Totuus Kauneus ja Hyvyys Arvollinen ihmisen elämä koostuu; totuudesta, kauneudesta ja hyvyydestä.

Bolsevikkien Filosofian Siemenet

Mistä aineksista maailmankuva rakentuu ihmisen mieleen?

  • Miten ihmisen mieli ottaa vastaan elämän filosofian siemenet?
  • Missä olosuhteissa ne siemenet itää ja kasvaa?
  • Mitä niistä  Bolsevikkien Filosofian Siemenistä kasvaa maan päälle? 

Ihmisen subjektiiviset ajatukset usein luovat harhakuvia elämän raamien totuudesta.  Jos ihminen ei ota huomioon laajempaa maailman kuvaa, Luojan näkökulmasta, sitten se erehtyy. Ihminen ei ole luonut alussa ihmisen siementä, sen enempää kuin ruoka kauppa olisi luonut elintarvike siemenet. Ruoka kaupat kyllä jakavat ruokatarvikkeita työkseen, ja ihmiset jakavat liittymällä toisiin oman geenin siemenet.  

 

Kaikki tieto ei ole tasavartaista. 

On olemassa oikeaa tietoa ja väärää tietoa. Luojan näkökulma on oikea näkökulma. 

Kaikki tieto ei ole tasavartaista. Jos ihmisen elämän filosofia ja maailmankuva ovat itsekeskeinen, mikä perustuu ihmisen oman elämän kokemuksiin, niin se johtaa tiedon umpikujaan. Se on kuin vesilampi mihin ei virtaa tuoretta happi rikasta vettä. Ihminen pettää itsensä, jos uskoo täysin omiin tunteisiin, niin että ihminen olisi itsensä luoja, että ihmisen subjektiivinen elämän kokemus olisi kaikki kaikessa, koko ihmisen elämän mitta.   

Elämä on paljon monimutkaisempi ja laajempi kuin mitä ihminen luonnollisesti ottaa huomioon.  Ihmisen tajunta keskittyy yleensä kehon tunteisiin, kehon haluihin, ja miten lähipiiri on muokannut ihmisen mieltä ajattelemaan. Ihmisen elämän ympäristö muokkaa ihmisen lapsia heti alussa pienestä lähtien, mikä kasvaa ja vahvistuu usein saman virran suuntaan mihin ympäristö on menossa.  

 

Mikä on Kristillinen maailmankuva?

Maailmankuvalla tarkoitetaan maailmanlaajuista käsitystä tietystä näkökulmasta. Kristillinen maailmankuva on siis kokonaisvaltainen käsitys maailmasta kristillisestä näkökulmasta. Raamatun kirjojen valistus maailma kokonaisuudesta. Se on täysin eri kuin ihmisen subjektiivisen elämän kokemus näkökulma.   Yksilö ihmisen maailmankuva on hänen mielessä oleva iso kuva.  Se on hänen tapa ymmärtää todellisuutta. Yksi maailmankuva on perustana päivittäisten päätösten tekemiselle, ja siksi se on ihmiselle äärimmäisen tärkeä tieto.  Se antaa pohjan arvo maailmalle, olla rehellinen omalle tajunnalle, tai oma tietoisuus elämästä suhteessa toiset ihmiset ja ihmisten arvot. Etiikka ja moraaliarvot elämässä, kunniattomalla Luojan ohjeita ihmisen elämästä.   Se johtaa kiertämättä soveltamaan omia ajatuksia, tunteita tai haluja toisen näkökulmalle. Jos se toinen näkökulma on vallan suuri, kuten itse maailmankaikkeuden Luoja. Sitten se luovutus ihmiselle ei pitäisi olla kovinkaan vaikea prosessi toteuttaa. Sillä 66 kirjaa ja 40 kirjoittajaa jakavat tietoa siitä maailmankaikkeuden Luojasta. Siten se prosessi vaatii halua tietää totuus ihmisen elämän tarkoituksesta, ihmisen elämän kaava, raamit ja rajat.        

 

Varhainen korealainen kommunismi

Alexandra Kim oli Korealainen joka asui Venäjällä, hänet tunnetaan joskus ensimmäisenä Korea kansalaisena kommunistina. Hän oli liittynyt bolsevikkiin vuonna 1916.  Vuonna 1917 Vladimir Lenin lähetti hänet Siperiaan mobilisoimaan korealaiset siellä vastavallankumouksellisia voimia vasten ​​ja liittoutuneiden Interventio joukkoja vastaan.

 

Ulkovaltojen interventio Venäjän sisällissodassa

https://fi.wikipedia.org/wiki/Ulkovaltojen_interventio_Ven%C3%A4j%C3%A4n_sis%C3%A4llissodassa

 Khabarovskissa Kim oli vastuussa ulkoasiainministeriöstä puolueen Kauko-idän osastolla. Siellä hän tapasi Yi Dong-Wi: n, Kim Ripin ja muiden korealaisten itsenäisyys taistelijat. He perustivat yhdessä Korean kansan sosialistipuolueen, ensimmäisen korealaisen kommunistisen puolueen 28. kesäkuuta 1918.

 

Korean kommunistisen puolueen perustaminen

Korean kommunistinen puolue perustettiin salaisessa kokouksessa Soulissa vuonna 1925.  Puolueen johtajat olivat Kim Yong-bom ja Pak Hon-yong. Puolueesta  tuli kommunistisen kansainvälisen järjestön Korean osastoksi kansainvälisessä kuudennessa kongressissa, elokuu-syyskuu 1928. Mutta vain muutaman kuukauden kuluttua Korean Komintern-osasto, jatkuvat riidat kilpailevien ryhmittymien välillä, josta puolue kärsi ja sen perustajat, että Komintern purkaisi Korean kommunistisen puolueen Joulukuussa samana vuonna.

Kuitenkin puolue jatkui olemassa oloa eri osapuolten solujen kautta. Jotkut korealaiset kommunistit lähtivät maapakoon Kiinan, jossa he osallistuivat Kiinan kommunistisen puolueen alkuvuosina. 1930-luvun alussa korealaiset ja kiinalaiset kommunistit alkoivat sissiryhmän toimintaa japanilaisten voimien vastaisesti.

 

Toisen maailmansodan loppu

Vuonna 1945 vapauttamisen jälkeen korealaisten kommunistien tilanne muuttui huomattavasti. Etelässä kommunistisen puolueen johtaja Pak Hon-yong, joka oli ollut vastarintaliikkeestä, aloitti toimintansa Soulissa vapauttaessaan vuonna 1945. Hän järjesti uudelleen keskuskomitean, josta hänestä tuli sihteeri. Soulissa sijaitseva ryhmä oli rajoitetusti yhteydessä Pohjois-Neuvostoliittoon.

 

Neuvostoliiton puna-armeija vapautti Pohjois-Korea elokuussa 1945. Tuolloin pohjoisessa oli hyvin vähän kommunistisia jäljettömiä. Neuvostoliitot alkoivat luottamaan pitkälti toisen maailmansodasta palaavista Koreaan, ne karkotetut kommunistit sekä etniset korealaiset, jotka olivat osa suurta Korean kommunistipuolueen Neuvostoliittoa.

Kim Il-sungista tuli merkittävä henkilö osapuoli pohjoisilla alueilla. Sissi sodan johtajuuden jälkeen Kim Il-sung siirtyi Neuvostoliittoon, jossa hänestä oli tullut puna-armeijan kapteeni. Hänen pataljoonansa saapuivat Pyongyangiin juuri kuten Neuvostoliitot olivat etsineet sopivaa henkilöä, joka voisi olettaa johtavan roolin Pohjois-Koreassa.

 

Kim Il-sung oli sopiva henkilö Neuvostoliitolle.

https://en.wikipedia.org/wiki/Communism_in_Korea

Vuonna 1919 bolsevikki hallitus Venäjällä järjesti kansainvälisen kommunistisen järjestön luomisen, joka toimisi Kolmantena kansainvälisenä, sen jälkeen kun Toisen kansainvälinen romahti, vuonna 1916 - tämä tunnettiin Kansainvälisenä Kommunistina, vaikka sitä tavallisesti lyhennettiin Cominterniksi. Koko olemassaolon ajan Kominternia hallittiin Kremlistä, huolimatta kansainvälistymisestä.

 Samaan aikaan vuonna 1921 Neuvostoliitto hyökkäsi naapurimaahan Mongoliaan, tukemaan suosittua kiinalaisia vastaan kansannousua, jotka hallitsivat maata ja perustivat marxilaisen hallituksen, joka julisti kansakunnan olevan Mongolian kansantasavallaksi vuonna 1924.

Lähde: Wikipedia Englanti. Käänetty Englanti Suomeksi. 

https://en.wikipedia.org/wiki/Communism_in_Korea

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat