se ilmestyy?

Henki ilmestyy kaikissa ihmisteen yhteys tapahtumisissa ja tilanteissa, jos on neutraali asenne, ja tieto kokonaisuudesta. Sitä on fyysisessä työssä, sitä on fyysisessä urheilu pelissä, se ilmestyy, kun on ihmisillä vahvat tunteet kytkettynä mukana toimintaan. Henki tuottaa jonkun ilmestyksen. Sitä voi ajatella samalla tavalla kuin seksuaalisuus, mikä synnyttää sen siemenestä lisää samankaltaista hedelmää.

 

 Mihin henki vaikuttaa?

Henki vaikuttaa ihmisen aivojen ajatuksiin. Se voi auttaa ihmistä ajattelemaan järkevästi, tai se voi viedä ihmiseltä järjen, että ihminen toimii järjettömästi, siis hengellä on omat henkisen ominaisuudet, niitä voi kuvata mieli kuvilla.

 

Henki on tuottanut hedelmää.

Henki on tuottanut hedelmää maailmalla, sen ajan 1900 hengen hedelmä Venäjän vallan kumouksesta tuli esille seuraavalla 91 vuoden aikana (1900-1991. 

Stalinin henkinen olemus poliittinen seksuaalisuus ja liittymät, tuotti sen kaltaisen hengen ilmestyksiä. 

 

Terrorismin nousu.

Vuodet 1904 ja 1907 näki laskua massa liikkeissä, lakoissa ja mielenosoituksissa, ja samalla poliittinen terrorismi nousi. Isku ryhmät, kuten SR Combat järjestyi suorittamaan monia salamurhia, kohdistamalla virkamiehiin ja poliisin ja tekemään ryöstöjä. Vuosina 1906 ja 1909, vallankumoukselliset tappoivat 7293 ihmistä, joista 2640 oli virkamiehiä, ja haavoittui 8061.  Merkittäviä Uhrien joukossa olivat:

 • Dmitri Sipjagin - sisäasiainministeri. Tapettu 15 huhtikuu 1902 Pietarissa.
 • Nikolai Bobrikovin - Suomen kenraalikuvernööri. Tapettu 30 kesäkuu [O.S. 17 kesäkuu] 1904 Helsingissä.
 • Vjatšeslav von Plehwe - sisäasiainministeri. Tapettu 10 elokuu [O.S. 28 heinäkuu] 1904 Pietarissa.
 • Suuriruhtinas Sergei Aleksandrovitš Venäjän - kanat 17 helmikuu [O.S. 4 helmikuu] 1905 Moskovassa.
 • Eliel Soisalon-Soininen - prokuraattori Suomessa. Tapettu 19 helmikuu [O.S. 6 helmikuu] 1905 Helsingissä.
 • Victor Saharov - entinen sotaministeri. Tapettu 5 joulukuu [O.S. 22 marraskuu] 1905.
 • Admiral Chukhnin - Komentaja Mustanmeren laivasto. Tapettu 24 heinäkuu [O.S. 11 heinäkuu] 1906.
 • Aleksey Ignatyev - kanat 22 joulukuu [O.S. 9 joulukuu] 1906.
 • https://en.wikipedia.org/wiki/Revolution_of_1905

  

Venäjän keisarillisen perheen murhat.

Venäjän keisarillinen Romanovien perheen (Nikolai II, vaimonsa Tsarina Alexandra ja heidän viisi lastaan Olga, Tatiana, Maria, Anastasia ja Alexei) ja kaikki ne, jotka päättivät seurata heitä maanpakoon - etenkin Eugene botkin, Anna Demidova, Alexei Trupp ja Ivan Kharitonov - ammuttiin Jekaterinburgissa 17. heinäkuuta 1918. [1] tsaari ja hänen perheensä murhattiin bolsevikkien joukot johti Jakov Jurovski alle tilaukset Ural Regional Neuvostoliiton.

 https://en.wikipedia.org/wiki/Execution_of_the_Romanov_family

Stalinin vainot

Stalinin vainot olivat poliittisia vainoja, jotka alkoivat Neuvostoliitossa 1930-luvun lopulla Josif Stalinin vahvistaessa valta-asemaansa. Varsinainen ”suuri puhdistus” (ven. Большая чистка) ajoittui vuosiin 1936–1938, jolloin Nikolai Ježov toimi NKVD:n johtajana.

 

Molotov–Ribbentrop-sopimus

Molotov–Ribbentrop-sopimus (saks. Deutsch-sowjetischer Nichtangriffspakt, ven. Договор о ненападении между Германией и Советским Союзом) (myös Hitlerin–Stalinin sopimus) oli natsi-Saksan ja Neuvostoliiton välinen hyökkäämättömyyssopimus, joka solmittiin 23. elokuuta 1939. Sopimus sai nimensä maiden ulkoministereistä Joachim von Ribbentropista ja Vjatšeslav Molotovista, jotka allekirjoittivat sopimuksen.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Molotov%E2%80%93Ribbentrop-sopimus

 

Väkivaltainen hyökkäys sota

Talvisota oli 30. marraskuuta 1939 – 13. maaliskuuta 1940 Suomen ja Neuvostoliiton välillä käyty sota. Neuvostoliitto aloitti talvisodan hyökkäämällä ilman sodanjulistusta, ja sota päättyi 105 päivää myöhemmin Moskovan rauhansopimukseen. Kansainliitto tuomitsi hyökkäyksen ja erotti Neuvostoliiton jäsenyydestään 14. joulukuuta 1939.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Talvisota

 

Katyn metsän teurastukset.

Katynin joukkomurha (puol. zbrodnia katyńska, Katynin rikos) oli Neuvostoliiton turvallisuuspalvelun NKVD:n toteuttama puolalaisten joukkomurha, joka tapahtui vuonna 1940. Teloitetut olivat sotavangeiksi otettuja Puolan armeijan upseereita, korkeasti koulutettuja ammattilaisia kuten opettajia, lääkäreitä, professoreita, tutkijoita sekä poliiseja ja valtion virkamiehiä......

Joukkohaudat kaivettiin Katynin kylän metsään. Metsä on yksi kolmesta paikasta, missä puolalaisuhrit ammuttiin ilman oikeudenkäyntiä. Uhrien määräksi arvioidaan 21 857[2]; arvio perustuu Venäjän federaation presidentti Boris Jeltsinin Puolan presidentti Lech Wałęsalle 1990-luvun alussa luovuttamiin asiakirjoihin.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Katynin_joukkomurha

 

 Korean sota     

Korean sota käytiin vuosina 1950–1953 Korean demokraattisen kansantasavallan (Pohjois-Korea) ja Kiinan kansantasavallan yhteisen kansanarmeijan sekä Korean tasavallan (Etelä-Korea) ja Yhdysvaltojen johtamien Yhdistyneiden kansakuntien (YK) joukkojen välillä. Yhdistyneiden kansakuntien asettuminen Pohjois-Koreaa vastaan Etelä-Korean tueksi perustui Yhdistyneiden kansakuntien peruskirjan 51. artiklaan ja turvallisuusneuvoston päätökseen, jonka istuntoja Neuvostoliitto boikotoi siksi, ettei Kiinan kansantasavallan asemaa YK:ssa ollut tunnustettu.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Korean_sota

 

Vietnamin sota

Vietnamin sota (myös toinen Indokiinan sota, engl. Vietnam War, vietn. Kháng chiến chống Mỹ, ”vastarintasota Yhdysvaltoja vastaan”) oli Vietnamissa vuosina 1955–1975 käyty sota, joka käytiin Pohjois-Vietnamin valtion ja Etelä-Vietnamin valtion sekä kummankin osapuolen kansainvälisten liittolaisten välillä.

Taistelut käytiin pääosin Etelä-Vietnamissa, mutta Yhdysvallat sekaantui sotaan Tonkininlahden välikohtauksen seurauksena 1964 ja ulotti pommituslentonsa myös Pohjois-Vietnamiin, Laosiin ja Kambodžaan. Sotaa on lännessä sanottu maailman ensimmäiseksi televisiosodaksi.

Vietnamin sota vaikutti asevelvollisuuden lakkauttamiseen Yhdysvalloissa 1970-luvun alussa.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Vietnamin_sota

 

Kylmä kausi 1947 -1991.

Kylmä sota oli valtion poliittinen ja sotilaallinen jännitys toisen maailmansodan jälkeen välillä valtuuksia Länsi Bloc (Yhdysvalloissa, sen Nato-liittolaisten ja muut) ja valta itäblokin (Neuvostoliiton).

 

Historioitsijat eivät täysin samaa mieltä päivinä, mutta 1947-91 on yhteinen. Termi "kylmä" käytetään, koska ei ollut laajamittaista taisteluja suoraan kahden osapuolen välillä, joskin suuria alueellisia sotia, tunnettu sijaissota tukemana kaksi puolta. Kylmä sota jakoi tilapäinen sodanajan vastainen liittouma natsi-Saksassa, jättäen Neuvostoliiton ja Yhdysvaltojen kahden suurvallan kanssa syvällisiä taloudellisia ja poliittisia eroja: edellisen ollessa yhden osapuolen marxilais-leniniläinen imperiumi hallitsi diktatuuri toimii sosialistista taloutta ja valtion valvoman lehdistön ja omistavat yksinomaan oikeus perustaa ja hallita yhteisöjä, ja jälkimmäinen demokraattinen tasavalta, jossa on kapitalistisen talouden tila vapailla vaaleilla ja paina, uskonnonvapautta, joka myönsi myös sananvapautta ja yhdistymisvapautta sen kansalaiset.

https://en.wikipedia.org/wiki/Cold_War

 

Lopuksi.

Mitä tämä kaikki merkitsee nyt Heinäkuun 1. 2016?

Se merkitsee, että ihmiset Suomessa tulisi alkaa käyttää historian tietoa, lukemaan ja ymmärtämään missä maailma on ollut menossa viime 10 vuoden aikana. Liian moni ihminen on ollut tietämätön maailman tosi asioista.

Esimerkiksi Suomalaiset eivät tiedä paljonkaan mitään USA roolista maailmassa, miten USA valtio on taistellut vapauden, demokratian ja ihmisten yksityisten yrityksien mahdollisuuksien puolesta. Monet suuret uhraukset heidän kansalta, ja veron maksajat ovat tehneet viime 100 vuoden aikana.

USA uhrit.

 1. Ww1. 53,407
 2. WW2. 291,557.
 3. Korea. 33,746.
 4. Vietnam. 47,424.
 5. Iraq/Afganstan. 5,281.

total: 431,415  

Miten moni ihminen Suomessa ei tule ajateltua, siksi että elävät lintukodassa.

Että viime 100 vuoden aikana on ollut menossa henkinen väkivalta ja sota, se ykä riehuu maailmalla.

Yksi suuri vaikuttaja pitää epäoikeudenmukaisuus ja laittomuus aisoissa on ollut USA tukea pieniä ja heikkoja maita. Niitä on ollut niin paljon, etten uudelleen listaa niitä nyt tässä.

Vastapuolet henkisessä taistelussa ovat selvät.

Yhdellä puolella puolustetaan ihmisten elämä arvoa, ja ihmisten elämän oikeuksia.

Toisella puolella valtion vallan ja voiman käyttäjät, ketkä puolustavat omaa valtaa itsekkäästi.

 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=yYBJBJx1vmo

 

Se ollut monen diktatuurin tarina.

 • Robert Mugabe. Vlad III. Kim Jong-Il. Idi Amin Dada. Vladimir Lenin.
 • Emperor Hirohito. Koki Hirota. Leonid Ilyich Brezhnev. Chiang Kai-shek. Kaiser Wilhelm II.
 • Ho Chi Minh. Yakubu Gowon. Mengistu Haile Mariam. Kim Il Sung.
 • Saddam Hussein. Ismail Enver Pasha. Omar al-Bashir. Pol Pot. Yahya Khan.
 • Nicholas II. Hideki Tojo. Josef Stalin. Leopold II. Adolf Hitler. Mao Zedong.

 

Miten USA henki erottuu yllä olevien hengestä?

 • USA periaate. 

Yhdysvallat eivät hyväksy valtion diktatuurit rääkätä ja teurastaa ihmisiä, sen periaatteella, että ihmisillä ympäri maailma on oikeus elämään.

 

 • Neuvostoliitto-venäjä/kommunismi periaate.

Kaikki diktatuurit maailmalla, olipa miten raaka, olisi etuoikeutettu tekemään mitä heidän vallan ja voiman asenne turvaa. Siis yli lakien, eettiset, moraaliset, kansainvälisten ja muu tolkku.

 

Siksi venäjän johtajat turvaavat Al Assadin hallitusta Syyriassa.

Henkisesti, periaatteet ja Raamatun opetus selvästi todistaa missä henkiset erot ovat.
Niillä henkisillä arvoilla ilmestyy henkiset hedelmät.  Henkiset hedelmät näkyvät Syyriassa, itä Ukrainassa, Krimillä ja monessa muussa paikkaa historiassa.  

 

    In God We Trust.

Moton hyväksyntä viralliseksi tunnuslauseeksi oli osa Yhdysvaltain kylmän sodan aikaisia toimia erottautua ateistisena valtiona esiintyneestä Neuvostoliitosta.

The Star-Spangled Bannerista tuli Yhdysvaltain kansallislaulu kongressin päätöksellä 3. maaliskuuta 1931, jos kohta armeija ja laivasto olivat käyttäneet sitä kansallislaulun omaisesti jo kauan sitä ennenkin.

The Star-Spangled Banner lauletaan usein urheilutapahtumissa.

Lause näyttää saaneen alkunsa "The Star-Spangled Banner", kirjoitettu sodan aikana 1812. Neljäs säkeistö kuuluu lause "Ja tämä on meidän motto:" In God is our Trust. "" Tämä versio motto teki varhain ilmestyminen kahdenkymmenen dollarin setelissä mikä lähti liikkeeseen vuonna 1864 yhdessä motto "Jumala ja meidän Oikeus".

"The Star-Spangled Banner", johon sisältyy ilmaisu "Ja tämä on meidän motto: In God on meidän Trust" neljättä säkeistö

Pastori MR Watkinson, päivätyssä kirjeessä 13 marraskuu 1861, anoi valtiovarainministeriön lisätä lausuman tunnustaa "Kaikkivaltias Jumala jossain muodossa meidän kolikoissa", jotta "vapauttaa meidät pakanallisuuden häpeästä."  Ainakin osa motivaationa oli julistaa, että Jumala oli unionin puolella sisällissodassa.   Valtiovarainministeri Salmon P. Chase toimi tästä ehdotuksesta ja ohjasi sitten Philadelphian rahapajako johtajan James Pollock, aloittaa piirtämisen mahdollisia malleja, jotka sisältävät kuuluisan uskonnollisen lauseen. Chase valitsi hänen suosikki mallit ja esitti ehdotuksen kongressille uusista mallista loppuvuodesta 1863. 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat