Totuus Kauneus ja Hyvyys Arvollinen ihmisen elämä koostuu; totuudesta, kauneudesta ja hyvyydestä.

Väärät syytökset

Maailmalla on paljon vääriä syytöksiä, niin paljon että ihmiset eivät edes aina ymmärrä mikä on oikea ja mikä on väärä. Moni ihminen ei edes välitä mitä kuulee tai mihin se vaikuttaa, vaikutusta ja manipulointia on paljon yhteyskunnassa. 

Keskustelin usean ihmisen kanssa ja kysyin heiltä mikä on teidän tieto, mielipide ja ymmärrys Suomen historiasta vuosilta 1939-1945?

Vastaukset olivat vajavaisia. En ole tavannut kadulla yhtään arkipäivä Suomalaista kenellä olisi selvä näkemys siitä mitä tapahtui Suomen ja Neuvostoliiton välillä vuosina 1939-1945. kaikki tietää että oli talvi sota 1939-40. Ja paljon tarinaa siitä miten hyvin asiat meni, että pitivät sisukkaasti itsenäisyydestä kiinni. Mutta, ei mitään tietoa 1939-40 väkivaltaisen sodan laittomuudesta. Eikä mitään ymmärrystä siitä missä kohdissa NL rikkoi kansainvälisiä lakeja.

Ja vielä surkeamppaa on se, että jos sanoo kadulla että eihän kansainvälisiä lakeja ole olemassa, he saattavat  olla samaa mieltä asiasta. Se todistaa että Suomessa yleensä ei ole laillisuuden periaate tajuntaa. Eikä tiedetä mihin laki perustuu. Ei ole aitoa perusteltua tietoa Oikeudenmukaisuudesta. Sellainen yhteyskunta on helppo rikollisten jämäyttää. He voisivat esittää itsensä olevan legiitiimi, ja sanella mitä vaan eikä kukaan tajuaisi sen asian ytimen virheitä.      

Näyttää siltä että Stalin pyyhki kansan mielet puuhtaksi käyttämällä uhkauksia ja väkivaltaa. Hän niin hyvin onnistui, että moni Suomalainen tuntee rikollisen häpeää vuosilta 1939-40.  Jos ei tunne häpeää, niin silti on täysin avuton kertomaan mitään siitä laittomuuden väkivallasta. Oikeudenmukaisuuden taju suhteessa Neuvostoliito- Venäjä Suomen yhteyskunnassa on nolla. Melkein halvaantunut yhteyskunta mikä ei osaa tehdä pesäeroa laillisuuden ja laittomuuden välillä. Neuvostoliitto oli roisto valtio, se pitäisi jo kuulua Moskovaan saakka. Sehän on henkinen totuus NL historiasta.

Sen Neuvostoliiton hengellä ratsastamisella sitten syytetään viattomia, ihmiset eivät tunnista laittomuuden ja laillisen oikeudenmukaisuuden hengen eroa.  Ihmiset Suomessa tekevät siitä kahdesta yhtä harmaata massaa, niin kuin laillinen ja laiton olisi yhtä ja samaa. Elävä elämä ei ole harmaata massaa. Ihmisen älyä pitää teroittaa että ihmisen aistit ja elävän sielun ominaisuudet toimivat oikein. Ihmisen tulee välttää laittomuutta ja pahuutta.

Sanoa asiat suoraan, ottaa kantaa, oppia ymmärtämään mikä on moraalisesti oikea ja mikä on moraalisesti väärä.            

Järjestäytynyt rikollisuus toimittaa virheellistä todellisuutta maailmalle. Valheelliset periaateet, valheelliset päämäärät, ja valheellinen sepitys siitä että elämä ei ole reilua ilman järjestäytynyttä rikollisuutta. He yrittävät oikaista toisten tekemät virheet, tekemällä lisää virheitä maailmaan.

Ajatuksen periaate tulee ilmi seuraavassa lauseessa. 

20 "Voi niitä, jotka sanovat pahaa hyväksi
ja hyvää pahaksi!
Pimeyden he kääntävät valoksi
ja valon pimeydeksi,
karvaan makeaksi
ja makean karvaaksi."

- Jesaja 5:20.

Mikä olisi reilu elämä ihmiselle?

Ajatus tässä on se, että ihminen joka ei opi ajatteleman sivusuuntaisesti, sen mielen ajatukset pimeytyvät. 

Onko elämä reilua hevoselle? Tai lehmälle? Lampaille, porolle, karhulle, sudelle tai hirvelle?

Monella on lemmikki eläin kotona, ja monen koiran tai kissan elämä näyttää olevan aikalailla reilua hyvinvointi elämää.   

Miksi koiran elämä olisi reilua hyvinvointia? Jos sillä on hyvä omistaja? Luulisin siksi että omistaja katsoo koiran hyvin voinnin eteen. Huolehtii että koiralla menee kaikki hyvin. Lämmintä, kuivaa, ruokaa, vettä, raitista ilmaa ja liikuntaa.

Siten hyvinvointi on voimassa kun on reilu ympäristö missä elää ja olla, ja harrastaa elämälle myönteistä toimintaa.

 

Miten tuotanto ja kaupanteko vaikuttaa ihmisten hyvinvointiin?

Onko tuotanto ja kaupanteko vain puhtaasti materiaalista puhaa?

Monelle voi olla  helppo tuomita ja sanoa että kaupanteko on vain materiaalista toimintaa. Eikä mitään muuta.

Todellisuudessa tuotanto ja kaupanteko on myös hengellistä toimintaa.

Mutta se rippuu paljon siitä mistä pisteestä lähtee liikkeelle.

Tuottaja tai kaupan tekijä voi olla puhtaasti materiaalinen ihminen, mutta harva niin on.

Tuotanto ja kaupan teon tarkoitus on palvella ihmisiä. Yksi ihminen voi hyödyttää monia muita ihmisiä tuottamalla ihmisille jotain sellaista mistä on hyötyä toisille. Se voi olla palvelut, luonnon antimet tai jotain muuta. Se pää asia tulisi olla siinä että ihminen tuntee tekevän jotain hyödyllistä toisille.

On hyvin selvää että maailmalla on paljon sellaista suuri tehtaan kaupantekoa mikä on moraalitonta. Tuottaja tai kaupantekijä ei tunne mitään moraalista vastuuta siitä mitä tekee tai kenelle tekee. Ihminen voi olla täysin tukossa henkisesti.

Turkki eläinten kasvattaminen häkissä on minun mielestä yksi niistä yrityksistä missä yrittäjä ihminen ei ole antanut itselle aikaa käydä ja viettää aikaa luonnossa.  Ajatella kuka on luonut luonnon eläimet?  Miksi Luojan on luonut eläimiin elävän sielun? Tahto, mielikuvitus, tajunta, muisti, tunteet.  Samat ominaisuudet kuin ihmisellä.

Ja miksi eläinten elävä sielua ei vapauteta nauttimaan sellaista luonnon elämää mitä Luoja on sille toivonut ja tarkoittanut.  Jos yhteyskunnan ihmiset ovat sokeita turkki eläinten kasvatukselle, niin sitten siinä yhteyskunnassa he ovat myös sokeita toinen toiselle ihmisenä,  eivätkä tajua mikä on ihmisen elämän sielun merkitys, ja minkä elämän ympäristön ihmisen elävä sielu tarvitsee että ihmisen elävä sielu voisi elää terveellisesti ja hyvin. Ihmisen elämän rikkausta ovat: tajunta, mielikuvitus, tunteet, muisti, tahto. Niiden ominaisuuksien kautta luonno elämää luonnossa voi etsiä, tutkia, kokea ja seikkailla.    

 

Mikä vaara Suomelle on Vänäjän kaupan teko?

Siinä on suuri vaara siksi että puhtaasti materiaalisesti ajattelevat ihmiset eivät ajattele asioita hengellisestä näkökulmasta. Sitten kaikki ajattelut perustuvat materiaaliselle maailmankuvalle. Kaikki hengellisyyden ulottuvuudet poistetaan ihmisen elävän sielun mielestä. Eikä arvosteta hengellisyyttä eikä annetaa sille aikaa eikä tilaa, sillä kaikki aika menee työssä materiaalisen tavaran tavoittelussa.

 

Neuvostoliiton materiaalinen maailmakuva.

Jos joku suuri valta on ollut materiaaliseen maailmaan perustuva elämän filosofia niin se oli Neuvostoliitto.

Siellähän oli suuri Stalinin puhdistus missä kaikki hengellisyyden edustajat, kirjallisuus ja opetus laitokset vuosina 1930-1991. Miksi siellä oli sellainen suuri puhdistus?  Sehän oli Marx, Lenin, Stalin ja Bolsviikien elämän filosofia. Heidän näkökulmasta maailmalla ja ihmisillä ei ollut Luojaa, kaikki vain kokoontui ja tapahtui sattumalta.  Heidän olemassa olon perusta, oli materiaaline massa. Ei älyä, ei järkeä, vaan materiaalisen maailman massa sattuma. 

   

Missä näkyy tai kuuluu Neuvostoliiton – Venäjän materiaaliseen mailman perustuva filosofia?

Sehän näkyy ja kuuluu yleisessä keskutelussa ja Venäjän johtajien päätöksissä. Maailma on todella mennyt kieroksi, niin kieroksi että viestintä tuottaa narratiiviä, aiheistä, ja väittävät asiat olevan niin. Mutta todellisuudessa asiat eivät ole niin, vaan päinvastoin. Miten siitä ottaa selvän? Ihmisen ymmärryksen pää pitää olla selvä, että on kykyä ajatella järkevästi lajemmasta näkökulmasta, eikä vain sen kannalta mikä väittäjä esittää.

 

Materiaalinen tuote ei ole mitään kunnes ihminen käyttää sitä, ja miten?   

Em. Hän voi ostaa 12 pakettia / korttia / tehdä tavarat itse, ja viedä ne mukana kun käy katsomassa hänen 12 ystävää. Se ei syötä materialismia, mutta kun ihmisen aika on niin vähäistä on enemmän hyödyllistä kun monet ihmiset tuottavat tavaraa ja niitä voi ostaa kaupasta. Se kehittää yhteyskunnassa vuorovaikutusta ja hyviä suhteita jos ihmiset arvostavat ihmisiä.

Vastapuoli sille on se että yksilö ihminen ostaa itselle 12 pakettia / korttia, ja käyttää ne itse. Sehän ei rakenna vuorovaikutusta ihmisten kanssa. Se vaan supistaa ihmsen maailmaa, asunnon seinät kasvavat sisään päin, ja tila vaan ahdistuu entisestään.

 

Kaupan teolla pitää olla moraliset arvot

Mikäpä olise itsestään selvempi asia kuin materiaalinen maailmankuva ilman hengellisiä arvoja? Sehän oli Neuvostoliitto. Sehän on Pohjois Korea. Ja melkein toteui myös Kiinassa ateisti kommunismi - elämän filosofiana.

Ilman hengellistä ymmärrystä, elämän Luojaa ei ole olemassa.  Voi vain toivoa että kaikki tuli olemaan sattumalta.

Materiaalinen maailman kuva (puhtaasti), on kuin maailma muurahaisten kekossa.

Muurahaiset eivät kirjoita kirjeitä, eivätkä soita musiikkia, tai ota valokuvia. Heidän maailmakuva on eritasolla kuin ihmisten maailmakuva. Miksi sitten Neuvostoliiton johtajat yrittivät pakottaa kaikille heidän oman pään sisustan filosofiaa? Ja materiaalista maailmakuvaa? Sehän oli selvästi kaiken kaikkea virheellinen käsitys maailmasta ja ihmisen elämästä. Se oli itse keskeskeinen umpikuja. Mikä ei viennyt eikä mennyt kaupaksi, sen enenpää kuin Natsi johtajien suuri hulluus, niillä kenellä sitä oli.

Ihmisen elämä ei ole materiaalisessa mielessä puhtaasti "suuruutta", sillä materiaalinen suurus on himota. Materiaalin himot ei ole kaikki kaiken tavoite, se vain himoaa ja tyydyttää himoja. Se johtaa materiaaliseen tavaran orjuuteen.

Sitähän Stalin teki itsestä, persoona kultti, ja materiaalinen suuruus, ja pönkitti hänen persoonaa, mitä isompi rakennus projekti sitä isompi vaikute hänen persoona kultille.  Sitä samaa vaikutus taktiikkaa johtajat ovat tehneet historiassa, joskus hyvällä tarkoituksella, mutta usein alistamalla orjia siihen haaveeseen urakalla.

 

Mitä NATO keskustelu Suomessa kertoo materiaalisesta maailmakuvasta ja hengellisyydestä?  

Sen iso maailmakuva, missä luonnon oikeudenmukaisuus on, ja mitä periaateita oikeus valtiot kunnioittavat, on henkinen totuus laillisuuden edustajista  ja laittomuuden edustajista

Oikeudenmukaisuus.  NATO.

 • Puolustetaan laillisuutta.
 • Luonnon oikeudenmukaisuuden periaateet.
 • Kansainvälinen laki periaateet.
 • Purkaa sota rikokset, luovuttaa miehitetyt maa alueet, kaupungit ja muu omaisuus oikeutetusti.  

Laittomuus: USSR- Russia.

 • Kieltää totuuden maailma sodan rikoksista. Jatkaa miehitystä.
 • Rautainen esirippu
 • Ateisti valtion tasolla
 • Miehittää ja Pakottaa kansalaisia.
 • Vastustaa vapaata äänestys demokratiaa

Laittomuuden edustajat eivät voi muuten muutta puolelta toiselle kuin tunnustamalla totuuden.

Kaikki laittomuus rikoo lakia, luonnon oikeudenmukaista lakia. Se on toimintaa mikä loukkaa tai ottaa jotain pois toisilta ilman heidän lupaa.  Ihmisillä on oikeus elämään, vapauteen ja omaisuuteen.

Mitä noista ylläolevista ihmisten oikeuksista Neuvostoliiton valtio rikkoi?

 1. Ihmisen oikeus elämälle?
 2. Ihmisen oikeus vapaudelle?
 3. Ihmisen oikeus omaisuudelle?

 Eikös ole ihan selvä millä logiikan perusteella Neuvostoliiton voi tuomita olleen jumalaton laittomuuden edustaja hirviö.

Mutta moni ihminen ei ole ajatellut asioita loogisesti tai järkevästi. Sehän tuili esille venäjän johtajan suusta kun sanoi että Neuvostoliito oli ihanaa. Toivottua ja suosittua Venäläisille.

Siitä puutui järkevä maailmakuva, sellainen maailmakuva minkä itse Luoja on antanut ihmisten ymmärttää.

Ihminen ei ole luotu palvelemaan materiaalista tavaraa. Ihminen on luotu tuottamaan ja kehittää materiaalista tavaraa, sa käyttämällä sitä ihmisten hyväksi. Ei niin  että kun antaa jotian jollekin, että hänestä sitten tuli pieni jumala. Ihmsien persoona ja kyky palvella toisia ihmisiä tulisi kasvaa koko elämän ajan. Siksi että Luoja on luonut maailmaan tekemään hyviä tekojä toisille ihmisille. Ja nauttimaan elämästä, ja kaiken ihmeen keskellä antamalla kunniaa itselle elämän Luojalle. Elämä on ihmeellistä, siitä löytyy vapautta, terveyttä, aitoa rakkautta, ymmärrystä, toivoa, luovuutta ja hyvinvointia.

 

NATO keskutelu Suomessa tulisi alkaa Luonnon oikeudenmukaisuuden perustalta.  

 Venäjän narratiivi on virheellinen, sehän on ollut virheellistä jo vuosilta 1922-1991.                            

Laittomasti miehittivät Puolan, Karjalan, Viipurin, Sallan, Petsamon, Viron, Latvian, Liettuan ja Czechoslovakia.

Aivopestyt Neuvostoliiton kannattajille Suomessa pitäsi tuoda todisteita siitä mikä hirviö valtio malli NL oli. Siitähän on paljon tietoa. Toinen asia olisi vaatia Venäjän edustajat tuleeman puhtaaksi toisen maailman sodan sota rikoksista. Jos Suomen valtion edustajilla olisi henkeä, he voisivat nostaa kansansa kunnioittamaan lakien periaateita. Ei laki kirjaimien kunnioitusta kirjaimien hyväksi, vaan lain hengen kunnioitusta luonnon oikeudenmukaisuuden perustalta.

Laki kirjaimien paljonta antaa laille huonon maineen, ja saa ihmiset närälle. Sitähän NL johtajat tekivät myös, antoivat omien laki kirjojen kanssa ihmisille kuolema tuomiot.

Monet Suomalaiset ovat täysin pihalla suhteessa luonnonoikeudenmukaisuuden periaateet, niin sitten roisto valtiot voivat sanetella mitä vaan eikä Suomen kansalla ole mitään tietoa siitä mihin he uskovat? Miksi? Mikä on oikein? Mikä on väärin?

Ei mitään tolkkua kansainvälisesti ja mitä puolustaa kun naapuri maan johtajat sanettelevat tai vaativat jonkunlaista toimintaa vaste lain henkeä.

Luonnon oikeudenmukaisuuden hengen vastasta toimintaa on ollut syötössä Suomeen jo vuosilta 1806-1917.  1971-1939. 1939-1945. 1945-1991.

Miksi odottaa seuraavaa vuosi painetta?  Parempi ottaa asioista selvää ja alkaa todistaamaan henkisesti luonnon oikeudenmukaisuuden puolesta.    

 

  

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän JukkaSalakari kuva
Jukka Salakari

" Monen ihmisen ei edes välitä mitä kuulee tai mihin se vaikuttaa."

Monen ihmisen "ei" välittää enemmän kuin yhden ihmisen "ei". Monen ihmisen "ei" varmaankin kohdistuu moneenkin "vaikuttavaan" asiaan.

Vaikea kommentoida kun ei ymmärrä...

Vesa Leinonen

Jukka Sakari.

" Moni ihminen ei edes välitä mitä kuulee tai mihin se vaikuttaa, vaikutusta ja manipulointia on paljon yhteyskunnassa."

Onko nyt kirjoituksen ajatus selvempi?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset