Totuus Kauneus ja Hyvyys Arvollinen ihmisen elämä koostuu; totuudesta, kauneudesta ja hyvyydestä.

Väärät tiedot ja harmaat epäjumalat

  • Henkisen elämän ilmiö joutsen perheessä.
    Henkisen elämän ilmiö joutsen perheessä.

Väärä tieto usein lähtee liikkeelle liukkaasti kuin käärme kesän helteellä, melkein yli luonnollisen nopeasti, maaston suojassa. Miten väärän tiedon ilmestymisen näkee selvästi? 

Rationality.

Seuraava on käänetty Wikipedia suvuilta. (English). 

Järkevyys on kyky tietoisesti saada selvää asioista soveltaen logiikkaa.  Perustamalla ja tarkistamalla tosiasiat, ja muuttaa tai perustella käytäntöjä, laitokset ja uskomukset perustuvat uuteen tai olemassa olevaa tietoon.   Se liittyy läheisesti niin tyypillisesti ihmisen toiminta filosofiaan, tiede, kieli, matematiikka, ja taiteen ja yleensä pidetään lopullinen ominaisuus ihmisluonnosta.  Käsite järjen toiminnan harkinnalle on joskus kutsuttu rationaalisuus ja joskus diskursiivisena syystä vastustaa intuitiivinen syy.

Järkevyys on laatu tai olotila olla järkevä, joka perustuu tosiasioihin tai syyhyn.  Rationaalisuus osoittaa mukautumista omille uskomuksille, ja omiin syihin uskoa, tai itsensä toiminta omille syille toimia. "Rationaalisuus" alue sisältää eri erikoistuneita merkityksiä, kuten taloustieteessä, sosiologian, psykologian, evoluutiobiologian ja valtiotieteessä. - Wikipedia. 

 

Mikä vaikuttaa ihmisen järkevyyteen?

Tieto vaikuttaa ihmisen kykyyn olla rationaalinen. Väärä tieto automaattisesti johtaa ajattelun olemaan epäloogista. 2+2 = 4.  Jos ihmistä opetetaan että 1+2= 4 Se on väärä tieto, ja väärä opetus. Jos menee kauppaan ja hinta on €4.00.  Se tarkoittaa että, jos maksaa täyden hinnan niin siitä pitää maksaa sitten €4.00. 

 

Harmaa maailma kierouttaa ihmisten järkevyyttä.

Harmaa maailman politiikka suorastaan valehtelee ihmisille niin että ei ole mitään eroa lain ja laittomuuden välillä. Siitä he tekevät harmaan vyöhykkeen mistä ihmiset eivät näkisi selvää ero laillisen ja laittoman välillä.  Sellaiset vaikuttajat ovat saatanan vallassa. He ovat itse syöneet laittomuuden kiusauksen hedelmää, ja jakavat sitä samaa hedelmää tietämättömille ihmisille. Heidän propaganda viesti on täysin harmaata pimitystä.

 

Ihmisen kunnia on ensisijaan elää järkevästi.

Elää ja olla suhteellisessa vuorovaikutuksessa elämän kanssa. Perusynti ihmisellä on usein ollut tehdä itselle epäjumalia, epäjumalat ovat harmaalla vyöhykkeellä. Epäjumalat ovat sellaisia mitkä eivät kunnioita elämän tasapainon kokonaisuutta. Elämän tasapainosta voi nähdä esimerkkejä vaikkapa luonnon elämästä, luonnon elämässä on design, taidetta, kauneutta, valtavasti monipuolisuutta, älykkyyttä, järkevyyttä, itsehillintää, elämän kunnioitusta, tyytyväissyyttä.

 

Nationalismista moni tekevät itselle epäjumalan.

Siksi että se ei kunnioita Jumalan henkeä eikä kunnioita Jumalan asettamia lakeja ihmisen elämän suhteen. Ihminen on henkinen olento, sillä on mieli, järki, aivot, tunteet, keho ja henkinen sielu. Miten nämä osat ilmenevät, riippuu siitä, miten niihin osiin suhtautuu, ja mitä korostaa omassa elämässä.  Raamatussa on selvät ohjeet, että henkinen elämälle pitäisi antaa aikaa ja arvoa, samalla antaa aikaa ja arvoa terveelle kehontoiminnalle, ja sen kaiken ylitse tulisi olla ihmisen järki, järki itsessään tarvitsee tietoa, että voi elää järkevää elämää.

 

Epäjumalien äänet.

Ihmiset vaativat oikeuksia heidän epäjumalille, monet myös äänestävät heidän epäjumalien puolesta, uhraavat elämänsä epäjumalan palveluksessa. Mitä siinä on väärin?

Ihminen menettää kyvyn elää järkevää elämää. Suhteellinen tasapaino henkisen elämän kanssa on siten menetetty.      

Epäjumalan palvelus on väärin siksi että useat epäjumalat ovat harmaalla vyöhykkeellä. Vaativat saada oikeuden rikkoja lakeja, että harmaata epäjumalaa voisivat palvella. Lakien rikkominen on myös sitä mikä halveksii ihmisen tasapainosta elämää. Ihmisen itsehillitseminen on osoitus henkisestä elämästä, itsehallinta on ihmisen elämälle hyvä tavoite.

 

Pahuuden valtion johtajat vaativat, että laittomuus tulisi laillistaa.

Pahuus on sitä, että johtavassa virassa vaikuttaja tai valtion johtaja vyöryttävät lakien olemassa oloa, ja lakien kunnioitusta, toimimalla lakien vastaisesti harmaan vyöhykkeen väärällä puolella.

Adolf Hitler oli harmaan vyöhykkeen väärällä puolella

  • Joseph Stalin oli harmaan vyöhykkeen väärällä puolella.
  • Venäjän johtajat ovat pahasti harmaan vyöhykkeen pimeällä puolella.

 

Mistä tietää, että yksilön tai valtionjohtajan vaikutus on mennyt harmaan vyöhykkeen väärälle puolelle?

Se voi helposti tunnustaa.

Mitä Itä Euroopassa pelättiin kylmän sodan aikana?

Pahuuden toteutumista Idästä.

Mitä ihmiset pelkäsivät Suomessa 1939-1971?

Pahuuden toteutumista Idästä.

Mitä Ukrainassa monet pelkäävät?

Pahuuden toteutumista idästä.

Mitä Euroopan Unionin johtajat pelkäävät?

Pahuuden toteutumista Idästä.

Miksi monet ihmiset Suomessa ovat erittäin varovaisia suhteessa venäjän johtajat?

Pahuuden toteutumista Idästä.

 

Mitä ihmisen oikeasti tulisi pelätä?   

Jumalaa, niin että tunnustaa selvästi missä on harmaa ja pimeä alue, ja sitten tiedon kanssa pysyä siltä kaukana. Ettei loukkaa Jumalan tahtoa ja luonnon oikeudenmukaisuutta.

Ihmiset ovat usein olleet ymmärryksessä pihalla.

Ovat pelänneet täysin vääriä asioita, ilman uskoa. Epäusko johtaa onnettomuuden kuiluun.

 

Jesaja 8:12- 15.   Oikea pelko.

12.

"Älkää sitä kutsuko salaliitoksi,

mitä tämä kansa salaliitoksi kutsuu.

Älkää vavisko,

älkää sitä pelätkö,

mitä se pelkää.

13.

Pitäkää te Herra Sebaot pyhänä,

pelätkää vain häntä,

vaviskaa hänen edessään.

14.

Hänestä on tuleva solmu ja este,

kompastuskivi, kallionlohkare

Israelin kahden kuningashuoneen tielle,

Jerusalemin asukkaille loukku ja ansa.

15.

Monet heistä kompastuvat, syöksyvät nurin niskoin, loukkaantuvat, tarttuvat ansaan, jäävät kiinni".

  

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat