Totuus Kauneus ja Hyvyys Arvollinen ihmisen elämä koostuu; totuudesta, kauneudesta ja hyvyydestä.

Latvian itsenäisyys menetetty 1940

  • Karjalan Piirakat.
    Karjalan Piirakat.

Yhdeksän päivää kun Suomi Itsenäisenä valtiona täytää 100 vuotta.

Nyt voi alkaa laskemaan päiviä alas. 10.9. _ _ _ _ _ _ _ _. 

+/-  Suomen valtiolla on ainakin on ollut oikeus siihen virallisesti, riippumatta kuka vei minne? tai kuka johti ketä? tai kuka veti mitä?   

Balttina maitten kokemus on ollut todellisuudessa paljon tylympi ja julma kuin yleensä ihmisten muisti kokemus mailman historiasta.

https://

 

Lähde: Englanti kielinen Wikipedia. 

Neuvostoliiton järjestämät tapahtumat jatkuivat sen jälkeen kun punaisten armeijan joukot olivat saapuneen Latviaan, mielenosoittajat tulivat heidän mukana jatkamaan hyökkäystä, järjestäen joukkomarsseja ja kokouksia, jotta saataisiin aikaansa näyttävä kansan levottomuus:

19.6.1940 - Vishinski vierailee Ulmaniksella jälleen tällä kertaa toimittaakseen Latvian hallituksen uusi kabinetti lista uusista jäsenistä mikä oli Moskovassa ennalta hyväksytty. (katso video Moskovan Parlamentissa Stalin mukana 1940).

20. kesäkuuta 1940 - Ulmanis joutui hyväksymään Neuvostoliiton hallituksen, joka astuu virkaan. Entisen laittoman kommunistisen puolueen pidätetyt jäsenet vapautettiin. Julkiset "kiitosprosessit", jotka järjestettiin Stalinin kunniaksi.

30. kesäkuuta 1940 - Liettuan ulkoministeri Vincas Kreve-Mickevicius tapaa Molotovin. Molotov on tyly ​​kommunikoinissa Neuvostoliiton aikomuksissa miehittää koko alue:

 "Sinun on hyvä tarkastella todellisuutta ja ymmärtää, että tulevaisuudessa pienet kansakunnat joutuvat häviämään. Liettuan ja muiden Baltian maiden, mukaan lukien Suomi, on liittyvä Neuvostoliiton suurenmoisen kunnian perheeseen, joten itse aloittakaa nyt jo valmistamaan omaa kansaasi liittymään Neuvostoliiton järjestelmään, joka tulevaisuudessa hallitsee kaikkialla koko Euroopassa, ja se toteutetaan aikaisemmin joissakin paikoissa, kuten Baltian maissa, myöhemmin muissa. "

https://en.wikipedia.org/wiki/Soviet_occupation_of_Latvia_in_1940

Hyvää Suomi Itsenäisyys Juhla Vuosi 2017.

Lisää on tulossa. 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset