Totuus Kauneus ja Hyvyys Arvollinen ihmisen elämä koostuu; totuudesta, kauneudesta ja hyvyydestä.

Mieletön Vallankumouksen Kuume 1917

  • Kantasuomalaisten Oikeudet, elämä, vapaus, omaisuus.
    Kantasuomalaisten Oikeudet, elämä, vapaus, omaisuus.

Mielettömän vallankumouksen kuumeen alla Venäjän Bolsevikit vajosivat anarkian harhateille.

Venäjän vallankumouksen kuumeen anarkiassa kaikki yhteyskunnan osapuolet hävisivät, voittajia ei ollut ollenkaan ainoastaan häviäjiä. Järkevästi ajatteleva rauhanomainen ihminen tarvitsee terveen henkisen elämän filosofian ja totuuden pohjalle rakenettu maailmankuva. Ihmistä ei ole luotu millekään muulle maailmalle kuin vain yhdelle, ja se yksi on maapallo. Tämän maanpallon ihmisiä on käsketty kunnioittamaan luonnonoikeuden periaatteita. Luonnonoikeuden periaateet menevät käsikädessä luonnonoikeudenmukaisuuden kanssa.  Nämä kaksi käsitettä ovat ihmiskunnan peruspohjat. Kaksi ehdottoman tärkeätä peruskiveä mitä ihmiskunnan viholliset ovat kautta aikojen yrittäneet hajoittaa, kätkeä tai poistaa ihmisten mielestä. Ensiksi alussa oli Luoja, hänen mielessä ehdotonta ihmisille on että ihmiset kunnioittavat luonnonoikeutta.  Se on ainoa pohja mille rakentaa ihmiskuntaa, tai itsenäistä valtiota.

Ateisti valtion ja diktatuuri johtajat ketkä hylkäävät ja loukkaavat Luonnon oikeuden periaatteita heidän suunnitelmat rakentaa itsekkäiden ihmisten ajatuksien pohjalle itseä palveleva yhteyskunta ei tule etenemää moraali arvoissa ja sivistyksessä. Sehän on selvästi nähty Neuvostoliitosta 1922-1991. Kauhistus ateisti järjestö maan päällä, kirottu tuhoon Luojan tahdosta.

Lakien soveltaminen jumalattomalle ateisti filosofialle johtaa vakavalla ihmisoikeuksien loukkauksille, sitä Neuvostoliitto valtion teki miljoonille ihmisten sielulle . Neuvostoliitto kielsi ihmisiltä, oikeus elämään, oikeus vapauteen ja oikeus omaisuudelle.  Varastamalla toisen omaisuutta rikkoo luonnon oikeutta, oikeus omistaa maata, tai hyödyllistä/arvokasta aineellista omaisuutta.

Mullistelijat ottivat käyttöön anarkistisen ideologian, joka ei kunnioittanut luonnollisia ihmisoikeuksia. Se näkyy selvästi bolsevikkien, Leninin ja Stalinin kommunismissa, jota seurasi vuosina 1917-1950, 1950-1991. Joseph Stalinilla ei ollut kunnioitusta luonnon oikeudelle (Natural Law) eikä luonnonoikeudenmukaisuudelle (Natural rights). Hänestä tuli itsekäs diktatuuri joka johti persoona palveluksen kultille. Totuus on yksinkertainen käsite, jos on halua ja tahtoa ottaa totuus vastaan ulkoa päin, eikä subjektiivinen totuus, mikä yleensä on rakennettu oman subjektiivisen sielun tunteille, järki kytketty kiinni tunteisiin. Tunteet eivät ei ole luotettava perusta mille/millä rakentaa elämän filosofia tai maailmankuva.  

 

Revolutionistit epäonnistuivat periaatteessa.

Venäjän 1917 kapinallinen vallankumouskuume roihahti palamaan ja kulo palon tapaan päätyi Suomeen ja alkoi siellä nostamaan rumaa anarkia päätään. Siksi kantasuomalaiset, leijonat, karjasi ja alkoivat hölkyttää raivaamalla tilaa Suomalaisten kansan perus arvot ja hengelle.  Kantasuomalaisten perinteinen kulttuuri menee pitkälle taakse päin ajassa, heille on ollut oma alue minne syntyä ja kasvaa. Suomen lahti, saaret, Pohjan lahti, Laatokan järven rannat, Karjalan kannas ja ylöspäin pohjoiseen jäämerelle asti. Se on ollut alusta lähtien sitä aluetta missä kantasuomalaiset syntyivät, kasvoivat, raivasivat, rakensivat ja elivät.

Rauhaa kunnioittavat ihmiset kokevat elämässä olevan hengellisyyden syvyys, ihmiset ketkä syntyivät ja kasvoivat luonnon keskellä kokivat elämän hengellisyyden. Elämä tulee lahjana, eihän kukaan ole tilannut oman elämänsä, eikä maksanut siitä esimaksua. Ihminen saa elämän lahjan ilman maksua ja voi jos on kuuliainen elämän hengelle niin sitten kunnioittaa luonnon oikeudenmukaisuutta. Siis arvostaa ja kunnioittaa sitä elämän lahjaa minkä on saanut lahjana.     

Vallankumousta lietsomassa Bolsevikit eivät kunnioittaneet luonnon oikeudenmukaisuutta. He liikkuivat täysin eri hengen voimalla.  He olivat tulleet Venäjältä ja toivat Venäjältä sen vallankumouksellisen kapinan, se oli laiton anarkian henki.  Se oli alkuperin Venäjän sisäinen ongelma, ja nyt sitten 1917 sitä he riesaa he olivat viemässä ulkomaille. Heidän (Bolsevikki) näkökulmasta se oli heidän elämän filosofian/maailmankuva mielen mukaista toimintaa.  Mutta missä he todella oivat toimissa? Se oli jumalatonta anarkiaa. Tuomittava laittomana. Samaa korttia ja henkeä sitten 17 vuotta myöhemmin Joseph Stalin otti käyttöön Hitlerin kanssa Balttiaan maissa 1940 ja Suomessa marraskuu 1939.  Se pitää tuomita laittomana toimintana. Siinä ei ole mitään toivottavaa eikä romanttista, kunnian arvoista mistä ylpeillä.  Venäjän Nicholas II olisi pitänyt kääntyä oikeudenmukaisuuden puolelle, ja niin hän alkoikin tehdä, kun luopui vallasta. Ei ollut oikeutta surmata Romanoff perhettä. Pahuuden pimeyden vallat aj voimat juoksutti Bolsevikkia saadakseen ihmiskunnan arkkivihollisen tahto maan päällä. Se yritys osin toteutui Joseph Stalinin vallan alla, miljoonat ihmiset katosivat, laittomuus oli saanut vallan. Luonnon oikeudenmukaisuus on lukkojen takana kahleissa.

 

Laittomuuden Lietsojat poistettava         

Suomen sisällissodan oli vastuullinen yhteiskunnan puhdistus vuonna 1918. Se oli moraalinen puhdistus Suomesta päästäkseen eroon anarkian hengestä, jonka bolsevikit olivat tuoneet Suomeen. Laittomuus yritti päästä yhteyskunnan niskan päälle. Sitä samaa laittomuuden hengen yritystä päästä valtaan taistelevat poliisit, ja muut yhteyskunnan valvoja viranomaiset. Ihmisen mieli voi arvostaa ja kunnioittaa luonnon oikeutta, tai se voi tehdä kapinaa ja laittomuuden hengessä harrastaa anarkiaa. Luojan tahto ihmiselle on arvostaa ja kunnioittaa luonnon oikeuksia, oikeus elämään, oikeus vapauteen ja oikeus omaisuuteen.  

Todisteet voidaan nähdä Venäjän kapinallisesta vallankumouksesta 1905-1917. Miten he käsittelivät oikeusvaltiota? Pakottamalla Nicholas II: n luopumaan vallasta, ja lopulta Romanoffin perheen murha. Karl Marxin oppi, Lenin ja Stalin, saivat sitten vuoronsa tuoda rauhan Venäjälle, Eurooppaan ja maailmaan. Kuinka heidän ponnistelut ponnahtavat ulos? 1917-1922. 1922-1952. Ei kovin hyvin rauhanomaisesti. Kaksi kaikkein tuhoisimmista joukkomurhaajista, Stalin ja Hitler tekivät sopimuksen pilaantumasta Itä-Euroopan maissa. Se sitten johti toiseen maailmansotaan.

Siksi pelkästään moraalisella syyllä ja ihmisen elämän itsekunnioituksella, oli oikein että kantasuomalaiset, siniset arvo suomalaiset poistivat bolsevikit kadun vallasta, jotka tuhosivat rauhanomaista yhteyskuntaa.

Nykypäivinä myös Suomessa on sosialidemokraattisia kannattajia, ja heillä on oman perheen tunteita ja tulkinta  Suomen sisällissodasta ja menetyksistä. Heidän mielessä voi olla vaikea ymmärtää sitä, että Suomen alkuperäinen alue kuului kantasuomisille ennen Ruotsin kuninkaan alkamista 1400-luvulla 1800-luvulla.

Samoin Suomen alue kuului Suomen kansalle ennen kuin Imperiumin venäjä venytti maan ja kansan rajoja 1807-1917. Monet Suomen sosialidemokraatit elävät edelleen Suomen sisällissodan tunteilla, he holhoavat Neuvostoliiton -Venäjän johtoa.  He antavat periaatteessa punaisen SDP suomalaisen tuen Venäjälle. Minkä asian perusteella? Väärä laittomuuteen perustuva elämän filosofia, ja väärä laittomuuteen perustuva maailmankuva.  Heidän maailmaa ei ole Luoja rakentanut luonnon oikeuden periaatteiden päälle.

 

Natural Law. Natural rights. Natural state. A contract. Consent. Society. Rule of Law. Principle.   

Tällä elämän filosofia ja maailmankuva alueella Suomessa ei ole paljoakaan muuttunut viimeisten 100 vuoden aikana. Suomalainen yhteiskunta on edelleen jakaantunut, kantasuomalaiset ja punaiset venäjän kannattajat. He ovat myös erittäin äänekkäitä ja kuultavissa kesän festivaalin paikallishallinnon keskusteluissa. Heidän väitteet, jonka monet äänet ovat anti-länsimaiden ja amerikkalaisten vastaista. Venäjän kannattajat eivät ymmärrä mihin periaatteille rauhanomainen yhteyskunta on rakennettu viime 4500 vuoden aikana? Mikä pätee ja mikä ei pidä totuutta?  

Neuvostoliiton ajan Kommunistit, heidän maailmakuva on täysin outo. He eivät pysty loogisesti ajattelemaan ihmisten tärkeitä periaatteita, jotka kunnioittavat luonnollisia oikeuksia, joita vakaat yhteisöt ja mille yhteiskunnat voidaan kestäväksi rakentaa. Ne antavat ehdotonta tukea Neuvostoliitolle - Venäjän johtajille, olipa se 1939 Neuvostoliiton hyökkäys ja rauhan vastainen sota. Tai Krimin liittäminen ja tuki Syyrian johtaja Bashar Assadille. Riippumatta konfliktin yksityiskohdista, sosialistit tukevat aina Neuvostoliiton ja Venäjän johtajia.   Heidän elämän filosofia ja maailman kuva ovat epäloogisia, ne eivät ole järkeviä, Luojan ymmärryksen näkökulmasta.

Hyvää Luonnonoikeuden puolesta taistelua Suomi 100.

       

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset