Totuus Kauneus ja Hyvyys Arvollinen ihmisen elämä koostuu; totuudesta, kauneudesta ja hyvyydestä.

Peto eläimen kaltainen taistelu, maan perästä

  • Suomen Selkäranka 1940, moraalinen symbooli.
    Suomen Selkäranka 1940, moraalinen symbooli.

Tämä on päätös, - tämä on kadotuksen syy; miksi ihmiset tulevat kokemaan rangaistuksen.

Se että valo on tullut - Valo merkitsee usein ohjeita, opetusta, tai oppia, kuten sellaista, jolla voimme selvästi näemme ihmisen moraalisen, ja hengellisen velvollisuuden polun.

Kaikki ohjeet jota Luoja antaa meille omantunnon kautta, tai syyn tai ilmoituksen kautta, voidaan siten kutsua valoksi; mutta tätä sanaa käytetään erityisesti osoittamaan Messiaan tai Kristukseen, jota usein kutsutaan "valoksi".

Luojan teot luontokunnassa.

 ”Hänen näkymättömät ominaisuutensa, hänen ikuinen voimansa ja jumaluutensa, ovat maailman luomisesta asti olleet nähtävissä ja havaittavissa hänen teoissaan. Sen vuoksi he eivät voi puolustautua.”

”Vaikka he ovat tunteneet Jumalan, he eivät ole kunnioittaneet ja kiittäneet häntä Jumalana, vaan heidän ajatuksensa ovat käyneet turhanpäiväisiksi ja heidän ymmärtämätön sydämensä on pimentynyt.”

Kirje Roomalaisille 1:20,21

 

Nouse, loista kirkkaana

 " Katso, pimeys peittää maan,

    yön synkkyys kansat.

    Mutta sinun taivaallesi kohoaa aamunkoi,

    Herran kirkkaus hohtaa sinun ylläsi.

    3 Niin kansat tulevat sinun valosi luo ja kuninkaat sinun aamunkoittoosi.

 (Matteous 4:16)

 

”kansa, joka asui pimeydessä, näki suuren valon. Niille, jotka asuivat kuoleman varjon maassa, loisti kirkkaus.”

Sana tuli ihmiseksi. ”Hänessä oli elämä,

ja elämä oli ihmisten valo.”

(Johanneksen Evankeliumi 1:4)

 

Se oli epäilemättä tämä valo, johon Jeesus oli erityisesti viitannut.

 

Mikä perus voima vaikuttaa ihmisen ajatuksiin?

Ihmiset rakastivat pimeyttä - Pimeys on tietämättömyyden, pahuuden, erehdyksen, taikauskon tunnusmerkki tai embleemi - mikä on älyllisesti ominaisuuksien kanssa vastakkaista totuutta ja laupeutta vastaan.

Ihmiset rakastavat heidän lihallisuuden ominaisuuksia enemmän kuin järkevää älyllisiä hengellisyyden lakeja.

Missä ihmisten lihallisuuden perusluonteen ominaisuudet näkyvät historiassa?

Selvät todisteet siitä mikä voima ajaa väkivaltaisen kaltaiseen toimintaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Todellinen Kysymys ei ole, onko ihmisellä petoeläimen kaltaista lihallisuuden perusluonnetta vai ei?

 Ihmisillä se perusluonne kyllä on. Mutta, tärkeämpi kysymys on, kuka siitä ottaa vastuun?

 

Sillä ihmisen petoeläimen kaltaiset lihallisuuden valtaamat ihmiset yleensä eivät ota vastuutta heidän petoeläimen kaltaisesta lihallisuuden toimista. He kieltävät kaikki todellisuuteen perustuvat syytteet.

Se johtaa seuraavaan vaiheeseen, missä tulee olemaan vastakkainen taistelu siitä, kenelle tämä maapallo oikeasti kuuluu?

On kaksi vastakkain osapuolta.

  1. Petoeläimen kaltaiset lihamieliset ihmiset, antautuvat täydellisesti anarkialle ja laittomuudelle. Siinä toiveessa että lihallisuuden petoeläimen himojen luonne, ja laittomuus pääsisi valtaan.
  2. Ihmiset ketkä kunnioittavat luonnon oikeudenmukaisuutta, ja luonnollisia lakeja suhteessa ihmisen elämän arvo. Luojan luovassa maailmassa.  Hengellisyyden kunnioitus ylläpitää yhteyskunnan oikeudenmukaisuutta.

Tämä vastakkain yhteenotto alkoi jo tapahtua 1900 vuosiluvun alussa. Siitä on selvät todisteet. Ainoa paikka mikä pettää on ihmisten kyvyttömyys ajatella järkevästi todellista maailman historiaa ja tilannetta.

Viime 100 vuoden historia tapahtumat ovat olleet vastakkain taisteluja laillisuuden ja laittomuuden välillä. Miksi ihmiset eivät sitä tunnusta suuressa mitta kaavassa?  Mutta kyllä tunnustavat sen pienemmässä mitta kaavassa, niin kuin, jos tekee rikoksen. Loukkaa ihmisen koskemattomuutta, tai varastaa toisen omaisuutta. Mistä siinä on kysymys? Eikö siitä ole puhtaasti kysymys laittomuudesta käyttäytymisestä. Jos pienemmässä mitta kaavassa laittomuutta on yhteyskunnan rangaistava, mikä estää se laajentuvan suuremmalle mittakaavalle?

Älykkäät ihmiset estävät sen laajentumisen, tyhmät menevät porukan mukana, laittomuuden ja anarkian hengen mukana. Tietämättäkin, jos ei ole tarpeeksi älyä, eikä sytytä, järkevään ajatteluun luonnon oikeudenmukaisuudesta, ja miksi Luoja vihaa ihmisen itsepäistä laittomuutta, epärehellisyyttä, kieroutta, vilppiä, pimitystä, ja röyhkeää, älytöntä väkivaltaista rikollisuutta.

   

Kuun pimeä puoli

Ihmisiä sanotaan rakastavan enemmän pimeyttä, kuin he rakastavat valoa, kun he ovat paremmin tyytyväisiä virheillä kuin totuudella, enemmän tyytyväisiä synnille kuin pyhyydelle, epäjumalille kuin Kristuksen valolla.

Koska heidän tekonsa ovat pahoja - rikolliset ketkä rikkovat lakeja tekevät sen yleensä yöllä ja niin välttävät silmin näkevät todistajat, heidän rikollisuudesta, ja toivovat välttävän hetkeksi tuomion.

Niin ihmiset jotka rakastavat pahuutta mieluummin pitävät kiinni väärästä opista ja virheellisestä totuudesta.

Niinpä myös uskonnon edustaja fariseukset, peittivät rikoksensa järjestelmänsä virheiden alla; ja heidän virheellisten oppiensa ja taikauskojen keskellä he yrittivät vakuuttaa muille, että heillä oli suuri intohimo Jumalalle.

Lähde kirjoitukselle: http://biblehub.com/commentaries/john/3-19.htm

 

MAAILMANLAAJUISIA UUTISIA

MH17- lentokoneen alasampunut ohjus laatta oli lähtöisin venäläisestä ohjusyksilöstä.

Kääneetty Englanti / Suomeksi. www. The Australian.com.au

    Anthony Deutsch

    Reuters

    11:43 PM 24 toukokuu 2018

Tutkivat syyttäjät, tutkivat ohjuksella alasammuttua lentokonetta, Malaysia Airlines lento 17, mikä oli alasammuttu Ukrainan itäosassa ​​vuonna 2014.  Tutkijat sanoivat, että he ovat tunnistaneet käytetyn ohjuksen, jolla kone alas ammuttiin, olleen lähtöisin Venäläisestä sotilasyksilöstä.

Venäläisrakenteinen ohjus osui lentokoneeseen 17. heinäkuuta 2014, jossa oli 298 ihmistä matkalla matkustajakoneessa, Venäjän separatistien hallussa olevan maa alueen yllä.

Kaikki kyydissä olevat kuoli, kaksi kolmasosaa niistä hollantilaisia​ja 38 heistä oli Australian asukkaita.

 

Alankomaiden kansallisen poliisin rikollisjoukkojen päällikkö Wilbert Paulissen totesi, että ohjus oli ammuttu ohjus alustalta joka kuului ja oli lähtöisin Venäjän 53 anti-ilma-aluksen prikaatiosta.

 

"Kaikki ohjuksen kuljetusta varten saattueessa olevat autot olivat osa Venäjän asevoimia", hän kertoi televisioidulle tiedotustilaisuudelle.

Venäjän puolustusministeriö sanoi torstaina, ettei sillä ei ollut mitään tekemistä MH17: n kanssa, Interfaxin uutistoimisto kertoi.

 

Australian ulkoministeri Julie Bishop sanoi että, Australia, Belgia, Malesia, Alankomaat ja Ukraina, he "harkitsevat vaihtoehtoja" syytetoimiin, koska he pysyvät yhdessä, ajavat oikeutta puolustamalla ihmisiä, jotka ovat menettäneet elämänsä ja perheensä.

"Se, että venäläiseen armeijaan kuuluva nykypäivän teknologia tuho ase, toimitettiin ja jota käytettiin siviililentokoneen alas ampumiseen, on vakavasti otettava, kansainvälinen huoli", Julie Bishop vastasi viimeisin raportin.

Väliaikainen päivitys tutkimuksensa mukaan syyttäjät totesivat torstaina, että he olivat harventaneet mahdollisen epäilysten luettelon, yli sadasta useisiin kymmeniin.

 

"Meillä on paljon näyteitä ja paljon todisteita, mutta emme ole valmiit", sanoi päävastaava Fred Westerbeke. "On vielä paljon tekemistä."

Hän sanoi, että tutkijat eivät vielä olleet valmiita yksilöimään yksittäisiä epäiltyjä julkisesti tai antamaan syytteitä. Kysymys siitä, kuuluivatko 53. prikaatin jäsenet aktiivisesti koneen alasajoon, jatkuu tutkimuksessa, hän sanoi.

Westerbeke kehotti todistajia tulemaan esiin, myös yleisöä, auttamaan ohjusjärjestelmää käyttävien miehistön jäsenten tunnistamisessa. Hän pyysi myös viivytyksiä määrittäessään, mitä heillä oli tilauksineen ja tunnistettaisiin prikaatin vastuussa olevat virkamiehet.

 

Australiasta, Belgiasta, Malesiasta, Hollannista ja Ukrainasta peräisin oleva yhteinen tutkintaryhmä kerää todisteita syytetoimeen, syylliset oikeuteen Malaysia Airlines lento 17 lentokoneen ohjuksella alas ampumisesta.

Alankomaiden turvallisuusneuvosto päätti lokakuussa 2015 antamassaan raportissa, että Boeing 777 koneeseen iski venäjällä tehty Buk-ohjus.

 

Mahdollisia epäiltyjä todennäköisesti koetaan epäiltynä Alankomaissa sen jälkeen, kun Venäjä on käyttänyt veto-oikeuttaan estääkseen YK: n turvallisuusneuvoston päätöslauselman, jolla pyritään luomaan kansainvälinen tuomioistuin, joka valvoisi vakavaan rikollisuuteen liittyvät  valitukset, 2014 tapahtumasta."

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (10 kommenttia)

Risto Koivula

Minkä helvetin takia Venäjä muka olsi ampunut alan malesialaisen koneen?

Jos olisi ampunut NATOlaisen...

Vesa Leinonen

Risto Koivula

Kysymys: "Minkä helvetin takia Venäjä muka olsi ampunut alan malesialaisen koneen?"

Jälkiviisaan munakas. Miksi kana toi munansa paistin pannulle?

Olennainen kysysmys on kysyä, miksi Venäjän malli 9M38 ohjuslavettia, lähtivät kuljettamaan pois 53 anti-ilma-aluksen prikaatiosta?

Ei ohjuslavettia viedä kuin grilli makkara kioskia paikasta toiseen.

Sillä on ohjukselle tietty tarkoitus,ampua alas lentokoneita. Luultavasti vaikuttaa ukrainan Itä rajan liittyvään tilanteeseen, ja tuoda lisä voimia kapinallisten puolelle.

Malesialaiskoneen lento MH-17 ammuttiin alas malli 9M38 ohjuksella.
Ohjuslavetin yhteydessä olevalta latauslavetilta voidaan laukaista neljä laukaisukiskoilla olevaa ohjusta.

Ohjuslavettia ja sen yhteydessä sen ohjuksen kuljetusta varten saattueelle kuuluvat autot olivat osa Venäjän asevoimista, ja sille saattueelle oli paljon silminnäkijöitä.

Miksi ohjuslavettia lähtivät kuljettamaan Ukrainan rintamalle Venäjän 53. anti-ilma-aluksen prikaatiosta?

Luultavasti siksi että se oli liian lähellä kotia.
Mitä jos sen ohjuksen laukaisu olisi tapahtunut sisältä Venäjän 53. anti-ilma-aluksen prikaatiosta?

Sehän olisi ollut kuin savuava pyssy rikolliselle toiminalle.
Siinä oli pimitystä, viedä ohjuslavetti syrjäämälle paikalle missä olisi vähemmän silminnäkijöitä.

On päivän selvää mistä nykyajan Venäjän rikollisuuden kierre on lähtöisin.
Enemmän tai vähemmän, rikollisen jäljillä vuosi 1900 luvulla.
1905, 1917, 1918-22, 1936-38, 1939-1941.

Joseph Stalin syvästi juurtunut rikollisuuteen.
Jos sitä totuutta ei kykene näkemään, niin sitten on ihmisen mieli pimeässä tilassa.

http://www.moreorless.net.au/killers/stalin.html

Risto Koivula

9M38-ohjuksesta, jonka valmistus on aloitettu 1978, puhutaan ainakin tässä Venäjän armeijan sivulla vuodelta 2000 menneessä aikamuodossa, ainakin valmistmisen osalta.

http://pvo.guns.ru/buk/buk_02.htm

Tietääkseni tämä malli on poistettu ja myyty ja ammuttu harjoituksiss parempien tieltä ajat sitten Venäjällä.

Jos se on nimenomaan tällä ammuttu se ei ole Venäjältä tai ainakaan sen armeijalta tullut ohjus.

Bellingcatin video on animaatio. Siinä ehkä näkyy jotakin hämärää satelliitikuvaa kuljetuksesta, joka voi kuitenkin olla miltä ajalta hyvänsä. Silminnäkijät eivät käytännössä todista mitään.

Mitä nuo Stalin-pölhölinkit tähän liittyy?

Ihan näin meidän kesken: "Kommunismin mustaa kirjaa" (Stalin "7.5 mlj. Lenin "12.5 mlj"...) EI VOI "LISÄILLÄ" YHTÄÄN, koska se on laadittu siten "tieteellisesti", että muka KAIKKI MIEHET, JOTKA KUOLIVAT 1918 - 1838 (- 1945) "OLISI TAPETTU" JOKO SODISSA TAI "KOMMUNISMIN TOIMESTA"!!!!

https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2017/06/jenkit...

Vesa Leinonen

Aihe:

Venäjän valtio johtajat palkitsevat laittomuutta. Itselle, lähipiirille ja heidän kansalaisille. Niin kuin järjestäytynyt rikollisuus tekee.

Minkä toiminnan kautta Venäjän johtajat palkitsevat laittomuutta?

Venäjän valtion johtajat hyväksyvät törkeät kansainväliset lakien rikkomiset Venäjällä. Krimillä, Iä't ukrainassa ja Syyriassa.

"Alankomaiden kansallisen poliisin rikollisjoukkojen päällikkö Wilbert Paulissen totesi, että ohjus oli ammuttu ohjus alustalta joka kuului Venäjän 53. anti-ilma-aluksen prikaatiosta.

"Kaikki ohjuksen kuljetusta varten saattueessa olevat autot olivat osa Venäjän asevoimia", hän kertoi televisioidulle tiedotustilaisuudelle.

---------> Venäjän puolustusministeriö sanoi torstaina, ettei sillä ei ollut mitään tekemistä MH17: n kanssa, Interfaxin uutistoimisto kertoi.<---------
No matter which way you look at it, crime is a crime.

Risto Koivula

Mistä sää sen "lakisi" katsot? Raamatusta?

Miksi UKrainan lennonjohto lennätti konetta väärällä reitillä 100 km liian pohjoisessa ja lisäksi laittomalla alueella sotatoimialueen yläpuolella, ja kilometrin liian matalalla?

JOs se on tuo ohjusmalli, mitä sinä väität, niin se ei ole Venäjältä, ei ainkaan ARMEIJALTA.

Käyttäjän jormamoll kuva
Jorma Moll

#3

>Venäjän valtio johtajat palkitsevat laittomuutta. Itselle, lähipiirille ja heidän kansalaisille. Niin kuin järjestäytynyt rikollisuus tekee.

ooo

Onko tästä tarkempaa näyttöä?

Vesa Leinonen

Jorma Moll

Mistä sinä tiedät pimeän ja valoisan erot?

Käyttäjän jormamoll kuva
Jorma Moll

#5

>Mistä sinä tiedät pimeän ja valoisan erot?

ooo

Hyvä ystävä, aloit puhua minusta, kun oli puhe näytöstä.

Vesa Leinonen

Jorma Moll

En alkanut "puhumaan sinusta", kysyin vain sinulta kysymyksen.
Oletko sinä Jorma niin kuin paperi nukke, 2D ulottuvuudessa?

Minä elän 3D ulottuvuus todellisuudessa. Vaikkapa en osaa lentää niin kuin lintu.

Sinun kysymykset ovat olleet todella kapeasta näkökulmasta, niin kuin et olisi lukenut yllä olevaa kirjoitusta todellisuudessa.

Toimituksen poiminnat