Totuus Kauneus ja Hyvyys Arvollinen ihmisen elämä koostuu; totuudesta, kauneudesta ja hyvyydestä.

Ajatuksien laki muodostaa ihmisen päämäärän

  • Bolshevik Delegation 1920.
    Bolshevik Delegation 1920.

Ihmiselle on annettu säännöt 3460 vuotta sitten, noudattaa Luojan antamia älyn kasvatus kaavoja ihmisen elävän sielun toiminnassa. Äly, tajunta, mielikuvitus, tahto, muisti, ja tunteet. Kaavat miten katsoa, nähdä ja ajatella elämää. Oikeitten kaavojen kautta ihminen luo oikeudenmukaisen sisällön tulevaisuuden elämään.

Vastapuolella on primitiiviset houtuksen, luopua lihan ja vihollisuuden puolelle, taistella oman elämän kanssa vasten Luojan tahtoa. Ihmisen tajunta, äly ja vapaa tahto mahdolistaa ihmisen valita oma polkunsa mitä kulkee oikeaan suuntaan. Sillä on oikea päämäärä.   

"Ajatuksen lait ovat perustavanlaatuiset axiomaattiset säännöt, joiden perusteella rationaalinen diskurssi itsessään pidetään usein perustana. Näiden sääntöjen muotoilemisella ja selventämisellä on pitkät perinteet filosofian ja logiikan historiassa."

https://en.wikipedia.org/wiki/Law_of_thought

 

Äly ja tajunta ovat ihmiselle erinomaisia arvoja. Niitä jos arvostaa, sitten myös niitä arvoja kunnioittaa ja kehittää. Oikea ajattelu on ihmiselle kunnian arvoinen.  Sillä pitäisi lisätä Luojan tajunnan tuntemista. Raamatussa lukee näin.

”Näin sanoo Herra:

-- Älköön viisas kerskuko viisaudellaan, älköön väkevä voimillaan, älköön rikas rikkaudellaan. Joka haluaa kerskua, kerskukoon sillä, että tuntee minut ja tietää, mitä minä tahdon. Sillä minä olen Herra, minun tekoni maan päällä ovat uskollisuuden, oikeuden ja vanhurskauden tekoja. Niitä minä tahdon myös teiltä, sanoo Herra.”

Jeremiah 9:24.

Ajattelulla myös pitää olla oikeat raiteet, että ajattelusta olisi jotain hyötyä. Aly ja tajunta vaatii työkaluja mitkä ovat luotettavia, ajatuksen lait antavat sellaiset työkalut minkä avulla ihminen rakentaa itselle ymmärrystä elämän asioissa.   

Ilman ajattelun periaate lakeja, yhteyskunnan ihmiset menevät pahasti harhaan. Sitten yhteyskunta kelluu ajattelemattomuuden varassa, niin kuin Pohjois-Atlantin roska-laastari, joka on ihmisen itsensä tekemä kelluva roska lautta meren alueella. Joka todettiin Pohjois-Atlantin Gyrellä kelluvaksi lautaksi, alunperin dokumentoitu vuonna 1972.

"Pohjois-Atlantin roska  laastarin arvioidaan olevan satoja kilometrejä kokoinen, joiden tiheys on yli 200 000 kappaletta neliökilometriä kohti.  Törmäysvyöhyke muuttuu jopa 1600 km (990 mi) pohjoiseen ja etelään kausittain, ja NOEA: n mukaan ajetaan vielä etelämpänä El Niño-Southern Oscillation aikana."

https://en.wikipedia.org/wiki/North_Atlantic_garbage_patch

 

Käänetty: Englanti Suomeksi.

"Logiikan ensimmäiset periaatteet:

1. Identiteetti (identity).

2. Poissuljettu Puolimuoto (Excluded Middle)

3. Riittävä syy (Sufficient reason)

4. Ristiriita (Contradiction)

Neljä ensimmäistä logiikan (tai ihmisen järkeily) periaatetta; se, josta olemme eniten huolissaan, on ristiriidan periaate. Selvittääksemme sen oikeaan kontekstiin, tarkistamme ensin kolme muuta logiikan periaatetta.

TUNNISTUSPERIAATE

Sanoin: asia on mitä se on.

Selitys: Koko nykyinen todellisuus ei ole homogeeninen massa. Se on yksilöiden koostumus, ja yksilöt ovat erotettavissa toisistaan.

POIS SULJETTU VÄLIMUOTO

Sanoo: Väli muodossa ei ole keskitilaa.

Selitys: Jotain on olemassa tai sitä ei ole olemassa; näiden kahden välillä ei ole puoliväliä. Pöydällä istuva lamppu on joko todella paikalla tai se ei ole. Ei ole muuta mahdollisuutta. Voisimme kysyä: miten tulossa? Eikö ole muodon välistä asemaa? olemisen ja olemattomuduen välillä? Vastaus on ei. Ei ole sellaista, kuin vain tulossa; on vain asioita, jotka tulevat. Tulon tila on jo olemassaolon alueella.

RIITTÄVÄ SYY PERIAATE

Todettiin: Kaikille on riittävä syy.

Selitys: Periaate voitaisiin kutsua myös "syy-yhteyden periaateeksi". Se toteaa, että kaikki, mitä todellisuudessa esiintyy fyysisessä universumissa, on selitys sen olemassaololle. Periaatteessa viitataan siihen, että fyysisessä universumissa ei ole mitään itsestään selvää eikä itsensä syytä. (Jotta asia olisi itsensä syy, että olisi jotenkin edeltänyt itseään, mikä on järjetöntä.)

RISTIRIITA PERIAATE

Todettiin: On mahdotonta, että jotain on sekä samanaikaisesti että samassa suhteessa.

Selitys: Tätä periaatetta voidaan pitää identiteetin periaatteen täydellisempänä ilmauksena, sillä jos X on X (identiteetin periaate), se ei voi yhtä aikaa olla ei-X (ristiriidan periaate)."

Lähde: McInerny, D.Q.. Being Logical: A Guide to Good Thinking.

Käänetty Suomeksi.

 

Ristiriidan laki

Todettiin: On mahdotonta, että jotain on sekä samanaikaisesti että samassa suhteessa.

Selitys: Tätä periaatetta voidaan pitää identiteetin periaatteen täydellisempänä ilmauksena, sillä jos X on X (identiteetin periaate), se ei voi yhtä aikaa olla ei-X (ristiriidan periaate).

Lausumassa oleva ilmaisu "samassa suhteessa" viittaa kyseiseen olemassaolon muotoon. Ei olisi ristiriitaa, jos jokin asia olisi ollut ja ei ollut samanaikaisesti vaan eri suhteissa.

 

Esimerkiksi ajatella Venäjän keisari aikaa Nicholas II.

Luonnon oikeudenmukaisuus.

Taivaaan ja Maan Luoja Elohim. 3400 vuoden ajalta Pyhän Luojan opetukset ihmisille Pyhässä Raamatussa. Ei Luoja muutu siitä mitä Hän on, rajaton viisaudessaan (infinite).  

Bolsheviikin maailma kuva, ja heidän elämän filosofia, oli suorastaan ammatti rikollisten toimintaa. Tekasivat USSR ateisti valtion, anti-kristus, anti Luojan valtio.

Se oli hengellinen ristiriita että Bolshevikit pääsivät Venäjän valtion yli johtoon. Se on oli suurin Euroopassa katastrofi hengellisesti, eivät vieläkään Venäjän johtajat tajua sitä. Että hengellinen sisältö on olemassa, ja että Luojan henki kokee väkivaltaa laittomuuden edustajien kautta.

 

Väkivallan ja uhkausten kautta Bolshevikit huijasivat kansan hyväksymään laittomuuden.

Samassa hengessä Venäjän johtajat yrittävät pakottaa Euroopan valtioita hyväksymään raskaan luokan laittomuutta ja väkivaltaa. 1939 -1940. Karjalan Kannas, Salla, Petsamon kunta, Suuri Saari, jne, ovat yhä sota rikoksia mitkä pitä palauttaa rehellisesti Suomen valtiolle.

Tämän hetken Venäjän valtion johtajilla ei ole rehellisyyttä, eikä ole lahjakkuuta johtamaan rehellisesti. He ovat kääntyneet Bolshevikiltä peritty Stalin henki, väkivaltainen ateisti valtion voima taktiikka. Väkivallan kautta pakottaa ja vääristää rehellisen ihmisten maailman todellisuutta. Luoja on rehellinen, ja vaatii ihmisiä olemaan rehellisiä. Siksi ihmiset pitää vaatia valtion johtajat olemaan rehellisiä 100%. siksi että Luoja on rehellien. Saatan ei ole rehellinen, mutta kyllä yrittää pimittää ihmisiä valheuden hengen alle. Saatanan edustajien kautta, e.g. Joseph Stalin.

Yrittävät kääntää järkevien ihmisten tajuntaa oikeudenmukaisuudesta päin lain. Nurin kurin. Juuri sitä mitä Jesaja varoitti.

Jesaja 5:20.

”Voi niitä, jotka sanovat pahaa hyväksi ja hyvää pahaksi!

Pimeyden he kääntävät valoksi ja valon pimeydeksi,

karvaan makeaksi ja makean karvaaksi.”

 

Se viittaa ihmisen mielen älyn sekoitusta. Ihminen menee tolkultaan, ja menettää rehellisyyden hengen. Menettää uskon elämään, ja elämän Luojan käskyihin.

Lainaus:

The Nemesis Book.

CHAPTER 4. RUSSIAN REVOLUTION

 “Looking back at the events of history, the 1917 Russian revolution can be compared to April 26, 1986, Chernobyl disaster, which was a catastrophic nuclear accident. Those people that romanticize the Russian revolution are irresponsible, and out of touch with the intelligent human purpose design. They are mostly lefties, like those in the Australian Broadcasting Corporation. 

What is there romantic about the Chernobyl disaster, that was a catastrophic nuclear accident? People that romanticize the Chernobyl nuclear accident do not think laterally of the people who live in Nordic countries and East Europe when the radioactive contamination from the Chernobyl accident was scattered. There were Russian, Ukraine and the international spread of radioactive substances, much of it deposited in mountainous regions such as the Alps, the Welsh mountains and the Scottish Highlands, where adiabatic cooling caused radioactive rainfall.

“Approximately 100,000 km² of land was significantly contaminated with fallout, with the worst hit regions being in Belarus, Ukraine, and Russia. Slighter levels of contamination were detected over all of Europe except for the Iberian Peninsula”.

(Wikipedia E., Chernobyl disaster, 1986)

The Nordic pine forests along East Finland, Estonia, and Russia are used during the summer months for foraging wild berries, and for mushroom during the autumn season.  Every wild berry and mushroom foraging Finn along the East Finland and Russian border, has had his quiet moments in the summer season, listening to the song of birds, singing in the natural forest. The connection with the natural environment with wild berries and mushroom to the Chernobyl nuclear disaster has never been thought of as being romantic. No health respecting person is so delusional or vain.

How destructive was the Russian revolution and the Civil war to the Russian society spiritually? It was  morally, spiritually and socially a catastrophic disaster event, from 1917 to 1922? It effected not only the regions of Russia but also other regions outside of Russian were significantly contaminated with fallout. The spirit of lawlessness fallout was horrific in 1917-1922.  

It was there the USSR State atheism was given birth. Then the grim reapers began their harvest of human souls between 1922 to 1944; it was unlike anything before or since. How many people lost their lives? Far too many”.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän jarmonahkamaki kuva
Jarmo Nahkamäki

On vastenmielistä asettaa lihalliset nautinnot ja henkiset asiat vastakkain. Hyvään ihmisen elämään kuuluvat molemmat.

Vesa Leinonen

Jarmo Nahkamäki.

Re: "On vastenmielistä asettaa lihalliset nautinnot ja henkiset asiat vastakkain. Hyvään ihmisen elämään kuuluvat molemmat."

"Vastenmielinen" on suhteellinen asia.
tarkoitatko vastenmielinen älylle? tajunnalle? mielikuvitukselle? tahdolle? muistille? vai tunteille?

Eipäs ollut paastoaminen vastenmielinen Jeesuksen älylle, tajunnalle ja tahdolle.

"1 Sitten Henki vei Jeesuksen autiomaahan Paholaisen kiusattavaksi.
2 Kun Jeesus oli paastonnut neljäkymmentä päivää ja neljäkymmentä yötä, hänen vihdoin tuli nälkä.
3 Silloin kiusaaja tuli hänen luokseen ja sanoi hänelle: "Jos kerran olet Jumalan Poika, niin käske näiden kivien muuttua leiviksi."
4 Mutta Jeesus vastasi: "On kirjoitettu: 'Ei ihminen elä ainoastaan leivästä, vaan jokaisesta sanasta, joka lähtee Jumalan suusta.'"

Matteous 4: 1-4.

Ihminen joka elää elämänsä tunteitten varassa, tunteitten johdattamana, ajaituu lopulta tunteitten karille. Tunteet ovat subjektiivisiä omaan itseensä. ihminen tulee etsiä tietämään mitä Luoja haluaa ihmiseltä? Miten palvella Luojaansa pyhällä elämällä.

Tuntuu "hyvältä", mutta ei ole niin "hyvää".

Sanalasku 23: 21
21 "sillä juomari ja syömäri köyhtyy, nuokkuu lopulta ryysyissä."

Sanalasku 20: 1

1 "Viinissä on rehentely, oluessa rettelö, päihtyneenä hoippuva on älyä vailla."

I Korinttilaisille 6:19-20

19 "Ettekö tiedä, että teidän ruumiinne on Pyhän Hengen temppeli? Tämän Hengen on Jumala antanut asumaan teissä. Te ette itse omista itseänne,"
20 "sillä Jumala on ostanut teidät täydestä hinnasta. Tuottakaa siis ruumiillanne Jumalalle kunniaa!"

1 John 1:9.

9 "Jos me tunnustamme syntimme, niin Jumala, joka on uskollinen ja vanhurskas, antaa meille synnit anteeksi ja puhdistaa meidät kaikesta vääryydestä."

1 Korinttilaisille 6:9-11.

9 "Ettekö tiedä, että vääryydentekijät eivät saa omakseen Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö! Jumalan valtakunnan perillisiä eivät ole siveettömyyden harjoittajat eivätkä epäjumalien palvelijat, eivät avionrikkojat, eivät miesten kanssa makaavat miehet,

10 eivät varkaat eivätkä ahneet, eivät juomarit, pilkkaajat eivätkä riistäjät. 11 Tällaisia jotkut teistä olivat ennen, mutta nyt teidät on pesty puhtaiksi ja tehty pyhiksi ja vanhurskaiksi Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä ja Jumalamme Hengen voimasta."

Sananlasku 28:7

7 "Viisas se poika, joka opetukset muistaa, isänsä häpäisee, joka irstailuissa kulkee."

Sanalasku 23:20

20 "Älä eksy juomarien seuraan,
karta lihapadan ääressä mässäileviä,"
21 "sillä juomari ja syömäri köyhtyy, nuokkuu lopulta ryysyissä."

Sanalasku 25:16.

16 "Jos hunajaa löydät, syö kohtuullisesti,
muuten kylläännyt siihen ja annat ylen."

Ihmisellä on velvoite käyttää älyä, tajuntaa, mielikuvitusta, tahtoa ja tunteita niin että kunnioittaa elämän Luojaansa.

Uskovaisten Kristittyjen Adonai, Elohim.

Käyttäjän jarmonahkamaki kuva
Jarmo Nahkamäki

Vastenmielinen elämälle. Hyvään elämään kuuluu lihalliset nautinnot kuin henkisetkin asiat. Kohtuullisessa määrin kumpaakin. Hyvä ruoka ja juoma, seksi jne. ei ole syntiä.

Vesa Leinonen

Jarmo Nahkamäki.#5.
Re: "Hyvään elämään kuuluu lihalliset nautinnot kuin henkisetkin asiat. Kohtuullisessa määrin kumpaakin. Hyvä ruoka ja juoma, seksi jne".

Sehän ajatus on ollut Luojan mielessä kun Hän teki Aatamin ja Eevan.
Maailma on täynnä herkkuja. Luonnon antimeja.
Luojan mielessä oli kaikki värit mitä hän loi ihmisen elävälle sielulle nauttia.
Koirat ovat kuullemma väri sokeita. Ihmiset yleensä ei.

Maailmassa on tietty 10,000 lintu tyypiä.

20,000 perhosta.

Kaloja 33,100 eri tyyppejä. https://en.wikipedia.org/wiki/FishBase

Luonnon kasveja 391,000.

400,000 kukkivia kasveja.

Mitä tämä tieto kertoo?

Sen että Luoja on huippu älykäs.
Huippu taitava. Huippu viisas.
Yliluonnollinen Luoja.
Transendental infinite being.
Ja ihmiset ovat yleensä ihan eksyneet tietämättömyyteen.
Eikä ole aikaa viettää luonnossa, ajatella Luojan ihmeellistä luonnon elämää.

https://www.youtube.com/watch?v=hzzARVIYiwY

Käyttäjän JuhaMakkonen1 kuva
Juha Makkonen

Ihmiselle on annettu säännöt 3460 vuotta sitten
..............

Se oli silloin se, kun ihmiselle täytyi antaa ohjeet elämiseen "Jumalan kautta".

Nykyään ihmiset elävät paljon paremmin kun mitään jumaluuksia ei tarvitse ottaa huomioon.

Toimituksen poiminnat