Neuvostoliiton USSR, siinä oli kaikki paholaisen ominaisuudet mukana

Propaganda lentolehtisiä pudotettu Suomeen Neuvostoliiton aikana lentokoneesta, oli kaukana todellisuudesta, se oli valheen henkinen teksti viesti mikä vaati Suomen sotilaita antautumaan pahalta pahemmalle.

Lentolehtisen teksti on todistus siitä, miten valheen henkinen ilmiö Bolsevikkien vallankumous henki oli 1900 – 1917 vuosina, ja miten Neuvostoliiton henki on todellisuudessa ollut Saatanan vallan alainen.

 

Minkä perusteella todistat totuuden valheista?

Saatana on valheitten isä, ihmiskunnan alusta lähtien maan päällä on ollut henkinen vaikuttaja ihmisen mielen ajatuksiin.  Yritys saada ihmisestä Saatanan kaltaisen paholaisen. Hylkäämällä mielen älyn, tajunnan, mielikuvituksen, tahdon, muistin ja tunteet.

Sen sijaan Saatanan valta ja voima maan päällä houkuttelee ihmistä olemaan ajattelematta, elämään pinnallisten fiilinkien varassa, alkoholia, huumeita, seksuaalista kuohutusta, ja muuta lihan himojen mässäystä.

Saatanan henkinen ja lihallinen himojen vaikutus vaikuttaa ihmiseen sillä tavalla, se on yritys saada ihmisestä luopumaan järkevästä mielen toiminnasta. Tärkeä osa ihmisen mielen toiminnassa on opettaa lapsia lukemaan ja kirjoittamaan oikean mielen ajatuksia. Siitä myös koostuu ajan mittaan moraalisten arvojen ymmärrys. Pyhä Raamatun kirjoituksen alkoivat 3400 vuotta sitten. Mooses tajusi ja ymmärsi se viisauden että taivaan ja maan Luoja halusi että ihmiset oppivat käyttämään mielen ajatuksia oikealla tavalla, tekemään hyvää toisille, tiedon, ymmärryksen ja Luojan viisauden hengen kautta.

Vastapuoli sille on paholaisen tahto, ihmisen halut ja himot, vailla oikeata tietoa, vailla ymmärrystä, vailla älyn toimintaa. Ihminen on luotu Luojan kaltaiseksi, Luojalla on äly, tajunta, mielikuvitus, tahto, muisti ja tunteet.

 

Selvä pesäero on mielenterveydelle hyvä asia        

Pyhä Raamattu opettaa ihmisiä tekemään selvän pesäero valheen henkiseltä ilmiöltä, olipa kansan johtajissa tai yksilö vaikuttajissa. Pyhä Raamattu selkeästi kieltää Bolsevikit, ja Neuvostoliiton kaltaiset johtajat. Pyhä Raamattu selkeästi sanoo Pyhän Hengen kautta, että Bolsevikit, ja Neuvostoliiton johtajat olivat tulleet Saatanan vaikutuksesta, ja se henki, periaatteet, ja suuren hulluuden himot, olivat epäpyhiä lähteitä, ne olivat suorastaa saastaisia henkisesti. Se totuus on 100% varma.

Suuri kynnys ihmisen mielen ymmärtää hengellisesti, maailman johtajien ja kansojen väkivallan totuuksia, johtuu siitä, että ihmiset itse ovat antaneet heidän oman mielen ajatukset rappeutua. Heidän oma moraalinen kompromissi, Luojan totuuden hengen suhteen. Ihminen niittää sitä henkeä mitä rakastaa ja kylvää omassa sydämessä.

Ihminen on henkisesti kuin kala vedessä. Ihminen hengittää happea ja henkeä ympäristöstä missä elää. Kala ui vedessä, ottaen siitä happea, ja sen ulkoinen olemus on nesteen ympäröivä.

Usko, aivot, mielen ymmärrys, ihmisen vapaa tahto valita itselle oikean Pyhän tien elämässä. Ihminen on luotu elämään, olemaan vapaa orjuudesta.

     

Jopin kirja. 8: 8-19.  

  Kuuntele isien viisautta

    8 ”Kysy neuvoa niiltä, jotka elivät ennen meitä,

    pidä kiinni siitä, mitä isämme ovat saaneet

    selville.

    9 Mehän olemme eilisen lapsia, emme me mitään

    tiedä,  meidän päivämme maan päällä ovat kuin varjo.

    10 Mutta isät, he opettavat sinua ja puhuvat sinulle, heidän sanansa tulevat sydämen syvyydestä.

 

    11 Kasvaako kaisla siellä missä ei ole vettä?

    Nostaako papyrus varttaan siellä missä ei ole

    kosteutta?

    12 Ei. Se kuivuu jo kasvunsa alkuun,

    ennen muita kasveja, ennen leikkuun aikaa.

    13 Niin käy kaikkien, jotka unohtavat Jumalan (Elohim).

    Turha on jumalattoman toivo.

    14 Hän panee turvansa lukinlankaan,

    etsii tukea hämähäkinverkosta:

    15 seittiä on hänen talonsa seinä, se pettää, kun hän siihen nojaa.

    16 Jumalaton rehottaa auringon hehkussa kuin puu,

    jonka versot leviävät kaikkialle puutarhaan,

    17 jonka juuret kietoutuvat kivien ympärille

    ja tunkeutuvat niiden lomiin.

    18 Mutta kun hänet temmataan pois asuinsijaltaan,

    se paikka, missä hän kasvoi, sanoo:

    "En tunne häntä."

    19 Siinä hänen elonsa ja ilonsa. Maasta versoo jo uusi kasvu”.

 

Jeesus varoittaa tekopyhyydestä

Luukas 12: 2-12.

1 "Väkeä oli tällä välin kokoontunut tuhatmäärin, niin että ihmiset jo tallasivat toisiaan.

Jeesus rupesi ensin puhumaan opetuslapsilleen:

"Varokaa fariseusten hapatetta, tekopyhyyttä.

2 Ei ole kätköä, joka ei paljastu, eikä salaisuutta, joka ei tule ilmi.

3 Niinpä se, mitä te sanotte pimeässä, kuullaan päivänvalossa, ja mitä te neljän seinän sisällä kuiskaatte toisen korvaan, se kuulutetaan julki katoilta.

Peloton tunnustautuminen Kristuksen omaksi

4 "Minä sanon teille, ystävilleni: Älkää pelätkö niitä, jotka tappavat ruumiin mutta joiden valta ei ulotu sen pitemmälle.

5 Kuulkaa, ketä teidän tulee pelätä. Pelätkää häntä, jolla on valta sekä tappaa ihminen että syöstä hänet helvettiin. Niin, sanon teille: häntä teidän on pelättävä.

6 Varpusia saa kahdella kolikolla viisi, eikö niin? Silti Jumala ei unohda yhtäkään niistä.

7 Teidän jokainen hiuskarvannekin on laskettu. Älkää siis pelätkö. Olettehan te arvokkaampia kuin kaikki varpuset."

8 "Minä sanon teille: Joka tunnustautuu minun omakseni ihmisten edessä, sen on Ihmisen Poika tunnustava omakseen Jumalan enkelien edessä. 9 Mutta joka ihmisten edessä kieltää minut, se tullaan kieltämään Jumalan enkelien edessä.

10 Ja jokaiselle, joka sanoo jotakin Ihmisen Poikaa vastaan, annetaan anteeksi, mutta sille, joka herjaa Pyhää Henkeä, ei anteeksi anneta.

11 "Kun teitä kuljetetaan synagogiin ja viranomaisten ja esivallan eteen, älkää olko huolissanne siitä, mitä puhutte ja miten puolustatte itseänne. 12 Kun se hetki tulee, Pyhä Henki neuvoo, mitä teidän on sanottava."

 

Suomen Sotilaat lentolehti.  

Tosi pisteitä lentolehtisessä? Vai törkeitä valheen hengen sepityksiä?

https://en.wikipedia.org/wiki/Propaganda_in_the_Soviet_Union#/media/File…

 

1. "Hitlerin käskystä Suomen hallitus syöksi teidät sotaan Neuvostoliittoa vasten”. 

Vastaus:   Ei ole totta. 

Stalin oli kavala ammatti rikollinen, petollinen valehtelija, suuri ryöstäjä, murhamies ja anti-kristus henkinen ateisti. Stalinin epämoraaliset, jumalattomat toimet 1917 -1922. 1922-1939,1940 johtivat Toiseen maailman sotaan. Kaksi syypäätä maailman toiselle sodalle oliva Hitler ja Stalin, heidän epämoraalinen mielettömyys, ja holtiton intohimoiset halut ottaa valtaa ja voimaa oman mielen mukaan.  

2. ”Teitä pakotetaan sotimaan vieraan asian puolesta, Saksan fasismin katalan asian puolesta”.

Vastaus: Ei totta.

Suomi taisteli itsepuolustuksen puolesta. Itsenäisen kansan puolesta. Suomella ei ollut mitään kiinnostusta mennä kihloihin Neuvostoliiton kanssa. Neuvostoliitto oli pahuuden valtakunta, se oli Saatanasta. Pyhä Raamattu sen kertoo selvästi, mikä on pyhää? Ja mikä on epäpyhää. Stalinin Ateisti valtio idea oli saastainen idea, se oli antikristus henkinen ilmiö.   

 

3. ”Saksalaiset sotajoukot seisovat teidän maallamme, ne ryöstävät Suomen rikkauksia, ne polkevat teidän isänmanne riippumattomuutta, valmistaen sille Norjan raskasta kohtaloa”.

Vastaus: Ei ole totta.

Karjalan kannas, Suuri saari, Pohjois-Karjala, vanha Sallan kunta, Petsamon kunta, jne. Kuka se ryöstäjä li joka ne varasti? Ja vielä pakotti 470,000 tuhatta ihmistä jättämään perintönsä. Kuka se suurin roisto on ollut Suomessa?  Stalinin ateisti valtio, Saatanan avulla tietysti.

 

4. ”Hitler toi Suomen kansalle nälän ja kärsimykset, Hitler ajaa teitä sotaan teille ystävällistä kansaa vastaan, ja halusi elää teidän kanssanne rauhassa, joka lähetti teille viljaa, helpottaakseen teidän vaimojenne ja lastenne raskasta kohtaloa”

Vastaus: Kaiken pirullisin valhe moraalisesti.

Saksan historia on ollut enemmän moraalinen kuin Stalinin Neuvostoliiton ateisti valtio. Stalinin Ateisti valtio käytännössä oli kammottavan mielen sairas ilmiö.  Ostiko suomen valtio viljaa Neuvostoliitosta vuosina 1932-1933? Jos osti, se on syyllinen ihmisten kuolemisesta. Sekin tulee ilmi vielä tulevaisuudessa.   

1932-33. Holomodor viljan puute nälänhätä. Se oli Neuvostoliiton johtajien aiheuttama nälänhätä. Stalin intohimoisesti osti lännestä koneita ja materiaalia teollisuus tehtaille, että olisi enemmän kilpailu kykyinen Lännen kanssa, ja antoi 3-14,000,000 ukrainalaisia ihmisiä kuolla nälkään.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Holodomor

 

5.  ”Hitler ajaa teitä suurta neuvostokansaa vastaan, joka ei tule sekaantumaan tiedän sisäisiin asioihinsa ja joka on vapaa ja riippumaton Suomen kannalta”.

 

Vastaus: Paholaisen hengen valhe.

Suurineuvostokansan johtajat olivat helvetin mielen mukaisia johtajia. Heidän ideologia oli epäpyhää, epämoraalinen, ja suorastaa kammottavan itsekästä ja inhottavaa hengelliselle ihmisille niellä. Ainoastaan älyttömät aivopesty ateistit, vallankumous kuumeessa olevat ihmiset, uskoisivat niin moraalittomaan, anti kristus henkiseen ideologiaan.    

 

6. ”Teitä, Suomen työläiset ja talonpojat, Hitler pakoitta sotimaan maata vastaan, jossa maa, tehtaat ja työmaat eivät kuulu suurtilojen omistajille ja kapinalisteille, vaan kansalle”.

Vastaus: NL BS valhe.

Missä on ENSO?  Kuka rakensi ENSO tehtaan? Kuka otti ENSO tehtaan

Pakolla vuosina 1944? Se sama ainoa suuri roisto, joka on ryöstänyt Suomenkansan omaisuutta viime 200 vuoden aikana. Russia, USSR,   

7. ”Te ette taistele länsimaitten sivistyksen puolesta, kuten teille teidän hallitus herranne valheellisesti uskottelevat, vaan te puolustatte ryöstön, rosvouksen ja väkivallan järjestelmää, jota Hitler nimittää uudeksi järjestykseksi Euroopassa”. 

Vastaus: Valhe.

Länsimaat eivät ole massa raiskaajia niin kuin Neuvostoliiton Ateisti valtion punainen armeijan johtajat ja sotilaat. 100-240,000 lapsia, naisia, ja vanhuksia puna-armeijan sotilaat ja upseerit raiskasivat Berliinissä 1944 vuodesta alkaen.  

https://en.wikipedia.org/wiki/Rape_during_the_occupation_of_Germany

8. ”Sotimalla Hitlerin puolesta te taotte omia orjankahleitanne”.

 

Vastaus: Valhe.

Suomi ei sotinut Hitlerin puolesta, Suomi taisteli itsepuolustuksen ja itsenäisyyden puolesta. Pahin tulos Suomen kansalle olisi ollut se että Suomesta olisi tullut yhtä samaa harmaata, älytöntä, jumalatonta Neuvostoliiton massaa. Sehän on Pyhässä Raamatussa kiellettyä.  

9. ”Harkitkaa ajoissa ennen kuin on myöhäistä”.   Valheitten edustajien uhkaus.

—  —  —  — — — — — — —

Pyhässä Raamatussa on myös viimeisiä varoituksia uskottomille. Exodus 11:

4 ”Mooses sanoi faraolle: "Näin sanoo Herra: 'Puolenyön aikaan minä kuljen läpi Egyptin,

 5 ja silloin kuolee Egyptissä, joka ainoa esikoinen, valtaistuimella istuvan faraon esikoisesta jauhinkivien ääressä istuvan orjattaren esikoiseen. Myös kaikki karjan esikoiset kuolevat.

6 Koko Egyptin täyttää suuri valitus, jollaista ei ole ennen kuultu eikä enää toiste kuulla.

7 Mutta israelilaisille ei edes koira murise, mitään vahinkoa ei tapahdu ihmisille enempää kuin karjallekaan. Tästä ymmärrät, että Herra tekee eron Egyptin ja Israelin välillä.'

8 Silloin kaikki hovisi miehet tulevat minun luokseni, heittäytyvät eteeni ja sanovat: 'Lähde täältä ja vie pois kansasi, jota johdat.' Sitten minä lähden." Ja Mooses lähti faraon luota vihasta hehkuen.”

— — — — — — — — — —

10. ”Te soditte väärän ja toivottoman asian puolesta!”

Vastaus: Kiero valhe.

Stalin oli kiero ihminen, hänen mieli oli kieroutunut vuosilta 1896 lähtien. Hän itse valitsi vääryyden oikeuden sijaan. Stalinin mielessä ei ollut oikeata tietoa ihmisen elämän tarkoituksesta. Jääräpäisesti hän väänti omaa tahtoa, omaa ylimielisyyttä, omaa intohimoa, ja oman syntisen mielen epäpyhää.

 

11. ”Hitler ja Suomen hallitus vievät teidät mukanaan varmaan tuhoon”.

 

12. ”Hitleriä vastaan seisoo 200-miljoonainen Neuvostokansa ja sen mahtava Punainen Armeija”.

 

13. ”Facistinen Saksa on saarrettu joka puolelta”.

 

14. ”Englanti ja Amerikka ovat kääntäneet teille selkänsä”.

 

15. ”Hitleriläinen rosvojoukko on ympäröity koko maailman kansojen leppymättömällä vihalla”.

 

16. ”Hitler ei pelastu Punaisen Armeijan rangaistukselta ja kansojen vihalta”.

 

17. ”Hän tulee murskatuksi ja tuhotuksi”.

 

18. ”Suomen Sotilaat!”

 

19. ”Suomen hallitus on myynyt teidät Hitlerille, ja Mannerheim tekee teistä taas tykinruokaa”.

 

20 ”Ajakaa pois Hitlerin kopla! Kääntäkää aseenne saksalaisia miehittäjiä vastaan ja siirtykää Punaisen Armeijan puolelle, se ottaa teidät vastaan ystävinä!”

 

21. ”Punaisen Armeijan päällystö takaa teidän henkenne, turvallisuutenne ja kohtelee teitä hyvin”.

 

22. ”Lopettakaa sota, palatkaa perheittenne luo rauhan töihin!”

 

23. ”Alas verikoira Hitler-Suomen vihollinen!”

24. ”Alas Mannerheim-Suomen kansan pyöveli!”

 

25. ”Eläköön vapaa ja riippumaton Suomi!”

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu