Totuus Kauneus ja Hyvyys Arvollinen ihmisen elämä koostuu; totuudesta, kauneudesta ja hyvyydestä.

Henkinen Totuus

  • Ihminen
    Ihminen

Käännetty Englanti Suomeksi

Psychology today

Autenttinen hengellisyys valtuuttaa meitä olemaan valon kantajina, tuomaan Hengen valoa pimeyteen ja säilyttää suunta ja totuus sekaannuksen edessä. Henkinen voima syntyy omaksumalla sielumme voiman sisällä. Elämme kuitenkin ajassa, milloin ihmiset eivät tiedä, puhumattakaan vaalia, hengellisestä elämästään ja sen rakenteen luonteesta, mutta eivät myöskään tiedä heidän hengellisestä elämästä tai kieltävät sen olemassaolon kokonaan.

Monet, jotka eivät tunne omaa henkeä, voivat osallistua älyllisille tavoitteille, emotionaaliselle osalle tai perustavanlaatuisiin eloonjäämisajoihinsa. Nämä tärkeät alueet eivät voi ylläpitää meitä tai tarjota täyttämistä sielulle, sillä ne paljastavat vain osan ihmisluonnosta. Henki antaa meille mahdollisuuden hankkia sisäistä rauhaa, aitoa rakkautta ja todellista merkitystä - sekä hengellisiä lahjoja.

 Mitä sitten ovat hengellisyyden luonteen piirteet?

Nöyryys:

nöyryys on tunnustus nähdä itsemme, kuten olemme, vierailijoita tässä elämässä ja vieraana tunnustaaksemme tilaisuudet ja lahjat mitkä ympäröivän meidät - yksinkertaisesti kiitollinen kaikesta ja kaikille. Tuntea kiitollisuutta elämän lahjasta ja mahdollisuuksista, jotka osoittavat, että me tiedämme, että elämä ei ole vain meistä. Nöyrä, emme ole heikkoja tai passiivisia, mutta tietäviä, arvokkaita ja herkkiä kaikille, jotka ympäröivät meitä.

 Profeetallinen rohkeus:

Profeetallinen rohkeus on vahvistamalla julistaa se mikä on oikein. Se on voima ja vahvuus, luottamus pysyä, annettu meille uskon kautta. Vaikka nöyryys rohkaisee innostaa käyttäytymistämme, rohkeus herättää selkeyttä asioista, joita tiedämme ja uskomme. Rohkeus antaa meille mahdollisuuden määritellä itseämme vastustuksen edessä, eikä hillitä voimien edessä, jotka saattavat johtaa meidät pois totuudesta. Rohkeus osoittaa meille tavoitteemme ja vakaumuksemme vallankumoukselliset, ympäristössä uskon muuntuvaiset haasteet.

 Pyhyyttä:

Hengellisyys muuttaa meidät antamalla meille mahdollisuuden osallistua siunattuun, se mikä on pyhää? Olemme luotu kokemaan jumalallista. Kun olemme yhteydessä Jumalaan, todellisen itsemme kasvu johtaa meidät täyttymiseen tietoisuuden ja vakaumuksen kautta. Pyhyydessä osallistumme hyvään, totuuteen, absoluuttiseen; Osallistumme elämän voimakkaaseen mysteeriin. Pyhyys eroaa yksinkertaisista hyvistä tunteista ja hyveistä; Pyhyydessä, sopimuksena Jumalan kanssa, me muutetaan osallistumalla Hänen läsnäololleen.

Toimia:

Hengellisyys ei ole "spiritualismi", uskomusjärjestelmä, joka pienentää vastuumme merkitystä tehdä eroa; Pikemminkin se on käyttäytymistä, joka edistää Hengen voimaa. Usko ja uskomus on saatava elämään; Muuten se on runoutta ja filosofiaa. Hengellisyys, jolla ei ole toimintaa, on kuin pulloon tarkoitettu lääke: käyttökelpoinen, se on käytettävä. Hengellisyys toimintana on uskomus, joka yhdistää fyysisen elämän Jumalan valoon.

 Rakkaus:

Todellinen liitto Jumalan ja muiden kanssa muuttaa meidät uudella näkemyksellä: theoptia, kreikan - kirjaimellisesti "Jumalan visio". Rakkaus hengellisyydestä on enemmän kuin altruistista, epäitsekästä ja ehdottomasta; Se antaa syvällisen perspektiivin ja siten täydellisen täytön. Henkinen rakkaus rikkoo esteitä: se täyttää meidät ilolla; Se vapauttaa sielumme kokea yhteisön, yhteyden ja rauhan.

Autenttinen hengellisyys tekee meistä sisäisen valon kantajia. Elävä nöyryydellä, profeetallisella rohkeudella, toiminnalla ja rakkaudella, me kasvatamme itsetuntemusta ja kokemusta ja tarkoituksemme täyttämistä.

Lähde: https://www.psychologytoday.com/blog/alive-inside/201305/embracing-genuine-spirituality

 

Miten Maailman Historia Yksityiskohta Tapahtumat Ovat Vaikuttaneet Kansojen Henkeen?

Katso tästä Video.

https://  

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat