Totuus Kauneus ja Hyvyys Arvollinen ihmisen elämä koostuu; totuudesta, kauneudesta ja hyvyydestä.

Kantasuomalaisten Taistelu Luonnon Oikeuden Puolesta 1918

  • Neuvostoliiton-Venäjä velka sotarikoksista 1939-45.
    Neuvostoliiton-Venäjä velka sotarikoksista 1939-45.

Kantasuomalaiset, tai mikä vaan muu kansalainen, mistä vaan maailman kulmasta, sopii yhtä hyvin, jos kunnioittaa luonnon oikeudenmukaisuutta. Ei mikään valtio maailmassa ota vastaan terroritekijöitä muuta kuin tuomiolle ja vankilaan. Herätään nyt ajattelemaan ihan kuin täydellä älyn voimalla, järkevästi, eikä millään sielun kuplan tunteilla.  Olipa syntynyt millä puolelle lakia, sielun kupla vie aina harhaan totuudesta ja oikeudenmukaisuudesta, jos ei suunnista älyn kanssa luonnon oikeudenmukaisuuden kallion pohjalta.

 

Sisällissota

Sisällissota alkoi 27.1. - 15.5.1918. Venäjän vallankumouksen aiheuttama kapina ja rajaton anarkia, levisi kaikkialle sinne kuin metsä kulopalo, missä vain Venäjän Keisarin maavoimat ja merivoimat olivat.  Sellainen laittomuuden ilmiö Suomen ihmisten yhteyskunnassa, 1917, oli täysin outoa ja kammottavaa. Eihän ihmiset ole luotu sellaiselle älyttömälle väkivallalle.  Ihminen voi olla enemmän ihminen kuin eläin, Suuri osa kantasuomalaisista valitsi kunnioittaa ihmisten arvoja, luonnon oikeutta ja olla käytännössä enemmän ihminen kuin eläin.  Bolsevikit elämän filosofia ja maailmankuva olivat erimieltä, he yrittivät pakolla tuoda sitä laittomuuden älytöntä anarkiaa Suomeen 1917-18.   

Suuri sisäinen taistelu alkoi tulevaisuuden voiman ja vallan edestä, puolueen puoluehallitukselle ja johtajuudelle, kuka  valvoisi Suomen tulevaisuutta? Venäjän imperiumin suurherttuakunta? Vai joku muu?  Suomen itsenäistymiseen valtion siirtymisvaiheessa oli vakavasti sekaantunut bolsevikkien ja sosialistien anarkian henki. He ottivat lain omiin käsiinsä. Yksi esimerkki tästä oli silloin kun sosialistit muodostivat Venäjän sotavoimia hallitsemaan kaduilla. Sosialistit/ Bolsevikit poisti koko Suomen poliisivoiman Venäjän sotapolitiikan avulla. Ja otti poliisiasemat omiksi poliisilaitoksiksi, koska he näkivät sen olevan heidän anarkia maailmakuvassa heidän oikeutensa tehdä tällainen poisto liike.

Koska kaduilla oli vallassa laittomuus minkä oli aiheuttanut bolsevikkien anarkian henki ja poliisivoimien purkaminen.  Sen vastavoimaksi Suomessa perustettiin kodin turvallisuusjoukot oikeusvaltion varmistamiseksi.

 

Bolsevikkien Laittomuus

Bolsevikit eivät kunnioittaneet luonnon oikeutta, luonnon oikeudenmukaisuutta tai oikeusvaltiota. Ihmisellä ei ole mitään kestävää pohjaa mille rakentaa oikeusvaltiota, jos hylkää luonnon oikeuden, ja luonnon oikeudenmukaisuuden.

Bolsevikit rohkaisivat kapinaa. He hyväksyivät Romanoff perheen teloituksen. He eivät kunnioittaneet ihmiskunnan luonnollisia oikeuksia. Sama oli punaisten sosialistien kanssa, he olivat laittomuuden edustajia. Miten? Siten että he eivät hyväksyneet luonnon oikeuden periaatteita, eivät hyväksyneet luonnon oikeudenmukaisuutta eikä aitoa oikeutta edustavaa oikeusvaltion rakennusta.

Sota taistelut sosialidemokraattisen puolueen ja valkoisten johtavien välillä.

Länsimaiseen logiikkaan ja päättelyyn sekä luonnollisiin oikeuksiin ei ole järkevää kunnioittaa epäonnistunutta totalitaarista valtiota, kuten Neuvostoliittoa.

Omassa kirjassa (Englanti kielellä) tuon todisteina esille, käytän pelkkää logiikkaa ja syytä sekä oikeudellisia periaatteita, jotka tuomitsevat ihmiskunnan viholliset.  Ihmiskunnan viholliset kieltävät luonnolliset oikeudet ja oikeudenmukaisuuden perusperiaatteet.

Toisen maailman sodan Liittoutuneita jäseniä myös on arvioitava oikeudenmukaisuuden periaatteiden mukaan, koska he itse ovat vetäneet WW2-natsisotilaiden sotarikollisia tuomioistuimiin vuodesta 1945.

72 vuotta Akseli-voimia on tuomittu sotarikoksista. Mutta kukaan ei ole kutsunut Neuvostoliiton sotarikollisia kansainvälisille tuomioistuimille. Miksi osapuoli kohti akselia valtaa sotarikoksia? Syrjintä on tekopyhää ja häpeällistä. Länsi-propaganda on yksinkertaistanut ja kalkittanut historiaa heille sopivaksi. He ovat kirjoittaneet historiallisen sodankäynnin käsikirjoitukset kuin joku Hollywoodin menestys. Se ylistää kolmea suurvaltaa ja tuomitsee loput. Enemmän siitä myöhemmin minun kirjassa.

Määritellyillä väkivalta sota suunnitelmilla Neuvostoliitto ylitti moraalisen punaisen linjan 1100 km: n rajan yli, joka ulottuu Suomenlahdelta Barentsinmerelle. 30. marraskuuta 1939, Neuvostoliiton joukkoja.

Pakolaisia sodan jaloista oli noin 450 000 henkilöä. Se loukkaisi ihmisten oikeutta elämään, vapauteen ja omaisuuteen.

 

Neuvostoliiton sota toimien suora tulos vakivaltaisen sodan hyökkäys vuonna 1939-1940.

Kuolemat ja tappiot.

• 25 904 kuollutta tai kadonnut

• 43 557 haavoittunut

• 800 - 1100 vangittu

• 957 siviiliä kuoli ilma pommituksissa

• 20-30 panssari vaunuja

• 62 ilma-voiman koneita

• 70 000  sodan uhri ihmisiä yhteensä

 

Henkimaailmalle henkisen siementen kylväminen tuottaa samankaltaista satoa

Paljon aikaisemmin jo vuonna 1905 Venäjän vallankumous aiheutti suuria poliittisia ja yhteiskunnallisia levottomuuksia, jotka levittäytyivät Venäjän imperiumin laajoilla alueilla. Kapinallisuuteen sisältyi työläisten iskuja, talonpoikia ja myös sotilaallisia väkivaltaisuuksia. Se johti perustuslailliseen uudistukseen Venäjällä, mm. Valtion duuman, monipuoluejärjestelmän ja Venäjän perustuslain (1906) perustamisen.

Vuonna 1917 venäläinen armeija kieltäytyi noudattamasta Venäjän Nikolai II: n määräyksiä lyödäkseen kapinaa, joskus jopa käyttänyt aseitaan mielenosoittajia vastaan. Uskollisten tektoninen muutos oli sotilaallisissa riveissä, liikkumisvastuun voimat olivat halkeamia ja jakautuivat laittomuuden ja anarkian voimille.

Se oli John Stuart Mill, joka teki puhtaan ja kirkkaan pesäeron älykkyyden mielettömyyden välille. Hän sanoi: "On parempi olla ihminen tyytymättömänä kuin sika tyydytetty, parempi olla Sokrates tyytymätön kuin tyhmä tyytyväinen. Ja jos hölmö tai sika on eri mieltä, se johtuu siitä, että he vain tietävät heidän oman puolensa kysymyksestä". - John S Mill.

English: 

It was John Stuart Mill that made a clean break with bright intelligence, between the potential spiritual mind, and the potential mind of the flesh.  He said,

"It is better to be a human being dissatisfied than a pig satisfied.  Better to be Socrates dissatisfied than a fool satisfied. And if the fool or the pig is of a different opinion, it is because they only know their side of the question". - John S Mill.   

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän lkkiiski kuva
Lauri Kiiski

Leninin sanoin: Valta on otettava keinoilla millä hyvänsä.

Millainen olisi ollut se Suomen tie ja historia, mikäli kommunistivallankumous bolsevikkeineen olisi nielaissut Suomenkin jo v. 1918 ?

Vesa Leinonen

Re: "Millainen olisi ollut se Suomen tie ja historia, mikäli kommunistivallankumous bolsevikkeineen olisi nielaissut Suomenkin jo v. 1918 ?"

Suomen tie eteenpäin olisi ollut Kierompi.
Alistettu ja nöyryytetty kansa.

Jotain saman kaltaista kansan sekoitusta kun Berliinissä 1945.
Eikä kyyditykset Siberiaan ollut mitään humanistista apua.

Mitä laki ja oikeus sanoo Neuvostoliitosta?

Mitä Venäjän johtaja Vladimir Vladimirovich Putin sanoi Neuvostoliitosta?
Se henkinen totuus paljastaa paljon.

The Baltic states.
The United States.
The USA courts of law.
The European Parliament.
The European Court of Human Rights.
The United Nations Human Rights Council.

"Have all stated that these three countries were invaded, occupied and illegally incorporated into the Soviet Union under provisions of the 1939 Molotov–Ribbentrop Pact.

First by the Soviet Union, then by Nazi Germany from 1941 to 1944, and again by the Soviet Union from 1944 to 1991.

This policy of non-recognition has given rise to the principle of legal continuity, which holds that de jure, or as a matter of law, the Baltic states had remained independent states under illegal occupation throughout the period from 1940 to 1991".

Lähde: https://en.wikipedia.org/wiki/Occupation_of_the_Ba...

Toimituksen poiminnat