Totuus Kauneus ja Hyvyys Arvollinen ihmisen elämä koostuu; totuudesta, kauneudesta ja hyvyydestä.

Oikean puolelle puhe

  • Oikean puolelle puhe

Ikuisen vanha taistelu ihmisten mielen ajatuksien sisällöstä. Ei ole sattumaa että itse Luoja on antanut ohjeita ja käskyjä ihmisille miten ihmisen mielen ajatukset sisältäisivät oikean tiedon elämästä ja Luojasta. Ihminen (finite) on luotu Luojan (infite) ominaisuuksilla, siksi ihmisen mieli vaatii oikeata tietoa Luojasta.

Samalla ohjeita on annettu miten ihminen pitää kiinni oikeudenmukaisuuden käsitteestä.  Mikä on oikea ja mikä on väärin. Se haastaa ihmistä käyttämään älyä ja tajuntaa.

Älyllisessä ympäristössä on oikeat ja väärät valinnat, se on älyn mukainen henki. Älyn ylläpitoa ja teroitusta ilmenee kaikkialla myös luonnon eläinten kehityksessä ja kokemuksissa. Orava ja majava tuntee tajunnan ja älyllisten valintojen seuraukset, kuiva maja paikka talveksi, ja syötävää ravintoa jemmassa. Oravat ja majavat kulkevat sisällä Luojan hengessä.

Elämässä pitää käyttää tajuntaa ja älyä, valita oikea tie mitä pitkin kulkee. Ei kaikki tiet ole tasavertaisia, tiellä on oma päämäärä.  

Älyttömässä ympäristössä ei ole mitään väliä, ja niin he levittävät väärää tietoa toisille.  Älyllinen, totuuteen perustuva ympäristö, tajuaa että äly ja tajunta ovat ehdottomia ihmisen mielen ominaisuuksia, millä ihminen selviää ja vältää valheellisten  edustajien pimitystä, mitkä toimivat Saatanan hengen vallan alla.   Siksi että he ovat luopuneet älyllisyyden hengen suunnasta, haluton ottaa vastaan tietoa, oppia tai ohjeita. Ovat luopuneet  houkutuksille, omien halujen ja himojen tyydytys voimille. Eivätkä arvosta tai välitä oikeasta tiedosta, niin kuin oikealla tiedolla ihmisestä, maailmasta, maailmankaikkeudesta ei olisi mitään merkitystä. 

Itse elämän Luoja on huippu älykäs olento. Ja ohjaa ihmisiä olemaan ja elämään älyllisesti. Hänen pyhien ohjeitten mukaisesti.

Sanalasku 9:10.

”Herran pelko on viisauden alku, Pyhän tunteminen on ymmärryksen perusta. ”

Eihän kukaan järkevästi ajatteleva ihminen ajattelisi niin että uhrata oman elämänsä hävijien puolelle? Sille puolelle mikä on tehnyt sotaa Luojaa vasten tuhansia vuosia, monella eri tasolla ja ulottuvuudella. Jos ei ole huijattu lähtemään sille polulle. Huijattu ihminen väärällä tiedolla, monesti ei tiedä että on huijattu.

Miksi ei tiedä? Siksi että ihminen vapaan tahdon kautta hyväksyy tai kieltää meno suunnan tietoisesti. Ajattelematon ihminen kyllä voi valita ja yrittää olla ajattelematon, tajun tietoinen repression. Älyn ja tajunnan toiminta vaatii ihmistä käyttämään järkeä niillä ominaisuuksilla millä ne toimivat luonollisesti. 

Samalla Saatana pimittänyt ihmiskuntaa syvästi mielen ajatuksissa, ja lisääntyneet siinä samassa sieluvihollisen huijauksessa. Niin kuin lisätä voimaa ja valtaa vasten Luojan tahtoa, ja sen kautta rakentaa vihollisuutta Luojan valtakuntaa vasten.

Järkevästi ajatteleva ihminen on helppo valita se mikä on oikea, jos tuntee Pyhän Herran persoonan ominaisuukset. Ja päästä ymmärtämään kenen puolelle asettuu, kenen alkuperisiä arvoja puolustaa, kun tuntee Luojan käskyt, ohjeet, opetukset ja Pyhän hengen.  

Sama taistelu ihmisten mielen ajatuksista oli käynnissä jo 2700 vuotta sitten. Sama kamppailu siitä miten ihminen ottaa vastaa älyllisen mielen ajattelun, tai hylkää älyllisen ajattelun elämästä ja elää oman halujen ja mielen mukaisesti.

Se oma tahto sitten luo uutta virheellistä sisältöä ihmisen mieleen, minkä vaikutuksen piirissä sitten viettää loppu elämänsä, ajatelemalla oman mielen mukaisesti.  Vaihtoehto on olemassa,  ajatella Luojan ajatuksia. Oppia Luojalta mikä on elämän tarkoitus.

Jesaja 32: 4 - 8.

"Neuvottomien sydän saavuttaa tiedon,

sammaltavien kieli oppii puhumaan selkeästi.

Enää ei houkkaa sanota kunnian mieheksi

eikä lurjusta jalomieliseksi.

Sillä houkka puhuu houkan puheita,

hänen sydämensä hautoo pahaa.

Siksi hänen tekonsa ovat jumalattomia,

hänen puheensa Herrasta ovat mieltä vailla.

"Se mies jättää nälkäisen nääntymään,

janoisen hän jättää juomaa vaille.

Lurjuksella on katalat keinonsa,

hän punoo juonia,

valehtelee ja hyötyy köyhän kustannuksella,

riistää puheillaan varattomilta oikeuden.

Mutta jalon miehen mielessä ovat jalot teot, hän pysyy lujasti hyvän puolella."

 

"Lurjuksella on katalat keinonsa, hän punoo juonia, valehtelee ja hyötyy köyhän kustannuksella,"

Sehän on pää Bolshevikin elämän tarina. 1878 - 1953.

Aiheutti valtavat tappiot Suomen kansalle. Ilman mitään järkevää moraalista syytä 1939 - 1940. Ainoa syy mikä Neuvostoliiton johtajilla oli, Itä Euroopan ryösty retki. Jumalaton laittomuus. Sota rikos ja kansanmurha 1940. 

  • 25 904    kaatunutta tai kadonnutta
  • 43 557    haavoittunutta
  • 1 000      vangittua
  • 957         siviili kuolemat

Aiheutti myös 407,000 Karjalaisen menettämään kotinsa, tilat, kunnat ja kaupungit.

Kaikki ne työt mitä olivat tehneet satoja vuosia, raivaamalla metsiä, peltoja, maan teitä, aitoja, siltoja, ojittamalla peltoja ja rakensivat kolme suurta kaupunkia.  

Sanat eivät riitä kuvata miten Joseph Stalin oli ihmiskunnan vihollinen. Perusti USSR ateisti valtion, kielsi oikean tiedon elämästä, ja Luojasta. Kielsi Luoja Elohim palveluksen yleisesti. Kielsi Krisitittyjen uskon todistukset, Stalin oli pimeyden voimien palvelija, edusti Saatanan tahtoa maan päällä. 

 

The Nemesis Kirjasta.

Lainaus.

INWARD-LOOKING IMPERIALISTS

“The Allied forces especially England were very narrow-minded, inwardlooking, prejudiced, insular, utterly blind to the facts of reality and experience, that Finland and the Baltic States had regarding Russia from the previous 500 years. How could the British leaders be so pride filled smug and delusional that the independent States would put aside their own country interest? Moreover, neglect their own militarily self-defense for the sake of England’s prestige and foreign policies? The level of selfishness and indifference was absurd.

The Nordic countries and the Baltic people had to survive from early 1307 to 1917. For 500 years, the Nordic countries in a harmonious working relationship and has remained so to this day. The most predominant military aggressor during those 500 years was the Russian expansionism and Stalinism. There was much conflict between Russia and Sweden. Russia has persistently pushed the boundaries westwards since 1807.

Europe has been like a material cash magnet for Moscow . Russian has often been desperate to compete with the Western materialistic economic successes and compromised the integrity of their own national soul in the process.

The enemy of Finland people’s Independence for the last 200 years has been Russia, not Germany. Historically there was much common ground between Finland and Germany. In the industries and tourism interest generally and the State Lutheran Church teachings.

The relationship between the two countries developed early years through the Christian teaching and interpretations of the biblical doctrine of Martin Luther. Both countries rejected the Catholic heresies of the middle ages.

“Martin Luther, (10 November 1483 – 18 February 1546) was a German professor of theology, composer, priest, monk, and a seminal figure in the Protestant Reformation. Luther came to reject several teachings and practices of the Roman Catholic Church. He strongly disputed the Catholic view on indulgences. They escorted Luther to the security of the Wartburg Castle at Eisenach. During his stay at Wartburg, which he referred to as “my Patmos,” Luther translated the New Testament from Greek into German and poured out doctrinal and polemical writings. The Wartburg is a castle built initially in the Middle Ages. the place where Martin Luther translated the New Testament of the Bible into German.”

(Luther, 2018)

A written agreement between the Evangelical Lutheran Church of Finland and The German Evangelical Church. The year 1500. The theological foundation. “Conscious of its common roots in the history of the Western Church and the reformation of the 16th century.

The Evangelical Lutheran Church of Finland and Germany evangelical church by the Lutheran member churches and the Evangelical Lutheran Church in Finland have a religious connection with the Lutheran World Federation as members, reinforce the existing and practically implemented connection.”

http://thenemesisbook.com/

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Vesa Leinonen

Ylläoleva valokuva on Tarton Rauha keskustelusta 1920.

"PEACE NEGOTIATIONS 1920

Peace negotiations over a Peace Treaty began in Estonia, Tartu, on June 12, 1920. The negotiations were held at the University of Tartu Student Organization Eesti Üliõpilaste Seltsi. J. K. Paasikivi led the Finnish delegation. The delegation consisted of the same people as the Committee that had previously prepared the Finnish peace rules. The presidency was initially offered to Carl Enckell, but he refused because he opposed the peace agreement with the Bolsheviks.
When the members’ views on the need to link East Karelia to Finland varied, the Paasikivi Committee, as a compromise, intended to require the Eastern Karelians to decide by referendum to either side with Finland or with Russia. Foreign Finland minister Holsti, meanwhile, gave the Finnish delegation the goal of pulling the eastern border to the line of Laatokan- Syvärin-Ääninen- the White Sea and linking Petsamo Municipality and the entire Kola peninsula to Finland."

Lainaus.
The Nemesis Book.
CHAPTER 9
REMNANTS OF THE RULE OF LAW

Käyttäjän Keijo Lindgren kuva
Keijo Lindgren

Onhan Venäjä muuttunut kun siellä on uskonto voimissaan ja Suomessa usko korkeimpaan heikentynyt niistä ajoista.

Vesa Leinonen

Keijo Lindgren #2.

Uskonto?

Mitä se uskonto on? Ja mihin se vaikuttaa?

Onko se sitä Arkkipiispojen piiri humanismia?

Nuotio puheita on joka lähtöön, niin kuin savu palavasta puusta, jopa neljän tuulen suuntaan, mutta niistä ei ole mitään hyötyä sen piirin jälkeen, lämmitti vain hetken jonkun toivolla.

Venäjän uskonnon instituutio on laho. Se oli jo laho Joseph Stalin aikana. Joseph Stalin oli kirkon pää. Papit olivat NL salapoliisin myyriä.
Kuka voi oll nin hölmö, että uskoi neuvostoliiton kirkon asiat menevän hyvin, kun Siberian vankileirit oli täynnä poliittisia vankeja. Monet luopuivat uskosta kidutuksien alla.

Venäjän Kristityt ovat vaiti. Se ei ole Yeshua opetuksen mukaista. Että uskovaiset ovat tuppi suita, niin tuppi suita että heidän oma usko on tyhjä ja imu tilassa. Se menee imu tilaan jos ei toteuta uskon mukaista elämää.

Mikä merkitys on valolla?

Voiko valolla olla kaksi vastakkaista tarkoitusta?

Jeesuksen mielessä oli vain yksi tarkoitus. Antaa valoa. Pitäisikö valo salata? Pitäiskö uskovaiset, Jeesuksen seuraajien Hyvä Sanoma piilottaa?

"Te olette maailman valo. Ei kaupunki voi pysyä kätkössä, jos se on ylhäällä vuorella.”
”Eikä lamppua, kun se sytytetään, panna vakan alle, vaan lampunjalkaan. Siitä sen valo loistaa kaikille huoneessa oleville.”
”Näin loistakoon teidänkin valonne ihmisille, jotta he näkisivät teidän hyvät tekonne ja ylistäisivät Isäänne, joka on taivaissa.”

Matteous 5:14 – 16.

Venäjän kansan valo.

Alexei Navalny Venäjällä on heidän kansan valo. Hän uskaltaa puhua totuuden hengessä yleisesti, rohkeasti vasten polittista painostusta.

https://www.independent.co.uk/news/world/europe/al...

Venäjän johtajat, Neuvostoliiton Stalinin ihalijat, yrittävät tukahduttaa hengellistä vapautta, ja hengen valoa. Samalla keinoilla mitä Joseph Stalin teki hänen elin aikana.

Miksi niin on?

Siksi että Saatanan palvelijat eivät siedä kuulla totuutta elämästä.

Lähde: Wed 20 Jul 2016 By Antony Bushfield

"Venäjän kristityt ovat nyt kielletty uuden lain kautta keskustelemasta uskostaan kirkkojen ja muiden nimettyjen paikkojen ulkopuolelle uusien terrorismin vastaisten lakien mukaisesti.

Keskiviikosta alkaen on lainvastaista saarnata, opettaa tai jakaa uskoa valtion valvomien asetusten ulkopuolella.

Venäjän johtava protestanttinen kirkkoherra, Sergei Ryakhovsky, sanoi, että laki "luo perustan uskovien joukko vainoille".

Venäjän viranomaiset väittävät, että se on terrorismin torjuntaa, ja se on suunnattu islamin viha saarnaamista varten.

Venäjän kansanedustajat hyväksyivät uuden lain lähes yksimielisesti, ja kuka tahansa, joka on saanut kiinni uskonsa ulkopuolella kirkosta, on vähintään 600 puntaa.

Jotkut pelkäävät, että se on tapana kiristää yhä useampia talo kirkkoja koko maassa. Tällä hetkellä Moskovassa on noin 1000.

Sergei Vdovin, Venäjän evankelisliiganssista, sanoi, että hän harkitsi jättää maan uuden lain vuoksi.

Puheenvuorossa Premier's News Hourissa hän sanoi: "Ajattelin sitä ja rukoilin kolme päivää ja sanoin:
"Ketkä elävät ja rukoilevat ja saarnaavat täällä? "
"Joten pysyn täällä riippumatta siitä mitä, ja Herra on suurempi kuin mikään ihminen voi tehdä, joten jos olet hänen suojansa alla, mitä ihmiset voivat tehdä sinulle?

"Mitä tämä laki voi tehdä todellisia kristittyjä vastaan? Ei mitään, he vain jatkavat palvelemista yhdessä ja ovat puhtaampia, yhtenäisempää ja omistettu."

Tai sammuvat hiljaisuuteen.

"Ulkomaanrangaistuksen vastaisen hyväntekeväisyysjärjestön pääjohtajan Paul Robinson sanoi: "Aseta itsesi tavallisten venäläisten kristittyjen kengille.

"Sinä kutsut naapurisi kristilliseen kotiryhmään, lähetät sähköpostin vahvistaaksesi sen, olet juuri rikkonut lakia - kahdesti.

"Heinäkuun 20. päivältä Venäjä aikoo kohdella tavallisia kristittyjä samalla tavalla kuin mahdolliset terroristit.

"Tämä laki rajoittaa, missä kristityt voivat tavata ja miten he voivat kertoa muille uskonsa puolesta. Kirkon johtajat varoittavat paluusta huonoon vanhan Neuvostoliiton aikakauteen, kun kirkkoa ajettiin maan alle."

"Meidän sanomme presidentti Putinille älä hämmennä kristittyjä terroristeilla. Ajattele jälleen, herra, tästä laista ja sen seurauksista tavallisille venäläisille uskovaisille."

Ryhmä kristillisiä asianajajia valmistautuu kiistämään lakia maan perustuslakituomioistuimessa."

Lähde.
https://www.premierchristianradio.com/News/World/R...

Toimituksen poiminnat