Totuus Kauneus ja Hyvyys Arvollinen ihmisen elämä koostuu; totuudesta, kauneudesta ja hyvyydestä.

Laittomuuden pesä on kukostanut 100 vuotta idässä

  • Bolshevik agitaattorit
    Bolshevik agitaattorit

Rauhattomuutta, kapinaa, laittomuutta ja anarkiaa. Bolshevikin agitaattorit jatkoivat työtä 17 vuoden ajan; he olivat päättäneet rullata Venäjän monarkian laivan ylös alas, haudata Tsariin ja hänen laivan ohjaushytin  veden alle. Vallankumouksen kuumeen vaikutuksen alla bolsevikit haaveilivat kiivetä rullatun ja vallatun laivan pohjan päälle ja juhlia siellä laittomuutta ja anarkiaa, laittomuuden hengen voimalla.

He poistivat väkivallalla laillisen hallituksen Venäjältä ja Bolsevikit kaapasivat itselle poliittisen ja sotilaallisen vallan. He saavuttivat bolshevikkien päätavoitteen päästäkseen eroon Venäjän tsaarista ja viemään 5 vuoden ajassa Venäjän valtion perus rakenteet ateismihallituksen pohjalle.

Väkivalta, laittomuus ja anarkia kukosti Venäjällä uudella laittomalla tavalla. Sen henki nousi valtion korkeimpaan toimistoon, pian johdossa olivat järjestätyneet rikolliset, henkilöt ketkä olivat teroittaneet väkivaltaisia taitojaan 17 vuotta. Sillä poliittisellä linjalla, oli muotoutunut ateisti valtion johtaja, jumalaton totalitaarinen hallitsija, Joseph Stalin.

Bolsevikit ja puna-armeija olivat käyneet läpi kaksi mielenosoitusta tai vallankumousta (1904, 1917). Sitä seurasi viiden vuoden mittainen verinen sisällissota, jolla Bolsevikit onnistuivat kukistamaan Venäjän monarkian, ja oikeusvaltion edustajat, ainakin 100 vuoden ajaksi.

Se oli tyly esitys Nemesisin arvaamattomasta laittomuuden hengestä ja petoksesta massiivisessa mittakaavassa. Päihittämällä venäläisten kansan lakia kunnioittavan enemmistön laittomuuden puolelle, saamalla saada heidän sielunsa uskomaan järjestäyneeseen rikollisuuteen, kaikki se laittomuuden hengessä.

Se oli Saatanalta taitava temppu, huijata ihmiset uskomaan valheisiin. Se oli epälooginen käänne. Siksi Stalin ehdottomasti piti ottaa sotilaallinen ote omasta kansasta ja naapuri maitten suhteen, siksi että se oli epälooginen, väkivaltainen Saatanan vaikutuksen vallankumous maan päällä. Se teki väkivaltaa Luojan tahtoa vasten maan päällä.  

Mikä oli se korkein virallinen valta? Joka sai aikaan sen että laillinen valta menetti otteen yhteyskunnasta? Ellei Saatanan valtakunta ja demonien vaikutus ihmisiin, ketkä eivät pitäneet älyllistä ymmärrystä yllä, oikean ja väärän välillä.

Samalla periaatella ja Bolshevik hengessä, Venäjän johtajat ovat toimineet vuodesta 2000 lähtien. Ainoat erot vuodelta 1914 ja 2014, on se että Venäjän tsaari Nicholas II, ei ole yllä pitämässä oikeudenmukaisuutta Venäjällä, tai oikeusvaltiota (rule of law).

Bolshevikit rullasivat Nicholas II ja murhasivat hänen perheen, 5 lasten kanssa. Sen sijaan Bolshevik henkeä vastustaa kansainvälinen kunnioitus oikeudenmukaisuudelle ja kansainvälinen käsitys, ymmärrys ja kunnioitus Luonnon oikeudenmukaisuudelle, se mihin aito laki perustuu.

Laittomuuden henki etsii karata ulos Venäjältä. Se on henki mikä ei pysy omassa nahassa. Se ilmestyi kapinoimalla vasten oikeudenmukaisuutta 1914-1917.  

Hengellisesti Venäjän johtajat ja Bolshevikit ovat lähtöisin yhdestä ja samasta laittomuuden juuresta. He eivät kunnioita oikeudenmukaisuuden henkeä. Historia todistaa sen, 1917 – 2017. Kaikki Neuvostoliton ja sen jälkeen Venäjän  toimet viitaavat Bolshevin toiminnan henkeen.   

 

Lainaus: 

The Nemesis Book. 

Chapter 13.

MAJOR POLITICAL MURDERS IN RUSSIAN HISTORY
 
How many? At least 22.


1. Peter III, Emperor of Russia 1762

2. Paul I Emperor of Russia, 1801.

3. Mikhail Miloradovich, military Governor of Saint Petersburg. 1825.

 4. Nikolay Mezentsov, Executive Director of the Third Section, 1878.

 5. Nikolay Alekseyev, Mayor of Moscow. 1893.

6. Alexander II of Russia, Tsar of All Russia. 1881.

7. Nikolai Ivanovich Bobrikov, Governor-General of  Finland 1904.

 8. Vyacheslav von Plehve, Russian Interior Minister. 1904.

 9. Grand Duke Sergei  Alexandrovich R o m a n o v, former Governor-General of Moscow. 1905.

10. Pyotr Stolypin, Russian Prime Minister 1911.

11. Tsar Nicholas II and his family, 1918.

12. Elizabeth of Hesse, Grand Duchess of Russia, 1918.

13. Grand Duke Sergei Mikhailovich, 1918.

14. Princes John Constantinovich, Constantine Constantinovich and Igor Constantinovich, poet and prince. 1918.

15. Sergei Mironovich Kirov. 1934. A prominent early Bolshevik leader in the Soviet Union.

16. Grigory Zinoviev. 1936. Most prominent former communist party leader.

17. Lev  Kamenev,  1936.  Most  prominent  former  communist party leader.

18. Yuri Piatakov. Anti-Soviet Trotskyite-centre. 1937.

19. Grigory Sokolnikov, anti-Soviet Trotskyite-centre. 1937.

20. Nikolai Bukharin, Russian Bolshevik revolutionary. 1938.

21. “The Great Purge or the Great Terror was a campaign of political repression in the Soviet Union which occurred from 1936 to 1938. It involved a large-scale purge of the Communist Party and government officials, repression of peasants and the Red Army leadership, widespread police surveillance, suspicion of “saboteurs,” “counterrevolutionaries,” imprisonment, and arbitrary executions. In Russian historiography, the period of the most intense purge, 1937–1938, is called “times of Yezhov” or “doings of Yezhov”), after Nikolai Yezhov, the head of the Soviet secret police, the NKVD, who was himself later killed in the purge. Mobile gas vans were used to execute people without trial. It has been estimated at 600,000 people died at the hands of the Stalin led the Soviet government during the Purge.” -Wikipedia.

22. Solomon  Mikhoels,  Chairman  of  the  Jewish  AntiFascist Committee. 1948. The above list leads to a question about the connection between the Nemesis and the people’s hearts and minds. What drives people to rebellion, lawlessness, and anarchy.

http://thenemesisbook.com/


Hosea 10: 13. 13


“You have plowed wickedness, you have reaped injustice; you have eaten the fruit of lies. Because you have trusted in your way, in your numerous warriors.”

 

 

           

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Risto Koivula

Ikinä en o missään nähnyt tyhmempää "oikeusvaltion" määritelmää kuin tässä...

" Bolsevikit onnistuivat kukistamaan Venäjän monarkian, ja oikeusvaltion edustajat, "

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Viikon paras vitsi: Tsaarit muka laillisia hallitsijoita ja Venäjä oikeusvaltio!

Jos vanha Venäjä olisi ollut edes alkeellinen oikeusvaltio, ei mitään vallankumousta olisi syntynyt.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Venäjän nykyhallitus ei tietenkään ole bolshevistinen, mutta se hyödyntää oman diktatuurinsa ylläpitämiseksi bolshevikkien jälkeen pystyyn jäänyttä "KGB"-rakennelmaa.

Toimituksen poiminnat