Vallan kaappaus

Mitkä voimat vaikuttavat, että jotkut ihmiset saavat aikaansa vallan kaappauksen?

Se riippuu miten kovasti vallan pitäjä pitää kiinni vallasta. Ja toiseksi mitä keinoja vastustajat käyttävät saadakseen vallan pois vallan käyttäjältä.

Vallan käyttäjä yleensä on laillisesti legitiimi. Vallan kaappaukset yleensä ovat laittomia.

Siinä pitää olla ainakin kaksi vatsakkain asettelu voima puolta.

 

Luonnon Osavaltio

Luonteisesti pitkään aikaan ihminen ei ole elänyt luonnon tilassa, Luonnon Osavaltion alla. (Natural State)

Ihmiset ovat tulleet jo pitkän aikaa sitten ulos luonnosta ja suostumuksen kautta tehneet sopimuksen olla yhteyskunnan järjestön sääntöjen alaisena. (Consent –> Contract- -> Society).   

 

Mitä luonteisia voimia ihmiset yleensä saavat aikaansa yhdessä?

Porukka henki voi olla negatiivinen, tai se voi olla positiivinen.

Ihmisen olemuksen perus ominaisuudessa on kaksi mahdollisuutta.

  • Rehellisesti kunnioittaa yhteyskunnan sopimusta. Olla enemmän ihminen kuin eläin.  Oma itse hallinnassa.
  • Salaisesti pettää, tai avoin kieltää suostumasta sopimuksen ehdoille. Pitää kiinni villistä tilasta, ja kapinoida yhteyskunnan sopimusta vasten.

Ihmisen yhteydellä yleensä on joku hiili mihin ne puhaltavat? Ja siitä sitten he saavat yhteisen identiteetin ja voiman.

Maailman historiassa on pitkä esite siitä mitkä ovat järkevän ihmisen kehityksen rajat ja raamit.

Ei tarvitse tehdä väkivaltaa, ei tarvitse rikkoa lakeja, eikä tarvitse tehdä henki rikoksia, jos elämä on tasapainossa.

 

Miten ihminen käyttäytyy?

Jos ihminen olisi yksin viidakossa, se taistelisi viidakon peto eläimiä vasten, eikä näkisi siellä muita ihmisiä. Siten hänen käytäntö voisi vaikuttaa eniten vain oman olemukseen, ympäristöön ja viidakon villi eläimiin.

Ei olisi mitään tarvetta oppia sääntöjä suhteessa toiset ihmiset, sillä niitä siellä ei olisi.

Ja melkein sanoa että "ei ole oikeata", "eikä ole väärää", muussa kuin sienien syönnissä. 

 

Ihmiset lisääntyvät rajusti maailmalla

Maailmassa tällä hetkellä on 7,611,000,000 ihmistä ja lisääntyy tasaiseen tahtiin.

Miten monta vauvaa syntyy minuutissa?

Noin 255 vauvaa minuutissa.  

Entäs sekunnissa? 4.3 vauvaa sekunnissa.

 Tai 353,000 vauvaa päivässä.

 

Minkä elämän ymmärryksen säännöt tulevaisuuden lapset pitäisi oppia?  

Onko mitään itsestään selviä asioita mitä heidän pitäisi välttää?

Heidän pitäisi välttää kehittymästä ja käyttäytymästä kuin viidakon villit peto eläimet.  

Miksi niin on?

Siksi että ihminen ei ole luotu olla villi peto eläin.

Ihmisellä on valtava kyky ajatella ja elää järkevästi. Käyttäytyä tavalla mikä auttaa oman elämän kehityksen tulevaisuutta kestävästi.

 

Miten ihminen voi eksyä harhaan mielen ymmärryksessä?

Ihminen menee harhaan mielessä, kun ottaa osaa valheellisen hengen harha teille. Moni kun harha tielle lähtee niin he eivät ikinä sieltä palaa takaisin järkevän ymmärryksen tielle. He ovat myyneet itsensä valheen menolle.

 

Suuri ihmiskunnan rauhan petos

Yksi suuresta historian valheen kaksihaara tiestä vaikutti valtavasti ihmisten ajatteluun, se alkoi 1900 vuoden alussa.

Yhteyskunnan ihmiset lähtivät rikollistenseuraan viemään rikollisten asiaa eteen päin rikollisen hyödyksi. Se oli valtavan suuri huijaus. Monet sukupolvet eksyivät siihen huijaukseen eivätkä ole selvinneet siitä pimityksestä.

Hyvä hedelmä puu tuotta hyvää hedelmää.  Mänty tuotta käpyjä. Kaktus tuottaa piikkekejä.

Ihmisen olento kokee koetukset, elävää sielua vetää monet voimat moneen suuntaan. Ainoa keino miten ne veto voimat voi laittaa aisoihin on kehittää aivojen mielen ymmärrystä. Tuntea totuus asioissa, kunnioittaa totuutta, hyväksyä se totuus, että ihminen on maailmassa kuin vuokralainen omistajan tilassa.

Itse elämän Luoja on kaiken omistaja ja alkuun laittaja.  Sellainen asenteen hyväksyminen pitää ihmisen jalan maan päällä. Eikä mene mielikuvituksissa mielettömiin. Samalla muistaa että Luoja on yli myös muitten ihmisten elämän, niin että ei ala käyttämään muita ihmisiä moraalittomasti omaksi hyödyksi, tai epärehellisesti. Yksinkertainen käsite, miten ihminen voi kunnioittaa itseä, Luojaa ja muita ihmisiä.  

    

Suuri vallan kaappaus valhe alkoi 1900 luvulla.

Bolsevikki. https://en.wikipedia.org/wiki/Bolsheviks

Joseph Stalin. https://en.wikipedia.org/wiki/Joseph_Stalin

Neuvostoliitto. https://en.wikipedia.org/wiki/Soviet_Union  

Minkä kaltaista hedelmää tuo ylläolevat liikkeet saivat aikaansa vuodelta 1917 -1945?

 

Sama härski anarkian henki on herännyt Venäjällä viime 18 vuoden aikana.

Yhä härskimmät tylyt toimet tylsyttävät ihmisten reagointia, se toistuva jumalaton tylsytys vaikuttaa naiivi ihmisten psykologiaan alitajunnan tasolla asettamalla uuden kerroksen entisen tajunnan kerroksen päälle. Niin kuin sitten se jumalattomuus olisi uusi realiteetti maailmasta. 

Se tylsyttää selvien asioitten kanttien kulmia, pyöristää totuutta, sumuttaa tajuntaa ja työntää törkeällä tavalla jumalatonta epäkunnioitusta kansainvälisten rakenteiden suhteen.

Ateisti valtion toimet taistelevat Saatanan jumalattomuuden puolesta.

Millä käsitteellä kansainvälinen yhteyskunta voi selittää pois sellaiset toimet mihin Venäjän miehitykset ja Venäjän toimet viime 18 vuoden aikana? Muuta kuin sanomalla että Venäjä johtajat ovat palaneet Stalinin Neuvostoliiton käyttäytymisen tasolle. Palanneet omille juurille.

Kaikki merkit viittaavat siihen samaan kehitykseen mikä alkoi 1900 luvun alussa ja jatkuin 1922, 1939-45.

 

Missä on juuret? Misttä se kaikki on alkanut?

Se alkoi yksityishenkilöistä, kenellä oli vahva tahto laittomuudelle, vallan kumota keisari vallan Venäjällä.

Järjestäytynyt rikollisuus, anarkian henki, ottaa valta oikeutetulta vallan käyttäjiltä keinoilla millä hyvänsä.  

 

 Romanov Perheen surmat 1918.  

Käänetty WIkipedia Englanti/Suomi. 

"Venäjän keisarillinen Romanov-perhe (tsaari Nikolaus II, hänen vaimonsa Tsarina Alexandra ja heidän viisi lastaan ​​Olga, Tatiana, Maria, Anastasia ja Aleksei) sekä kaikki ne, jotka päättivät seurata heitä vankeuteen – erityisesti Eugene Botkin, Anna Demidova, Alexei Trupp ja Ivan Kharitonov – ammuttiin, tai pistimillä lävistetty tai kepillä hakattu kuolemaan  Jekaterinburgissa 16-17 heinäkuuta 1918 yöllä.

 Yarov Yurovskiin johtama bolsevikki-joukko tappoivat Tsaarin ja hänen perheensä Uralin alueellisen Neuvostoliiton yksilö Leninin toimeksiannosta, , Yakov Sverdlovin ja Felix Dzerzhinskin ohjeiden mukaan.

Heidän ruumiinsa oli sitten riisuttu, silputtu, poltettu ja hävitetty Porosenkov-nimisellä kentällä nimellä Koptyaki-metsä.

Helmikuun vallankumouksen jälkeen Romanov perhe ja heidän uskolliset palvelijansa vangittiin Aleksanterin palatsissa ennen kuin heidät siirrettiin Tobolskiin ja sitten Jekaterinburgiin, jossa heidät tapettiin, väitetysti Vladimir Leninin nimenomaisella käskyllä.  

Huolimatta siitä, että hän ilmoitti, että "koko perhe kärsi saman kohtalon kuin sen pää", bolsevikit ilmoittivat vain Nikolai kuolemasta, virallisessa lehdistötiedotteessa, että "Nikolai Romanov vaimo ja poika on lähetetty turvalliseen paikkaan. "

Neuvostoliiton johto oli yli kahdeksan vuoden ajan jatkaneet antaa systemaattisesti disinformaatio verkon kautta perheen kohtalosta, väittäneet syyskuussa 1919, että vasemmistolaiset vallankumoukselliset olivat murhanneet heidät , ja sitten kieltäneet että he olisivat kuolleet ollenkaan huhtikuussa 1922.

 He tunnustivat murhat vuonna 1926, kun Valkoiset emigrantit julkaisivat tutkimuksen, mutta väittivät että ruumiit ovat tuhoutuneet ja että Leninin hallitus ei ollut vastuussa.

Romanov teeskentelijät kiinnitti tiedotusvälineissä huomiota Neuvostoliitossa, ja Joseph Stalin tukahdutti perheen kohtalon kokonaan 1938 lähtien.

Hautapaikka löydettiin vuonna 1979 amatööri etsivä avulla, mutta jäännösten olemassaoloa ei julkistettu ennen glasnost-aikaa vuonna 1989.   Jäljitelmien identiteetti vahvistettiin rikosteknisen ja DNA-tutkimuksen avulla.

Heidät uudelleen haudattiin Pietarin ja Paavalin tuomiokirkossa vuonna 1998,  80 vuotta niiden kuoleman jälkeen, joihin hautajaisiin ei osallistunut Venäjän ortodoksisen kirkon avainhenkilöitä, jotka kiistivät jäännösten aitouden.

Amatööri-arkeologit löysivät vuonna 2007 toisen, pienemmän haudan, joka sisälsi kaksi Romanovin poikaa suuremmasta haudasta.

Kuitenkin niiden jäännökset pidetään valtion arkistossa, kunnes uusia DNA-testejä odotetaan.

Vuonna 2008 huomattavan ja pitkittyneen laillisen riitelyn jälkeen Venäjän syyttäjänvirasto kunnosti Romanovin perheen "poliittisten tukahduttamisten uhreiksi".

Neuvostohallituksen avasi rikosasian vuonna 1993, mutta kukaan ei syytetty siitä syystä, että tekijät olivat kuolleet".

https://en.wikipedia.org/wiki/Execution_of_the_Romanov_family

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu