Totuus Kauneus ja Hyvyys Arvollinen ihmisen elämä koostuu; totuudesta, kauneudesta ja hyvyydestä.

Onko Suomi oppinut mitään älyttömyyden seurauksista?

 • Suomen Karjala
  Suomen Karjala

Suomen kansa ja valtio on ollut alusta lähtien vaakalaudalla, kun ulkopuoliset suurivoima valtiot himoitsevat luonnon rikkauksia. Miten Suomi valtiona pystyisi pysymään itsenäisenä jos sen kansalla ei ole mitään ymärrystä oikeudenmukaisuudesta? Onko militaarinen väkivalta A ja O?

Kun idästä on tullut 500 vuoden aikana tahto valloittaa ja käyttää omaksi hyväksi Suomen historiallista maa aluetta. Sen alueen luonnon rikkaudet.

Mistä sana Suomi on tullut?

Miksi maa aluetta on kutsuttu Suomeksi?

Mistä kuolajärvi on saanut nimen kuolajärvi? Mistä Kuolanmaa on saanut nimen kuolanmaa? Sehän tulee kivikauden kansan hengestä noin 1000 -2000 vuotta sitten. Alkukansan nomadi kulkijat näkivät että sillä alueella on hyvin paljon kalaa. He tunsivat seen maan alueen sillä kuvauksella missä oli paljon kaloja, luonnon rikkauksia.

Sitähän suurivallat himoitsevat.

Miksi Venäjän on revennyt Moskovasta mustalle merelle? Moskovasta Japanin saarille, Tyynelle merelle? Jäämerelle? Valkoiselle merelle? Kuolan maalle, ja Karjalaan? Ja siitä Suomenlahdelle? Jos ihminen ei olisi altis himoitsemaan luonnon varoja. Se ahneus ja himous on ajanut Moskovan jälkipolvia himoitsemaan tolkuttomasti, he ovat menneet niin pitkälle oksan päätä myötä, pois kohtuulisuudesta,  että ovat pudonneet alas lainmukaisesti (Luonnon Oikeudenmukaisuuden Henki) ja moraalisesti. Mutta eivät tunnusta sitä. He ovat valehdeleet päin naamoin viimeisen 100 vuotta, eikä vieläkään ole tullut heille se totuus mielen tajuntaan.

Miksi ei ole tullut mielen tajuntaa?

Yksi syy siihen on Suomen typeryys.

Suomi kansana on naivi. Suomi monesti antaa lasten leikkiä kyykäärmeen kanssa. Tolkuton ymmärtämään asioita älyllisesti, Luojan ohjeitten suhteen, samalla tekee itselle hulludesta viihdettä. Sehän on vasten ihmisen mielen älyn ja ymmäryksen henkeä.            

Äly ja tajunta ovat vuorovaikutuksessa, viisauden ääni älyllisessä tajunnassa vaatii kunnioitusta. Kunnioitusta yli oman tahdon, halujen, himojen ja monet muut häiriköt mitkä harhauttavat ihmisen  mielen pois viisauden äänen ohjauksesta.

Ihminen itse valitsee mitä rakastaa. Monesti ei kuuntele minkään muun ulkopuolen ääntä kuin omaa tahtoa, omia haluja, olla valokeilan kohteena, tyydyttää oman sydänmen himoja, olemalla itsekkyyden huora. Täysin irstautuu oman tahdon ohjaukselle. Itsensä tyydytys tunne tasolla, siitä muodostuu vahvin voima ihmisen kokemuksien tajunnassa, ja siitä hän tekee itselle epäjumalan, ja samalla kylvää itselle hullun mielen alun.

Suomen talouden neito on kuin huora, kun se pukeutuu punaiseen mekkoon, punaiset kengät, ja punaista maalia huulille. Miksi niin? Siksi että se on hänen Frankenstein päivä, myydä itseä omalla itsekkyydellä. Eikä esittää älyllistä viisauden henkeä, ihmiskunnan arvona. Sen sijaan myyvät ulkomaille itsekkyyttä.

 

Pitkä todiste lista

Siitä ulkomaalaisista ihmisen omasta tahdosta on pitkä filosofian siementen lautta, opintojen hedelmät, seuraukset ja ihmisten teurastuksen lista näyte:

 1. Karl Marx
 2. Lenin
 3. Bolshevikit
 4. Stalin
 5. Venäjän vallankumous 1917
 6. Venäjän Romanov perheen surmat
 7. Venäjän sisallissota 1917 -1922
 8. Ateisti valtio-Neuvostoliitto
 9. Moskovan pseudo-oikeus
 10. Stalinin puhdistukset 1926-28
 11. Natsi-Saksan ja Neuvostoliiton aggressiivisopimus
 12. Sota rauhaa vasten 1939
 13. Moskovan kiristykset
 14. Puolan kansanmurha 22,000 kansalaista
 15. Suomen valtion alistusta 1939 – 1941.

 

Ihmisen elävä sielu

Ihmisen elävä sielu, äly, tajunta, mielikuvitus, tahto, muisti ja tunteet. Ihmisellä on kyky ajatella järkevästi siksi, että itse Luoja on luonut ihmisen elävän sielun Luojan ominaisuuksien kaltaiseksi, ihmisellä on vapaa tahto ajatella, luoda ja valita oikein, Luojan mielen mukaisesti.

Ihminen itse pitää valita tahdon kautta itselle älyn kehityksen.  Tietysti vanhemilla on valtava vastuu tuoda se mahdollisuus lapsille. Ohjata lapsi ymmärtämään elämän raamit, Luojan taide kangas ja kertoa että itse mestari Luoja taiteelija, on luonnon elämän tekojen takana.  Ja Mestari Luojalla on älykäs järkevä mielen tahto ihmiselle.

Se on ohjausta mielen ymmärryksessä. Kyky tehdä ja luoda tuo ihmiselle lisää mahdollisuuksia löytää ymmärrystä ja viisautta. Ihmiselle on annettu säännöt kuunella viisauden ääntä, kuunella Luojan ohjausta elämässä. Se viisauden ääni ohjaa ihmistä luopumaan itsekkyydestä.

 

Magnitsky-laki säädäntö (Act).

Magnitsky-laki, joka tunnetaan virallisesti nimellä Venäjän ja Moldovan Jackson-Vanik-kumoaminen ja Sergei Magnitsky -oikeusvaltuutuslaissa vuodelta 2012, on Yhdysvaltojen kongressin kahden osapuolen laki, jonka presidentti Obama allekirjoitti joulukuussa 2012 ja aikoo rangaista Venäjän viranomaisia Venäjän verotilintarkastajan Sergei Magnitskin kuolemasta Moskovan vankilassa vuonna 2009.

Vuodesta 2016 lähtien Yhdysvaltain hallitus on laatinut laskun maailmanlaajuisesti.

https://en.wikipedia.org/wiki/Sergei_Magnitsky

 

Tausta

Vuonna 2009 venäläinen verotarkastaja Sergei Magnitsky kuoli Moskovan vankilassa, tutkittuaan 230 miljoonan dollarin petollisen petoksen, Venäjän vero virkamiesten kautta.  Magnitskyä syytettiin tekemästä itse petosta ja hänet pidätettiin.  Vankilassa Magnitskille kehittyi sappikiviä, haimatulehdus ja sappirakontulehdus, häneltä kielettiin hoito useita kuukausia. Lähes vuoden vankeusrangaistuksen jälkeen, hänen sairauden tila meni pahemmaksi j alopulta hänet vietiin sairaalaan. Sairaalaan saapuen häntä ei viety tehohoitoon, vaan eristys huoneeseen, ja siellä hänet hakattiin kumi pampuilla kuoliaaksi.

Bill Browder, huomattava amerikkalainen liikemies ja Magnitskyn ystävä, julkisti asian ja lobisti amerikkalaisia ​​virkamiehiä antamaan lainsäädäntöä, jossa rangaista ​vakavaan ​korruptioon yhtyneitä venäläisiä henkilöitä. Browder toi asian senaattoreille Benjamin Cardin ja John McCainille, jotka jatkoivat lainsäädäntöehdotusta.

Laki

Kesäkuussa 2012 Yhdysvaltain ulkoasiainsihteeri antoi parlamentille selvityksen, jonka nimeksi tuli vuoden 2012 Sergei Magnitsky -oikeusvaltuutuslain vastuullisuus (H. 4405).

Lain päätavoitteena oli rangaista Venäjän virkamiehiä, joiden uskotaan olevan vastuussa Sergei Magnitskyn kuolemasta kieltämällä heidän pääsynsä Yhdysvaltoihin ja pankkijärjestelmänsa käyttöön.  Senaattori Ben Cardinin sponsoroima senaatti-paneeli otti lainsäädäntöä mukaan seuravalla viikolla, ja se mainittiin laajemmassa katsauksessa kansainvälisten suhteiden lisääntyneisiin jännitteisiin.

Marraskuussa 2012 Magnitskyn lakiesityksen määräykset liitettiin Venäjän-kaupan normalisointiin (eli Jackson-Vanik-tarkistuksen kumoamiseen) ja Moldovaan  6. joulukuuta 2012 Yhdysvaltain senaatti hyväksyi parlamentin version lain 92-4. Presidentti Barack Obama allekirjoitti lain 14. joulukuuta 2012.

Vuonna 2016 kongressi hyväksyi Global Magnitsky -lain, jonka avulla Yhdysvaltojen hallitus voi langettaa ulkomaalaisia ​​viranomaisia, jotka ovat mukana ihmisoikeusrikkomuksissa kaikkialla maailmassa.

 

Trump kampanjan-venäläisiin yhteys kokous

Pääartikkeli: Trump-kampanja-venäläiset kokoukset

 

Kesäkuussa 2016 venäläinen asianajaja Natalia Veselnitskaya, joka palkattiin lobbaamaan Magnitsky Actia vastaan ​​Yhdysvalloissa, perusti Trump-kampanja-Venäjä-kokouksen Donald Trumpin kanssa Jr.: n kanssa, jonka mukaan hän halusi keskustella Venäjän duuman sanktioiden muuttamisesta Amerikan adoptiota vastaan venäläisiä lapsia sekä muita väitettyjä laittomia toimia.

Reuters US kertoi 11. heinäkuuta 2017, että kokouksessa "[Venäjä] tarjoutui toimittamaan Trump-kampanjalle joitain virallisia asiakirjoja ja tietoja, jotka syyttäisivät Hillaryn [Clinton] ja hänen kanssaan tekemisissä Venäjän kanssa, ja olisi erittäin hyödyllistä [Trump Jr: lle .] isä ".

 Donald Trump Jr. vaati, että Veselnitskaya ei paljastanut minkäänlaista vahingollista tietoa Secretary Clintonista, toisin kuin hänen kirjeenvaihto oli ehdottanut. Trump Jr. julkaisi myöhemmin Twitterissä omat henkilökohtaiset tietueensa ja kirjeenvaihto Trump-kampanjaryhmän ja Trump Sr.:n pitkäaikaisen liikekumppanin ja ystävänsä Rob Goldstonen välillä, joka edustaa aktiivisesti useita venäläisiä etuja ja joka oli ensin pitänyt kokouksen Trump Jr: lle .

 

Magnitsky-lain kansainvälistyminen

 

Joulukuussa 2016 kongressi laajensi Magnitsky-lain soveltamisalaa käsittelemään ihmisoikeusrikkomuksia maailmanlaajuisesti. Nykyinen Global Magnitsky Act (GMA) sallii Yhdysvaltain hallituksen sankata korruptoituneita hallituksen virkamiehiä, jotka ovat osallistuneet väärinkäytöksiin kaikkialla maailmassa.

Syyskuussa 2017 kansalaisjärjestöjen ja korruption vastaisten järjestöjen ryhmä tunnisti 15 kansainvälistä tapausta, joissa väitetyt rikokset oli tehty. Henkilöitä maista, mukaan lukien Azerbaidžan, Bahrain, Kiina, Kongon demokraattinen tasavalta, Egypti, Etiopia, Liberia, Meksiko, Panama, Venäjä, Saudi-Arabia, Tadžikistan, Ukraina, Uzbekistan ja Vietnam, oli ehdotettu sanktiolle.

21. joulukuuta 2017 lisättiin 13 ylimääräistä nimeä rangaistettujen henkilöiden luetteloon. Tähän sisältyi Yahya Jammeh, Gambian entinen presidentti ja Nicaraguan korkeimman vaalilautakunnan puheenjohtaja Roberto Jose Rivas Reyes.

 

Viro

Virossa 8 päivänä joulukuuta 2016 Viro esitteli Sergei Magnitsky -tapauksen innoittamana uuden lain, jolla kielletään ihmisoikeusloukkauksiin syyllistyneiden ulkomaalaisten pääsy maahan. Viron parlamentissa yksimielisesti annetulla lailla todetaan, että Viron on kiellettävä pääsy ihmisiin, jos muun muassa "on olemassa tietoa tai hyvää syytä uskoa", että he osallistuivat toimintaan, joka johti "kuolemaan tai vakava henkilövahinko ".

Liettua

Liettuan parlamentti hyväksyi 9. marraskuuta 2017 lainmuutoksen kannalta aiheelliset muutokset, joista 78 ääntä puolesta, yksi vastaan ja viisi tyhjää. Lopulta 16. marraskuuta 2017 (Sergei Magnitskyn kuoleman kahdeksas vuosipäivä) Liettuan parlamentti hyväksyi lain yksimielisesti.

Latvia

Latvian parlamentti (Saeima) hyväksyi 8. helmikuuta 2018 Sergei Magnitskyn tapauksen innoittaman sanktioita koskevan lain, jolla kielletään ulkomaalaiset, jotka ovat syyllistyneet ihmisoikeusloukkauksiin pääsemästä maahan.

https://en.wikipedia.org/wiki/Magnitsky_Act

 

Mitä on meneillään Venäjän johtajien taustalla, mistä 90% Suomalaisista ei ole mitään tietoa, ymmärrystä tai kiinnostusta? 

Se sama kehitys mikä alkoi 1900 alussa.  Pää Bolshevikki Joseph Stalin teki työtä 17 vuotta että sai kumottua virallisen Venäjän valtion laittomasti. Stalin ei perääntynyt missään vaiheessa vallan ja voiman himossa. Rikkoi kaikki lait saavuaakseen oman tahdon päämäärät. Sen seurauksesta tuli Venäjän vallankumous, ja Venäjän sisällissota. Oliko mitään vaihtoehtoja? 

Joku voi sanoa että Venäjän kansalaiset olivat kuin Venäjän keisarin orjia?

Vastaus siihen on tämä kysymys.

Miten Luojan järjesti kansan vapautua orjuudesta Egyptissä?

3400 vuotta sitten?

Käyttikö itse Luoja väkivaltaa?

Ei käyttänyt.

 

10 kertaa Mooses meni Pharao luokse ja pyysi ihan nätisti.

Pyysi että laskea kansa vapaaksi erämaahan palvelemaan Israelin Elohim.

Vasta 10 kerran jälkeen kansa pääsi lähtemään vapaasti.

 

Moni itse hyvyyden humanistit sanovat että Raamattu on väkivaltainen ja raaka kirja.

Raamatu on sitä siksi että ihmiset ovat epäuskoisia ja raakoja kuin peto eläimet. It se Luoja kieltää sen, estää sellaisia johtajia ketkä toimivat laittomasti, vasten Luonon Oikeudenmukaisuduen Henkeä.

 

Mooses toimi Luonnon Oikeudenmukaisuuden Hengen mukana.

Se Egyptin tapaus 3400 vuotta sitten tosi tapaus, ja on ihan eriluokaa kuin Venäjän vallankumous.

Venäjän vallan kumous ja Venäjän sisäälis sota oli raakaa Bolshevikien jumalatonta raakaa julmuutta.

Siitä sitten kypsyi NL Ateisti valtion 1922 ja jatkui vuoteen 1991. Täysin älyttömien johtajien oma tahto maan päällä. Venäjän johtajat nyky päivänä kieltävät kaikki tosi asiat rehellisyydestä, niin kuin totuutta ja rehellisyyttä ei olisi olemassa ollenkaan.

Itse Luoja vaatii ihmist olemaan rehelline totuuden suhteen, ja tunnustaa Luojan olemassa olon.

 

 

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Vesa Leinonen

Sergei Magnitskin paljasti järjestelyn, jossa viranomaisten myötävaikutuksella Hermitagen hallitsemat yritykset kaapattiin Venäjän johtajien omistukseen.

Samalla kun Hermitage myi hallitsemia yrityksiä ja siirsi rahoja pois Venäjältä, he ilmoittivat liike voiton olevan 1 mirjardi (1 Billion) dollaria, ja maksoivat siitä liike voitosta Venäjälle 239 miljoonaa veroa.(Capital Gain Tax).

Mutta mitä tapahtui? Henkilöt olivat menneet takasisin vero toimistolle, ja sanoivat että virhe oli tehty vero ilmoituksessa, "ei ollut liike voittoa".
Siksi se liike voitto ilmoitus oli virhe, ja niin se summa pitäisi palauttaa heille.

Vero toimisto teki 230 miljoonan dollarin vero palautuksen, kaksi päivää ennen Joulua, 23 joulukuuta 2007.
Ja se meni läpi, vero toimisto hyväksyi sen, ja maksoivat 230 miljoonaa dollaria seuraavana päivänä, joulu aattona.

Se oli Venäjän historian suurin veropalautus, yhdessä päivässä ilman kysymyksiä.

BIll Browder oli jarma että se oli roistojen työtä. Ja Sergei Magnitskin kanssa ilmoitivat sen kaikille lakia edustaville yhtiöille Venäjällä.

Bill meni lehti medialle, ja Sergei todisti Russian Investigative Committee edessä, viranomaisista ketkä olivat tehneet pidätyksen Hermitage hallitsemia yrityksen omistus kirjojen väärennyksistä.

24 November 2008. Sergei Magnitskin pidätettiin. Vankilaan missä häntä kidutettiin saadakseen hänet poistamaan edelliset todistukset.

Video puhe. Bill Browder. https://youtu.be/XpAqzIQffqo?t=20m19s

Vesa Leinonen

Neuvostoliiton henki, Stalinin toiminta mallikaavojen mukaisesti Moskovassa 2008.

Videolta.

Sergei Leonidovitš Magnitski, tilin tarkastaja asian ajajan pidätys vankilaan.

https://youtu.be/XpAqzIQffqo?t=33m1s

"Instead of arresting the bad guys, they arrested Sergei Magnitski. November 24, 2008.
They put him in pre-trial attention, and they began to torture him to get him to withdraw his testimony,"

"they put him in cells with 14 other cellmates, 8 beds and left the lights on 24 hours a day. To impose sleep deprivation,"

"they put him cells with no heat and no window panes during December month in Moscow. He almost froze to death."

"They put him a cell with no toilet, with only a hole in the floor with the sewerage bubbling up at times."

"They would move him from cell to cell during the middle of the night.
They were doing all this in trying to get him to withdraw his testimony against the police officers,"

"and to get him to sign a false confession, that he stole the $230,000 dollars, and they did so with my instructions."

.
https://youtu.be/XpAqzIQffqo?t=33m1s

Vesa Leinonen

Sergei Leonidovitš Magnitski vankila reissulla oli seuraukset.

"Vuonna 2009 venäläinen verotarkastaja Sergei Magnitsky kuoli Moskovan vankilassa, tutkittuaan 230 miljoonan dollarin petollisen petoksen,"

"Magnitskyä syytettiin tekemästä itse petosta ja hänet pidätettiin."

"Vankilassa Magnitskille kehittyi sappikiviä, haimatulehdus ja sappirakontulehdus, häneltä kielettiin hoito useita kuukausia. Lähes vuoden vankeusrangaistuksen jälkeen hänet hakattiin kuoliaaksi vankilassa ollessaan."

Sama henki ja taktiikkaa mikä oli Stalin pseudo-oikeuksissa, ja Moskovan oikeudenkäynnissä 1938-38.

https://www.youtube.com/watch?v=25JpnWlEfvE

https://en.wikipedia.org/wiki/Moscow_Trials

Yksi 100 vuotta ei ole muuttanut Venäjän johtajista vallan ja voiman himoja.

Suurella maalla, luonnon rikkauksilla, on valtavan vahvavoima vaikuttaa johtajiin epämoraalisella tavalla. Jos houkutuksella ei olisi johtajiin veto voimaa, ei sitä voisi sanoa kiusaukseksi.

Putin on hurahtanut lähi piirin kanssa ihan samoille raiteille mihin Bolshevikit ja Neuvostoliiton johtajat hurahtivat. Se on primitiivinen voima mikä vetää heitä puoleensa.

Siksi Suomen kansan johtajat pitää tehdä selvä pesäero sellaisesta primitiivisestä Neuvostoliiton epäsivistyksestä.

Suomessa on monia harhaajohtavia ex johtajia. E.m.
https://en.wikipedia.org/wiki/Esko_Aho

He eivät erota mitään välirajaa hehgellisen mielen tilan, ja lihallisen mielentilan välillä. Niin kuin ihminen voisi heittäytyä rahan perässä sian ränniin ja kiivetä sieltä aina ylös ja sanoa olevansa ihmiseksi. No way!

Jokainen ränni kokemus rahan perässä ihmiselle, jättää henkisen sisällönsä.

Ihminen kyllä pettää itseään pahasti.
Se on houkutuksen voima, yllyttää ihmistä, saada ihmisen menemään vääryyden oksan päälle, niin kuin pystyisi kävellä ilmassa, ilman mitään seurauksia.

Jos sieluvihollisella, Saatanan valheilla, oli vaikus voimaa Yeshua Nazaretista, synnitön ihminen. Miten paljon sitten ihminen valehtelee itselle etteikö kiusauksella olisi mitän voimaan nyky päivän ihmisiin?

Ei yksikään ihminen voi vältää kiusauksen houkutuksia. Kunnes kehittää elävän sielun mieltä, riittävästi olemaan vahva hengessä, vahva järjessä, ja älyn kautta sanoa, mene pois Saatanan valehtelija.

Vesa Leinonen

#2. Virhe summa.
"and to get him to sign a false confession, that he stole the $230,000 dollars, and they did so with my instructions."

On oikeasti $230,000,000. 23 Miljoonaa US dollaria.

Vesa Leinonen

Bill Browder Repeal Of Magnitsky Act Is Putin's No. 1 Foreign-Policy Goal.

Video. https://www.youtube.com/watch?v=qbcTx4nBaio

Vesa Leinonen

Topi Rantakivi.
Oletko ajatellut uskontoa aiheena?
Miksi uskonto aihe, tai uskonnon sisältö ei sopisi Uusi Suomen puhevuoroon?
Onko Uusi Suomi puhevuoro sinun mielestä tarkoitettu vain epäuskoisille?
Epäusko, tai uskonnon vastustus, supistaa ihmisen henkistä todellisuutta.
Nin kuin repressio kautta (hengellisyyden tukahduttaminen). Kieltää henkisen totuuden olemassa olon.
Sellainen hengellinen tukahduttaminen ihmisen elävälle sielulle, on asiatonta ihmisen mielen terveydelle. Se ei lisää ihmiselle elämää, päinvastoin kutistaa sitä entisestään.

Käyttäjän topira kuva
Topi Rantakivi

Saatanan kätyri olet, kun kiellät kommenttin. Minä ilmoitan blogisi estoon.

Vesa Leinonen

Topi Rantakivi.

Sergei Magnitskin paljasti Venäjällä rikollisen järjestyksen, mikä varasti öljyä valtavasti, saman määrän kuin Kuwait öljy tuotanto. Sen seurauksesta Bill Browder joutui vainotuksi.

Jossa viranomaisten myötävaikutuksella Hermitagen hallitsemat yritykset, 25 Venäjän miliisiä meni läpi Hermitage firman toimistot ja kaapasivat Amerikkalaisen omistuksessa yrityksen Venäjän kansalaisen omistukseen.

Kesäkuu, lopussa, 2007.
25 viisi poliisi viranomaista teki ratsian Bill Browder toimistoon Moskovassa.

Toinen 25 poliisi viranomaista teki ratsian Browder Amerikan laki yritykseen missä hän piti kaikki yrityksen viralliset paperit.

Erikoisesti etsimällä yrityksiin liityvät dokumentit, leimat ja todisteet. (documents, selas, stamps and certificates). Sitä poliisit eivtä löytäneet firman toimistosta, mutta löysivät ne laki yrityksestä, missä kaikki todistuksen on varauksessa.

Sitä seurasi että yrityksien omistus muutui sen kautta, kun poliisit saivat käsiinsä yrityksiin liityvät paperit, ja rikollisesti väärinsivät yrityksen omistajat, uudelleen rekistöimällä firmat (investment holding companies).

Uuden omistajan nimi oli henkilö joka on syyllistynyt murhaan. Vankila oli vapauttanut sen henkilön vankilasta aikaisin, jota oli syytetty/syyllistynyt murhaan, ja henkilö sai yrityksen omalle nimelle.

https://youtu.be/XpAqzIQffqo?t=29m14s

Sergei Magnitski kirjan pitäjä ja juristi.

Bill Browder tilasi Sergei Magnistski palvelut tutkia asiaa.
Sergei pääsi rikollisten jäljille, sitä seurasi ikäviä, Moskovan poliisit pidätti Sergei Magnitskin.

"Sergei Magnitski pidätettiin rikollisten sijaan 24. marraskuuta 2008.
He kutsuivat häntä esikusteluun, ja he alkoivat kiduttaa häntä saadakseen hänet vetämään todistuksensa moskovan poliisi rikollisuutta vasten"

"he laittoivat Sergei selliin 14 muun vangin kanssa, 8 sänkyä ja jättivät valot 24 tuntia vuorokaudessa.

"Vankilasa Moskovassa joulukuun kuukauden aikana. Sellit ilman ikkunalasia, Sergei melkein jäätyi kuoliaaksi."

"Yrittivät ja saada hänet allekirjoittamaan väärä tunnustus, että hän varasti $ 230,000,000 dollaria, ja he tekivät niin minun ohjeistani."

Noin yhden vuoden jälkeen,kun Serei sairastui vakavasti, hänen vietiin vankilaan missä oli sairaala, mutta häntä ei laitettu teho osastolle, vaan eristys selliin, ja siellä 8 vartijaa hakkasi Sergein kumi pampuilla kuolleeksi.

Bill Browder kertoo asiaa videolla. https://youtu.be/XpAqzIQffqo?t=29m14s

Missä on Saatana?

Oliko Sergei Magnitski Saatanan kätyri?

Eihän rehelliset ihmiset salaa rehellisyyttä.
Päinvastoin, epärehelliset ihmiset salaavat omaa epärehellisyyttä.

Hyvä tietää ja tuntea kenen oma on.

Saatana ei ole ihmisen oman tunteitten subjektiivinen käsitys.
Saatana on henki, Saatanalla on oman kaltainen henki, ja se henki houkuttelee, huijaa saadakseen täyttämään ihmisen saatanan hengellä, ja sen hengen kautta ohjata ihmisiä tekemään pahaa maan päällä.

Saatanan hengen tunnistaa ihmisten pahoista teoista.

Venäjän rikollisuduen toiminta malli ja henki toimii niin että he ottavat ihmiset kiinni, oman tahdon orjiksi. Epärehellisyyden ja rikollisuuden kautta.
Sama taktiikka kuin mafia. Teet vilppiä, jotain vastenlakia, ja saat siitä hyvin tuloja muutama vuosi, ja sitten olet koukussa. Sinähän olet rikollinen, olet rikkonut lakia, maksa lunnaita, palveluja tai muuten heidän ohjattavana.

Muuten joudut vankilaan ja siellä sitten on omat epätietoisuus tulevaisuudesta.

Alamaan keinot vaikuttaa ihmisen psychology, ei muutu mikinkään, muuta kuin tegnologian työkalut muuttuvat. Teknologia on aina ollut ihmisen työkalu, mutta ihmiset eivät.

Toimituksen poiminnat