Totuus Kauneus ja Hyvyys Arvollinen ihmisen elämä koostuu; totuudesta, kauneudesta ja hyvyydestä.

Hyvä Luonnonoikeuden Puolesta Taistelu Suomi 100

  • Natural Rights 1917 - 2017
    Natural Rights 1917 - 2017

Suomi on taistellut muinaista arkkivihollista vastaa jo 200 vuotta joka kiistää luonnonoikeuden, oikeus elämään, oikeus vapauteen ja oikeus omaisuuteen. Suomen arkkivihollisella on sama luonne 1807, 1907, ja 2017. Se ei muuta siitä perus luonnetta. Mutta ihmisten sielua pimitetään pahasti ja useita johdatetaan harhateille.  Ihmisen ylpeys ja röyhkeys, ja tietämättömyys pimittävät ihmisen mielen täysin. Eikä ihminen sitten enää ymmärrä järjellä mistä pahuuden tekijöitä johdetaan.  

Kaikkein kauhistuttava ja pysyvä kipu ihmissydämille kaikkialle, kaiken aikaa ajan alusta lähtien, on aiheuttanut despoottiset diktaattorit, jotka pettivät ensiksi itseä ja sitten koko ihmiskuntaa heidän oman kieroutuneella mielikuvitus maailmalla.

Epätoivoiset diktaattorit, joilla on tyytymättömiä pyrkimyksiä ja suuret intohimoiset egot, ovat ahneita aineelliselle vauraudelle ja himoitsevat sotilaallista voimaa mikä lupaa heille kaiken voiton. Riippumatta siitä, mitä arkkivihollisen syötti on ollut, kun he tarttuivat siihen kiinni ja alkoivat marssimaan sen riveissä. Houkutukset toimivat yksilön egon fantasioilla, houkutukselliset lupaukset ja rajaton määrä vaurautta, voimaa, arkkivihollisen holhota yksilön identiteettiin liittyvä kutsumus, ja olosuhteet näyttivät olevan ainutlaatuisia piirteiltään. Joseph Stalin, Adolf Hitler. Syvällä diktaattorien mielikuvissa heille luvattiin rajaton määrä sotilaallista voimaa, mainetta ja onnea, he olivat kuin ainutlaatuisia ihmisiä, erityisiä kuin kukaan muu maailman historiassa.

He lankesivat kiusauksen rajoittamattoman lupausten luonteelle, mikä oli valhe sepitys, he alkoivat päihtyä sen rajoittamattoman voiman humalassa. Näin tehdessään heistä tulee sokeita nukkeja pimeyden pahoille voimille. He lukitsivat oman itsensä, ja muut seuraajat mielen kuvitukselliselle elämän tärkeimmälle kutsumukselle, ja he eivät antaneet minkään muun asian päästää heitä poistumaan siitä tavoitteesta. Ei edes yksittäisten ihmisten vakavat henki rikokset, loukkaukset ja murhat. He loukkasivat ihmisten oikeus elämään, oikeus vapauteen ja oikeus omaisuuteen.

Se diktatuurien mielen harhautus aiheutti lisää korroosiota heidän mielen kyky ajatella järkevästi.  Se syö edelleen kaikkia sitä peruspohja oikeuskisa. Järkevät ihmiset ovat havainneet luonnon oikeudet, ja luonnon laki. Sen perustalle ihmiskunta on jo pitkä aikaan sitten alkanut rakentamaan rauhan omaista oikeutta kunnioittavaa ihmiskuntaa.

Oikeudenmukaisuudelle perustettu ymmärrys ja kunnioitus ihmisten oikeuksille. Niille periaatteille voi rakentaa Suomen salpalinjan, suoja muureja ettei yhteyskunnan ihmiset tarvitsi kärsiä turhaa älyttämistä ulkomaan diktatuurin oikusta, jotka johtajat ja liukuvat kauemmaksi järkevästä ihmiskunnan peritty luonnon oikeuksista.   Moni Neuvostoliiton aikaa haaveileva venäjän poliitikko ovat kuin sätky nukkeja täyttämässä vanhan ihmiskunnan arkkivihollisen tahtoa maan päällä. Taistelu jatkuu, suuret valheen pohjalle rakennetut lupaukset eivät ole loppuneet arkkivihollisen lupaus listalta 1991 jälkeen.   

Hyvää taistelu Suomi ihmis- oikeuksien puolesta.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset