Totuus Kauneus ja Hyvyys Arvollinen ihmisen elämä koostuu; totuudesta, kauneudesta ja hyvyydestä.

Elämän Motivoiva Voima

  • Rakenna Suomi 100 luonnonoikeuden kalliolle
    Rakenna Suomi 100 luonnonoikeuden kalliolle

Elämällä luonnollisessa maailmassa on valtava voima, me ihmisillä on suunniteltu toimimaan elämän kanssa elämässä. Ihmisen äly suuntaa elävien ihmisten maailmaan, koska ihmiset haluavat etsiä, kokea ja nauttia elämästä. Kaikilla viidellä aistimallamme voimme etsiä elämän valon pilkettä ja terveellistä luonnollista elämää.  Se on valinta mille löytyy paljon kohteita luonnossa.

Luoja on suunnitellut elämän älykkäästi, visuaalisesti elävä väreillä, muoto, tekstuuri, tuoksu ja makuilla. Se graafisesti mainostaa jokaiselle ohikulkijalle, että elämä on läsnä, se on aktiivinen ja voimakas, elävät hyvin runsaasti. Elämä on voima, joka antaa ihmisille mahdollisuuden etsiä enemmän elämää luonnollisesti valintojen kautta.  Terveellisellä tavalla täysin kunnioittaen muiden ihmisten oikeutta elää, oikeus vapauteen ja oikeus omaisuuteen. Ihmisen äly, tahto ja tunteet tarvitsevat usein päivitystä, ymmärtämään ihmisen sielun täyden kyvyn nauttia elämästä täydellä kapasiteetillaan, elämän ehdoilla. Elämän ehdot noudattavat luonnollisen oikeuden suuntaviivoja, eikä ole mitään syytä pitäisi loukata kenenkään muun oikeutta elämään, vapauteen ja omaisuuteen.  Ihmisen itse pitää löytää elämän ilo luonnollisesti. Kunnioittaen elämän lahjaa, kunnioittaen luonnon oikeudenmukaisuutta.  

Elämän, vapauden ja omaisuuden täydellistä nauttimista ei pidä kokea/nähdä pelkästään fyysisenä kokemuksena, vaan pikemminkin hengellinen puoli. Hengellinen ulottuvuus ihmisen sielun toiminnassa on tietoisuus, tahto, tunteet ja kuvitelmat.

Nämä yhdistyvät henkilön henkiseen osaamiseen. Ihmiselämä ei ole pelkästään fyysinen, yhtä tärkeä asia on henkinen. Henkisen ja fyysisen tasapainon tulisi olla kunnioittava tasapaino. Luonnollisessa laissa luonnolliset oikeudet, jotka suojelevat ihmishenkiä, ovat hengellisen elämän hallinnassa.

Henkilö joka kunnioittaa luonnon oikeudenmukaisuutta, hänellä on hengellinen lukko mikä pitää fyysisen kehon aisoissa. Fyysinen olento on alistettu henkisten arvojen alaiseksi. Äly, järki, henkisessä mielessä on tieto moraalisesta oikeudenmukaisuudesta.  Laki on asetettu, sen reunoilla on vihreä viiva ja punainen viiva. Ainoasta vihreän viivan ylittäminen on laillista. Ihmisen sielu hyväksyy moraalisen lain olemassa olon. Se tekee ihmisestä enemmän ihmisen kuin eläimen. Ihminen valitsee olla enemmän moraali arvojen ohjaama ihminen kuin laiton eläin.  

 

Fyysiset esitelmät

Fyysiset seinät, esteet ja vartijat asemissa, osoittavat elämän fyysisen puolen todellisuuden. Tämä on kuitenkin tarpeen vain niille ihmisille, jotka eivät kunnioita luonnollisia oikeuksia (natural rights), hengellisellä tasolla luonnon oikeudenmukaisuutta (natural law).   

Sen takia että osa ihmisistä, poikkeavat loogisesta ja ihmisen järkevästä vastuullisesta todellisuudesta, se ei tarkoita, että hengellinen elämä ei olisi tärkeä.  Päinvastoin arvostamalla hengellisen elämän sisältöä rakentaa hengellisen sisällön korkeammalle tasolle moraalisessa ymmärryksessä.  Löytää ihmiselle suunniteltu raamit, mikä keskellä voi seisoa ihmisen kokoisena.    

Fyysinen osa ihmisen olentoa vaatii tasapainotusta hengellisesti. Merkitys? Se, että hengellisyys hallitsee ihmistä, siten ihminen kunnioittaa luonnon oikeutta, ihmisoikeuksia luonnon lakia (Natural Law).

Oikea järjestys että löytää elämän tarkoituksen, on aikajanan kautta. Alussa luoja, luonnon laki, luonnon oikeudet, elämä, vapaus omaisuus, luonnon tila. Hyväksyä yhteyskunnan sopimus, yhteyskunta. à Laillisuus periaate (rule of law).    

Jos ihmisen sielun sisäinen luonnon oikeus on voimassa muitten ihmisten elämälle, vapaudelle ja omaisuudelle, niin ihminen tajunsa kautta valvoo hänen tekojaan ja varmistaa, että itse henkilö ei loukkaa muita yksilöiden oikeus elämään, vapauteen ja omaisuuteen. Se on todellisesti järkevä ehdotus niille, joilla on aktivoitu henkinen elämä, ja se ohjaa heidän tekojaan.

 

Elämä palkitsee elämää.

Elämä itsessään on palkkio niille, jotka etsivät sitä. Todellinen tieto hengellisen elämän nauttimisesta ei koskaan ole ihmisen sielun vastustaja. Elämän ohjeet tulisi etsiä ja tuntea aina ensin, aivan elämän alkuvaiheessa. Hengellinen elämä on pitkä jänteinen elämän lakeja kunnioittaen.   

Kun elämän lain ohjeet opitaan ja on tahtoa totella, todellisen hengellisen elämänkokemuksen periaatteiden mukainen elämää voi alkaa nauttimaan, ei ole pettymyksiä, pahaa tuntoa eikä syyttäjiä.

Yksinkertaiset merkityksen määritelmiksi, resurssien kohdentamiseksi ja elämän monimuotoisen ihmeen tutkimiseksi maapallolla, Luojan teot. Huolenpitoa voi olla ulkopuolella, elämä luonnollisessa ilmestymissä luonnollisessa ympäristöissä, mikä on sisäisen ihmisen sielun tai itsen ulkopuolella. Tämä ei ole mitään New-Age ajattelua, kun Luoja on tehnyt elämän maan päälle, miksi ei antaa hänelle suuri kunnia siitä elämän ihmeestä minkä keskellä saamme elää. Muta kenellä on siihen aikaa? Tutkia ja nauttia elämää luonnossa?

Ihmiset eivät ole ainoat ketkä etsivät elämää, myös muut elävät etsivät, kasvit, hyönteiset, eläimet, kalat ja linnut. Ne on suunniteltu elävän elinympäristöön elämään, elämän etsimiseen, elämän valitsemiseen ja elämän säilyttämiseen. Ilmeisin ero ihmisten ja eläinten välillä on se, että eläimet eivät viihdytä itseä sellaista mielettömillä ja usein itseä tuhoavilla viihde toimilla kuten viihde markkinointi ehdottaa.  

Elämä itsessään tarjoaa huikeita kokemuksia luonnollisesti. Jotta rakastuisi elämässä henkiin, se on elinikäinen matka. Ihmisellä emme koskaan voi kuluttaa elämää kokonaan kuin kuvitellun viimeisen fantasian kokemus. Lopullinen elämänkokemus ei kuluta toisia elämää, vapautta tai omaisuutta, vaan osallistuu ja nauti luonnollisesta elämänkokemuksesta maapallolla. Luotettava elämä on elämänfilosofiaa kunnioittavaa ja myös totuuden mukaista maailmankuvaa, joka rehellinen ihminen voi tutkia, opiskella, oppia ja rakentaa aitoa pitkä jänteistä elämää.

Hyvä Eläköön Luonnon Oikeudenmukainen Suomi 100. 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat