Totuus Kauneus ja Hyvyys Arvollinen ihmisen elämä koostuu; totuudesta, kauneudesta ja hyvyydestä.

”Ei koskaan pidä poiketa Marxilaisuudesta”?

 • Luisto vaara
  Luisto vaara

Kuka sellaisen sanoi vuotena 1917? vai 2017? Sen  sanoi Kiinan presidentti Xi Jinping vuonna 2017.

Karl Marx, Vladimir Ilyich Lenin, Joseph Stalin, Mao Zedong, Kim Il-sung and Kim Jong-il, Kim Jong-un, ja 2017 Kiinan Xi Jinping.

Seuraavasta Reuters uutisista käännetty Englanti/Suomi. 26.9.2017. 

"Chinese President Xi Jinping speaks during the 86th INTERPOL General Assembly at Beijing National Convention Center on September 26, 2017 in Beijing, China. REUTERS/Lintao Zhang/Pool":  

BEIJING (Reuters) - "Kommunistisen puolueen jäsenten pitäisi tutkia nykyaikaista kapitalismia, mutta ei koskaan pidä poiketa marxilaisuudesta",

Kiinan presidentti Xi Jinping sanoi, ja se tarjoaa selkeän signaalin siitä, ettei puolue kontrolli  heikkene tulevassa  tärkeässä kongressin avaamisessa.

Puolueessa ei ole kukaan haastanut sen sääntöä, ja Xi on valvonut kansalaisyhteiskuntaa laajamittaisilla rangoistuksilla, siitä lähtien kun sai vallan lähes viisi vuotta sitten, kiristäen puolueen osuutta internetin käytössä, tiedotusvälineissä ja turvallisuusinfrastruktuurin välityksellä ja on luikittanut oikeuksia asianajajille ja toisinajattelijoille.

Puheenvuoro poliittisen puolueen tutkimuskeskustelussa, joka oli yksi puolueen eliitin hallitsevista elimistä, Xi sanoi, että kun ajat muuttuvat ja yhteiskunta kehittyy, marxilaisuuden perussäännöt ovat edelleen totta, valtion uutistoimisto Xinhua sanoi myöhään perjantaina.

"Jos poikkeamme marxismista tai luovumme siitä, puolue menettää sielunsa ja suuntaansa", Xi sanoi. "Marksilaisuuden ohjaavan roolin säilyttämisen perustavanlaatuisessa asiassa meidän on ylläpidettävä vakaata päättäväisyyttä, joka ei milloinkaan tai missään olosuhteissa koskaan ajautua."

 

"Jos poikkeamme marxismista tai luovumme siitä, puolue menettää sielunsa ja suuntaansa", Xi sanoi".

Xi sanoi, että puolueen tulisi paremmin integroida marxilaisuuden peruskäsitteet "nykyajan Kiinan todellisuuteen ja oppia muiden sivilisaatioiden saavutuksista luoda ja kehittää marxilaisuutta", Xinhua sanoi.

"Xi pyysi myös puolueen jäseniä tutkimaan nykyaikaista kapitalismia, sen olemusta ja malleja", raportti lisäsi käsittelemättä.

 

Mikä on sen lähde?  Luonnon oikeudenmukaisuuden moraaliset arvot, mille Länsimaitten arvo maailma on tunnustanut ja rakentanut sille? 

"Kiina on muuttanut talouttaan, koska se aloitti merkittävät uudistukset 1970-luvun lopulla ja on nyt maailman toiseksi suurin talous. Yksityisiä yrityksiä tuetaan nyt ja kannustetaan, mutta valtion omistuksessa oleva sektori on edelleen tärkeä kasvun ja investointien vauhdittaja, vaikka jotkut teollisuudenalat, kuten rauta ja teräs, kärsivät huolestuttavan suuresta ylikapasiteetista.

Lähde: 

https://www.reuters.com/article/us-china-politics/chinas-xi-says-study-capitalism-but-marxism-remains-top-idUSKCN1C5030

 

Mitä valtakuntaa Karl Marx jälkeläiset edustavat maan päällä?

Marxilais-leninistinen tulkinta marxilaisen teoriasta, jota kehitti ensisijaisesti Venäjän vallankumouksellinen Vladimir Lenin, uskontoa pidetään hidastavana inhimilliselle kehitykselle. Tämän takia monet marxilais-leninistiset hallitukset 1900-luvulla, kuten Neuvostoliitto Leninin ja Kiinan kansantasavallan jälkeen, panivat täytäntöön valtion ateismin käyttöönottoa koskevia sääntöjä.

https://en.wikipedia.org/wiki/Marxism_and_religion

 

Mitä Pyhän Raamatun ja Jeesuksen seuraajat edustajat maan päällä? Mitä sanovat Karl Marxin filosofiasta?

Richard Wurmbrand on kirjoittanut kirjan, nimellä, Oliko Karl Marx Satanisti?

Karl Marxin kirjotukset ja runot osoittavat hänen olleen satanisti. Katkeruuden ja vihan purkauksia hänen tiedossa olevasta Luojasta. Kun Karl Marx oli luopunut nöyrästä uskon tieltä, hän kääntyi syyttämään Luojaa kaikesta siitä mitä ihmisellä ei ole suhteessa Luojan olemus. Ihmisellä ei ole oikeutta nostaa itseään Luojan tasolle, vaatia Luojalta muuttamaan hänen roolia suhteessa ihmiseen. Karl Marx oli ihminen, vajavainen ihminen, epäuskoinen ihminen, vihainen ihminen, joka katkeruudessa syytti Luojaa maailman pahuudesta.  Ensimmäinen vastuu ihmisellä on oma itsensä, valinnat, teot.  Ihmisen vastuu ei ole tarkoitettu ottaa vastuuta Luojan olemassa olosta. Ihminen ei ole vastuussa siitä mitä Luoja on tehnyt kautta aikojen ja tekee tulevaisuudessa. Ihmisen vastuu on pitää jalat maan päällä, kävellä nöyrästi uskossa taivaan ja maan Luojan suhteen.

 

Was Karl Marx a Satanist?

Tämä kirja on kirjoittanut Richard Wurmbrand, uskollinen romanialainen kristitty, joka vietti neljätoista vuotta kommunistisessa vankilassa evankeliumin todistajana, ja kieltäytyessään kieltääkseen Jeesuksen Kristuksen Herrana. Hänen tunnetuin kirja on Tortured for Christ (kidutettu Kristuksen takia) , hänen todistus on Jeesuksen Kristuksen veren  voitosta kommunistisen vainon keskellä, ja 14 vuotta eristettynä vankilassa.

"Kaksi kuukautta sen jälkeen, kun kommunistinen" Romanian kansantasavalta "oli perustettu, pastori Richard Wurmbrand pidätettiin, joka oli nimeltään "Vanki numero 1.", hänet lukittiin eristykseen, jossa hän kesti kauhistuttavan kidutuksen, brutaalisti salaisen poliisin käsissä".

Yli kahdeksan vuotta myöhemmin "teeskennellen kommunistisen puolueen jäsenen lääkärinä, Richard löydettiin eristyksestä elossa".

Julkaistu vuonna 1956 hän aloitti työnsä "maanalaisten" kirkkojen kanssa ... Hänet pidätettiin uudelleen vuonna 1959 yhdysvaltalaisen salaliiton kautta ja tuomittiin 25 vuoteen ... syytteenä kommunistisen opin vastustavien ideoiden julistamisesta. "

 

 Richard Wurmbrandin kirjan saksalainen "vallankumouksellinen sosialisti" Karl Marxista (1818-1883) alkaa vastakkain tämän väärinkäsityksen kanssa: että Marx itse olisi itse ollut myötätuntoinen näkemys, jotta hänellä olisi ollut todella huolta köyhistä ihmisistä?

Todellisuudessa Karl Marx että Engels, he kumpikin  kasvoivat rikkaissa perheissä, jotka olivat kaukana köyhyyden elämästä. Yhdessä he harjoittavat kristillistä vastaista utopiaa, joka alusta alkaen on keskittynyt poliittiseen voimaan, ei köyhien tarpeiden tyydyttämiseen. Kuten nykypäivän houkutteleva visio muutoksesta, sosialistisen kommunistisen muutoksensa edellytti "kriisiä" ja "tarkoitusta", joka tartuttaisi yleisön huomion ja antaisi tarvittavan vauhdin.

Thomas Sowell tiivisti sen hyvin vuonna 1993, Is Reality Optional ( Realiteetti vaihtoehdollinen) (Hoover Institution, s. 81):

    "Vasemmistoliikkeet ovat aina olleet hemmoteltujen rikkaiden lasten etuoikeus, joka menee aina takaisin siihen päivään, jolloin ylivoimaisen ja varakkaan nuoren miehen nimeltään Karl Marx yhdistettynä toiseen ylimieliseen nuoruuteen rikkaasta perheestä nimeltä Friedrich Engels luovat kommunistisen ideologian".

    "Työntekijän liikkuvuuden vaatimattomuus oli alusta lähtien räikeä. Kun Engels valittiin kommunistijärjestön valtuutuksin vuonna 1847, omilla sanoillaan" työmies ehdotettiin esiintymiselle, mutta ne, jotka ehdottivat häntä, äänestivät minulle. " Se on ehkä ollut kommunistisen liikkeen ensimmäinen valittu "vaali", mutta se ei todellakaan ollut viimeinen ... Voidellut ovat aina halunneet luoda omia ihmisiään ja omaa yhteiskuntaansa. "[13 ]

  "Marx oli anti-uskonnollinen, koska uskonto estää kommunistisen ihanteen täyttymistä, jonka hän pitää ainoana vastauksena maailman ongelmiin." [S. 6]

    "... syntyi uusi Marx, joka kirjoitti runossa:

" Haluan kostaa itseään vastaan, joka hallitsee edellä "[s.7] Hän oli vakuuttunut siitä, että yksi on edellä, joka hallitsee ...

    Marx kuului suhteellisen hyvään perheeseen. Hän ei ollut nälkäinen lapsuudessaan. Hänellä oli paljon paremmin kuin monet muut opiskelijat. Mikä on tuottanut tämän kauhean vihan Luojaan? Mikään henkilökohtainen motiivi ei ole tiedossa. ... miksi hän olisi kirjoittanut nämä rivit runoonsa kutsumalla yksi epätoivoon? [S.9]

 

        "Niin jumala on ottanut minulta kaiken

        Kirouksen ja kohtalon telineeseen.

        Kaikki hänen maailmansa ovat kadonneet muualle!

        Mikään muu kuin kosto on jätetty minulle!

 

        Minä rakennan valtaistuimen korkealle yläpuolella,

        Kylmä, valtava on sen huippu oleva.

        Sen suojavalli, taikauskot sitä pelkäävät.

        Sen Marsalkka – on olevan mustin tuska" [s. 8]

 

    Sanat "Rakennan valtaistuimen korkealle yläpuolelle" ja tunnustus siitä että se joku istuu siellä valtaistuimessa, saa aikaansa vain pelkoa ja tuskaa, muistuttavat meitä Luciferin ylpeydestä: "Minä nousen taivaaseen, minä korotan minun valtaistuimen Jumalan tähtien. "(Jes. 14:13)

 Mutta miksi Marx halusi sellaisen valtaistuimen? Vastaus siihen löytyy vähän tunnetusta draamasta, jonka hän myös koosti opiskeluvuosinaan. Se on nimeltään Oulanem. Tämän otsikon selittämiseksi tarvitaan syrjähyppy (digression). [S. 9]

 

Saman valtakunnan kaavat mitä yksilö ihmiset/johtajat ovat kokeneet historiassa.

Koetukset, kahden vallan ja voiman välillä.

Ihmisen lihan mieli, intohimot, ego, ja muut primitiiviset himot alistuvat saatanan houkutuksille. Saatanan lupaa antaa kaiken voiman ja vallan mitä ihminen haluaa, jos vain antautuu saatanan voiman alle. Siten antautuvat saatanan voiman käyttöön maan päällä.   Saatanan valtakunnalla ei ole mitään muita keinoja valloittaa maailmaa kuin vaan ihmisten kautta.  Siksi paholaisen pirut ja riivaajat tekevät paljon työtä saadakseen ihmisiä saatanan palvelukseen.

Mikä on toinen valtakunta? (Luojan valtakunta).

Pyhän Luojan valtakunta.

3 "Tehdäkseen teidät nöyriksi hän piti teitä nälässä ja ruokki teitä sitten mannalla, jota ette olleet ennen maistaneet, eivät myöskään teidän isänne. Hän halusi osoittaa teille, ettei ihminen elä ainoastaan leivästä, vaan kaikesta mitä Herra sanoo.

4 Noina neljänäkymmenenä vuotena eivät vaatteet kuluneet päältänne eivätkä jalkanne turvonneet.

5 Painakaa siis mieleenne, että niin kuin isä kasvattaa lastaan, niin Herra, teidän Jumalanne, kasvattaa teitä.

6 Noudattakaa hänen käskyjään, kulkekaa hänen tietään ja pelätkää häntä".

- 5 Mooseksen kirja. 8:3-6

 

Jeesuksen koetukset

1 "Sitten Henki vei Jeesuksen autiomaahan Paholaisen kiusattavaksi.

2 Kun Jeesus oli paastonnut neljäkymmentä päivää ja neljäkymmentä yötä, hänen vihdoin tuli nälkä.

3 Silloin kiusaaja tuli hänen luokseen ja sanoi hänelle: "Jos kerran olet Jumalan Poika, niin käske näiden kivien muuttua leiviksi."

4 Mutta Jeesus vastasi: "On kirjoitettu: 'Ei ihminen elä ainoastaan leivästä, vaan jokaisesta sanasta, joka lähtee Jumalan suusta.'"

5 Sitten Paholainen vei Jeesuksen pyhään kaupunkiin ja asetti hänet temppelimuurin harjalle.

6 Hän sanoi Jeesukselle: "Jos kerran olet Jumalan Poika, niin heittäydy alas. Onhan kirjoitettu: 'Hän antaa enkeleilleen käskyn. He kantavat sinua käsillään, ettet loukkaa jalkaasi kiveen.'"

7 Jeesus vastasi hänelle: "On myös kirjoitettu: 'Älä kiusaa Herraa, Jumalaasi.'"

8 Vielä Paholainen vei Jeesuksen hyvin korkealle vuorelle, näytti hänelle maailman kaikki valtakunnat ja niiden loiston

9 ja sanoi: "Kaiken tämän minä annan sinulle, jos polvistut eteeni ja kumarrat minua."

10 Silloin Jeesus sanoi hänelle: "Mene pois, Saatana! On kirjoitettu: 'Herraa, Jumalaasi, sinun tulee kunnioittaa ja ainoastaan häntä palvella.'"

11 Silloin Paholainen jätti Jeesuksen rauhaan, ja hänen luokseen tuli enkeleitä, jotka palvelivat häntä".

- Matteous 4: 1-11

 

Miten ihmisen elämän arvot poikkeavat?

 1. Ihmisellä on alkuperin Luoja. Siten ihminen ei voi tehdä itsestään Luojaa.
 2. Elämä on arvokasta ja pyhää. Ihmisen tulee arvostaa elämää maan päällä.
 3. Pyhät kirjotukset ilmaisevat Luojan luonteet, ominaisuuksia ja persoonan.
 4. Ihmiselle suuri este löytää totuus elämässä on ihmisen oma ylpeys. Olla itsekäs, luotta omaan ymmärrykseen. Päinvastoin kuin antaa arvoa ja aikaa oppimiseen, ja tulkita sitä elämää mikä ilmenee maan päällä.     

 

3 "Ylistetty olkoon meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumala ja Isä! Suuressa laupeudessaan hän on synnyttänyt meidät uuteen elämään ja antanut meille elävän toivon herättämällä Jeesuksen Kristuksen kuolleista.

4 Häneltä me saamme perinnön, joka ei turmellu, ei tahraannu eikä kuihdu. Se on varattuna teille taivaissa,

5 ja voimallaan Jumala varjelee teidät uskossa, niin että te saavutatte pelastuksen, joka on valmiina saatettavaksi ilmi lopunaikana".

- 1 Peter 1:22.

22 Kun te totuudelle kuuliaisina olette puhdistautuneet elääksenne vilpittömässä, veljellisessä rakkaudessa, niin rakastakaa toisianne uskollisesti ja kaikesta sydämestänne.

23 Olettehan te syntyneet uudesti, ette katoavasta siemenestä, vaan katoamattomasta, Jumalan elävästä ja pysyvästä sanasta.

24 Sillä ”ihminen on kuin ruoho,

ihmisen kauneus kuin kedon kukka.

Ruoho kuivuu, kukka lakastuu,

25 mutta Herran sana pysyy iäti.

Juuri tämä sana on teille ilosanomana julistettu”.

 

Marxilaisuuden Arvo Maailman Edustajia

 • Karl Marx.
 • Vladimir Ilyich Ulyanov Lenin
 • Joseph Stalin
 • Mao Zedong
 • Kiinan Xi Jinping
 • Kim Il-sung
 • Kim Jong-il
 • Kim Jong-un

Jonkun sortin vatakunnan edustajia maan päällä?

Mitä historian faktat todistavat heidän maailmakuvasta?

Mikä oli/on heidän Elämän filosofia?

Mikä oli/on heidän Maailman näkemys?

Mitkä oli/on heidän Elämän Työt?

"Leszek Kołakowskiin mukaan dialektiikan lait ovat marxilaisuuden pohjimmiltaan puutteellisia: jotkut ovat "realismia, joilla ei ole erityistä marxilaista sisältöä", toiset "filosofiset dogmat, joita ei voida todistaa tieteellisin keinoin", toiset taas vain "hölynpölyä"; jotkut marxilaiset "lait" ovat epämääräisiä ja niitä voidaan tulkita eri tavoin, mutta nämä tulkinnat kuuluvat yleisesti myös edellä mainittuihin puutteiden luokkaan".

https://en.wikipedia.org/wiki/Criticisms_of_Marxism

https://en.wikipedia.org/wiki/Political_repression_in_the_Soviet_Union

https://en.wikipedia.org/wiki/Gulag

https://en.wikipedia.org/wiki/Communist_Party_of_China

http://victimsofcommunism.org/north-korea-under-communism-1948-2014/

https://fi.wikipedia.org/wiki/Rautaesirippu

https://fi.wikipedia.org/wiki/Mao_Zedong

https://fi.wikipedia.org/wiki/Bambuesirippu

https://fi.wikipedia.org/wiki/Kristittyjen_vainot

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat