Totuus Kauneus ja Hyvyys Arvollinen ihmisen elämä koostuu; totuudesta, kauneudesta ja hyvyydestä.

Ulkopuolella Ihmisen itsepetosta

  • Sota rikoksien hyödyntäminen 1939-2018.
    Sota rikoksien hyödyntäminen 1939-2018.

Venäjä on tuominnut ulkoministerin Boris Johnsonin tunnustuksen siitä, että Vladimir Putin käyttää tämän kesän MM-kisaa, kuten Adolf Hitler teki 1936 olympialaisissa propagandana hänen hallintonsa puolesta.

Venäläinen suurlähettiläs Isossa-Britanniassa Alexander Yakovenko sanoi:

 "Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus voi vapaasti päättää osallistumisestaan maailmanmestaruuskisoihin, mutta kenelläkään ei ole oikeutta loukata venäläisiä ihmisiä, jotka kukistivat natsismia ja menettivät yli 25 miljoonaa ihmistä vertailussa muihin sodassa Natsi-Saksaa vasten".

"Se menee vasten yhteistä ymmärrystä. emmekä usko, että brittiläiset sotaveteraanit, mukaan lukien Arktiset laiva kuljetukset , olisivat samaa mieltä."

Presidentti Putinin tiedottaja Dmitry Peskov aiemmin kuvasi vertailua "äärimmäisen inhottavaksi lausunnoksi, joka ei ole minkään maan ulkoministerin arvoinen".

 

1936 Olympialaiset

”Nazi Saksa käytti vuoden 1936 olympialaisia propagandatarkoituksiin. Natsit edustivat kuvaa uudesta, voimakkaasta ja yhdistyneestä Saksasta peittäen samalla järjestelmän juutalaisten ja romanien (romanit) kohdentamisen sekä Saksan kasvavan militarismin.

- Nykyaikaisten olympialaisten historiassa ensimmäistä kertaa Yhdysvaltojen ja Euroopan kansalaiset vaativat olympialaisten boikotointia, koska myöhemmin tunnustettaisiin ihmisoikeusrikkomuksiksi. Vaikka liike lopulta epäonnistui, se asetti tärkeän ennakkotapauksen tuleville olympiakisakampanjan kampanjoille (kuten vuosille 2008 ja 2014).

- Kun boikotointi oli kapea epäonnistunut, Saksalla oli propagandavallankaappaus: 49 joukkuetta, jotka lähettivät joukkueet Pelit, legitiimi soivat Hitlerin hallinnon sekä maailman silmissä, että Saksan kotimaisille yleisöille. Berliinissä tarjottu häikäisevä spektaakkeli ja vieraanvaraisuus herättivät vieraita urheilijoita ja katsojia samanaikaisesti ja lähettivät heidät kotiin isäntämaan lämpimillä vaikutelmilla”.

Lähde. Verkkosivut.

https://www.ushmm.org/wlc/en/article.php?ModuleId=10005680

 

"Adolf Hitler liittokansleri-Reich näki 1936 Olympialais  Pelit mahdollisuutena edistää hallitustaan ja rotujen ylivallan ja antisemitismin ihanteina, ja virallinen natsipuoluepaperi Völkischer Beobachter kirjoitti voimakkaimmin, että juutalaisten ei pitäisi sallia osallistua peleihin.

Kun Hitleriä näytti uhkaavan muiden kansakuntien pelien boikotoimalla, se antoi muiden maiden etnisten ryhmien urheilijoille mahdollisuuden osallistua.  Kuitenkin saksalaiset juutalaiset urheilijat olivat estyneet tai estyneet osallistumasta erilaisiin menetelmiin ja muiden maiden (etenkin USA: n) juutalaiset urheilijat näyttävät olevan sivureunoilla, jotta ne eivät loukkaisi natsien hallintoa.

Jesse Owens won four gold medals in the sprint and long jump events and became the most successful athlete to compete in Berlin while the host country was the most successful country overall with 89 medals total, with the United States coming in second with 56 medals.

Jesse Owens voitti neljä kultamitalia Pikajuoksun ja Pitkä hyppy tapahtumiset, ja hänestä tuli menestyksekkäin urheilija, joka kilpaili Berliinissä, kun isäntämaa oli menestyksellinen maa, yhteensä 89 mitalia yhteensä, ja Yhdysvallat oli toiseksi 56-mitalilla".

https://en.wikipedia.org/wiki/1936_Summer_Olympics

 

Mikä on kansainvälisesti yhteinen järkevä ymmärrys? Yleensä oikeudenmukaisesti, historian vuosilta 1939 – 1955?

Ennen kuin voi edes pystyy päästä sellaiseen käsitteeseen, että olisi kansainvälinen ymmärrys, pitää purkaa Rautainen esirippu.

 https://en.wikipedia.org/wiki/Iron_Curtain

Purkaa Itä Saksan muuri.

https://en.wikipedia.org/wiki/Berlin_Wall

 Purkaa Kiinan Bambu muuri.

https://en.wikipedia.org/wiki/Bamboo_Curtain

Sitten vasta ihmiset alkavat olla henkisesti normaali ympäristössä.  Kaikki ylläolevat kolmet muurit eristivät itseään totuuden hengeltä.  Henkinen totuus todistaa että eri henget vaikuttivat muurien eri puolilla. Taistelut eivät ole lähtöisin pinnallisesta todellisuudesta, vain syvempi ihmisen elävän sielun henkinen tila.

 

Miten pitkälle Venäjän Vallankumouksen ohjaajat Bolsevikit, vuosina 1918-1922 käyttivät propagandaa Pseudo-sosialismin tarkoituksiin, Kääntää Karjalaisten mielen?

”Propagandalla tässä tutkielmassa tarkoitetaan laaja-alaisesti kaikkea suoraa ja epäsuoraa

pyrkimystä vaikuttaa ihmisten mielipiteisiin, uskomuksiin ja toimintaan.

Neuvostopropaganda on monisyinen käsite, josta saatettiin erottaa agitaatio eli suullinen

vaikuttaminen ja propaganda, jolla tarkoitettiin lähinnä massavaikuttamista.

Peter Kenezin ajatuksia mukaillen tutkielmassa käytetään mahdollisimman laaja-alaista

määrittelyä, sillä kaikella neuvostopropagandalla ja sitä toimittavilla instituutioilla oli

sama tarkoitusperä eli ihmisten asenteiden ja arvojen muuttaminen.

Propagandan ohella tarkastellaan siis myös valistusta, millä tarkoitetaan tässä yhteydessä niin poliittisesti

latautunutta peruskoulutusta kuin varsinaista poliittista valistustakin, joka sai tarkemmat,

propagandasta osittain irti olevat suuntaviivansa vasta NEP-kauden aikana”.

- Aki Aunala  ”VALOA KARJALAAN”.

 

Mitä totuus kertoo Neuvostoliiton valtiosta?

Se oli häpeällinen hylkiö koko ihmiskunnalle, ja häpeä ihmisten ja mailman Luojalle. Se taisteli vasten totuuden henkeä, ja virui vuodelta 1922-1991.  NL johtajien vahvat tahdot taistelivat Luojan tahtoa vasten, estivät totuuden Henkeä maan päällä.

 

Neuvostoliiton johtajat julistivat Neuvostoliiton "valistuksen" olevan ATEISTI VALTIO.

NL  Ateisti valtio tuotti paljon kurjuuden huonoa hedelmää maan päällä ihmisille, sekä Venäläisille ja ihmiskunnalle.

Se oli pseudososialismia.

Pseudososialismia mitä intohimoiset politiikat käyttivät sadakseen ihmiset uskomaan heidän johtavuuteen.  Olivatko Karl Marx, Lenin ja Stalin luotettavia?  Mitä hedelmää se tuotti ihmisille Venäjällä?

Aito sosiaalinen tajunta ihmisissä lähtee henkisistä arvoista, tekee muille niin kuin haluaisi muut tekevän hänelle. Se on looginen järkevyys ihmisen persoonan kehitykselle ja toiminalle.

Ei ole sellaista tilaa rehellisessä elämässä, että poliitikko olisi ulkopuolella moraali lakeja. Juuri sellaisessa valheellisen ympäristön Neuvostoliiton ja Venäjän johtajat ovat luoneet itselle. Ja kaiken keinoin yrittävät uskotella maailman ihmiselle uskomaan niihin samoihin synnin valheisiin mihin he itse ovat lurahtanut.

 

Järkevä ihminen tekee selvän pesä eron valheen petollisuuden välille.   

Missä näytteet synnistä?

Romanov Perheen murhat.

https://en.wikipedia.org/wiki/Execution_of_the_Romanov_family

 

Bolsevikin henkinen intohimo

https://en.wikipedia.org/wiki/Bolsheviks

 

Stalinin intohimoiset harha luulot.

https://en.wikipedia.org/wiki/Great_Purge

 

Holomodorin nälkä terrorismi. (The Ukrainian Genocide of 1932–33),

https://en.wikipedia.org/wiki/Holodomor

 

Natsi Saksan sota rikoskumppani 1939-1941. Venäjä hyödyttää itseään niillä vieläkin vuonna 2018 (1939-2018).

https://en.wikipedia.org/wiki/Molotov%E2%80%93Ribbentrop_Pact

 

Neuvostoliiton Sota rikokset 1939-1955.

https://en.wikipedia.org/wiki/Soviet_war_crimes

 

Sosiaalinen tajunta.

Aito sosiaalinen tajunta ihmisissä lähtee henkisistä arvoista, tekee muille niin kuin haluaisi muut tekevän hänelle. Se on looginen järkevyys ihmisen persoonan kehitykselle ja toiminalle.

      

Mikä on totuus Neuvostoliiton 25 miljoonan hengen menetyksestä?

Raamatun opetuksen periaatteet ihmisille.

”9 Sinä sen sijaan olet tehnyt enemmän pahaa kuin kaikki edeltäjäsi. Sinä olet mennyt tekemään patsaita itsellesi jumaliksi. Sinä sait vihani heräämään, kun heitit minut selkäsi taakse.

10 Sen tähden minä saatan Jerobeamin suvun onnettomuuteen. Minä hävitän Israelista Jerobeamin miespuoliset jälkeläiset, niin suuret kuin pienetkin. Minä lakaisen pois Jerobeamin suvun, niin kuin lanta lakaistaan pois viimeistä kokkaretta myöten.

11 Sen Jerobeamin jälkeläisen, joka kuolee kaupungissa, syövät koirat, ja sen, joka kuolee muurien ulkopuolella, syövät taivaan linnut. Näin Herra on puhunut.'

  • 1 Kings 14:9-11.

 

22 Silloin Samuel sanoi:

    -- Kumpi on Herralle mieleen,

    uhrit vai kuuliaisuus?

    Kuuliaisuus on parempi kuin uhri,

    totteleminen parempi kuin oinasten rasva.

    23 Kapinointi on noituuden vertainen synti, röyhkeys on kuin pettävät jumalankuvat. Sinä olet hylännyt Herran sanan. Siksi hän hylkää sinun kuninkuutesi.

  • 1 Samuel. 5:23

 

5 "Enää ei houkkaa sanota kunnian mieheksi

eikä lurjusta jalomieliseksi.

6 Sillä houkka puhuu houkan puheita,

hänen sydämensä hautoo pahaa.

Siksi hänen tekonsa ovat jumalattomia,

hänen puheensa Herrasta ovat mieltä vailla.

Se mies jättää nälkäisen nääntymään,

janoisen hän jättää juomaa vaille.

7 Lurjuksella on katalat keinonsa,

hän punoo juonia,

valehtelee ja hyötyy köyhän kustannuksella,

riistää puheillaan varattomilta oikeuden.

8 Mutta jalon miehen mielessä ovat jalot teot, hän pysyy lujasti hyvän puolella.

  • Jesaja 32:6-8.

Henkinen totuus, raamatun opetuksissa on selvä viesti, ihminen pitää valita totuus älyn tasolta.

Äly, tahto, mielikuvitus, tajunta, muisti ja tunteet ovat ihmisen sielun ominaisuuksia millä uskovainen ihminen palvelee Luojan tahtoa. Ihmisen olento on luotu sitä varten että ihminen olisi kuuliainen oikeudenmukaisuudelle.

Ensimmäiset virhe aallot mitä intohimoiset poliitikot uralla kokevat ovat voimaa ja valtaa itselle.

Kiusauksen houkutukset voimat lupaavat paljon ihmisen elävälle sielulle, se on ovi mikä pettää ihmisen aivot uskomaan valheisiin. Usein itsetekoisiin valheisiin. Ihminen alkaa uskomaan omasta mielestä tekaistut valheet. Karl Marx, Lenin, Joseph Stalin ja muut intohimoiset Bolsevikit uskoivat ihmisen mielessä haudotut maailmakuvan valheet. He sitten sepittivät sen kaltaisen elämän filosofian, pseudososialismin, mikä perustui puhtaaksi materialismiin. Ei ollut heidän filosofiassa maailman elämän alku syytä, ei ollut Luojaa, ei ollut muuta tarkoitusta ihmiselle kuin valloittaa vallan pitäjät ja päästä aina toisten niskan päälle keinoille millä hyvänsä. Se on jumalaton ateismi. Ei mitään kunnioitusta Luojalle ihmisen elämän lahjasta.  

 

Henkinen herätys tuo mukanaan uuden henkisen tajunnan ihmisen sielussa.

5 "Enää ei houkkaa sanota kunnian mieheksi

eikä lurjusta jalomieliseksi.

6 Sillä houkka puhuu houkan puheita,

hänen sydämensä hautoo pahaa.

Siksi hänen tekonsa ovat jumalattomia,

hänen puheensa Herrasta ovat mieltä vailla".

 

     

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Vesa Leinonen

Venäläinen suurlähettiläs Alexander Yakovenko, on aikalailla valikoiva todellisen historian aikajanasta.

Tai sitten hän on saanut perinteisen Neuvostoliiton aivopesun, mikä valkomaalaa Joseph Stalinin olevan Venäjän kansan sankari.

Kolmas mahdollisuus on että hänellä ei ole mitään tietoa todellisesta Neuvostoliiton historiasta.

Länsimaissa rikollisus selvitetään todisteiden avulla.

Em. Jos joku on varastanut toisen omaisuutta, etsitään todisteita siten että missä varastettu omaisuus on?

Kun se varastettu omaisuus löytyy olevan jonkun hallussa, niin sitten kysytään/haastatellaa sitä henkilöä kenen haltuussa se on omaisuus on.

Järkevä rehellinen älykäs ihminen tunnustaa suoraan jos on varastanut, tai keneltä saanut varastetun tavaran. Se on todiste rikoksesta, ja rikollisesta.

Oliko Neuvostoliitolla mitään tekemistä 1939-1941 Natsi Saksan sotarikoksien kanssa?

Kyllä oli.

Mistä tiedän sen?

Siten että todisteet kertovat totuuden.

Omalta osalta Mikhail Sergeyevich Gorbachev nosti rautaisen salaisuuden kantta, Neuvostoliitossa 1985-1991.

https://en.wikipedia.org/wiki/Mikhail_Gorbachev

Toinen todiste on se omaisuuden varastaminen.
Missö se omaisuus nyt on?

--> Sehän on karjalan kannas ja 1/2 Laatokan järjestä.
--> Se on myös koko Viipurin kaupunki.
--> Wanhan Sallan kunta.
--> Petsamon kunta.
--> Iso saari, ja muitakin saaria.

Todisteet todistavat selvästi että Neuvostoliito oli yhteystyössä Natsi Saksan kanssa salaisessa sopimuksessa.

Natsi Saksa hyötyi materiaalisesti Molotov & Ribbentrop sopimuksesta vuosina 1939-1941.

Neuvostoliito hyötyi suuresti 1939-40 väkivaltaisesta hyökkäys sodasta.

Venäjä otti kaikki vastaan syliin kuin uusi vauva, mitä tuli Stalinin sota rikoksista.

Venäjä hyötyy tänä päivänäkin 1939-44 Stalinin sota rikoksista.

Todisteet löytyvät Karjalan kannaksen miehityksestä.
Todisteet löytyy myös Viipuri kaupungin anastuksesta.

Stalin kiristi Suomen valtion edustajia 1940 Moskovassa, sodan jatkumisen uhkauksilla, jos hänen tahtoa ei tyydytetty.

Pakotus oli, Karjalan kannas, Viipurin kaupunki hänen haltuun, muuten Neuvostoliiton sotakoneisto jyrää Suomen kansaa. Sehän on törkeä mustan mafian tyylinen kiristys.

Venäläinen suurlähettiläs Alexander Yakovenko pitäisi oppia tuntemaan totuus ja tunnustaa elämän henkinen todellisuus.

Neuvostoliiton Bolseviikit eivät ole mikään ihmiskunnan napa.
Eikä Venäjä ole mikään muu napa kuin epärehellisyydelle, kiristyksille ja sota rikosille.

Siksi Venäjän valtiolle oli liian suuri houkutus jätää krimin niemimaa rauhaa, kun Ukrainassa valtio oli heikossa tilassa.

Toinen houkutus oli Syyriassa, sehän on heidän mielestä valtavan suuri mahdollisuus edistää "Venäjää", tai vaikutus voimaa maailmalla.

Moraalinen tutka ei piipannut ollenkaan vaikkapa 500,000 ihmisen siviili ja sotilas uhria on siellä teurastettu.

Vesa Leinonen

Luppujen lopuksi, Venäjän johtajat ovat samalla Ateisti valtion tiellä kuin Stalin. Eikä kääntöä ole näkyvissä.

Heidän arvo maailma kunnioittaa sitä, miten paljon materiaalista tavaraa, omaisuutta tai maa alueita Stalin sai kiristämällä otettua Euroopasta 1939-45.

Sillä on suurin paino voima Venäjän arvo maailmassa.

He ovat täysin sokeita mikä arvo on olla rehellinen.
Mikä arvo ihmiselle on puhua totta, vaikkapa tietoisesta varastamisesta.

Venäjän johtajat ovat siten huonoseura naapuri maille.
Sillä naapuri maissa ihmiset tajuavat henkisesti, että rehellisyys vaatii jokaiselta olla rehelinen henkiselle tasolle asti.

Saksan kansa on ollut rehellinen, nousivat pystyyn vaikkapa he olivat lyötyjä. Sama oli Japanin kansa, valtavat tappiot ja nöyryytys, atomi pommi iskut ja saarien anastus. Silti he rehellisyyden hengen voimalla nousivat pystyyn ja taistelevat nyt rehelisyyden puolella, vuodesta 1945 lähtien. 1945 - 2018 = 73 vuotta.

Toisin on Venäjän johtajat pimeydessä.
73 vuotta ei vieläkään ole antanut valistusta Venäjän johtajille.

Miksi niin on?

Siksi että jos rikollista ei oteta kiinni rikoksesta, niin se jatkaa rikollisuutta entiseen tapaan.

He eivät tajua, että kaikki materiaali, kaiki elämä maan pällä kuuluu oikesti Luojan hyvälle tahdolle.

Älykäs järkevä ihminen ymmärtää, että ihminen on kuin vuokralainen maailmassa. Eikä Luoja vaadi paljonkaan muuta kuin olla täysin rehellinen ja kuuliainen hänen hengelle. Antaa hänelle kaikki kunnia elämän ihmeestä.

Käyttäjän JaniMtt kuva
Artturi Määttä

Jo yksi jae paljastaa sen, että Raamattu on kirjoitettu kaksilla korteilla.
"Kapinointi on noituuden vertainen synti, röyhkeys on kuin pettävät jumalankuvat. Sinä olet hylännyt Herran sanan."
Oliko Jeesus kapinallinen?

Lue kuin Piru Raamattua, sydämmellä, niin voit nähdä ja sitä oppaana tielläsi hyödyntää.
Lampaat lukevat sokeasti ja palvelevat ymmärtämättömyyttään pahaa.
Kirkkojen tehtävä on sokeuttaa sydämmet ja estää näkemästä.

Sanat on sanoja, uskonnot on uskontoja ja Luoja on Luoja.
Tie, totuus ja elämä.

Vesa Leinonen

Artturi Määttä.
Kiitos viestistä.

RE: "Kapinointi on noituuden vertainen synti, röyhkeys on kuin pettävät jumalankuvat. Sinä olet hylännyt Herran sanan."

Kysymys: "Oliko Jeesus kapinallinen?"

Vastaus: Ei kapinallinen siinä hengessä mikä oli Samuelin sydänmessä.

"Kapinointi on noituuden vertainen synti, röyhkeys on kuin pettävät jumalankuvat. Sinä olet hylännyt Herran sanan. Siksi hän hylkää sinun kuninkuutesi.

Sanat: Rebellion = sin of divination.
Arrogance = evil of idolatry.

Rebellion: itsepäinen, tai jääräpäinen. Asenne mikä ei ota vastaan totuutta.
Arrogance: röyhkeys. Tyly röyhkeys.

Yeshua Nazaretista ei ollut röyhkeä, eikä ollut jääräpäinen vailla totuutta.

Yeshua oli älykäs, järkevä, hengellinen, empaattinen ja tunteellinen henkilö.

- 1 Samuel. 15:23

"For rebellion is like the sin of divination,
and arrogance like the evil of idolatry".

Because you have rejected the word of the Lord,
he has rejected you as king.”

Tieto ilman henkeä on kirjaimellista tietoa.

Ihmisen aivojen toiminta ajattelussa on yksi asia.
Tajunta ja ymmärrys hengellisessä tasolla on toinen asia.

Ihminen on elävä sielu.
Äly, tahto, mielikuvitus, tajunta, muisti ja tunteet.

Elämän Luoja ei ole materiaalinen olento. Luoja on Henki.

Ihminen tarvitsee hengellisen herätyksen ennen kuin tajuaa hengellisen elämän merkityksen.

Tässä enemmän asiasta video. https://www.youtube.com/watch?v=yOTuEIPhZz8

Käyttäjän JaniMtt kuva
Artturi Määttä

Luoja taisi viedä riman kohtuullisen korkealle, kun näyttää, että koko ihmiskunta on valjastettu esteeksi.
Joku sinne on kuitenkin vihdoin perille löytänyt.

Jos olisin pahoja tehnyt, niin nostaisin kyllä kädet ylös virheen merkiksi ja ottaisin tuomion ennemmin ihmiskunnalta, kuin Luojalta. Ei sekään välttämättä Luojan tuomiolta pelastaisi, mutta kaikkeni yrittäisin hyvittääkseni tekojani.
Jostain syystä tuntuu, että Luoja ei ole kovin armeliaalla tuulella.

Tee niin kuin tahtoisit itsellesi tehtävän.
Luoja kun täräyttää siihen vielä kertoimen perään, niin..

Vesa Leinonen

Artturi.M.

RE: "Luoja taisi viedä riman kohtuullisen korkealle, kun näyttää, että koko ihmiskunta on valjastettu esteeksi.
Joku sinne on kuitenkin vihdoin perille löytänyt".

Metafori: On olemassa syvä suora seinä rotko, ihmisen ja luojan välillä.

Sen yli ei ihmisen nokkeluus riitä.

Ihminen on materiaalinen olento. Luoja on infinite Henki.

Ihminen on luotu Luojan kuvaksi, ihmisellä on äly, tahto, mielikuvitus, tajunta, muisti ja tunteet.

Ihminen voi ottaa ohjeista vaarin, mikä on Luojan tahto, ja miten ihminen ottaa vastaa Luojan armon.

Yeshua Nazaretista antoi ohjeet miten valistua.

1 "Minä olen tosi viinipuu, ja Isäni on viinitarhuri.

2 Hän leikkaa minusta pois jokaisen oksan, joka ei tuota hedelmää, mutta jokaisen hedelmää tuottavan oksan hän puhdistaa liioista versoista, jotta se tuottaisi hedelmää entistä enemmän.

3 Te olette jo puhtaat, sillä se sana, jonka olen teille puhunut, on puhdistanut teidät.

4 Pysykää minussa, niin minä pysyn teissä. Eihän oksa pysty tuottamaan hedelmää, ellei se pysy puussa, ja samoin ette pysty tekään, ellette pysy minussa.

5 "Minä olen viinipuu, te olette oksat. Se, joka pysyy minussa ja jossa minä pysyn, tuottaa paljon hedelmää. Ilman minua te ette saa aikaan mitään.

6 Joka ei pysy minussa, on kuin irronnut oksa: se heitetään pois, ja se kuivuu. Kuivat oksat kerätään ja viskataan tuleen, ja ne palavat poroksi.

7 "Jos te pysytte minussa ja minun sanani pysyvät teissä, voitte pyytää mitä ikinä haluatte, ja te saatte sen.

8 Siinä minun Isäni kirkkaus tulee julki, että te tuotatte runsaasti hedelmää ja niin osoitatte olevanne opetuslapsiani.

9 Niin kuin Isä on rakastanut minua, niin olen minä rakastanut teitä. Pysykää minun rakkaudessani.

10 Jos noudatatte käskyjäni, te pysytte minun rakkaudessani, niin kuin minä olen noudattanut Isäni käskyjä ja pysyn hänen rakkaudessaan".

http://raamattu.fi/1992/Joh.15.html#o40

Käyttäjän JaniMtt kuva
Artturi Määttä

Joku sen rotkon on kuitenkin ylittänyt. Luoja poijakseen vierelleen korottanut, yms..

Käyttäjän JaniMtt kuva
Artturi Määttä

Maailmanloppu ja suoraan tuomiolle tai TOTUUS kerrotaan kaikille ja jatketaan harjoittelua.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset