Totuus Kauneus ja Hyvyys Arvollinen ihmisen elämä koostuu; totuudesta, kauneudesta ja hyvyydestä.

Ymmärryksen Rappeutuminen

  • Saatanan hengen valta ja voima
    Saatanan hengen valta ja voima

(Degradation of understanding ) Ymmärrys vaatii paljon puhdasta aitoa oikeata tietoa että ymmärrys tuottaisi luotettavaa älyllistä sisältöä. Asiasta mikä vaikuttaa ihmisten aivojen toimintaan.

Moni ihminen ei edes kykene erottamaan oikean ja väärän tiedon eroja. He eivät kykene erottamaan, siksi että heillä ei ole aitoa ymmärrystä.

Mitä ymmärrys on?

”Ymmärtäminen on psykologinen prosessi jotka liittyvät abstraktiin tai fyysiseen kohteeseen, kuten henkilö, tilanne, tai viesti, jolla joku voi ajatella siitä ja käytä käsitteitä käsitellä asianmukaisesti kyseisen kohteen kanssa.

Ymmärtäminen on suhde tiedostaja ja ymmärtämyksen kohde. Ymmärtäminen merkitsee kykyjä ja dispositions tietyn kohteen suhteen jotka riittävät tukemaan älykästä käyttäytymistä.”  -Wikipedia in English.

Liian moni ihminen sekoilee ymmärryksen käsitteen kanssa. Harva ihminen tajuaa mikä merkitys ymmärryksellä on. Se on suhteellinen asia ihmisen älyyn, tajuntaan, mielikuvitukseen, tahtoon, muistiin ja tunteisiin, ja kaiken kaikkia henkilön aivojen toimintaan.

 

Uskominen on täysin eri asia kun ymmärrys.

On mahdollista ymmärtää ja uskoa samaan asiaan, se on älyllinen perusta uskolle. On myös mahdollista olla ymmärtämättä asiaa, ja uskoa sen olevan niin kun jonkun muun totuus,  joka sanoo sen olevan niin.

Viisautta arvostava henki voi myös havaita että henkilö ja asia on luotettava, vaikkapa lapsi ja vanhempien rooli suhde. Lapsi ei ymmärrä sitä kaikkea tietoa aina mihin vanhemmat ohjaa lapsen kasvatus käytäntöä, mutta viisauden hengen kautta lapsi luottaa sen olevan oikea toiminta tapa, mikä sisältää oikeata tietoa huolimatta että sitä tietoa hän ei vielä jaksa ymmärtää tai tajua sen kokonaisuutta.

 

Miksi ihminen erkanee ymmärryksestä?

Ihmisen mielen toiminta on erittäin tärkeä toiminta. Sen toimintaa on ihmisen elämässä monia muita toimintoja, erityisesti kokemuksia. Kokemuksilla ja tunteilla on valtava vaikutus ihmisen päätöksiin.

Ihmisen sielu sisältää, älyn, tajunnan, mielikuvitus, tahto, muisti ja tunteet. Ihmisen korkein toiminta kyky on äly. Miksi äly? Siksi että ihminen on luotu Luojan kaltaiseksi. Ihmisellä on äly, tajunta, tahto, mielikuvitus, muisti ja tunteet, siksi että ne ovat Luojan ominaisuuksia.

Ihminen sekoilee.

Ihminen sekoilee ajatuksissa ja ymmärryksessä.

Ihminen lukee sanan ”äly”, ja tulkitsee sen oman halujen tai tahdon mukaisesti.

Joku ajattelee että olla ”älykäs” on tyydyttää omia haluja, tunteita, tai himoja. Toinen ajattelee että ”äly” on lauma ilmiö, olla yhtä mieltä ilman ajattelua, tai perehtyä asiaan tarkemmin.

Ihmisen mielen kyky ajatella, ja äly ei ole alkuperäisin ”ihmisestä”. Se ei ole ihmisen luoma ominaisuus.

Ajatella vaikkapa ihmisen fyysisiä ominaisuuksia.

Sormet ja varpaat. Olitko itse paikalla suunnitemassa ennen syntymää, että se ihmisen malli sopii, että on viisi sormea kädessä, ja viisi varvasta jalassa? Entäs sormien kynnet? Oliko se sinun idea sinun elämää varten? Entäs korvat, suunitteliko ihminen itselle kaksi korvaa, että voisi kuunella ympäristön ääniä maan päällä? Entäs nenä? Luonnon metsässä kävellen, kasvien ja maan tuoksut, luonnon elämän tuoksut tuoreeltaan.

Kukapas keksi älyllisen keino idea havaita maan päällä ympäristön muodot, värit, liikkeet ja turvallisen liikkunnan, näkemällä mitä ympäristö sisältää. Syvyys, leveys, ympäristö ja korkeus, kaksi silmää millä voi ihailla Luojan tekoja maailmassa. Luoja on huippu älyllinen ja huippu taidokas, tekemään elämän maan päälle mikä sisältää huippu taiteen muotoja, värejä ja design. Sitä Luojan teko taidetta on paljon enmemmän maan päällä mitä ihminen edes kerkeää katsoa yhdessä sadassa vuodessa. Kukapa olisi edes nähnyt kaikki maailman merien kalat? Tai meren antimet? Ei kukaan ihminen ole nähnyt niitä kaikkeja lajeja mitä on tai on ollut olemassa.

       

Miksi ihminen ei tajua miten ymmärtämätön ihmisen mielen toiminta loppujen lopuksi on?

Siksi että usein ihminen palvelee omaa tahtoa, haluja ja himoja. Sen kautta ihminen sulkee oman mielen toiminnan suppeaksi. Tekee omasta elämän kokemuksesta epäjumalan. Eikä anna kunnia elämän Luojalle. Sehän on uskomattoman epälooginen käsite.

Ihmisen elämän metafori,  voi verrata tietokone ohjelmaan auto tehtaassa, hän saa elämän ohjelman, elämän ehdoilla, ja ohje kirjan miten noudattaa ja kunnioittaa elämän lakeja. Ensiksi kunnioittaa Elämän Luojaa.

Valmiiksi tehtaasta tulee auton runko, ja siihen kaikki liitettävät osat auton kokonaisuuteen, "tavaraa tulee kasaan kuin liukuhihnalta".

Yleensä jokaisessa auton osassa on joku tunnustus siitä mikä ja missä osa on tehty/lähtöisin.  Eihän yksikään ihminen ole ollut siinä ”ihmisen elämän tehtaassa” suunittemassa niitä ihmisen osia.

Mistä sitten ihminen on saanut niin vahvan epäuskon Elämän Luojan suhteen? 

Kun loogisesti ajateltu ihminen ei ole itseä luonut, eikä ole ollut mitään tekemisessä alkuperäisen elämän, ajan ja tilan, universe, maailman, tai ihmisen luomisessa. Tiede maailma myös tunnustaa nylyupäivänä että aika ja tila ei ole aina ollut olemassa, ajalla ja tilalla on alku, ennen alkua sitä ei ollut olemassa.

Ihmisellä on äly, tajunta, mielikuvitus, tahto , muisti ja tunne kapasiteetti, jokaisen pitää itse valita älyllisen elämän oman tahdon kautta, se on Luojan tahto ihmiselle. Noudattaa Elämän lakeja maan päällä, niin kuin Luojan kuvaksi tehty ihminen elää älyllisesti, elää ihmisesti, kunnioittaen Elämän Luojaa. Jääräpäinen epäusko on tyhmyyttä. Tyhmyys luottaa omaan tahtoon, haluun ja himoihin, enemmän kuin hengelliseen totuuteen, Luoja Elohim sanaan  raamatussa. Donai, Elohim, Jeesus on tie, totuus aj elämä.

    

Saatanan Valheen edustajat

Suomi on ollut Saatanan valheitten edustajien vyöhykkeellä ainakin 200 vuotta. Viime 100 vuotta valheitten edustajat kukostivat Neuvostiliitossa, ja tekivät sinne Saatanan pesän. Joseph Stalin oli Saatanan mielen mukainen ihminen, täynnä Saatanan henkeä.

Neuvostoliito yritti pakolla tyrkyttää NL Satanan hengen  valhetta Suomen kansaan, suuri osa Suomen koti ryssistä ottivat valheet omaksi totuudeksi.

 

Mistä tietää että Neuvostoliito oli Saatana valtakunta?

Totuus kertoo sen, Raamattu totistaa sen, Jeesuksen Kristuksen Henki ja opetukset totistavat sen.  Ei ole mitään epäilystä siitä etteikö Neuvostoliito olisi ollut Saatanan valtakunta.

Hengellinen äly todistaa totuuden.

Niille kaikille koti ryssille Suomessa ketkä ovat ottaneet sydänmeen valheen hengen, uskomalla Stalin voimaa ja valtaa, niin kuin se olisi ollut legitiimi? Kysy seuraavat äly kysymykset itseltä.

  1. Miksi Neuvostoliito hajotti ja hävitti kirkot?
  2. Miksi Neuvostliittossa polttivat raamatut?
  3. Miksi Neuvostoliitossa kirkon papit ja uskovaiset kielettiin puhumasta Jumalan sanasta ja Kristuksen uskosta?
  4. Miksi Neuvostoliitossa oli vallassa Ateisti valtio?
  5. Miksi Neuvostoliitossa murhasivat miljoonia uskovaisia?
  6. Miksi vanki leirit olivat täynnä miljoonia viattomia ihmis vankeja?

Raamattu antaa siihen selvät vastaukset, Neuvostoliiton johtajat olivat Saatanan hengen palvelijoita, Saatana houkutteli voimalla ja vallalla ja sai aikaansa Neuvostoliitossa Saatanan valtakunnan vuosina 1900- 1991 aika välillä.

Nykypäivänä Venäjän johtajat ketkä korostavat Neuvostoliiton aikaa jotenkin suurena, ovat vailla ymmärrystä.  He ovat ajautuneet saman Saatanan voiman houkutuksien vallan alle kuin Joseph Stalin, sama henki, samat houkutukset, lupaukset ja päämäärät.

Venäjällä Saatanan voiman palvelijat tulevat häviämään pahimmin kerran, jokainen joka uskoo Saatanan valheisiin aina häviää. Saatana on suhteellisesti voimaton, Jeesus Nazaretista on Luojan voimalla vailla vertaa.

Helvetti on valmistettu Saatanalle ja Saatanan palvelijoita varten, siellä sitten kytevät koko ikuisuuden. Miksi niin?

Siksi että heidän korvat eivät kuule, eikä heidän äly ota vastaan Luojan Hengen totuuden sanomaa Raamatussa.

Suomen tulee pitää kiinni älystä ja ymmärryksestä, uskoa Jeesuksen totuuden sanaan Raamatussa, ja samalla hylätä kaikki Neuvostoliiton kaltaiset Ateisti valtion hengen edustajat, sanomalla että Neuvostoliito oli Saatanan pahuuden valtakunta. Ja pysyköön pimeyden palvelijat ikuisesti pimeydessä.

Monet Venäläiset ja Suomalaiset saattaa olla viimeiset ihmiset maailmassa ketkä eivät sitä totuutta vielä tajua.

Todistukset itse venäläisiltä 1917 – 1991 kertovat henkisen totuuden.

https://en.wikipedia.org/wiki/Persecution_of_Christians_in_the_Soviet_Union

 

https://www.youtube.com/watch?v=LHLn2xmrea4

                 

 Periaatteet Raamatusta.    

”Vääryyden varassa ei kukaan kestä, mutta vanhurskas on vankasti juurillaan.”

Sananlasku 12:3.

 

”Myrskyn mentyä jumalaton on poissa, mutta vanhurskaalla on kestävä perusta.”

Sananlasku 10:25.

 

”Pauhaava kansojen meri

”Voi kansojen meren kohinaa! Kumeana se pauhaa.

Voi kansanheimojen kuohuja! Ne kohisevat kuin hyökyaallot,

ne jymisevät kuin suuret vedet. Mutta kun Herra niille ärjäisee,

ne pakenevat maan ääriin. Niitä ajetaan takaa,

niin kuin vuoriston tuuli ajelee akanoita, ne kierivät niin kuin pallo-ohdakkeet myrskyssä.

Ilta on kauhuja täynnä, aamun tullen ne ovat poissa. Sellainen on ryöstäjiemme osa, sellainen riistäjiemme arpa.”

Jesaja. 17:12-14.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Vesa Leinonen

Militant Ateistit.

Neuvosto sosialistien tasavaltojen liitossa (Dokumenttielokuva)

https://www.youtube.com/watch?v=uHMHPQY3BmE

Toimituksen poiminnat