Totuus Kauneus ja Hyvyys Arvollinen ihmisen elämä koostuu; totuudesta, kauneudesta ja hyvyydestä.

Mielen terveyden sokeat kulmat

  • Ihmisen oikeus elämälle
    Ihmisen oikeus elämälle

Ihmiset valehtelevat itselle monin tavoin. Psykologit käyttävät termejä, torjuminen, kiistäminen, tai kieltäminen (denial), rationaalistaminen, projektio ja tukahduttaminen erilaisten ilmiöiden edessä, mikä kiertää todellisuuden tunnistamisen.

Mikä tahansa mekanismi on käytössä, se vääntää, kieltää, kiertää, ja sen ohjauksen vaikutuksesta vie virheelliseen ymmärrykseen asiasta, ja on henkinen sokea kulma.

Yksilö epäonnistuu näkemästä todellisuuden kirkkauden heijastuksen kautta. Niin kuin henkilön mielen äly, tajunta, havainto olisi sokea todellisuuden kirkkaudelle? EI tajua ei ymmärrä mikä on kirkkaus?

Tai sitten on omaksunut, saanut tavaksi valita sisäisen harmaan ennakkoluuluisen pimeyden, ulkopuolisen totuuden valon sijaan.

Kysymys on ihmisen älystä, tiedosta ja ymmärryksestä.

Vastaavasti ihmiskulttuureilla ja koko kansallisvaltioilla on sokeita pisteitä historiallisista todellisuuksista ja nykyisistä käytännöistä, joita he eivät halua tunnustaa.

 

Onko Suomen historian ihmiskulttuurissa harmaata pimeyttä mitä osa ihmisistä ei halua tunnustaa?

Kyllä on?

Mitä ne ovat?

Ennen kun virheitä tuo ilmi pitää ilmaista totuuden tasaisesta peli kentästä. Ihmisten lapsien kasvatuksessa harvoin on tasainen peli kenttä, ja sen kautta aikuisten mieleen kasvaa rakennelma mikä on kaukana tasaisesta pelikentästä. Ja usein jos sanoo sanan, tasainen pelikenttä, heidän mielessä alkaa torjuminen, kiistäminen, tai kieltäminen, ja rationaalistaminen omasta pelikentästä, niin että peli kenttä on pelikenttä, eikä ole mitään väliä mikä sen pinnan tilanne on tai mihin suuntaa se kallistuu.  Ihmisillä usein ei ole aikaa tutkia asian tilanteen totuutta. Heitä on pakotettu vaan pärjäämään ilman sääntöjä.  

 

Mikä oli se Suomen kansan alku tilanne?

Suomen lahden rannoilta jokea ylös yli Kannaksen Laatokan järvelle. Ja siitä valkoiselle merelle. Suomen lahdelta Pohjanlahdelle, ja siitä pohjoiseen jäämerelle.

Ihmiset olivat vapaita liikkumaan luonnon keskellä, vuoden vaihteet ohjasivat ihmisiä matkustamaan, tutkimaan ja etsimään mitä uusia kalastus, karja ja metsästys mahdollisuuksia saattoi olla edessä.

EI ollut silloin Venäjää, ei ollut Moskovaa, eikä ollut niitä ahneitä valtion roistoja ketkä kasvattavat sotakuntaa, voimaa ja valtaa itsekkäästi, että he voittaisivat kaikki luonnon rikkauden itselle, piittaamatta siitä, että alkukansat olivat asuneet paikkakunnille tuhansia vuosia Luojan antamassa elämässä, Luojan elämän armolla.

Maapallo ei pysy paikallaan, eikä mikään avaruudessa pysy paikalaan. Maapallo pyörii 1600 km tunnissa (maan tasaajalla). Koko maapallo lentää eteenpäin noin 70,000 km tunnissa avaruudessa. Jos suuren tausta kokonaisuus liikkuu jatkuvasti, ei ole ihme, että elämä maan päällä myös on liikkuva. Elämä liikkuu, kuolema tai kuollut on paikallaan.

Ymmärrys vaatii oikeata tietoa, ymmärrys vaatii vakautta terveellisestä elämän tosi asioista. Ymmärrys myös vaatii uskoa todellisuuteen, niin että on jotain mihin voi luottaa ja uskoa. Totuus on olemassa, valheet, ja valheitten edustajat kiistävät totuuden olemassa olon.

Mitä Suomen historian ihmiskulttuurissa on harmaata pimeyttä mitä 1/2 osa Suomen ihmisistä ei halua tunnustaa?

Hengellisyyden kieltäminen, Luojan epäuskon tilanteessa, anti semitismi, tai vahva ateisti tausta, on korkea monelle kynnys, ja niin kiistävät elämän todellisuuden itseltä.

 

Suomen historia on mieleterveydelle sekasoppa.

Suomen historian sekasoppa on tullut uhkilla, väkivallalla, sodilla, vallan ja voiman himoitsijoiden kohteena, Imperiumin, ja ateisti valtion ryöstäjä johtajien kautta. 500 sadan vuoden ajalta sotia, ja kansan olemassa olon oikeus. Oikeus Suomen ja Karjalan kansalle olla maan alueelle mihin syntyivät, mikä on ollut kansan käytössä tuhansia vuosia ennen Moskovaa tai Venäjän nimistä ilmiötä.

 

Viidakon laki oli jossain määrin vallassa maan päällä 3400 vuotta sitten.

Parempi ymmärrys, älyllinen tieto ihmisestä, elämästä, ja maailmasta tuli tietoon Idässä jo 3400 vuotta sitten. Oikea tieto on se, että on olemassa alku syy maailmankaikkeudelle, maapallolle ja elämälle maan päällä. Se tieto tulee älyllisestä ymmärryksestä, jopa nykyajan tieteellinen teknologia, ja tutkijat tunnustavat että materiaalinen maailma on rajallinen (finite).  Samalla tutkijat ovat tulleet yhteysymmärrykseen siitä että avaruus on laajentumassa. Valon aaltopityyden kautta.  Punasiirtymä havainto. https://fi.wikipedia.org/wiki/Punasiirtym%C3%A4

Tiede toimii, kun se tutkii ja tunnustaa todellisuuden Luojan maailmasta. Auto lähtee käyntiin, kun avainta kääntää, siksi että se teknologian yhtenäisyys perustuu Luojan lakeihin maan päällä, ei siksi että tiede miehet valehtelevat ja huijaavat ihmisiä, jollain epätodellisuudella.

 

Suomen historian sekasoppa?

Suomen historian sekasoppa on valheellinen soppa.

Siinä on sekoitettu kaikenlaisia valheita, uhkauksia, kiristyksiä, sota rikoksia, painostusta ja vainoja. Samalla tavalla niin kuin Virolaiset ovat olleet siinä samassa harmaan valheitten vyöhykkeellä Suomen kanssa.

Elämä maan päällä toimii syy ja seurauksen kautta. Kaikki ilmiöt mitä maan päällä ilmenee ovat syy ja seurauksen kautta.

Mutta, Suomen historian sekasopassa ihmiset eivät tunnusta syy ja seuraus todellisuutta.

Toiseksi, 1900 alusta lähtien Bolsevikkien maailman kuva ja elämän filosofia on valheellinen henki. 1917 Bolsevikit saivat jalansijaa, ja pääsivät Venäjän vallan ja voiman niskan päälle. Ammatti rikolliset ottivat voiman valtion voiman ja vallan resurssit omaan käyttöön.

1922-1939 Bolsevikkien kieroutuneesa maailmankuvassa alkoivat kasvattamaan valtion voimalla tora hampaita, ja Bolsevikit käyttivät niitä ateisti valtion tora hampaita vaikuttamalla Itä Euroopan maitten johtajiin, Viroon ja Suomeen.

Siinä sitten meni Suomen johtajien vellit sekaisin. Niin sekaisin että 1940 lähtien 1991. 50 vuotta, heille oli pakko syötetty pää Bolsevikin kuoleman kattilasta Saatana sekasopaa. Sellaista sekasoppaa mikä sisälsi pirun valheellisen liemen, kieroutunut elämän filosofia maan päällä, ja kaiken kaikkia Stalin korosti sitä että Saatanan epäoikeudenmukaisuus, rikollisuus, kansan murhat, salatut sota rikokset, olisi ollut suurin voima ja valta maan päällä.

Sitä samaa sekasoppaa Suomessa ½ on lusikoinut suuhunsa, vuodelta 1939 lähtien. Punaiset Bolševikki jälkeläiset Suomessa uskovat täysin siihen sekasoppaan mitä heille on syötetty vuosilta 1900 luvulta lähtien.

Sitten on myös Suomalaisia kenelle sitä Neuvostoliiton Stalin ajan sekasoppaa ei ole syötetty, yleensä asuvat ulkomailla, he tunnistavat heti Stalinin kuoleman haju Suomen kansan sekasopassa.

 

Kansa mikä ei tunne Luojaansa on Saatanan edustajien orja.

Heillä ei ole työkaluja millä todistaa valheen valheena. Saatanan voima tukkii heidän suun, eikä anna ihmisten puhua Elämän Luojasta, Pyhästä Hengestä, Pyhästä Raamatusta tai Jeesuksen Hengen pelastuksen voimasta. Se aukaisee ihmisen sielun hengellisesti, kun täyttyy armosta Pyhällä Hengellä. Henki on elämä. Synti on kuolema.  

Sekasopan syöjille se on suuri ongelma ymmärryksessä, sekasoppa vie ihmiseltä älyllisen ymmärryksen, he eivät tajua laajempaa todellisuuden maailman ymmärrystä. Heidän jumala on saatanan kultti persoonan voima ja valta, he panostavat itsensä sille samalle Saatanan hengelle. Niin tekee Venäjän Pääministeri ja Presidentti. Se heijastuu Ukrainassa, Kriminniemimaalla, ja Syyriassa.  Saatanan palvelijat Saatanan hengen asialla.   

Ihminen menettää ymmärryksen, jos ei arvosta totuutta, jos ei kunnioita Luojan antamaa elämän lahjaa.

Elämän Luojan nimi ei ole ”jumala”. ”Jumala” on joku pohjoismaitten kansojen pakana kielestä syntynyt epäjumalan nimi.

Aabraham etsi ja uskoi elämän Luojaan. Luoja puhui hänelle, ja ohjasi häntä.

Samoin Mooses etsi ja uskoi elämän Luojaan. Luojan sanoi Moosekselle, että Hän on (I am). Mooses kirjoitti Luojasta nimellä Elohim, alussa Elohim.

Pohjoismaitten pakana aikojen kansan kielestä lähtenyt nimi ”jumala”, on myös hengellisesti sekasopaa. Samaa sekasopaa mitä Suomen valtion kirkon arkkipiispa tarjosi Suomen pakana kansalle, ja häpäisi samalla Pyhän Raamatun kirjoituksia. Pakana arkkipiispa käänsi Raamatun kirjoituksia pakanallisen hengen mieleisesti.

Ihminen on kuin savi astia. Se voi sisältää puhdasta ainetta. Tai se voi sisältää saastaista sekasoppaa.

Tyhmä ihminen ei ymmärrä antaa Luojan hengen tulkita Luojan antamaa Pyhää sanaa.

Sen sijaan tyhmä ihminen luottaa omaan hyvyyteen, ennakkoluuloihinsa, tai saastaiseen mielen ymmärrykseen.

Pyhä Raamatulle pitää antaa se Pyhä kunnia mikä sille kuuluu.

Antaa Pyhän Raamatun sanalle vapauden toimia Pyhän Hengen mielen mukaisesti. Taivaan enkelit tunnistavat taivaan totuuden.

Ihmisen haaste on Luottaa Yeshua Nasaretista pelastus työhön, ja voittaa maailman valheitten houkutukset, valheet, ja kaikki se kierous mitä Saatanan sekasopan tarjoilijat yrittävät myydä täytenä totuutena.

“To the Jews who had believed him, Jesus said, “If you hold to my teaching, you are really my disciples. Then you will know the truth, and the truth will set you free.”

- John 8:31,32

Samasta aiheesta Englanti kielellä. The Nemesis Book 2018. Amazon Kindle eBook. Victor Leinonen.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Risto Koivula

Entäs ja se Jumala ja Saatana onkin se vale?

Vesa Leinonen

Monelle epäuskoiselle ihmiselle se on juuri niin.

Pyhä Raamattu kyllä varoittaa ihmistä välttämään pahuuden tietä.

Elämän Luojan pelko säästää ihmistä pahuuden tieltä.

Paholainen houkuttelee, lupaa antaa korviketta kaikille ketkä tottelevat hänen ääntä ja henkeä. Kun vain hylkää kaikki älyllisesti tunnistettavat lait ja säännöt.

Moni ihminen on hurahtanut Saatanan hengen vallassa Saatanan teille.

Ihminen on henkinen olento, lihan ja veren kehon sisällä.

Maailmassa sitä ihmisen sielun henkeä vetää voimat puoleensa ja toiseensa.

Toisella puolella ei ole mitään väliä säännöistä, tai laista. Siellä vallitsee viidakon laki.

Vahvemmat manipuloivat, pakottavat, ryöstävät ja raiskaavat heikommat.

Pahojen syntisten valintojen kautta veren ja lihan himojen mukaisesti ihmisen mielen aivot muuttuvat lihan himojen mukaiseksi. Ihmisen olento on ruma haiseva hirviö, ilman hengellistä olentoa mikä hallitsee yli kehon lihan ja veren himot.

Ihmisen henki kuolee ihmisessä joka antaa itsensä lihan himoille palvelekseen niitä epäjumalina. Ihminen menettää elämän kunnian.

Ihminen on luoto Luojan kaltaiseksi. Siksi ihminen pitää noudataa Luojan antamia elämän sääntöjä.

Ihminen jokaa tekee syntiä kuolee hengellisesti.

Saatana vihaa Luojaa, ja vihaa Luojan luomia ihmisiä. Siksi Saatana tekee kaikkensa tuhotakseen ihmiset, nuorista lapsista lähtien vanhuksiin.

Ihmisellä on äly, tajunta, mielikuvitus, tahto, muisti ja tunteet.

Luoja vaatii ihmiseltä että ihminen ottaa hänen ohjeet opiksi.
Luoja vaatii että ihminen käytää järkeä, käytää älyn voimaa, ja valitsee itse tahdon kautta thedä hyvää ja elää ihmiseksi.

Se on ihmisen kunnia maan päällä elää ihmiseksi. Sillä sen kautta ihminen osoittaa kunniaa elämän Luojalle.

Vesa Leinonen

Ihmiset väärinkäyttävät heidän voimavaroja järkeillä, siten että he kehittävät oman mielen mukaisen maailmankuvansa, em. Bolsevikit, Joseph Stalin, tai Adolf Hitler, Bashar Al Assad, Arafat, Saddam Hussein, Medvedev, Putin, jne.

Lukuun ottamatta Pyhän Raamatun viestiä , Pyhän Hengen kautta viime 3400 vuosien ajalta.

Tämä voi tarkoittaa joko järkeistämisen omaa perimmäistä standardia (toisin sanoen Pyhän Raamatun Sanan korvaamista) tai vähätellä sen syrjään oman epäuskon kautta.

Kumpikaan näistä asioista ei ole raamatullinen. Emme koskaan halua vähätellä Pyhän Raamatun Hengen viestin autoisuutta.

Toisin sanoen emme käsitä Pyhän Raamatun sanaa pelkkänä hypoteesina, joka on riippuvainen meidän virheelliselle ymmärryksestä maailmankaikkeudesta.

Sehän oli juuri Eevan virhe.

Hän yritti puolustaa omaa sensuaalista mieltään ja aistejaan, niin kuin Eevan sensuaalinen mielen halut, ja aistit olisivat olleet korkeampi auktoriteetti kun Pyhä Elämä Luojan valta ja voima säätää sen tiedon oikeaksi mikä on oikein Hänen Pyhän mielen mukaisesti(1. Moos. 3: 6).

Sehän oli syntinen ja järjetön; hän yritti käyttää ihmisen sielun erehtyvää sensuaalista aisteja tuomitakseen erehtymättömän Pyhän Luojan käskyt.

Luoja vaati, että Aatami ja Eeva käyttävät älyä, ymmärrystä, ja hallitsevat omat valinnat vastuullisesti.

Siihen Aatami ja Eeva ei kyennyt, Eeva epäonnistui älyssä, tajunnassa, mielikuvituksessa, tahdossa, muistissa ja tunteissa.

Aatamin sielun halut olivat altis tekemään Eevan mieliksi.

Siinä sitten meni heillä paratiisin vapaa liput yhdessä sesonki nautinnassa.

Meidän ei ikinä tulisi ajatella tai järkeillä niin älyttömästi, olla niin absurdi, syntiseen tapaan.

Sen sijaan meidän pitäisi miettiä Pyhän Raamatun viestin Sanaa, pitäen sitä lopullisena kiistattomana lähtökohtana. Pyhä Luoja. Pyhä Henki. Pyhät aidot henkilöt ketkä etsivät ja kuulivat taivaan ja maan Luojalta (Elohim).
Taivaan ja maan Luoja ei ole suljettu aikaan ja tilaan niin kuin elävä ihmiskunta on suljettu.

Miksi taivaan ja maan Luoja, iankaikkisuudesta sanoisi jotain 2000 BC (Aabraham). Toistaisi sen uudestaan 600 vuotta myöhemmin (Mooses). Ja uudelleen usean kertaan 1000 myöhemmin (Daavid). Ja loppojen lopuksi toteuttaisi kaikki lupaukset Israelissa odotetulle pelastajalle vuonna 3 BC (Yeshua).

Jos Pyhä Luoja (Elohim) antoi Israelin kansan odottaa 2000 vuotta heidän kansan ja maailman pelastaa, ilman että Pyhän Raamatun kirjoituksia olisi laimennettu sen ajan syntisen kulttuurin mielen mukaisesti.

Miksi sitten Suomen Evankelis- Luterilainen Kirkon entinen Arkkipiispa olisi niin maallistuneen hengen vallan alla, että alkaisi törkeästi vääristämään Pyhän Raamatun tekstiä 480 vuotta sen jälkeen kun Martin Luther oikaisi Katollisen kirkon herrojen väärä oppia?

Sehän on absurdia toimintaa ”ELK Kirkon Arkkipiispalta”.

Se ilmaisee miten maailman henki on päässyt vaikuttamaan kirkon johtajiin. Samalla myös ilmaisee miten Saatana huijaa kirkon johtajia, ja sen kautta huijaa laajaa osan Suomen kirkon kansaa, ketkä eivät tiedä paljoakaan Pyhästä Raamatusta, ja ovat kirkon johtajien vaikutuksen alaisia.

Yeshua Nazaretista sanoi seuraavasti.

--------------------------------------

Jeesus ja laki

17 "Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan. En minä ole tullut kumoamaan, vaan toteuttamaan.

18 Totisesti: laista ei häviä yksikään kirjain, ei pieninkään piirto, ennen kuin taivas ja maa katoavat, ennen kuin kaikki on tapahtunut.

19 Sitä, joka jättää laista pois yhdenkin käskyn, vaikkapa kaikkein vähäisimmän, ja siten opettaa, kutsutaan taivasten valtakunnassa vähäisimmäksi. Mutta sitä, joka noudattaa lakia ja niin opettaa, kutsutaan taivasten valtakunnassa suureksi.

20 Minä sanon teille: ellette te noudata Jumalan tahtoa paljon paremmin kuin lainopettajat ja fariseukset, te ette pääse taivasten valtakuntaan.”

- Matteous 5: 17

-----------------------------------------------

Miten se on mahdollista, että Suomen valtion kirkon ELK Arkkipiispa Mäkinen sitten edustaisi korkeampaa valtaa kuin Jeesus Nazaretista? Että muuttaisi Pyhän Raamatun tekstiä? Sehän on Saatanan työtä maan päällä.

Niin kuin Mäkinen olisi sanonut eduskunnan äänestyksessä homo avioliittoa edustamassa julkisesti politiikkojen kannustamiseksi.

-- -- -- -- -- -- -- -- -- --

Mäkisen skenaario:

Älkää luulko, mutta tietäkää että minä olen tullut muuttamaan lakeja.

Tietäkää se että minä kyllä olen tullut kumoamaan profeettoja ketkä ovat kirjoittaneet Pyhässä Raamatussa.

Mäkinen kyllä tuli ja meni niitä muuttamaan ja kumoamaan. Hänen omat sanat ja teot sen todistavat.

-- -- -- -- -- -- -- -- -- --

Ja niin ELK Arkkipiispa kyllä myös teki yleisesti Eduskunnan äänestyksen kynnyksellä, ja omilla kannanotoilla sen jälkeen.

Mäkisen kannanotot muuttamalla ja kumoamalla Pyhän Raamatun hengen opetukset antoivat esimerkkiä Suomessa puolueitten johtajille ja yleensä kansalle tehdä samoin mitä itse ELK Arkkipiispa oli päättänyt tehdä.

Ihmisen on hyvä tunnustaa ihmisen syntisen tilan todellisuus.

Se synnin vaikutus on myös vaikuttanut ihmisten kykyyn ajatella loogisesti ja järkevästi.

Paavali toi asian hyvin esille järkeilyllä.

-------------------------------------------

Kirje Roomalaisille. 3: 1- 7.

1 Mitä etuja sitten on juutalaisilla, ja mitä hyötyä on ympärileikkauksesta?

2 Paljonkin, kaikin tavoin. Jumala on ensiksikin uskonut sanansa juuri heille.

3 Mutta vaikka jotkut ovatkin olleet epäuskoisia, ei kai heidän epäuskonsa tee Jumalan uskollisuutta tyhjäksi?

4 Ei toki! Vaikka kaikki ihmiset olisivat valheellisia, Jumala on luotettava. Onhan kirjoitettu:

-- Näin sinun sanasi osoittautuvat tosiksi ja sinä voitat, kun joudut oikeuteen.

5 Mutta jos meidän väärämielisyytemme tuo esiin Jumalan oikeamielisyyden, mitä meidän on silloin sanottava? Onko Jumala ehkä väärämielinen -- puhun nyt ihmisten tavoin -- kun hän antaa vihan kohdata meitä?

6 Ei suinkaan! Kuinka Jumala siinä tapauksessa voisi tuomita maailman?

7 Mutta jos minun valheellisuuteni vain lisää Jumalan kirkkautta, kun sen ansiosta hänen totuutensa yhä korostuu, miksi minut sitten tuomitaan syntisenä?

8 Ei kai asia niin ole, kuin jotkut herjaajat väittävät meidän sanovan:

"Tehdään vain pahaa, niin saadaan aikaan hyvää!" He kyllä saavat ansaitsemansa rangaistuksen.”

-------------------------------------------

Jokainen Luojan Hengen vastainen vaihtoehto on ihmisen kannalta mielivaltaista ja itsevoittoa.

Älyllinen järkeily ihmiseltä ei ole Luojan kieltämistä.

Pikemmin se on Luojan antaman lahja ihmiselle, jopa korkein lahja. Miten korkein lahja? Jos loi ihmisen hänen omaksi kaltaiseksi, itse Luoja kärsii siitä että hänen kaltaiset toimivat älyttömästi.

Ihminen ei saa hylätä järkeä. Itse Luoja on järkevä, ja ihmisen myös on oltava (Ef. 5: 1).

Meitä käsketään etsimään viisautta ja ymmärrystä (Sananlaskut 4: 5, 7).

Elämän Luoja haluaa meidän käyttää järkevää mielen ajattelua, jonka Hän on antanut ihmiselle.

Mutta Hän haluaa ihmisen käyttävän järkevän mielen voimaa oikealla tavalla, joka kunnioittaa ja arvostaa Häntä.

Osa inspiroi lähteistä. https://answersingenesis.org/apologetics/faith-vs-...

Toimituksen poiminnat