Totuus Kauneus ja Hyvyys Arvollinen ihmisen elämä koostuu; totuudesta, kauneudesta ja hyvyydestä.

Totuuden Hyväksyminen Ihmiselle on usein vastenmielinen kokemus

  • Luonnon antimet
    Luonnon antimet

Ihmisen oma tahto, taistelee elämän totuutta vasten. Ihminen vääntää ja kääntää omaa tahtoa, omia haluja, omia kohteita ja jopa himoja, kunnes saavuttaa omat himotut päämäärät. Tunteet ovat ne polttoaineet mitkä ajavat ihmistä taistelemaan totuutta vasten. Joskus 5, 10, 15, 20, 25, 30, 40, 50 tai enemmän vuotta.  Kunnes kääntyy uudessa uskossa Luojan tahdon suuntaan, ja alkaa noudattamaan luonnon oikeudenmukaisuutta luonnon oikeudenmukaisuuden raamien sisällä.   

Totuuden käsitystä voi heijastaa seuraamalla elämän muuttumattomille laille.  Lait ovat ilmiöitä todellisesta maailman taustasta missä ihmiset elävät maan päällä.  Se vaatii kuuliaisuutta, seuraamista, mielenkiintoa, halua oppia totuus ihmisen elämästä. Eläintenkin elämässä on totuuden tausta ilman ihmistä, se ei ole eläintarha ympäristö. Ihmisen mielen ajatukset usein kierouttavat totuutta, epämoraaliset arvot, väärät päämäärien tunteet, pettää ihmisen ajatuksia kuvittelemaan, että ihmisen subjektiiviset ajatukset ja halut ovat juuri kaiken todellisuuden ydin maan päällä.   Vaikkapa ihmisellä on ominaisuuksia mitkä tulevat ihmisen Luojasta.       

Ihmisillä yleensä on kaksi päinvastaista käsitettä ihmisestä, maailmasta, ympäristöstä ja ihmisen elämän tarkoituksesta.

  1. Ihmisen sisäinen maailman näkemys mikä voi sisältää paljon tunteita, ennakkoluuloja, omia etuja, väärää oppia tai tietämättömyyttä. Subjektiivinen lähtökohta maailman kuvalle ja elämän filosofialle.
  2. Ulkopuolinen käsite maailmasta tulee ensiksi seuraamalla elämän lakien todellisuuksia. Sitten noudattaa laajempien lakien todellisuutta.  Objektiivinen maailman kuva, Luojan näkökulmasta katsottuna.   

Onko nämä kaksi vastapuoli maailman näkemystä ristiriidassa todellisuuden kansaa?

Totta kai on ristiriidassa todellisuuden kanssa.

Se tulee hyvin selväksi monessa arkipäivä elämässä. Mutta ihmisen tutun ympäristön kautta saatu tietoa on vaikea tunnustaa olevan väärää tietoa.  Sillä ihmiset elävät omien rakentamien tunne vyyhti linnojen sisällä. Se vaatii ulkopuolelta oikean tiedon tunnustusta, halua ottaa vastaan totuutta päivän valossa, sisälle tajunnan mieleen.  Hyväksyä totuuden kaltainen mielikuva terveydestä, terveys kävelee ja liikkuu, terveys yllä pitää elämää, terveys tuottaa ihmiselle hyvää mielen tilaa. Terveys ei anna kunniaa toiselle, terveys on ehdoton laadultaan. Terveys on yksityiskohdissa voimassa, tai se ei ole yhsityiskohdissa voimassa. Jos terveys ei ole voimassa, sitten on epäterveys tai sairaus vaikuttamassa ja tekee väkivaltaa terveyttä vasten.

Terveyden tila on yksi ihmisen elämän kokemuksen optimaalisista ominaisuus tavoitteista. On hyväksi, että terveys on vahva. Se antaa ihmiselle mahdollisuuden toimia.

Kuinka moni ihminen yleensä menee pitkänä viikon loppuna etsimään lisää terveyttä itselle? Moni hakee epäterveellistä viihdettä, tehdä kompromisseja oman fyysisen, henkisen, tai mielen terveyden kanssa. Halut ja himot ovat subjektiivisia tunteita, eikä objektiivisia totuuksia ihmisen terveydestä.  Mutta jos ihminen on koukussa tunteille, miten siitä sitten pääsee irti?  Vastaus siihen tulee itse ihmisen Luojalta.

Terveys on vahvuus, terveys on kunnian arvoinen, terveys vaatii kunnioitusta, terveys kunnioittaa elämän ihmettä.  Terveys ja hyvin vointi toimivat ja vaikuttavat yhdessä.   

   

Esimerkiksi kunto ja terveys.

  1. Yksi ihminen noudattaa terveyden ja kunnon periaatteita elämässä.  Harrastaa liikuntaa suhteellisesti, valitsee hyvän ravinto valinnat itselle, ostaa ja syö terveellisesti laajalti ravinto aineita, marjoja, hedelmiä, vihanneksia, kalaa, maito tuotteita, lintutuotteita, valkoista lihaa ja punaista lihaa, enemmän tai vähemmän. Syömällä terveellistä ruokaa henkilö kunnioittaa kehon biologisia lakeja, ja kehon hyvinvoinnin tarpeita.  Miksi? Siksi että elämä olisi suotuisaa ja terveellistä.
  2. Eihän ihminen ole rakentanut ihmisen kehoa, suunnitellut yksitoista elimet, määritellyt mitä ravinto aineita ihmisen kehon elimet tarvitsevat.
  3. Miksi sitten kuvitella, että ihmisen subjektiiviset mielikuvitukset ja tunteet olisi luotettavia? Ruoka maku halut tai himot olisi ihmisen hyödyksi?  Enemmänkin virhe käsitys ihmisen elämän tarpeista. Vanhemmat kyllä jakavat omia elämän käsitys virheitä lapsille, palvomalla lapsien sisäisiä tunteita, vaikkapa kohti epäterveellisille herkuille. Oikeata tietoa pitäisi saada mikä johtaa terveelle elämän ymmärrykselle.  Oikeille valinnoille yksityiselämässä.  Sitten ymmärrys ohjaa elämän valintoja oikealta tieto pohjalta.    

 

  1. Vastapuolella henkilö ei kunnioita lakeja, vaan elää fiilinki elämää. Perustaa päätökset omille sisäiselle fiilingille.  Syö sitä mitä on tarjolla, ei ajattele mitä ravinto aineita ruoka sisältää. Elämää sitten ajaa subjektiiviset fiilingit. Jos alkoholi antaa hyvät fiilingit niin sitten alkoholin saanti on sitten kaikki kaikessa. Jos päihteet tai tupakan polttaminen antaa hyvät fiilingit, niin sitten päihteet tai tupakan polttaminen on ylin tärkeää elämässä, riippumatta laajemman todellisuuden näkökulmasta.

  

Sama vastakkaiset periaate erot ilmenevät kansainvälisesti kansojen välillä.

Ihminen on hyvin altis ajattelemaan virheellisesti. Virheellinen ajattelu johtaa virheisille valinoille ja päätöksille. Sen seuraukset vievät kohti epäterveyttä. Lisäävät epäterveyden kokemuksia ihmisen tunne kuoressa. Tunteet siten vuoraavat kokemus tapoja sisälle sieluun, tunne elämässä alkaa tapahtumaan muuraaminen, siinä laastissa on biologista massaa, ajatuksia, liitteitä, sähkö virtaa, vettä, henkeä, verta ja hikeä. Sellainen virheellinen laasti kovettuu ajan mittaan, eikä helpolla vapauta sielua irti ulos valheellisesta orjuuden muurista.   Ihminen altistuu ajattelemaan muurien sisältä katsoen ulkopuolella olevaa maailmaa.       

 Aihe ei ole sama, mutta se ihmisen sisäinen käsite todellisuudesta on yhtä lailla avuton tai vailla valoa.

Aiheet voivat olla erilaiset, mutta virheelliset ristiriidan syyt ovat selvät.

Yhdellä puolella on kunnioitusta lakien olemassa ololle, lakien periaatteille.

Toisella puolella ei hyväksytä lakien olemassa oloa. Eikä siten lakeja kunnioiteta. Sen sijaan tulee omat subjektiiviset lait, mitkä eivät perustu laajempaan todellisuuteen.

 

Yksi esimerkki siitä on valtion diktatuurit.

Diktatuurit eivät hyväksy elämän lakien olemassa oloa. Diktatuurit eivät alistu laajempien elämän periaate lakien alle, kuten luonnon oikeudenmukaisuus.  Diktatuurit uskovat ainoastaan viidakko lakiin. Heidän omat elämän himojen halut ovat voimakkaampi tunne kuin järkevä elämän ymmärrys.

Diktatuurit vaativat, että heidän omat halut, tahto tai himot ovat tärkeimpiä yli laajemman lakien ylitse. Siksi diktatuurit ovat pahasti eksyneet pihalle, suorastaan olevat väärässä.  Diktatuuria ajaa vahvat omat tunteet, viha, katkeruus, kosto, ja paljon muutakin.    Todellisuudessa diktatuurit ovat rikkoneet luonnon oikeudenmukaisuuden periaate lakeja oman mielen ajatuksissa.  Diktatuuri tekee rajua väkivaltaa Luojaa vasten. Suorastaa tehtailee sotaa Luojan periaatteita vasten.

 

Joseph Stalin Oli vihollinen ihmiskunnalle ja Luojan tahdolle maan päällä.

Miksi tämä totuus on tärkeä tunnustaa?

Siksi että jos ihminen ei tunnusta totuutta elämässä, niin siiten ihminen ajautuu väärälle puolelle Luojan tahtoa maan päällä. On monia tahoja ketkä tarjoavat heidän oman mielen viestintää, samalla viestittävät vääryyttä.  Ihmisen tulee taistella totuuden puolella. Eikä hyväksyä valheellisia elämän filosofioita ja vääryyden maailmankuvia. Eettiset moraali arvot ja oikeudenmukaisuuden edestä ihmiset ovat joutuneet taistelemaan hengen edestä viime 5000 tuhannen vuoden ajan historiassa.  On ollut taisteluja puoleen ja toiseen. Suurin osin järkevä ymmärrys on saanut ihmisiltä vastatuntoa.

   

Venäjän valtion johtajien Neuvostoliiton väkivaltainen idealismi.

Venäjän johtajat eivät ole tunnustaneet Joseph Stalinin laittomuuksia, julmuuksia ja sotarikoksia.  Sellainen historia on rehelliselle kansalle häpeä. Siis H.Ä.P.E.Ä. Eikä mitkään kunnian arvoiset periaatteet venäjän kansalle. Jos haluavat olla oikealla puolella Luojan tahtoa. Olla Luojan vihollinen, ja saatanan palvelija.  Tai noudattaa Luojan tahtoa maan päällä, ja siten toteuttaa rauhan periaatteita.  Oikeuden ja laittomuuden periaatteet ovat selkeät, siinä ihminen toteuttaa lakien mukaisesti toimintaa. Vastapuolinen skenaario on tietoisesti tai tietämättömästi romuttaa lakeja.  

Korostamalla Neuvostoliiton saatanan pimeyden sankareita, johtaa heidän kaltaiselle elämän arvoille ja päämäärille. Neuvostoliiton arvot ja päämäärät ovat yhä ilmennyt Venäjällä ja monissa muissa Neuvostoliiton siementen osa valtioissa ja kommunisti maissa.  Neuvostoliitto kylvi bolsevikki kommunisti arvoja itään, ja ne kaikki ovat itäneet sitä samaa laittomuutta suhteessa naapuri maitten itsenäisyys, itsemääräys oikeus, ihmisten oikeuksia, luonnon oikeudenmukaisuus ja Luojan kunnioitusta.  Ateisti valtio malli määrittele itsensä olevan suurempi yli Luojan oikeudenmukaisuuden olemassa olemusta. Ateisti valtio johtaa luonnostaan diktatuurin idealismille.

 

Japanin valtion muutos

Japanin kansa rehellisesti tunnusti toisen maailman sodan sota rikokset. Heillä on ollut henkinen muutos entisestä uuteen lakien kunnioitukseen.   Sen seurakusesta heidän kansa on menestynyt.

Saksan kansa ja valtion johtajat ovat tunnustaneet Natsi saksan 1930 – 1945 sota rikokset. Sen seurauksesta heidän suunta kansana on kääntynyt, muuttunut ja menestynyt. 

 

Joseph Stalin oli samankaltainen sotarikollinen Adolf Hitlerin kanssa Euroopan roisto retkellä

Miksi sitä totuutta ei venäjän valtion tasolla laajemmin tunnusteta?  

Siksi että Venäjän johtajat ovat ristiriidassa Luojan kanssa. Venäjän valtion johtajat sotivat Luojan periaate tahtoa vasten.

Miksi sota rikoksien tunnustaminen on vaikeaa?

Mistä on kysymys?

Se on moraalisesti arvojen osoitus, ja henkisesti totuuden hengen puute.

 

Mitkä arvot ovat kansalle enemmän kunnian arvoisia? 

Virheelliset ajattelijat vääristävät totuutta.

Moni ymmärtää todellisen maailman kuvan väärin.

Se on viidakon lain periaate ajattelua. Viidakon laissa ei ole luojaa, ei ole ohjeita, ei ole sääntöjä, vain valppaus, viisaus tai voiman käyttö ohjaa ihmisiä etenemiseen tai perääntymään.  Viidakon laki ei ole hyvä filosofia ihmisten moraaliselle yhteyskuntaa varten.

 

Onko himottavan Suuri valta Venäjä suurempi tavoite Venäjän kansan johtajille kuin rehellisyys?

Tunteet ja fiilingin ovat vahvat. Himottavan vahvat tunteet, valloittaa yli muitten. Sehän on ollut yksi ihmiskunnan perus synneistä, himota ja haluta älyttömän paljon. Himota materiaalia niin paljon, että kaikki tolkku ajautuu pois järkevästä mielen ajattelusta. Sitten ei tule kysymykseenkään kuunnella järkevää oikeudenmukaisuuden ääntä, luonnon oikeudenmukaisuuksia, hakea rehellisesti kansainvälisesti rauhaa. 

 

Pohjois-Korea on yksi Neuvostoliiton Bolsevikki kommunistin- aivo lapsista.

Bolsevikki kommunistin kylvivät siemenet kiinaan ja Pohjois- Korean kansan johtajiin. Se on tuottanut hedelmää, Bolsevikki kommunistin elämän filosofian kaltaista hedelmää.

Se hedelmän filosofia ei ole laajemmin perustunut ihmisen rauhallisen elämän totuuteen, mikä lähtee kunnioittamalla Luojan lakeja.  Ei kunnioita Luojan tahto maan päällä, eikä kuuntele luonnon oikeudenmukaisuuteen henkeä.  Rauhan omaista hengen ääntä.  Etelä Korea kansana näkee maailman toisella tavalla, toinen maailman näkemys, toinen elämän filosofia. 

"Kristinuskon käytäntö Koreassa pyörii noin kahdesta sen suurimmista oksista, protestantismin ja katolisuuden edustajista, joiden osuus on 8,6 miljoonaa ja 5,3 miljoonaa jäsentä. Roomalaiskatolisuus otettiin käyttöön ensimmäisen kerran Joseon-dynastian loppupuolella. Vuonna 1603 korealainen diplomaatti Yi Gwang-jeong palasi Pekingistä, ja hänellä oli useita teologisia kirjoja, jotka kirjoittivat jesuiitti-lähetyssaarnaaja Matteo Ricci Kiinassa. Hän alkoi levittää tietoa kirjoilla ja silloin kylvettiin ensimmäiset kristinuskon siemenet. Vuonna 1758 Joseon kuningas Yeongjo virallisesti kieltäytyi katolilaisuudesta ja piti sitä pahana käytäntönä. Rooman katolisuus otettiin jälleen käyttöön vuonna 1785 Yi Seung-hun. Korean kristityt joutuivat vainon kohteeksi.  "

Kristinusko Korealla.  https://en.wikipedia.org/wiki/Christianity_in_Korea 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän topira kuva
Topi Rantakivi

Kun kovasti olet uskonnon puolella ja kertoilet, niin voisitko jatkaa kertomista tuolla vapaavuoron puolella? Puheenvuoron puolelle nämä uskontoaiheet eivät kuulu.

Toimituksen poiminnat