Totuus Kauneus ja Hyvyys Arvollinen ihmisen elämä koostuu; totuudesta, kauneudesta ja hyvyydestä.

Rikollisuuden siemenet

 • Kaikissa on elämän siemen
  Kaikissa on elämän siemen

Rikollisuuden idea ihmisen mieleen ei laskeudu tyhjään tilaan.  Tilassa on sisäinen ympäristö, paljon sisäistä tietoa, tunteita, arvoja/arvojen puute, haluja, odotuksia, tarpeita.  Sillä idealla on paljon ominaisuuksia kuin kasvin siemenellä, mikä matkustaa ja lopulla laskeutuu maan multaan.  Se siemen sisältää paljon tietoa, siemenen tulevaisuus, mikä siitä tulee isona? On jo suunniteltu valmiiksi, se on ainoa elämä mitä se kasvin siemen on ohjattu tietämään.

   

Rikollisuuden siemenien purkaminen, onko se tiedettä vai taidetta?

Ihmisen fyysinen olemus on monimutkainen monitoiminta kone.  Ihmisen ajattelu ja tajunta koostuvat monista aistista, tietojen osien palasista. Suurenmoinen moni ulottuvuuden tieto palapeli, mitkä ovat yhteisessä liikkuvassa vuorovaikutuksessa antamassa tajuntaa tietoa ja ymmärrystä elämän kokemus hetkistä.   

 Englanti / Suomi käännös. www.quora.com 

Yksi syy, että ihmiset ovat niin monimutkaisia (ja vuorostaan vaikeita opiskella) on ilmenevän ominaisuuden takia. Ilmenevyys on syy siihen, että reduktionismi näkemys tieteestä ei riitä täysin selittämään maailmankaikkeuden tai ihmisen erityistä luonnetta ja toimintaa (se on kuitenkin tarpeen).

Ilmentyminen on suunnilleen ajatus siitä, että kun ryhmä yksinkertaisia järjestelmiä tulee yhteen, tekemään yhden lisää monimutkaisemman ryhmän, ominaisuudet joita ei voida selittää yksistään näistä järjestelmien osista. Näin ollen kokonaisuus ei ole pelkästään sen osien summa.

 https://www.quora.com/Why-are-human-beings-so-complicated

 

Synergia, tai yhteysvaikutus.  

Kahden tai useamman organisaation yhteystyö, aineitten tai muun aineksen vuorovaikutusta, jotta yhdistetty vaikutus olisi suurempi kuin niiden erillisten vaikutusten summa.  - Oxford Dictionary.

 

Siemenet

Pienet lapset perheissä kasvatetaan kuin perunat kasvimaalla, hyvä ymmärtäväinen vihannes maan kasvattaja tietää mitä tarvitsee olla että vihannekset kasvavat terveeksi, vahvaksi, suotuisan iloinen elämän kasvatus kokemus.

Vihannekset tarvitsee hyvän multa maan valmistuksen, rikkaruohot pois, ja sopivan rikas kasvu ruoka lannoitus. Sitten kun siemen on istutettu hyvään multaan, tarvitaan happea, vettä, auringon valoa ja lämpöä. Siemenet herää eloon ja kasvavat sen tiedon perusteella mitä siemenet sisältävät.

Kun lapset kasvatat alkavat kysellä elämän havainto ympäristön tiedosta, vanhemmat jakavat tietoa lapsille. Vanhemmat pitävät huolen että lapsien mieleen ei tule pahoja rikka ruohon siemeniä. Pahat rikka ruohon siemenet usein on epärehellisyyden siemeniä, mitkä kasvattavat nuoren ihmisen mielessä rikollisuutta. Ne pitää kitkää pois, ne eivät kuulu nuoren ihmisen mieleen. Jos niitä ei kitketä pois niin sitten ne siemenet kasvat suuremaksi, ja niitä on todella vaikea kitkeä pois vanhemmassa iässä, kun ne on vallanu suuren osan ajatuksista, ja sitten siitä on tullut mielen ajatuksissa umpeen kasvanut viidakko.

 

Tarkka lapsien kasvatus   

 Lapset otetaan kiinni suhteellisen pieniestä rikka ruoho itusista.  Kulmat kodin nurkissa ovat usein kovat ja terävät. Ei ole pyöreitä piilopaikkoja minne mennä, piiloutua ja kätkeä pois rikkaruohot totuudelta. Mielikuvituksista ja ajtuksista pitää puhua, tehdä selvää asiasta, ettei tule väärin ymärryksiä, epäselvyyksiä ja pelkoa.  Kasvimaan laki on olla rehellinen sille mitä elämän kasvimaassa siemenet kasvaa? Se tuottaa pian elämän hedelmää. 

Lapsilla ei ole samoja oikeuksia mitä on aikuisien maailmassa, kuten vääristää rehellistä todellisuutta. Aikuiset ovat vakuuttuneet siitä, että lapsien kasvimaasta pitää hyvä huoli, ohjata kohti rehellistä elämää, kirkkaita perunoita ja porkkanoita, vihreät herneet ja pinaatin lehdet, punajuuret ja sipulit.

 

Aikuiset usein tekevät maailmasta pahuuden viidakon.  

Valtion Johtajilla on paljon voimaa ja valtaa johtaa ihmisiä harhaan. Aikuiset ihmiset on syyllisiä pahasta kasvien kasvatuksesta, he kasvattavat valheen hedelmää maan päällä. He ovat usein sokeita näkemään perunat kivistä, porkkanat kepistä, pinaatin nokkosesta, punajuuret myrkky sienestä. Historia on täynnä aikuisia ihmisiä, kenen päät olivat täynnä rikkaruohoja, synkän viidakon pimeys keskipäivällä. Miksi niin on? Siksi ne aikuiset saaneet itselle rikollisuuden rikkaruohon siemeniä. Saaneet suuria lupauksia, houkutuksia, kiusauksia, sielun vihollisen valheita. Siitä sitten lähteneet alkaneet kylvämään ja kasvattamaan laittomuuden siemen kasvillisuuden vihannes maata  paholaisen hyväksi.

Niin tekivät:

 • Mao Zedong,
 • Adolf Hitler,
 • Leopold II,
 • Josef Stalin,
 • Hideki Tojo,
 • Nicholas II,
 • Yahya Khan,
 • Pol Pot,
 • Omar al-Bashir,
 • Ismail Enver Pasha,
 • Saddam Hussein,
 • Kim Il Sung,
 • Mengistu Haile Mariam,
 • Yakubu Gowon,
 • Ho Chi Minh,
 •  Kaiser Wilhelm II,
 • Chiang Kai-shek,
 • Leonid Ilyich Brezhnev,
 • Koki Hirota,
 • Emperor Hirohito,
 • Vladimir Lenin,
 • Idi Amin Dada,
 • Kim Jong-Il,
 • Vlad III,
 • Robert Mugabe.

http://list25.com/25-of-historys-deadliest-dictators/

Onko näistä yllä olevista kansan johtajista  historiassa kirjoitettu, mitään muuten kuin siitä että heidän pahat ominaisuuden ihmisenä olivat vahvemmassa voimassa kuin heidän hyvät puolensa/toimet ihmisenä? He tekivät enemmän pahaa kuin hyvää, ja pitivät kiinni oman mielen mukaisesta vallasta.

 

Lapsen ominaisuudet. 

…”Jesus called a little child to stand among them. “Truly I tell you, He said, “unless you change and become like little children, you will never enter the kingdom of heaven. Therefore, whoever humbles himself like this little child is the greatest in the kingdom of heaven” .… Matthew 18:2-4.

 

Syyttömättömät. 

”Blessed are the pure in heart, for they will see God.

Blessed are the peacemakers, for they will be called sons of God.

Blessed are those who are persecuted because of righteousness, for theirs is the kingdom of heaven.

 - Matthew 5:9,10

 

Institutionaalinen korvaus, palautus ja maksut rikollisuudesta.

Rikollisuuden tunnustaminen valtion johtajien tasolla, tunnustaminen vääryydet ja sota rikokset, naapuri valtion suhteen, ja ihmiskuntia vasten, se purkaa rikollisuuden kierteet. Rikolliset teot ovat lukossa ihmisten henkisessä tilassa, ne ovat sielujen sisällä henkisessä tilassa, muurattujen muurien takana.  Syntien tunnustaminen kunnioittaa Luojan lakeja, samalla palauttaa rehellisyyden hengen sisälle ihmisen sieluun. Henkinen totuus vaatii että ihminen elää henkisessä rehellisyyden tilassa, ihminen on henkinen olento.  Linnut ja eläimet ovat rauhassa Luojan suhteen kanssa, ne hyväksyvät Luojan lait maan päällä.  Ihminen on pahasti eksynyt, kun vääristää totuutta, kieltää itseltä, poistaa omasta mielestä totuuden arkkitehtuurin rakenteet, olla ja elää rehellisesti. Rehellisyys ja totuus ovat ehdottoman tärkeitä ominaisuuksia ihmisen elämälle, niillä nuoret ihmiset voivat kasvattaa hyvän kasvimaan itselle, perheelle ja ystäville, kylälle, kunnalle ja kansalle. Hyvän kasvimaan maine maailmalle sitten kantaa hedelmää, elää ja olla rauhassa Luojan kanssa, kunnioittaen Luonnon oikeudenmukaisuutta.

 

Institutionaalinen korvaus palautus maksut ovat peräisin muinaisista ajoista.

Käänetty Englanti / Suomeksi. Lähde. William S. Laufer and Alan Strudler • August 17, 2009      

https://fi.wikipedia.org/wiki/Hammurabin_laki

Hamumurbiin Babylonian säännöstön (noin 1750 BC) mukaan uhreilla oli oikeus saada maksu tietyille omaisuusrikoksille. Mosaiikkilaki edellytti varkaita maksamaan karjaa uhreille, joilta he olivat varastaneet karjaa.  Rehellinen Laki vaatii, että varastettu tavara pitää palauttaa takaisin omistajalle.

 

https://fi.wikipedia.org/wiki/Kahdentoista_taulun_lait

Roomalainen Kahdentoista taulun lait l (449 BC) Roomalaisen lain mukaan määräsi varastetun tavaran palautusta maksun aikataulussa, sen mukaan milloin ja missä olosuhteissa varas varasti ja luovutti omaisuuden pois.

https://en.wikipedia.org/wiki/Code_of_Ur-Nammu

https://en.wikipedia.org/wiki/Laws_of_Eshnunna

 

Väkivaltaisten rikosten tapauksessa, kuten Lähi-idän koodit, kuten Sumerian Urnammun koodi (noin 2050) ja Eshnunna-koodi (noin 1700 BC), vaadittiin palauttamista. Yhdeksännellä vuosisadalla Britanniassa rikkojien oli palautettava rauha antamalla korvauksia uhreille ja uhrin perheelle.

Instituutio laki järjestys omaksui rikoksen korvaaminen/palautus. Palauttamisen päätavoitteena oli estää vastatoimien vastainen väkivalta väärinkäytöksille ja antaa "sivistyneille" ihmisille korvauskeinoja. 

 

Kahden Mallin Rakentajaa

Aikuiset usein opettaa lapsia rakentamaan kiven päälle, mutta valtion johtajat ohjaavaat kansaa rakentamaan hiekan päälle.  Ranta hiekassa on kiva lasten leikkiä ja rakentaa hiekka linnoja, valtion johtajat rakentavat lupauksia kansalle hiekka puheilla, hiekka periaatteet, ja hiekka lupaukset.  He jakavat vääryyden toivoa ihmisille. 

 

Mille pohjalle rakentaa myrskyjen kestävää elämää? 

24 "Jokainen, joka kuulee nämä sanani ja tekee niiden mukaan, on kuin järkevä mies, joka rakensi talonsa kalliolle. 25 Alkoi sataa, tulvavesi virtasi ja myrskytuuli pieksi taloa, mutta se ei sortunut, sillä se oli rakennettu kallioperustalle.

26 "Jokainen, joka kuulee nämä sanani mutta ei tee niiden mukaan, on kuin tyhmä mies, joka rakensi talonsa hiekalle. 27 Alkoi sataa, tulvavesi virtasi ja myrskytuuli pieksi taloa, ja se sortui, maan tasalle saakka."  - Matteous 7:24-27

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat