Totuus Kauneus ja Hyvyys Arvollinen ihmisen elämä koostuu; totuudesta, kauneudesta ja hyvyydestä.

Kansanjohtajien Patologiset mielensairaudet 1900-1991

  • Suomen lippu
    Suomen lippu

Alkuihmisen elämän kokemus maanpäällä alussa on ollut äärimmäisesti vaihtelevaa, mutta aina ovat joutuneet varautumaan petoeläinten hyökkäykseltä, ja myös peto eläinten kaltaisilta ihmisiltä, ketkä ovat menettäneet ihmisyyden järkensä.

Miten monia tapahtumia surkeista yksilö uhreista, kylistä ja kansan yhteyskuntien lähtökohdista, ajautuneet lähipiirin kautta tai valinneet itselle äärimmäisiin narsistisiin patologisiin mielensairaan elämän tavan. 

Mikä tekee ihmiskunnan historiasta niin äärimmäisen laidasta laitaan?

Toiset ihmiset ovat ja edustavat inhimillistä kunnialista ihmisten arvoja, ja ovat aitoja ihmisenä, rehellisiä ilman intohimoja saavuttaa voimaan ja valtaan.

Ja toiset ihmiset ovat Saatanan mielen kaltaisia, vääristävät totuutta ja valehtelevat päin naaman. Manipuloivat heikompia, ryöstävät ja raiskaavat kohtuuttomasti, pakottavat ihmisiä pakko siirtolaisiksi, ja varastavat kaikki ihmisten, kylien ja kuntien omaisuudet.

Vastaus siihen löytyy ihmisten aivoista, sydämestä, omasta tahdosta, valinnoista, mielen ajatuksista ja hengestä.

Ihmisen elämän ominaisuudet eivät ole rajoitettu vain ihmisen fyysiseen olemukseen.

Vaikkapa monet ateisti uskonnon oppineet ja perheen äidit ja isät kasvattavat perheen lapsia kuin karjaa. Ruoka on heidän mielessä kaiken alku ja kaiken loppu. Niin kuin ruoka tekisi ihmisestä ihmisen.

Perheen vanhemmissa jos ei ole oikeata tietoa ihmisestä niin sitten he saattavat uskoa että ihmiset ovat kuin karjaa, heidän uskomukset  niin kuin eläinten elämä, heillä ei ole paljonkaan muuta tarvetta elämässä, kuin vain syödä ravintoa ja juoda vettä, levätä suojassa ja pysyä hengissä toivon varassa. 

Monet eläimet syövät samankaltaista ruokaa, mutta vaikka syövät samankaltaista ruokaa niistä ei ikinä tule saman lajin eläimiä., sillä eläinten lajit ovat alkuperästä lähtien luotu erilaiseksi.

Ihminen kyllä voi vajeta eläinten tasolle elämässä, tai vielä pahemmin alemmaksi älyssä, tajunnassa ja toiminnassa. Miten se on mahdollista, että ihminen voi menettää Luojan antamat ihmiselle oikeutetut arvot? Se johtuu oikean tiedon puutteesta.

 

Tieto on se perusta millä ihminen toimii.

Vääryyden edustajat ovat aina toimittaneet väärää tietoa aina kun he ovat yrittänyt kaapata lisää alueita, voimaa ja valtaa. Mutta harva on ollut niin törkeän jumalaton ja ahneen hyödyttämään itseään kuin Neuvostoliiton aikana. Neuvostoliiton johtajat ja ideologia oli Saatanasta.

Minua edelleen ihmetyttää miksi Suomen johtajine asenne on ollut niin naiivi suhteessa Neuvostoliiton ajat, 1917 – 1991.

Ainoa vastaus siihen harmaaseen aikaan on se, että Suomen kansa ja johtajat ovat olleet hengellisesti pimeydessä. He olivat kuin ihmiset umpikuja simpukassa, eivätkä pystyneet harjoittamaan niin törkeitä valheita mitä Joseph Stalin pakotti Suomen johtajille. Puute on hengellisestä totuudesta.

 

Mikä henki oli Jeesuksessa, Apostoleissa ja Paavalissa?

Siitähän voi lukea selkeästi. 2 Kirje Korinttilaisille. 10:5.

 

”Minä, Paavali, kehotan teitä vedoten Kristuksen lempeyteen ja hyvyyteen, minä, joka kuulemma teidän edessänne olen nöyrä mutta välimatkan päästä puhun teille rohkeasti.

Pyydän, ettei minun teidän luonanne tarvitsisi turvautua tähän rohkeuteen -- aikomukseni on näet käydä eräiden kimppuun, jotka katsovat meidän toimivan niin kuin tämän maailman ihmiset.

Me elämme tässä maailmassa mutta emme taistele tämän maailman tavoin.  Taisteluaseemme eivät ole ihmisten aseita, vaan niillä on Jumalan antama voima tuhota linnoituksia. Me kaadamme kumoon järjen päätelmät ja kaiken, mikä nousee ylpeänä vastustamaan Jumalan tuntemista. Me vangitsemme kaikki ajatukset kuuliaisiksi Kristukselle ja olemme valmiit rankaisemaan kaikesta tottelemattomuudesta, heti kun te itse olette tulleet täysin kuuliaisiksi.”

 

Kirjoitukset esittävät selvästi mikä oli heidän äly, tajunta, mielikuvitus, tahto, muisti ja tunteet asiassa.

”Me elämme tässä maailmassa mutta emme taistele tämän maailman tavoin.  Taisteluaseemme eivät ole ihmisten aseita, vaan niillä on Jumalan antama voima tuhota linnoituksia. Me kaadamme kumoon järjen päätelmät ja kaiken, mikä nousee ylpeänä vastustamaan Jumalan tuntemista. ”

 

Missä maailmassa Suomi eli vuosian 1900 – 1991?

Oliko Suomelaisilla tietoa elämän Luojasta? Vai elikö Suomen kansa pakana uskon maailmassa?

1500-luvulla suomessa oli jo reformaatio, eli luterilainen uskonpuhdistus, mistä lähtien valtaosa suomalaisista on ollut luterilaisia.

Yli 400 vuotta ”Luterilainen” uskonto Suomessa, eikä pystynyt puolustamaan niin jumalattomalta Saatanan edustajalta kuin Joseph Stalin 1939 - 1991.  

Missä vika? Vika on Instituution epäuskoisissa humanistissa, kirkon piimä housu edustajissa, ketkä eivät kykene tulkitsemaan raamatun tekstiä siinä totuuden hengessä mille se on tarkoitettu tulkittavaksi.

Ne kääntävät raamatun tekstiä kuin rautalankaa, tyydyttäen humanistien käsitteitä, epäuskoisia ateisteja, yhteiskunnan valtion edustajia, ja holhoavat äänestäjiä. Niin kuin heillä olisi velvollisuus tyydyttää yhteyskuntaa, ketkä maksavat kirkon maksu veroja. Sehän takaa voimattoman, lahon kirkon ytimen, missä humanistit määrittelevät mikä raamatun tulkinta tuntuu hyvältä.  

 Se saman kompromissi henki oli Suomen luterilaisen Kirkon arkkipiispassa (Mäkinen), joka häpäisi Raamatun opetusta ja viestiä ihmisen synnistä. Itse Luoja on määritellyt Pyhässä Raamatussa mikä on syntiä, eikä hänellä ole mitään tarvetta muuttamaan hänen Pyhää mieltään.  Itse elämän Luoja kiertää synnin kuin rutto taudin.

Synnille sokea ihmisen ajatukset, sydän ja mieli lieventää synnin vakavuutta, ja tekee itselle synnistä viihdettä, ja jopa toiset kerskaavat synnin kokemuksilla.

 

Synnin palkka on kuolema.

”Kun olitte synnin orjia, ette voineet palvella vanhurskautta. Minkä sadon te siitä korjasitte? Kaikkea sellaista mitä nyt häpeätte, sillä sen loppuna on kuolema. Mutta kun nyt olette päässeet vapaiksi synnistä ja tulleet Jumalan palvelijoiksi, te korjaatte satona pyhityksen ja saatte lopuksi ikuisen elämän. Synnin palkka on kuolema,”

- Paavali kirje roomalaisille 6: 20-23.   

  

Jeesus ei tullut laimentamaan Luojan antamia lakeja. Eikä itse Luoja laimentanut hänen antamia lakeja Jeesuksen suhteen. Kun Jeesus Nasaretista toteutti sitä profetian kirjoituksia mitä oli hänestä ennustettu Pyhissä kirjoituksissa. Luojan antama laki on kuin vasara mikä murskaa kiven. Miksi sitten Suomessa kirkon humanisti edustajat laimentavat totuutta valheellisella evankeliumilla?            

Em. Arkkipiispa Mäkinen näytti esimerkkiä epäuskoisille ateistille siitä, miten hän väärentää Pyhän Raamatun kirjoituksia, ensiksi tekee pyhäksi sen mikä’ ei ole Pyhää. Toiseksi laillistaa sen mikä on laitonta.

Jesaja 5:20-22.

20 Voi niitä, jotka sanovat pahaa hyväksi

ja hyvää pahaksi!

Pimeyden he kääntävät valoksi

ja valon pimeydeksi,

karvaan makeaksi

ja makean karvaaksi.

21 Voi niitä, jotka ihailevat omaa älyään

ja omasta mielestään ovat perin viisaita!

22 Voi niitä, jotka ovat sankareita

viiniruukun ääressä,

niitä, jotka ovat väkeviä

juomien sekoittajina!

23 Lahjuksesta he julistavat syyllisen syyttömäksi. Siltä, joka on oikeassa, he ottavat oikeuden."

 

Suomi on ollut hengellisesti pimeyden hengen vallan alla.

Siksi Joseph Stalin vuonna 1939 tuli väkisin rajojen yli.

Mitä enemmän Suomi neito luhistuu jumalattomuuteen, epäuskoon ja pakanan kaltaiseen henkeen, sitä avuttomaksi se käy hengellisesti. Se on kuin juopunut viinan, ja kun vihollinen tulee, se ei saa sanoja suusta millä perusteilla se puolustaa oikeudenmukaisuutta raiskuudelta.

 

Ihmisen olento tarvitsee oikeata tietoa ihmisen Luojasta.

Ihmisen Luoja on antanut ohjeet mihin ihminen tulee antaa aikaa ja panostaa energiaa elämässä. Ensiksi on oikea tieto, ja sitä seuraa oikeat uskot.

Ihmisen äly, tajunta, mielikuvitus, tahto, muisti ja tunteet usein sekoittavat sitä todellisuuteen perustuvaa tietoa mitä ihminen on saavuttanut.

Toiseksi instituutionaliset uskonto järjestykset ovat historiassa sekoittaneet oikeata tietoa. Meillähän on selvät kirjoitetut historian todisteet siitä, miten uskontojen instituution johtajat sekoilevat uskonnon johtajina.

Yksi räikeä esimerkki siitä on Katollinen kirkko, ja miten Martin Luther oikaisi valheelliset opetukset. Uskonnon instituutio oli alkanut palvella mammonaa ja itseä, omia intressejä, ja täysin hyljännyt Jeesuksen opetuksen periaatteet. Se oikaisu tapahtui 500 vuotta sitten.

Samalla tavalla Kirkot ovat menneet pois raiteilta, esimerkiksi suomen luterilainen kirkko.

Suomen Luterilaisen kirkon edustajat ovat olleet usein maallisia humanisteja. Mitä vikaa on maallisissa humanisteissa?

Vika on siinä, että Jeesus ei ollut maallinen eikä ollut humanisti.

Jeesus toi totuuteen perustuvaa sanomaa ja tietoa ihmiskunnalle pelastuksesta.

Ensiksi Juutalaisille ja siitä sitten maailman ympäri kaikille ihmisille.

Maalliset kirkot johtajat ja humanisti poliitikot ovat usein hyvällä tahdolla tekemässä hyvää ihmisille, mutta samalla he ovat täysin pihalla siitä viestistä mitä Jeesus toi ihmiskunnalle.

 

Vihreitten sekamullasta

Yksi esimerkki siitä valtion kirkon ja politiikan sekamullasta. Miten poliitikot kalastavat ääniä kirkon nimessä. Ville Niinistö, Maan suola verkko sivuilla.      

”Kirkon diakoniatyö on korostanut niiden ihmisten kohtaamista ja auttamista, joiden oma ääni ei kanna. Kehitys- ja lähetystyössä on entistä enemmän haluttu antaa ääntä niille, joita autetaan. Vanhasta holhoavasta ihmiskäsityksestä on siirrytty entistä enemmän ihmisen kohtaamiseen ainutlaatuisena. Tähän evankeliumin sanoma antaa vahvan pohjan.”

”Instituutio on lähentynyt sitä, mitä varten kristinusko syntyi. Kohtaamaan jokaisen ihmisen taustastaan riippumatta kunnioittavasti, nostaen, arvostaen.” - Ville Niinistö.

http://www.maansuola.fi/tarvitsemme-armollista-kirkkoa/

 

”Instituutio on lähentynyt sitä, mitä varten kristinusko syntyi.”

”Kohtaamaan jokaisen ihmisen taustastaan riippumatta kunnioittavasti, nostaen, arvostaen.”

Ville Niinistön käsitys kirjoituksessa, siitä mitä varten kristinusko syntyi, on täysin virheellinen käsitys, se on tyypillistä humanistien käsitys.

Niin kuin Jeesus syntyi ja uhrasi elämänsä, että Suomen luterilainen kirkon instituutio ja Suomen valtion avioliitto, höystetty Vihreiden politiikalla saisi lisää apulantaa Ville Niinistön humanistisille toimille. Sehän on täysin humanistinen ja pakanallinen käsitys, vailla ymmärrystä,  miksi Jeesus syntyi ja miksi hän uhrasi elämänsä ristillä.

Totta on, että Jeesus käveli ja tapasi paljon ihmisiä sisällä ja ulkopuolella Israel. Hän myös näki ihmisten sydämen, jos oli aitoa uskoa hän armahti, ja auttoi, mutta jos oli epäuskoa, välinpitämättömyyttä, ylpeyttä, itsekkyyttä, ahneutta, tai synnin kerskausta, sitten Jeesus oli hiljaa, vältti, kiersi tai oikaisi valheellisen teeskentelyn.

Yksi ominaisuus Jeesuksen opetuksesta on se että ihmisiä pitää kunnioittaa ihmisinä, riippumatta miltä ulko kansi näyttää.

Miika 6:8.

”Sinulle, ihminen, on ilmoitettu, mikä on hyvää. Vain tätä Herra sinulta odottaa: tee sitä mikä on oikein, osoita rakkautta ja hyvyyttä ja vaella valvoen, Jumalaasi kuunnellen.”

Humanistinen työ on yksi osa oikeassa opetuksessa, mutta se ei ole kaikki kaikessa. ” Jumalaasi kuunnellen.”  Kuunnella mikä on Raamatun sanoma ihmisen älylle, tajunnalle, mielikuvitukselle, tahdolle, muistille ja tunteille.

Olisi todella ontuva rampa uskonto sellainen, missä ihmiset tekisivät vain hyviä tekoja ja hyvät teot johdattaisivat hyvien tekojen tekijöitä mitä heidän elämän sielu sisältää, eikä opiskelisi, tai lukisi sitä mitä on kirjoitettu Pyhässä Raamatussa.

 

Älyllinen kysymys?

Oliko Jeesuksen elämä vain ainoastaan hyviä tekoja? Eikö Jeesuksella ollut mitään muuta annettavaa kuin vaan hyviä tekoja?

Vastaus on selvä.

Jeesuksen mission pää tarkoitus oli tehdä sovitus työ ihmisen ja Luojan välillä. Se sovitus työ on valmis. Hyvät teot olivat sivu seikkoja sen suhteen.

Mutta miten ihminen soveltaa itselle henkilökohtaisesti sen sovitus työn? Se vaatii ihmiseltä älyä, tajuntaa, mielikuvitusta, tahtoa, muistia ja tunteita. Se vaatii ihmisen kunnioittamaan elämän Luojaa elämän Luojana. Ei mitään uutta sen suhteen.

Jos ihminen arvostaa ja kunnioittaa rehellisesti totuudessa Jeesuksen Henkeä, sitten on helppo myös arvostaa ja kunnioitta elämän Luojaa, Taivaan Isää, ja Pyhää Henkeä.

On myös Raamatun teologiseen totuuteen perusteltu sanoa, että on kolme kriittistä asiaa mitkä mahdollisti Jeesuksen toteuttaa sen sovellus työn ihmisen ja Luojan välillä, ne kolme asiaa ovat:

  1. Jeesus oli saanut oikeata tietoa elämän alussa, hän tunsi Pyhän Raamatun opetuksen, Torah, ja noudatti sitä Pyhän Hengen mukaisesti.
  2. Jeesus ei valinnut tehdä syntiä elämässä, eikä ollut syntinen.
  3. Pyhän Raamatun profetiat ennustivat Messiaan tulosta, Jeesus toteutti Yeshua Hamashiac ennusteet Israelille. 
  4.  

Miksi Jeesus tuli?

Jeesus tuli siksi että hänestä oli kirjoitettu jo 1400 vuotta aikaisemmin. Jeesus tuli toteuttamaan niitä lupauksia mitä itse Luoja (Elohim) oli luvannut Aatamille, Nooa, Aabrahamille, Moosekselle, Daavidille, Jeesus tuli toteuttamaan niitä lupauksia ja liittoja mitä Israelin kansa oli kokenut yli 2000 vuoden aikana.

Tuliko Jeesus sitä varten, että humanistit voivat nyt kirjoittaa Raamatun uudeksi luvulla 2000?  Ja toteuttaa omia humaanista agendaa maan päällä? 

Jeesus tuli täyttämään sitä mitä oli Kirjoitettu Pyhissä kirjoituksissa. Ja hän täytti kaiken sen mitä hänestä oli kirjoitettu 28 AD vuoteen asti. Toinen tulo on taas eri asia.   

Matteus 10:34,35.

 "Älkää luulko, että minä olen tullut tuomaan maan päälle rauhaa. En minä ole tullut tuomaan rauhaa, vaan miekan.

35 Minä olen tullut nostamaan pojan isäänsä, tyttären äitiään ja miniän anoppiaan vastaan. 36 Viholliset ovat oman talon väkeä.”

37 "Joka rakastaa isäänsä tai äitiänsä enemmän kuin minua, ei kelpaa minulle, eikä se, joka rakastaa poikaansa tai tytärtänsä enemmän kuin minua, kelpaa minulle.

38 Joka ei ota ristiään ja seuraa minua, se ei kelpaa minulle.

39 Joka varjelee elämäänsä, kadottaa sen, mutta joka elämänsä minun tähteni kadottaa, on sen löytävä.” 

 

Miksi Jeesus oli niin vaativa?

Eihän humanisti ole vaativa kuin vain omille tyydytys tunteille? (go with the flow, baby).

Humanistit ovat aina avoperäisiä synnin suhteen. Kaikki käy ja menee.

Suurin osa sota siirtolaisista ovat täysin ymmällä miten pakanamainen denial maa Suomi on, sillä suurin osin Suomessa ei ole elämän Luojan pelkoa, niin kuin elämän Luojaa ei olisi olemassa (denia of truth).

 

Miksi elämän Luojan pelkoa?

26 ”Herran pelko on vankka varustus, jälkipolvillekin se suo turvan.”

27 ”Herran pelko on elämän lähde, se ohjaa ohi kuoleman loukkujen.”

Sanalasku 14:26,27.

 

Elämän Luoja on huippu älykäs, tajunta, mielikuvitus, tahto, muisti ja tunteet. Sitä voi tutkia Raamatun kirjoituksista 3400 vuoden ajalta.

Älykäs perheen vanhemmat eivät toista yksinkertaisia asian ohjeita terveille kasvaneille lapsille, vanhemmat vaativat vastakaikua älyllisille ohjeille ja käytännölle. Aikuiset oikaisevat lapset olemaan älyllisesti vastuullisia ihmisten ja eläinten suhteen.

Miksi sitten ihminen olettaisi, että Luoja olisi vähä älyisempi kuin syntinen ihminen?  Niin kuin kuriton lapsi, joka vaatii vanhempien muuttaman mieltänsä, muuttamaan tajuntaansa, muutamaan tahtoa, pois älyllisen vastuullisen ihmisen toiminta tasoa. Ihminen on luova olento, syntynyt luonnon keskelle.

 

Ihmisiä tällä hetkellä on 7,651,763,846. (7.6 Billion).

Ne eivät ole tulleet samasta kehosta, jokainen syntynyt lapsi saattaa kuvitella jonkun vuoden verran että maailman kaikkeus on luotu vain heitä varten, (exclusively). Elämää pitää jakaa ja antaa tilaa toisten ihmisten ja eläinten kanssa Luojan ehdoilla, Luojan maailmassa.

Mutta myös pitää olla reaalinen Saatanan suhteen.

Saatana tuli ja otti Karjalan kannaksen, otti vanhan Sallan, Petsamon, Suuren Saaren ja kaikki sen mitä ne alueet sisälsi. Samalla myös vaati sota korjauksia ja holhousta.

Eikä Suomen kansan edustajat nousseet pystyyn sanomaan Molotoville ja Stalinille, te olette Saatanan edustajia ja painukaa ikuisesti helvettiin, Jeesuksen nimessä. Suomen maan on Luojan maata, eikä Saatanan käymälä. 

Ihmiset Suomessa pitäisi älytä mitä valtakuntaa Neuvostoliiton edustajat edustivat. Samaan henkeen Venäjän johtajat ovat vetäytyneet saadakseen lisää pimeyden voimaa ja valtaa. Itse Saatana haaveilee sitä että saisi lisää alaisia, erikoisesti suuri sotavoiman edustajia, mitä hän voisi siistiä, houkutella oman mielen tarkoitukseen, luvata suuria voimaa ja valtaa, mitä vaan ”herrojen” mielikuvituksiin mahtuu, kaikki sen paholainen lupaa antaa bonuksien kera.  Kun vaan ”herrat” kumartavat pimeyden kuoleman herraa.  

     

Ihmisen suljettu mielen simpukka on altis virheelliselle ajattelulle.

Sehän oli myös Jeesuksen kokemus elämässä, kun hän oli paastonnut 40 päivää, totuus paljastui hänen ihmisyydestä.

  1. Lihan himot ja lihan tyydytykset.
  2. Himoita sitä mitä näyttää himoittavalta.
  3. Elämän kerskaus ja ylpeyden ego.

Ainoa keino mitä Jeesuksella oli torjua Saatanan valheet oli oikea tieto Raamatun opetuksissa.  Jeesuksen ihmisyys ja pokka melkein petti, ilman oikeata tietoa se olisi pettänyt, eikä olisi pystynyt saavuttamaan siinä sovitus työssä ihmisen ja Luojan välillä.

Kaikki kaikessa oli Pyhän Raamatun viesti ihmiskunnalle. Se oli A ja O Jeesukselle.

Totta myös, että Jeesus lisäsi uusia tapoja ja opetuksia. Mutta ei ikinä poista sitä Pyhän Raamatun Luonnon oikeudenmukaisuutta, Luojan design, lakia, ja pää teema viestiä ihmiskunnalle pelastuksesta ja Luojan valtakunnasta.

 

Jeesus opetti Luojan taivasten valtakunnasta.

Aarre, helmi ja nuotta

44 "Taivasten valtakunta on kuin peltoon kätketty aarre. Kun mies löysi sen, hän peitti sen uudelleen maahan, ja sitten hän iloissaan myi kaiken minkä omisti ja osti sen pellon.

45 "Taivasten valtakunta on myös tällainen. Kauppias etsi kauniita helmiä. 46 Kun hän löysi yhden kallisarvoisen helmen, hän myi kaiken minkä omisti ja osti sen.

47 "Vielä taivasten valtakunta on kuin nuotta, joka laskettiin mereen ja joka keräsi kaikenlaisia kaloja. 48 Kun se tuli täyteen, kalastajat vetivät sen rantaan, istuutuivat ja lajittelivat hyvät kalat koreihin mutta viskasivat huonot pois. 49 Samoin käy maailman lopussa: enkelit tulevat, erottavat pahat vanhurskaista 50 ja heittävät heidät tuliseen pätsiin. Siellä itketään ja kiristellään hampaita."

Taivasten valtakunnan opetuslapsi

51 "Ymmärrättekö nyt kaiken tämän?" Jeesus kysyi. "Ymmärrämme", he vastasivat. 52 Silloin hän sanoi heille: "Siksipä jokainen lainopettaja, josta on tullut taivasten valtakunnan opetuslapsi, on kuin isäntä, joka runsaasta varastostaan ottaa esiin sekä uutta että vanhaa."

Matteous 13:44- 52.

Samasta aiheesta on kirjoitettu Englanti kielellä, Amazon Kindle Book, The Nemesis 2018. Victor Leinonen.

    

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (11 kommenttia)

Vesa Leinonen

The Nemesis Book.

Kirjoitettu suoraan Englanti kielellä Suomen 500 vuoden historiasta.
Amazon Kindle eBook.

https://www.amazon.com/kindle-dbs/entity/author/B0...

Vesa Leinonen

Neuvostoliiton antiuskonto kampanja 1928-1941.

Neuvostoliiton anti-uskonto kampanja 1928-1941 oli uusi vaihe uskontojen vastainen vaino Neuvostoliitossa vuonna 1921-1928.

Kampanja alkoi vuonna 1929, kun laadittiin uutta lainsäädäntöä, joka kiisti vakavasti uskonnolliset toimet ja vaati korkeampaa uskonnollista hyökkäystä edelleen ateismin levittämiseksi.

Tätä oli edetty vuonna 1928 viidentenätoista puoluekokouksessa, jossa Joseph Stalin kritisoi puoluetta siitä, että eivät laatineet aktiivisempaa ja vakuuttavampaa anti-uskonnollista propagandaa.

Tämä uusi vaihe tapahtui samanaikaisesti maatalouden pakkomassan kollektivistimaisen ja muutamien jäljellä olevien yksityisten yritysten kansallistamisen kanssa.

Monet 1920-luvulla pidätetyistä jäävät edelleen vankilaan koko 1930-luvun ja sen jälkeen.

Anti-uskonnollisen kampanjan päätavoite 1920-luvulla ja 1930-luvulla oli Venäjän ortodoksinen kirkko, jolla oli eniten uskollisia.
Lähes kaikki sen papit ja monet hänen uskovistaan ammuttiin tai lähetettiin työleireille. Teologiset koulut suljettiin, ja kirkkohistoriat olivat kiellettyjä.

Yli 85 000 ortodoksista pappia ammuttiin yhtenä vuonna 1937.

Vain kahdestoistaosa Venäjän ortodoksisen kirkon pappista oli toiminut seurakunnissaan vuoteen 1941 mennessä.

Vuosina 1927 ja 1940 ortodoksisten kirkkojen määrä Venäjän tasavallassa laski 29 584: sta alle 500: een.

Kampanja hidastui 1930-luvun lopulla ja 1940-luvun alussa ja nousi äkilliseen loppuun Barbarossa-operaation alettua.

Saksan hyökkäyksen aiheuttama haaste viime kädessä esti julkisesti yhdyskunnan uskonnon syrjäyttämisen Neuvostoliitossa.

Tämä kampanja, kuten muiden aikakausien kampanjat, jotka ovat perustaneet Neuvostoliiton pyrkimyksiä poistaa uskonto ja korvata se materialistisella maailmankatsomuksellisella ateismilla, liitettiin virallisiin väitteisiin siitä, että Neuvostoliitossa ei ollut uskonnollista vainoa, ja että uskovat, jotka kohdistettiin, olivat muista syistä.

Uskovat olivat itse asiassa laajasti kohdennettuja ja vainonneet uskonsa tai uskonnon edistämisen osana valtion kampanjaa ateismin levittämiseksi, mutta virallisesti valtio väitti, että tällaista vainoa ei ollut olemassa ja että kohdistetut ihmiset - kun he myönsivät, että ihmiset olivat kohdennettuja - vain hyökättiin valtion vastustamisesta tai lain rikkomisesta.

Tämä visiitti palveli Neuvostoliiton propagandaa ulkomailla, jossa se pyrki edistämään parempaa kuvaa itsestään, erityisesti kunnianhimoisesta arvostelusta ulkomaisista uskonnollisista vaikutuksista.

Operation Barbarossa stoppas Neuvostoliitossa anti-uskonto kampanjan 1941.

Suomen käännös Englanti sivuilta.

https://en.wikipedia.org/wiki/USSR_anti-religious_campaign_(1928%E2%80%931941)

Risto Koivula

Tämä oli ihan hyvä kampanja.

Paitsi että monet sanovat, että pienten uskontojen vaino ALKOI siitä, kun ortodoksikirkko ja sunni-islamilaiset tekivät diilin valtion kanssa...

Vesa Leinonen

Re: Neuvostoliiton antiuskonto kampanja 1928-1941.

"Tämä oli ihan hyvä kampanja." - Risto koivula.

Ylläolevassa kirjoituksessa kirjoitin miten ihmisen mieli usein on kuin suljettu simpukka, mikä on suljettu maailman ja elämän todellisuudesta.

Tyhmä luottaa omaan suljetun simpukan ymmärykseen.

Pyhä Raamattu avaa aitoa tietoa itse taivaaan ja maan Luojalta. Mutta väärä henkinen asenne ihmisessä, tai ennakkoluuloinen epäusko, ei pysty itse avaamaan sitä Hengellistä viestiä mitä Pyhän raamatun kirjoitukset sisältävät.

Ihmisen sydän ja mielen ajatukset ilman Pyhän Luojan (Elohim) henkeä ovat petollisia, ja pahasti altis virhe arvioille.

Jesaja 5: 20

"Voi niitä, jotka sanovat pahaa hyväksi
ja hyvää pahaksi!
Pimeyden he kääntävät valoksi
ja valon pimeydeksi,
karvaan makeaksi
ja makean karvaaksi."

Rikos ihmisyyttä vastaan on laajamittainen ja järjestelmällinen siviiliväestöön kohdistuva hyökkäys, johon liittyy Suomen lain määritelmän mukaan surmaamista,
orjuuttamista,
ihmiskauppaa,
kidutusta,
vahingoittamista,
väestön tuhoamista,
karkottamista tai pakkosiirtoa,
kansainvälisen oikeuden vastaista vangitsemista,
raiskaamista tai muuta seksuaalista väkivaltaa,
pakottamista prostituutioon,
raskauteen tai sterilisaatioon,
rotuerottelua,
tai jonkin ryhmän tai yhteisön vainoa poliittisen mielipiteen,
rodun, kansallisuuden, etnisen alkuperän,kulttuurin,
uskonnon tai sukupuolen perusteella tai niihin rinnastettavasti.

Rikos on lisäksi törkeä, jos se kohdistuu suureen joukkoon ihmisiä, tai se tehdään erityisen raa'asti, julmasti, nöyryyttävästi, suunnitelmallisesti tai järjestelmällisesti.

Rikos ihmisyyttä vastaan on kansainvälisen oikeuden vastainen vanhentumaton rikos. Käsitteen määritelmä ei ole vakiintunut, ja eri tuomioistuimet ovat käyttäneet käsitteestä hiukan erilaisia määritelmiä.[2]

https://fi.wikipedia.org/wiki/Rikos_ihmisyytt%C3%A...

Sananlasku 1:7.

"Herran pelko on tiedon perusta, vain hullu halveksii viisautta ja opetusta."

Sananlasku 9:10.

"Herran pelko on viisauden alku, Pyhän tunteminen on ymmärryksen perusta."

Sananlasku 10:27.

"Herran pelko kartuttaa elinpäiviä, jumalattomalta vuodet hupenevat."

Psalmi 25.

"Se, joka Herraa pelkää,
oppii valitsemaan oikean tien.
Hän saa onnen ja rauhan,
ja hänen jälkeläisensä perivät maan.
Herra ilmoittaa suunnitelmansa palvelijoilleen, ja he tulevat tuntemaan, millainen on hänen liittonsa."

Viimeinen tuomio

31 "Kun Ihmisen Poika tulee kirkkaudessaan kaikkien enkeliensä kanssa, hän istuutuu kirkkautensa valtaistuimelle.

32 Kaikki kansat kootaan hänen eteensä, ja hän erottaa ihmiset toisistaan, niin kuin paimen erottaa lampaat vuohista.

33 Hän asettaa lampaat oikealle ja vuohet vasemmalle puolelleen.

34 Sitten kuningas sanoo oikealla puolellaan oleville: 'Tulkaa tänne, te Isäni siunaamat. Te saatte nyt periä valtakunnan, joka on ollut valmiina teitä varten maailman luomisesta asti.

35 Minun oli nälkä, ja te annoitte minulle ruokaa. Minun oli jano, ja te annoitte minulle juotavaa. Minä olin koditon, ja te otitte minut luoksenne.

36 Minä olin alasti, ja te vaatetitte minut. Minä olin sairas, ja te kävitte minua katsomassa. Minä olin vankilassa, ja te tulitte minun luokseni.'

37 "Silloin vanhurskaat vastaavat hänelle: 'Herra, milloin me näimme sinut nälissäsi ja annoimme sinulle ruokaa, tai janoissasi ja annoimme sinulle juotavaa?

38 Milloin me näimme sinut kodittomana ja otimme sinut luoksemme, tai alasti ja vaatetimme sinut?

39 Milloin me näimme sinut sairaana tai vankilassa ja kävimme sinun luonasi?'

40 Kuningas vastaa heille: 'Totisesti: kaiken, minkä te olette tehneet yhdelle näistä vähäisimmistä veljistäni, sen te olette tehneet minulle.'

41 "Sitten hän sanoo vasemmalla puolellaan oleville: 'Menkää pois minun luotani, te kirotut, ikuiseen tuleen, joka on varattu Saatanalle ja hänen enkeleilleen.

42 Minun oli nälkä, mutta te ette antaneet minulle ruokaa. Minun oli jano, mutta te ette antaneet minulle juotavaa.

43 Minä olin koditon, mutta te ette ottaneet minua luoksenne. Minä olin alasti, mutta te ette vaatettaneet minua. Minä olin sairas ja vankilassa, mutta te ette käyneet minua katsomassa.'

44 "Silloin nämäkin kysyvät: 'Herra, milloin me näimme sinut nälissäsi tai janoissasi, kodittomana tai alasti, tai sairaana tai vankilassa, emmekä auttaneet sinua?'

45 Silloin hän vastaa heille: 'Totisesti: kaiken, minkä te olette jättäneet tekemättä yhdelle näistä vähäisimmistä, sen te olette jättäneet tekemättä minulle.'

46 "Ja niin he lähtevät, toiset iankaikkiseen rangaistukseen, mutta vanhurskaat iankaikkiseen elämään."

Matteous 25:31-46.

"Voi niitä, jotka sanovat pahaa hyväksi
ja hyvää pahaksi!
Pimeyden he kääntävät valoksi
ja valon pimeydeksi,
karvaan makeaksi
ja makean karvaaksi."

-Jesaja 5: 20

Yeshua sanoo lopulla.

"Menkää pois minun luotani, te kirotut, ikuiseen tuleen, joka on varattu Saatanalle ja hänen enkeleilleen."

Vesa Leinonen Vastaus kommenttiin #8

Pahuuden tekijä tulevat kokemaan tuomion.

"Herran päivä tulee ankarana,
täynnä raivoa ja hehkuvaa vihaa,
se muuttaa maan autioksi
ja hävittää sen syntiset asukkaat."

"Taivaan tähdet ja tähtikuviot kieltävät silloin valonsa loiston.
Pimeänä nousee aurinko, eikä kuu säteile valoa."

"Minä, Herra, vaadin maailman tilille
pahuudestaan ja jumalattomat synneistään."

"Minä teen lopun röyhkeiden ylimielisyydestä,
painan maahan väkivaltaisten ylpeyden,

"ja ihmisiä on oleva vähemmän kuin puhdasta kultaa, vähemmän kuin Ofirin jalokultaa.

Jesaja 13: 9-12.

Vesa Leinonen Vastaus kommenttiin #9

Ihmisen elämän saldo Luojan maailmassa?

Ihminen syntyessä on saanut elämän, on saanut kehon, on saanut mielen aivot millä ajatella, on saanut älyn, tajunnan, mielikuvituksen, tahdon, muistin ja tunteet.

Kaikki osat ihmisen elämään on tullut ennalta, ainoa mikä puuttu on ruoka, ravinto ja vesi. Ihminen itse ennen syntymää ei ole tehnyt mitään oman elämän edestä.

Luoja koettelee ihmisen älyä, tajuntaa ja tahtoa. Katsoo ja seuraa miten itsekäs? miten älytön? tai miten tajuton yksilö ihminen on?

Kun kaikki on katettu valmiiksi Luojan teoilla, on vanhimmat, perhe, ystävät, ruokaa ja ravintoa, koulutus, harrastukset, ympäristö, metsä, pelto, järvi, joki, kasvillisuus, eläimet, hyönteet, linnut, aurinko ja vesi sade.

Silti ihmisen äly, tajunta, ei toimi, suhteellisesti, kuka hän on? mistä hän on tullut?

Alkoiko elämä maaan päällä juuri sinä päivänä kun yksi epäuskoinen ihmisen juntti/juntter syntyi?

Vai onko mahdollista että maailmalla ja taivaalla on alku syy, Luoja (Elohim)?

Suhteellinen kysymys.

Looginen kysymys, järkevä kysymys, materiaalisessa syy ja seuraus maailmassa.

Ei ole muuta loogisesti mahdollista vaihtoehtoa, kun se että alku syy ennen materiaalista maailman kaikkeutta on ollut ja on. Eikä se alku syy ole maan päällä eikä se ole ihminen.

Alku syy on Infinite Luoja. Ulkopuolella aikaa, tilaa ja materiaalista maailmaa.

Mitä ihminen epäuskossa on loppujen lopuksi saavuttanut?
Kun puolustaa omaa laittomuutta?
Puolustaa omia syntisiä tekoja?
Kieltää maailman ja taivaan todellisuuden.

Ihmisen mieli on usein kuin suljettu simpukka, suljettu itsekkyydelle, oman tahdolle, omille haluille, eikä anna kunniaa elämän ylpeydestä elämän Luojalle.

"Meidän kaikkien on tultava Kristuksen tuomioistuimen eteen, jotta kukin saisi sen mukaan, mitä ajallisessa elämässään on tehnyt, hyvää tai pahaa."

2 Kirje Korinttilaisille 5:10

Vesa Leinonen

Ostiko Suomen valtio nälkä hädän viljaa Neuvostoliitosta vuosina 1932-33?

https://www.youtube.com/watch?v=WbwWn0m03lM

Vesa Leinonen

Kirkko & Valtio = Virhe.

Neuvostoliiton valtion karku söi Kirkon maan multaan.

Uusi doc video.

http://www.martyredintheussr.com/why-make-this-fil...

Käyttäjän LasseHietanen kuva
Lasse Hietanen

Hei. Kiitos Vesa. Sama vaino ja murhaamisen himo jatkuu maailmassa, niinkuin Jeesus Sanoi, Hänen seuraajillaan. Saatana, kun tulisi työttömäksi,meillä kaikilla olisi parempi Elämä. Siunaten Lasse Hietanen.

Vesa Leinonen

No worries.

Revelation. 20:

Tuhatvuotinen valtakunta

1 "Minä näin, kuinka taivaasta tuli alas enkeli, jolla oli kädessään syvyyden avain ja isot kahleet.

2 Hän otti kiinni lohikäärmeen, tuon muinaisaikojen käärmeen, jonka nimet ovat Paholainen ja Saatana, ja pani sen kahleisiin tuhanneksi vuodeksi,

3 syöksi sen syvyyteen ja lukitsi ja sinetöi sen jäljestä syvyyden oven. Enää ei käärme saa johtaa kansoja harhaan, ennen kuin tuhat vuotta on tullut täyteen. Sitten se on päästettävä irti vähäksi aikaa."

Ilmestys kirja 20: 1-3.

Toimituksen poiminnat