Totuus Kauneus ja Hyvyys Arvollinen ihmisen elämä koostuu; totuudesta, kauneudesta ja hyvyydestä.

Relativismi ei voi olla totta

  • Relativismi ei voi olla totta

Relativismi ei voi olla totta on ainoa rehellinen vastaus sellaisille vallan ja voiman käyttäjille ketkä uskovat Relativismi filosofiaan. Subjektiivinen Relativismi filosofia johtaa automaattisesti subjektiiviseen moraali filosofiaan, riippumatta kunnioittaako voiman ja vallan käyttäjä moraalista oikeudenmukaisuutta.

Maailman uutiset ja keskustelu yleensä tänään ihmetellevät sitä asiaa miksi valtion tasolla valtionjohtajat ovat kyvyttömiä tekemään mitään sellaisissa valtavien suurille kansainvälisille lakien rikkomisille ja rikollisuudelle, mistä kansalaiset joutuisivat heti oikeuteen ja vankilaan.

 

Mistä johtuu sellainen epälooginen ristiriita?

Että kansainvälisiä lakeja ei kunnioiteta valtion tasolla?

Totuus siitä on selvä, sillä totuus on olemassa.  Osapuolet ketkä eivät tunnusta totuutta, heille tilanne on sekoileva, ja ne kylvää sekoitusta.

Asiasta on selvä tausta historia. Kysytäänpä mikä oli vaikuttavin valtion johtajien filosofia pohja 77 vuotta sitten?

  • Mikä oli vaikuttavin elämän filosofia Neuvostoliitossa 1939.
  • Mikä oli vaikuttavin elämän filosofia Kiinassa 1939.
  • Mikä oli vaikuttavin elämän filosofia Korealla 1939.
  • Mikä oli vaikuttavin elämän filosofia Iranissa 1939.
  • Mikä oli vaikuttavin elämän filosofia Ukrainassa 1939.
  • Mikä oli vaikuttavin elämän filosofia Suomessa 1939.
  • Mikä oli vaikuttavin elämän filosofia Yhdysvalloissa 1939.
  • Mikä oli vaikuttavin elämän filosofia Euroopassa 1939.

 

Jokaisella valtion johtajalla on joku elämän filosofia.

Yleensä se sama elämän filosofia on sen johtajan lähipiirissä, ja siitä ulospäin alas kansan keskuuteen.

Valtavan suuret ja selkeät erot Neuvostoliiton filosofialla ja Länsimainen filosofia.

Yhdysvallat ovat olleet viime 77 vuotta johtavalla roolissa länsimaissa, yleensä jokainen tunnustaa sen filosofian länsimaissa, se on ollut myönteinen rauhan omainen filosofia, Judea Christian periaate filosofia.

Tarkoittaen että heillä on absoluuttinen pohja moraali arvojen olemisen olemassa, ja he puolustavat niitä moraali arvoja, samoilla periaatteilla mitä on tuotu esille raamatussa.

  

Mitä humanistit saarnaavat Euroopassa ja Suomessa?     

He kannustavat ihmisiä ja tulevaisuuden johtajia turvautumaan moraaliseen relativismiin.

Moraalinen relativismi ei johda moraalin arvoihin, moraalinen relativismi on autonomia käsite. Vaatia Autonomiaa Euroopassa vuonna 1939, ei paljon auttanut, eikä auttanut Ukrainassa, eikä auta Krimillä, eikä auta Syyriassa.  Ainoa muuttumaton absoluuttinen moraali laki näytti oikeudenmukaisuutta Nuremberg oikeudessa vuonna 1950.    

 

Judeo-Christian Values have a foundational role in America, beginning with the Declaration of Independence:

"We hold these truths to be self-evident, that all men are created equal, that they are endowed by their Creator with certain unalienable rights, that among these are life, liberty and the pursuit of happiness..."

Read more: http://www.americanthinker.com/2007/09/the_judeochristian_values_

 

Juutalaiskristilliset arvot, on perustava rooli Amerikassa, alkaen itsenäisyysjulistuksessa:

"Meille nämä totuudet ovat itsestään selviä, että kaikki ihmiset on luotu tasa-arvoiseksi, että niiden varat on antanut heidän Luojansa tiettyjä luovuttamattomia oikeuksia, jotka näistä ovat elämä, vapaus ja seurata elämän onnea ..."

Tämä siemen American Sosiaalisessa Oikeudessa tarkennettiin Yhdysvalloissa perustuslakiin, järjellä ja terveellä tolkulla, ilman vahingollisten uskontojen rasitteita tai maalliset perinteet tai vanhan Euroopan lakeja.

Uskonnot voivat olla rasite valtiolle, jos uskonto hylkää Jumalan, ja opettaa ihmisten perinteitä, ja on naimisissa valtion kanssa.   Amerikan valtio ei yhdistänyt kirkkoa valtioon, eikä hylännyt Jumalaa, se on oikea malli, miten kristuksen kirkko on itsenäinen entiteetti, uskollinen raamatun opetukselle, eikä ole alainen jossain, jonkun ajan kansan kulttuurin taholle.  Se mitä on kirjoitettu ohjaa kirkon opetusta, eikä se henki mikä saattaa olla voimassa sen ajan kulttuurissa.

 

Valion kirkkoa pönkittää valtion raha kassa.   

Amerikan perustaja-isät erotti kirkon ja valtion, mutta ne viisaasti eivät erottanut Jumala pois valtiosta; he myönsivät Jumala olleen oikeuksien lähde, ja itse asiassa ne olivat varovaisia ​​sijoittaa Raamatun moraali opetuksen suoraan perustajien asiakirjaan ja lakeihin, ja niiden arvoihin ja nimenomaan estää tulevaisuudessa totalitaariseen tai tyrannihallinnon Amerikassa.

Yhdistelmä pitää juutalaiskristillistä uskonnon moraalia valtiossa, erikseen kun kirkko tekee sitä; ja lisäksi perustamalla lakeja järkevään syyhyn ja selkeä tolkku on edistänyt Yhdysvaltain luonnetta ja niin yleisesti kutsuttu "American poikkeus asenne."

Paljon moraalista rohkeutta, Jumalallista sisua, tunnustaa se moraali henki mikä on kestänyt hengessä ja voimassa 3500 vuotta, hyvät järkevät moraali arvot. Valtion antaen kunnian sille kuka on oikeuksien lähde, alkuperäinen moraalinen syy, ihmisten elämän olemassa ololle.    

Ajatella miten monta kertaa Amerikan valtio on joutunut puolustamaan niitä arvoja, mitä on todettu olevan oikeata raamatun opetuksessa.

 

 Ketkä kaikki maat ja kansalaiset sitten ovat valmiita tunnustamaan Amerikan arvojen periaatteita?   

Juutalaiskristilliset arvot?  

"Meille nämä totuudet ovat itsestään selviä, että kaikki ihmiset on luotu tasa-arvoiseksi, että niiden varat on antanut heidän Luojansa tiettyjä luovuttamattomia oikeuksia, jotka näistä ovat elämä, vapaus ja seurata elämän onnea ..."

Mikä % Suomalaisista edes ymmärtää mitä se tarkoitta käytännössä henkisesti?

Mikä koostunut uhrauksien hinta, on ollut Juutalaiskristillisten arvojen pulustuksella?   

Monet kansalaiset ottavat vastaan sen avun mitä saavat Yhdysvalloilta, tai se rauha mitä heille suojataan suurilla kustannuksilla, mutta eivät piittaa pätkääkään Juutalaiskristillisistä moraali arvoista?

 

Kuka on se moraali arvojen puolustaja maailmalla?

Kuka se oli 1940? 1950? 1960? 1970?    

Monet Islam filosofia maat suorastaa vihaavat Amerikan Juutalaiskristillisiä arvoja?  

Henkisesti sama tuuli puhaltaa Suomessa suhteessa Juutalaiskristilliset arvot?  

Miten olisi sinun tunteet, jos joku ihminen pyytää sinulta apua, ja sinä annat apua, ja sen jälkeen se henkilö käyttäytyy viha mielisesti sinun suhteen?  Sellainen on petollista, ristiriitainen asenne mikä ei ole loogisesti järkevä yksikkö.   

American valtiolla todella on ollut henkisesti poikkeus asenne, ajatella vaikkapa viime 80 vuotta, miten American valtiolla on ollut asiat hanskassa. On auttanut monia valtioita hädän tullen, yksi niistä oli Neuvostoliitto, oli nälän hädät, apua tarvitsivat, apua saivat Yhdysvalloilta. Sitten oli Stalin Euroopan ryöstö vuodet, ja Stalinin ryöstö retki Itä Euroopassa meni Överåksi, että piti huutaa apua Yhdysvalloilta, mitä Yhdysvallat teki?.........................

 

Juutalaiskristillisillä arvoilla Amerikka, antoivat apua, niille ketkä olivat hädässä.

"Meille nämä totuudet ovat itsestään selviä, että kaikki ihmiset on luotu tasa-arvoiseksi, että niiden varat on antanut heidän Luojansa tiettyjä luovuttamattomia oikeuksia, jotka näistä ovat elämä, vapaus ja seurata elämän onnea ..."

Mitäs sitten kun venäläiset johtajat ovat unohtaneet kaiken sen avun mitä ovat saaneet? Heistä on tullut ylpeitä. Nyt Venäjän johtajat Putin filosofialla vihaavat niitä Juutalaiskristillisillä Amerikan arvoja.

Sama osa Suomen kommunistista, vihaavat Juutalaiskristillisillä Amerikan arvoja, kunnes tulee päivä, milloin he itse taas ovat pulassa ja tarpeellisia Juutalaiskristillisillä Amerikan arvoille.

Jo minä olisin Juutalaiskristillinen Amerikassa, minä jo alkaisin puhua järkevää tolkkua niille kenellä tolkkua ei enää kuule.  Ja kysyä, tiedättekö itse, ketä te oikein vihaatte? Te vihaatte Juutalaiskristillisiä arvoja.   Kaikissa länsimaissa.

Osa 2 tulee pian Blogissa Koti uskonto ja Isänmaa. http://kotiuskontoisanmaa.fi/voiko-totuutta-oppia-tuntemaan/ 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset