Totuus Kauneus ja Hyvyys Arvollinen ihmisen elämä koostuu; totuudesta, kauneudesta ja hyvyydestä.

Henkisen totuuden todistaja Ni Tuosheng

  • Ni Tuosheng
    Ni Tuosheng

Ni Tuosheng (Kiina) Watchman Nee (Englanti).

Vesi on epäilemättä yksi maailman aliarvostetuimmista resursseista.

Miten se on mahdollista?  Että ihmiset eivät ajattele, kunnioita, eikä arvosta puhdasta luonnon vettä?

Ihmisen maku aistit voivat kiinnostua ja keskittyä johonkin muuhun ihmisen keksimisen nesteeseen, vaikkapa sillä ei olisi paljonkaan hyötyä kehon hyvin voinnin ja terveyden suhteen.

 

Miksi vesi on kallisarvoinen?

Vesi on kallisarvoista, koska elämää ei voi olla ilman sitä. Elämä syntyi veden yhteydessä, kasveissa eläimissä, ja ihmisissä on suurin osa vettä. Riippumatta Maapallon ulkomuodosta, tuore ja käyttökelpoinen vesipitoisuus on alle yhden prosentin maapallon vedestä.   1% tuore vettä. 2 % jäätä. 97% suola vettä.

 

Ihmisen elämän henkinen totuus on samalla tavalla aliarvostettu resurssi.

Ihmisen henkinen olento voi kiinnostua ja keskittyä johonkin muuhun henkeen mikä voi olla pahasti harhaan johtava, tai sekoileva henki.  Esimerkiksi valtion diktatuuri johtajat, persoona kultit.

Maailman historiassa on ollut kansan johtajia, valtion johtajia ketkä kielsivät ihmisiä puhtaan hengellisyyden harrastuksesta. Sitä voi verrata johtajiin ketkä pakottivat ihmisiä juomaan saastaista nestettä, koska diktatuuri johtajien  oma elimistö nauttii saastaisesta nesteestä (hengestä).

Miksi ihmisen hengelliset aistit eivät toimi erottamaan totuuden valheista?

Siksi että kaikki ihmiset tai johtajat eivät ole hengellisiä. Heissä ei ole totuuden henkeä mikä tunnistaisi aitoja, totuuden, hengellisyyden arvoja. Totuuden henki suhteessa ihmisen elämä maan päällä, Luojan tekojen kautta.

Jos ei ole henkeä mitä sitten on jäljellä? Jäljellä on lihan mieli. Aivot/mieli ei ole ottanut vastaan hengellistä vaikutusta.  Ei ole ollut hengellistä treenaus ohjelmaa elämässä. Siten aivojen mieli, tai sisäinen ihminen on menettänyt hengellisen osan elämässä ja muuttunut enemmän lihan mieleksi. Lihan mielen vallan alle joutuminen on ihmiselle orjuus, missä ihminen palvelee omaa lihan mieltä.   

 

Miksi ihmiset ovat niin useasti päinvastoin erimieltä asioista?

Miten yksi ihminen voi määritellä asian olevan hyvä, ja toinen ihminen samasta asiasta määritellä sen olevan paha?

Se johtuu ihmisen sisäisestä tahdosta, motiivista, ja mielestä:

  • Yksi ihminen sanoo, että hyvin meni keikka, kun sai varastaa kallista tavaraa. Toinen ihminen sanoo, että miten kamalaa että joku roisto varasti hänen omaisuutta yön pimeydessä.
  • Yksi ihminen kehuu kaverille, että hyvin meni, kun sai raiskata kauniin tytön, toinen ihminen sanoo, että miten inhottavaa että sen kaltaisen luonteen ihmisiä on maan päällä, ketkä raiskaa lapsia.            
  • Yksi ihminen sanoo että, hyvin meni kun onnistu varastamaan suuren summan rahaa ihmisten pankki korteilta. Toiset ihmiset sanovat, että miten masentavaa että on niin pimeitä tietämättömiä ihmisiä? jotka ovat niin epäoikeudenmukaisia ihmisiä mielen ymmärryksessä.

 

Maailma on täynnä ihmisiä ketkä ovat ristiriidassa totuuden kanssa.

Heissä ei ole totuuden henkeä.

Miksi ei ole totuuden henkeä?

Siksi että he eivät ota vastaan totuuden henkeä.

Heidän oma tahto, omat halut, omat himot ja omat päämäärät ajavat heidän elämän tavoitteita.   

 

Luojan kunnioitusta.

Luojan kunnioitus ottaa huomioon totuuden hengen. Ihminen tunnustaa tarpeen saada ja oppia ohjausta ulkopuolelta itseä. Oma tahtoinen mieli elämässä ajautuu ennen tai myöhemmin umpikujaan. Omat halut, omat himot, ja omat valinnat vievät syvemmälle oman tahdon kuiluun. Mitä syvemmälle menee, sitä ahtaammalle sen seinät lähenevät.     

Kaikki raamatun kirjan henkilöt tunnustivat oman tahdon, halut, ja mielen rajat. Samalla heidän tarpeen saada oikeata tieto ulkopuolelta itseä, Luojalta. Oppia tuntemaan rehellisesti totuuden, oppia ottamaan vastaan totuuden henkeä.

 

Taistelut lihan mielen ja totuuden hengen välillä?

Joseph Stalin oli lihan mielen vallan alla. Taistelu ei ollut "Idän" ja "Lännen" välinen taistelu. Taistelu oli lihan mielen ja henkisen totuuden välinen taistelu. Yhdellä puolella on johtaja joka korostaa omaa lihan mieltä. Toisella puolella on johtaja joka korostaa totuuden hengen mieltä.  Luojan lakeja kunnioittaen.  Mutta lihan mielen vallan alla johtaja ei halua kuunella, eikä tajua ottaa vastaan hengen mielen ääntä.

Mao Zedong oli lihan mielen vallan alla. Marxisti filosofia on ihmisen lihan  mielen sepitys ja keksintö. Mistä sen tiedämme? Sen voi todistaa heidän teoista. Oma tahto, omat halut, omat himot. Ihmisen itsekeskeiset tavoitteet saada voimaa ja valtaa oman tahdon ja päämäärien hyväksi.

Ketkä olivat heille uhka?

Tuore Luojan antama vesi ja tuore puhdas henki oli heidän saastaiselle mielelle kauhistus ja uhka.       

 

Vertauskuva hengestä ja vedestä.  

5 ”Jeesus vastasi: "Totisesti, totisesti: jos ihminen ei synny vedestä ja Hengestä, hän ei pääse Jumalan valtakuntaan. 6 Mikä on syntynyt lihasta, on lihaa, mikä on syntynyt Hengestä, on henkeä. 7 Älä kummeksu sitä, että sanoin sinulle: 'Teidän täytyy syntyä uudesti.' 8 [i] Tuuli* puhaltaa missä tahtoo. Sinä kuulet sen huminan, mutta et tiedä, mistä se tulee ja minne se menee. Samoin on jokaisen Hengestä syntyneen laita."

- John 3:3-7

 

Ni Tuosheng (Kiina)) Watchman Nee (Englanti).

Perhe ja lapsuus

”Nee syntyi toisen sukupolven kristittyyn perheeseen Shantoussa. Hänen isänisänsä oli opiskellut amerkikkalaisessa kongregationaalisessa oppilaitoksessa Fuzhoussa ja hän oli ensimmäinen kongregationaalinen pastori Fujianin maakunnan pohjoisosassa. Neen vanhemmat kertoivat luvanneensa hänet "Jumalan käyttöön" jo ennen hänen syntymäänsä”. - wikipedia.

Varhaiskoulutus

"Vuonna 1916, 13-vuotiaana, Nee tuli kirkon lähetystyön seurakunnan keskiaikaan Fuzhou, Fujianin maakunnassa aloittamaan länsimaisen suuntaisen opetuksensa. Sitten hän meni Fuzhou'n Trinity Collegen keskikouluun, jossa hän osoitti suurta älykkyyttä ja kunnianhimoa ja johdatti johdonmukaisesti luokkansa yläosassa".

Kääntymys.

"Illalla 28. huhtikuuta 1920 ”olin yksin huoneessani kamppailemassa päättäessään, uskoa Herraan vai ei. Aluksi olin haluton, mutta kun yritin rukoilla, näin suuret syntini ja Jeesuksen todellisuuden ja tehokkuuden Vapahtajana. Kun näin Herran kädet ristillä, he tuntuivat toivottavan minulle ja Herra sanoi: "Odotan täällä vastaanottamaan sinut". Kristuksen veren tehokkuuden ymmärtäminen puhdistaessa syntini ja tällaisen rakkauden ylenkatsovan, hyväksyin hänet siellä. Aiemmin olin nauranut ihmisille, jotka olivat ottaneet vastaan ​​Jeesuksen, mutta sinä iltana kokemus tuli minulle todelliseksi ja itkin ja tunnustin syntini etsimällä Herran anteeksiantoa. Ensimmäisen rukouksen aikana tiesin iloa ja rauhaa sellaisena kuin en ollut koskaan aiemmin tuntenut. Valo näytti tulvivan huoneesta ja sanoin Herralle: "Oi, Herra, sinä olet todella armollinen minulle."

- Vartija Nee, Watchman Neen todistus

 

Nee alkoi kirjoittaa ja julkaista hyvin varhaisessa iässä. Vuonna 1923 hän alkoi julkaista The Present Testimony -lehteä, ja vuonna 1925 hän aloitti toisen lehden nimeltä The Christian. Se oli myös vuonna 1925, kun Nee muutti nimensä Ni Shu-tsuista Ni To-shengiksi (englanninkielinen käännös: Watchman Nee). 21-vuotiaana Nee perusti ensimmäisen "paikallisen kirkon" Sitiawaniin Malesiassa vieraillessaan äitinsä luona, joka oli muuttanut sinne Kiinasta. Vuonna 1926 Nee perusti toisen paikallisen kirkon Shanghaissa, josta tuli hänen kiinan keskus. Vuoteen 1932 mennessä Nee käytäntö paikallisten kirkkojen tapaamisessa levisi koko Kiinassa, Indonesiassa, Malesiassa ja Singaporessa. Hän säilytti tämän mallin, kunnes hänet vangittiin.

 

Vaino ja vankeus

"Kiinan kommunistisen puolueen nousun jälkeen vuonna 1949 kristityt joutuivat vainon kohteeksi.  Vääriä syytöksiä ja pidätyksiä haettiin myös monien ulkomaisten lähetyssaarnaajien kohdalla. Intensiivisten propagandakampanjoiden ja vangitsemisuhkien vuoksi uskovaisiin vaikutettiin syyttämään toisia.

Huhtikuun 10. päivänä 1952 Watchman Nee pidätti turvallisuus upseerit Manzhoulista, ja Manchuri.  Julkisesti pidätettiin ja hänet syytettiin lahjonnasta, valtion omaisuuden varastamisesta, veronkierrosta, julkisten sopimusten huijaamisesta ja valtion taloustietojen varastamisesta.  Watchman Nee koki myös "uudelleen koulutusta".

 Tammikuun 11. päivänä 1956 oli valtakunnallinen yritys lakaista, paikalliset seurakunnat, työn tekivät työtoverit ja vanhimmat. Jotkut kuolivat työleireillä, kun taas toiset joutuivat pitkään vankeusrangaistuksiin. Uskonnollisten asioiden työvaliokunta aloitti 18. tammikuuta 1956 syytökset Shanghain Nanyang-tien seurakunnan kokoussalissa, jossa useita syytöksiä nostettiin Watchman Nee vastaan ​​suurissa syytöksissä. 21. kesäkuuta 1956 Nee ilmestyi Korkeassa Oikeus salissa Shanghaissa, jossa ilmoitettiin, että Shanghain kirkossa vanhimmat erottivat hänet ja todettiin syyllistyneen kaikkiin syytteisiin. Hänet tuomittiin viidentoista vuoden vankeuteen työvoiman uudistuksella. Aluksi hänet pidätettiin Tilanqiao-vankilassa Shanghaissa, mutta hänet siirrettiin myöhemmin muualle. Vain hänen vaimonsa, Charity, sai käydä häntä katsomassa".

 

Pois muutto. 

 "Kesäkuussa 1972 saimme ilmoituksen työ leiriltä, että isoisäni oli kuollut. Vanhin iso serkun kanssa kiirehdimme työleirille. Mutta kun saavuimme sinne, saimme tietää, että hänet oli jo poltto haudattu. Saimme vain nähdä hänen tuhkansa ... Ennen hänen lähtöään hän jätti paperi palan tyynyn alle, jossa oli useita rivejä suuria sanoja kirjoitettuna vapisevalla kädellä. Hän halusi todistaa totuudesta, jonka hänellä oli ollut jopa kuolemaansa asti, hänen elinikäisen kokemuksensa ansiosta. Että totuus on - "Kristus on Jumalan Poika, joka kuoli syntisten lunastamiseksi ja heräsi kuolleista kolmen päivän jälkeen. Tämä on suurin totuus maailmankaikkeudessa. Minä kuolen koska uskon Kristukseen".  - Watchman Nee.

"Kun työ leirin upseeri näytti meille tämän paperin, rukoilin, että Herra antaisi minun nopeasti muistaa sen sydämessäni ... Isoisäni oli kuollut. Hän oli uskollinen kuolemaan saakka. Hänen kruununsa verellä värjättynä hän meni olemaan Herran kanssa. Vaikka Nee ei täyttänyt viimeistä toivettaan, tulla ulos työ leiristä elossa liittyäkseen vaimoonsa, Herra valmisteli hänelle jotain vielä parempaa".

 

   — Watchman Nee's grandniece, Watchman Nee: A Seer of the Divine Revelation in the Present Age.

https://en.wikipedia.org/wiki/Watchman_Nee

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset