Totuus Kauneus ja Hyvyys Arvollinen ihmisen elämä koostuu; totuudesta, kauneudesta ja hyvyydestä.

Lännen Liittolaiset 1939 – 1940

  • Euroopan ryöstö retki
    Euroopan ryöstö retki
  • Hyökätty ja miehitetty Puola 1939
    Hyökätty ja miehitetty Puola 1939

Bolshevikkien väkivaltainen vallankumouksen kuumeen henki ajoi heitä moraalittomilla vesillä, heidän elävän sielun toiminnat ihmisinä, todistaa Luojan tahdon hylkäämisen. He jääräpäisesti seilasivat laittomuuden vesille, tekemään tekoja mitkä veivät ihmisten sielut helvettiin.

Heidän elävän sielun sydän ja henki menivät äärimmäiseen tilaan toteuttamaan Bolshevikkien hengen himoja, joka syntyi Neuvostoliiton johtajista heti Bolshevikki agitaattorien alku vuosina 1900 alussa.

He olivat luoneet itselle kovan murhamaisen rikollisen mielen ja hengen asenteet, älyttömillä sadistisillä julmuuksilla, millä ei ollut rajoja, ei edes Luojan viisauden tolkku estänyt Bolshevikkien anarkian hengen karkaamista yli valtion rajojen.

Neuvostoliiton Stalin vaati häpeällisesti hirmuisia suvaita Suomesta, joka ei ollut muuta kuin rikollisten kiristystä 1940.

Länsimaitten johtajat

On uskomatonta kuinka liittoutuneitten johtajat, Englanti, Ranska, USA olisivat niin sokeita bolshevikki Neuvostoliiton johtajien laittomuudelle, todellisestä henkisestä kehityksestä, että alkoivat tukemaan Neuvostoliiton johtajia, Natsi Saksan salaliiton jälkeen, 1939 Natsi-Saksan ja Neuvostoliiton aggressiivisopimuksen ja 1939 Puolaan ja Suomeen kohdistetut sota rikokset.

Sota rauhaa vasten ei estänyt Länsimaitten johtajia antamaan apua 1939-40 sota rikollisille.

Natsi-Saksan ja Neuvostoliiton 1939 aggressiivisopimus oli sota rauhaa vasten. Se sopimus mahdollisti valtavat tuhot Balttian maissa ja Suomessa.

Liittoutuneet johtajat, Englanti, Ranska, USA? Mitä he ajattelivat?

Siitä kaikesta mitä oli tapahtumassa kun Natsi Saksa hyökkää Puolaan 1 Syyskuu 1939? ja valoittaa yhden Länsi puolen Puolasta?

Sitten Syyskuu 17 Stalinin Neuvostoliitto hyökkää Puolaan ja valloitta toisen puolen idästä?  Sen hyökkäyksen seurauksesta Puola kokee valtavat tappiot. Eikä toipuneet siitä hyökkäyksestä ja miehityksestä kunnes 1990 alussa. 

Mitä Länsiliittolaiset ajatteli 1940 siitä Puolan 22,000 kansalaisten kansanmurhasta?

Roosevelt ei edes uskonut sen tapahtuneen kun sille kerottiin myöhemmin, hän ei halunnut uskoa sellaista, siksi hän valitsi itse repression. Se oli helpompi vaihtoehto hänelle omien intressien suhteen. Stalin myös valheellisesti kielsi sellaisen tapahtuneen, vaikkapa oli itse allekirjoittanut teloitus pyynnön. Se oli USA johtajien naivuutta.

Neuvostoliiton Stalinin Sosialistisen Neuvostoliiton Boslhevikki juuret rappeutuivat niin järkyttävästi. Mutta Euroopan Imperialismit eivät sitä huomaneet. He eivät huomaneet siksi että he olivat täynnä itseä, ja heidän keskitys oli omissa intressissä, keisarillisella ylpeydellä. 

Englanti, Ranska ja Yhdysvaltojen johtajat.

Miten asiat on erinlainen tänään? Jotta he ei olisi yhtä naiivia ja kauempana omista intressistä? Kuin vuonna 1939- 40?  Ei näytä olevan, kun katsoo kansainväliseen UN toimittemuuteen, sota rikoksien suhteen.

Heräsikö Eurooppa Kriminiemimaan valloitukseen? Itä Ukraina?  Entäs Venäjän sota toimet Syyriassa? Vai kelluuko Euroopan Imperialismi valtakunnat omien valtakuntien mielikuvituksien unelmissa? Höyläävät hurmeissa omaa lautaa.

Rikoksen suhde, kysessä on Luonnon Oikeudenmukaisuuden Henki. Eikä mikään muu.   

Heidän politiikkansa oli kuin heidän palvonta kultaiselle vasikalle; he eivät tunnustaneet Neuvostoliiton sotarikoksia 1939 eikä Puolan kansanmurhaa 1940.   He kyllä tunnistivat kaikki sota rikokset Natsi Saksaa vasten, kun se alkoi hyökätä Brittiä vasten.

Neuvostoliitto ei saanut mitään tuomiota Länsiliittolaisilta, vaikkapa Stalin oli suuri syyllinen toisen maailman sodan alkamiselle. Se on Länsimaitten johtajien sekoilua. He eivät puolusta Luonnon Oikeudenmukaisuuden Henkeä, he ovat puolueellisiä omille intreisille.

Ovat täysin hiljaa kun Luonnon Oikeudenmuus kokee väkivaltaa.  Eivät ota laki kirjoja esille. Kunnes he kokevat jotain taloudellista tai poliittista tappiota.  Sitten nousevat korkealle, pää ja rinta pystyssä, sanovat että "te lakien rikkojat", "tuomio teille". 

Se todistaa että Länsimaitten johtajien huomiona, ei ole ollut Luonnon Oikeudenmukaisuuden Henki, mikä olisi saanut reagtion. He puolustivat sotilaallisesti vain omia taloudellisiä ja poliittisiä intressejä.

Vuoden 1939 ja 1940 olivat täynnä väkivaltaa, sota vasten rauhaa, sotarikoksia Suomelle, ja 1940 kansanmurha Puolalle. Siitä Länsiliittolaiset eivät välitä yhtään mitään. Se ei heilauta sota rauhaa vasten viisaria moraalin mittarissa.

Mutta se tuo Länsimaille kirouksen, se palaa heille kun boomerang. Sillä periaateella että Pyhä Luoja Elohim, on asettanut Luonnon oikeudenmukaisuuden Hengen, ja jos ihminen ei siitä piittaa, puolusta, tai jos tekee tahdolla väkivaltaa Hänen hengelle, siinä ihminen menee väärälle puolelle Luonnon Oikeudenmukasuuden Henkeä, ja saa sen luonnon lain mukaisesti palautuksen.

Tottelematonta kansaa kohtaa kirous

Mooses sai lain Luojalta Elohim. Se laki ei ollut kaukana realiteettisesti ihmisen elämän todellisuudesta maan päällä. Vaikkapa siihen tuli myöhemmin paljon lisää lain säädäntöjä, silti siinä on ehjä Henkinen ydin, suhteessa ihminen ja Luoja Elohim Henki, mikä antaa ihmiselle elävän hengen.

Se myös sisältää hengellisen lain, se on todellisuutta ihmisen elämässä. Sen myös todistaa Yeshuan opetus 1500 vuotta myöhemin. Yeshua puhuu Mooseksen laista mikä sisältää ehjän hengellisyyden, niin kuin uskoa, totella ja rakastaa Luojaan kaikesta sydänmestä.

Mooses sanoi. Mooseksen kirja 28: 15.   Viittaa Hengelliseen lakiin.

15 "Jos ette tottele Herraa, Jumalaanne, ettekä tarkoin noudata kaikkia hänen käskyjään ja säädöksiään, jotka minä teille annan, niin teitä kohtaavat nämä kiroukset:”

Temppelit tuli ja meni niin kuin oli jo edeltä ennustettu

Juutalaisten pyhä Temppeli 1 tuli ja meni. Temppeli 2 tuli ja meni. Mooses ennusti se jo Mooseksen viidennessä kirjassa, luku 28:

Samalla myös ennusti Juutalaisten tuhot Euroopassa. Humanisti filosofialle se on vaikea niellä, niin kuin Luoja Elohim ei kunnioittaisi ihmisiä henkilöinä? Eihän humanistit edes yleensä usko Hänen olemassa olemiseen?

Roomalaisten kirje 2: 1 – 18.

”Niille, jotka uupumatta hyvää tehden etsivät kirkkautta, kunniaa ja katoamattomuutta, hän antaa ikuisen elämän, mutta niitä, jotka ovat itsekkäitä ja tottelevat totuuden sijasta vääryyttä, kohtaa ankara viha.  Tuska ja ahdistus tulee jokaisen osaksi, joka tekee pahaa, ensin juutalaisen, sitten myös kreikkalaisen. Kirkkaus, kunnia ja rauha taas tulee jokaisen osaksi, joka tekee hyvää, ensin juutalaisen, sitten myös kreikkalaisen, sillä Jumala ei tee eroa ihmisten välillä.”

Miksi huippu älykäs Luoja Elohim, tekisi eroa ihmisten välillä? Sehän olisi suosikki järjestelmä (favouritism). Luoja kunnioittaa uskoa, tottelevaisuutta, kunnes Luojan persoonaallisuus alkaa tulla läpi uskovaisessa, vaikkapa suun kautta. Sitten hän uskollisuutta lisää entisestään.   

Ei mitenkään muuten tee eroa kuin on jo sanonut raamatun 66 kirjassa?  Hänen äly vaatii oikeita tekoja, oikeudenmukaisuutta. Aabraham, Jaakob, Moses, David, jne. Uskoivat ja tottelivat Luojan ääntä, antamalla Hänelle kaiken elämän kunnian. 

Miika 6:8.

”Sinulle, ihminen, on ilmoitettu, mikä on hyvää. Vain tätä Herra sinulta odottaa: tee sitä mikä on oikein, osoita rakkautta ja hyvyyttä ja vaella valvoen, Jumalaasi kuunnellen.”   

 

Lainaus:

The Nemesis Book.

Chapter 13.

Soviet Moscow Demanded Finland Build Railway

“The new railway construction demand on Finland in 1940 was another extortion demand by Moscow.  There was an entire hidden world of agendas in the Soviet leader’s as their demands unfolded. The new railway demand was located at a strategic location, useful for fast mobilization of troops. It was located far north Finland, half of it inside the Arctic region. Useful for:  

• Transportation of Soviet troops to the Sweden border

• Transportation of Soviet tanks into Finland interior

• Transportation of supplies and munitions to the Soviet invasion troops inside Finland 

The new railway on the Finland side was to be built 86.8 kilometers long, heading East from the city of Kemijärvi  to the Soviet border. That would have allowed the Soviets to get access to the Finland interior railway grid, and cut through Finland from East to West, at the narrowest section of Finland, between Russia and Sweden. 

The Article 7 of the 1940 Moscow peace treaty made people in Lapland nervous. They instantly knew that the Russian bear was up to no good, they could smell it. With the new 86.8-kilometer-long railway, connecting the old town of Salla to Kemijärvi. There was already a railway line from Kemijärvi to Rovaniemi, and from there towards West to Sweden.  

The Soviet had already started building a railway from kantalahti to the Finnish border in 1939, before the M & R Pact. 

The responsibility of construction on the Soviet part of the railway was the Main Board of the GULAG under the NKVD of the Soviet Interior Commissar. They built the Soviet railway using prisoners. 

In the Soviet railway construction there were GULAG prisoners used:

1. May 1940,         58,198 prisoners in the building project

2. August              31,808,

3. November        26,469

4. January 1941,    31,618.

5. The construction project was terminated on January 30, 1941. 

At the same time, the Soviet Union built a track from Rutsy to the Muurmann line through Alakurtti to the national border.

The Soviet Union began construction of its 171 km long section on January 19, 1940, and completed on February 25, 1941, while Finland's share was completed and merged into Alakurtti on May 15, 1941.

Finland commenced building the Railway as the Moscow extortions demanded, the work commenced in June 1940. At one time the most workers on the Finland side of the new railway project were 3200 workers, at various locations of the railway. The Soviet diplomats kept on the pressure to speed up the new railway building progress and to have it completed in 1940. There were many scenarios being considered behind the government doors. The intelligence was seeking out information behind the Soviet lines, to find out what was Stalin up to next? 

The previous November 1939, the Soviet failed invasion attempt was a shocker for all the ordinary peace-loving people of the Nordic countries. Everybody was on edge; once again he or she had lost trust in the Soviet leadership. The Soviet leadership proved themselves one more time that they were professional criminals. Agents of lawlessness, going about with no respect for the rules. Planning violence to the innocent law respecting people of the land."

http://thenemesisbook.com/about/

    

    

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Länsimaiden johtajat katsoivat että Saksa on pitkällä tähtäyksellä vaarallisempi kuin Neuvostoliitto. Siksi Saksan kukistamisessa länsi auttoi Neuvostoliittoa.

Ratkaisu oli oikea. Kesti vuosikymmeniä mutta sitten tuhoutui Neuvostoliittokin.

Jos olisi annettu Saksan voittaa, se hallitsisi tällä hetkellä koko maailmaa. Ei siinäkään tapauksessa olisi "Luonnon Oikeudenmukaisuuden Henkeä"

Neuvostoliiton ja Saksan rikokset ihmisyyttä vastaan olivat samaa luokkaa kuin miten Vanhassa Testaamentissa Jumala käskee israelilaisten kohdella naapureitaan sodassa. "Tappakaa kaikki, miehet, naiset, lapset, orjat ja palvelijat, tuhotkaa kaikki heidän eläimensä ja omaisuutensa jne."
Näinkö käskee "Luonnon Oikeudenmukaisuuden Henki"?

Risto Koivula

" Mitä Länsiliittolaiset ajatteli 1940 siitä Puolan 22,000 kansalaisten kansanmurhasta? "

Voisitko kertoa tarkemmin?

Jokin hyvin pieni kansa murhattu?

Entäs se tarkastelluista rajoista riippuen 4.0 - 5.6 miljoonan Puolan kansalaisen rupusakinsiivous natsimiehitttäen toimesta?

Sankariteko?

https://www.pirkanblogit.fi/2018/risto_koivula/eu-...

Toimituksen poiminnat