Totuus Kauneus ja Hyvyys Arvollinen ihmisen elämä koostuu; totuudesta, kauneudesta ja hyvyydestä.

Neuvostoliiton USSR, siinä oli kaikki paholaisen ominaisuudet mukana

  • Ateisti valtiolta maailman puhdistusta
    Ateisti valtiolta maailman puhdistusta
  • USSR Lentolehtinen
    USSR Lentolehtinen
  • Kommunistien johtajien viimoinen sana
    Kommunistien johtajien viimoinen sana

Propaganda lentolehtisiä pudotettu Suomeen Neuvostoliiton aikana lentokoneesta, oli kaukana todellisuudesta, se oli valheen henkinen teksti viesti mikä vaati Suomen sotilaita antautumaan pahalta pahemmalle.

Lentolehtisen teksti on todistus siitä, miten valheen henkinen ilmiö Bolsevikkien vallankumous henki oli 1900 - 1917 vuosina, ja miten Neuvostoliiton henki on todellisuudessa ollut Saatanan vallan alainen.

 

Minkä perusteella todistat totuuden valheista?

Saatana on valheitten isä, ihmiskunnan alusta lähtien maan päällä on ollut henkinen vaikuttaja ihmisen mielen ajatuksiin.  Yritys saada ihmisestä Saatanan kaltaisen paholaisen. Hylkäämällä mielen älyn, tajunnan, mielikuvituksen, tahdon, muistin ja tunteet.

Sen sijaan Saatanan valta ja voima maan päällä houkuttelee ihmistä olemaan ajattelematta, elämään pinnallisten fiilinkien varassa, alkoholia, huumeita, seksuaalista kuohutusta, ja muuta lihan himojen mässäystä.

Saatanan henkinen ja lihallinen himojen vaikutus vaikuttaa ihmiseen sillä tavalla, se on yritys saada ihmisestä luopumaan järkevästä mielen toiminnasta. Tärkeä osa ihmisen mielen toiminnassa on opettaa lapsia lukemaan ja kirjoittamaan oikean mielen ajatuksia. Siitä myös koostuu ajan mittaan moraalisten arvojen ymmärrys. Pyhä Raamatun kirjoituksen alkoivat 3400 vuotta sitten. Mooses tajusi ja ymmärsi se viisauden että taivaan ja maan Luoja halusi että ihmiset oppivat käyttämään mielen ajatuksia oikealla tavalla, tekemään hyvää toisille, tiedon, ymmärryksen ja Luojan viisauden hengen kautta.

Vastapuoli sille on paholaisen tahto, ihmisen halut ja himot, vailla oikeata tietoa, vailla ymmärrystä, vailla älyn toimintaa. Ihminen on luotu Luojan kaltaiseksi, Luojalla on äly, tajunta, mielikuvitus, tahto, muisti ja tunteet.

 

Selvä pesäero on mielenterveydelle hyvä asia        

Pyhä Raamattu opettaa ihmisiä tekemään selvän pesäero valheen henkiseltä ilmiöltä, olipa kansan johtajissa tai yksilö vaikuttajissa. Pyhä Raamattu selkeästi kieltää Bolsevikit, ja Neuvostoliiton kaltaiset johtajat. Pyhä Raamattu selkeästi sanoo Pyhän Hengen kautta, että Bolsevikit, ja Neuvostoliiton johtajat olivat tulleet Saatanan vaikutuksesta, ja se henki, periaatteet, ja suuren hulluuden himot, olivat epäpyhiä lähteitä, ne olivat suorastaa saastaisia henkisesti. Se totuus on 100% varma.

Suuri kynnys ihmisen mielen ymmärtää hengellisesti, maailman johtajien ja kansojen väkivallan totuuksia, johtuu siitä, että ihmiset itse ovat antaneet heidän oman mielen ajatukset rappeutua. Heidän oma moraalinen kompromissi, Luojan totuuden hengen suhteen. Ihminen niittää sitä henkeä mitä rakastaa ja kylvää omassa sydämessä.

Ihminen on henkisesti kuin kala vedessä. Ihminen hengittää happea ja henkeä ympäristöstä missä elää. Kala ui vedessä, ottaen siitä happea, ja sen ulkoinen olemus on nesteen ympäröivä.

Usko, aivot, mielen ymmärrys, ihmisen vapaa tahto valita itselle oikean Pyhän tien elämässä. Ihminen on luotu elämään, olemaan vapaa orjuudesta.

     

Jopin kirja. 8: 8-19.  

  Kuuntele isien viisautta

    8 ”Kysy neuvoa niiltä, jotka elivät ennen meitä,

    pidä kiinni siitä, mitä isämme ovat saaneet

    selville.

    9 Mehän olemme eilisen lapsia, emme me mitään

    tiedä,  meidän päivämme maan päällä ovat kuin varjo.

    10 Mutta isät, he opettavat sinua ja puhuvat sinulle, heidän sanansa tulevat sydämen syvyydestä.

 

    11 Kasvaako kaisla siellä missä ei ole vettä?

    Nostaako papyrus varttaan siellä missä ei ole

    kosteutta?

    12 Ei. Se kuivuu jo kasvunsa alkuun,

    ennen muita kasveja, ennen leikkuun aikaa.

    13 Niin käy kaikkien, jotka unohtavat Jumalan (Elohim).

    Turha on jumalattoman toivo.

    14 Hän panee turvansa lukinlankaan,

    etsii tukea hämähäkinverkosta:

    15 seittiä on hänen talonsa seinä, se pettää, kun hän siihen nojaa.

    16 Jumalaton rehottaa auringon hehkussa kuin puu,

    jonka versot leviävät kaikkialle puutarhaan,

    17 jonka juuret kietoutuvat kivien ympärille

    ja tunkeutuvat niiden lomiin.

    18 Mutta kun hänet temmataan pois asuinsijaltaan,

    se paikka, missä hän kasvoi, sanoo:

    "En tunne häntä."

    19 Siinä hänen elonsa ja ilonsa. Maasta versoo jo uusi kasvu”.

 

Jeesus varoittaa tekopyhyydestä

Luukas 12: 2-12.

1 "Väkeä oli tällä välin kokoontunut tuhatmäärin, niin että ihmiset jo tallasivat toisiaan.

Jeesus rupesi ensin puhumaan opetuslapsilleen:

"Varokaa fariseusten hapatetta, tekopyhyyttä.

2 Ei ole kätköä, joka ei paljastu, eikä salaisuutta, joka ei tule ilmi.

3 Niinpä se, mitä te sanotte pimeässä, kuullaan päivänvalossa, ja mitä te neljän seinän sisällä kuiskaatte toisen korvaan, se kuulutetaan julki katoilta.

Peloton tunnustautuminen Kristuksen omaksi

4 "Minä sanon teille, ystävilleni: Älkää pelätkö niitä, jotka tappavat ruumiin mutta joiden valta ei ulotu sen pitemmälle.

5 Kuulkaa, ketä teidän tulee pelätä. Pelätkää häntä, jolla on valta sekä tappaa ihminen että syöstä hänet helvettiin. Niin, sanon teille: häntä teidän on pelättävä.

6 Varpusia saa kahdella kolikolla viisi, eikö niin? Silti Jumala ei unohda yhtäkään niistä.

7 Teidän jokainen hiuskarvannekin on laskettu. Älkää siis pelätkö. Olettehan te arvokkaampia kuin kaikki varpuset."

8 "Minä sanon teille: Joka tunnustautuu minun omakseni ihmisten edessä, sen on Ihmisen Poika tunnustava omakseen Jumalan enkelien edessä. 9 Mutta joka ihmisten edessä kieltää minut, se tullaan kieltämään Jumalan enkelien edessä.

10 Ja jokaiselle, joka sanoo jotakin Ihmisen Poikaa vastaan, annetaan anteeksi, mutta sille, joka herjaa Pyhää Henkeä, ei anteeksi anneta.

11 "Kun teitä kuljetetaan synagogiin ja viranomaisten ja esivallan eteen, älkää olko huolissanne siitä, mitä puhutte ja miten puolustatte itseänne. 12 Kun se hetki tulee, Pyhä Henki neuvoo, mitä teidän on sanottava."

 

Suomen Sotilaat lentolehti.  

Tosi pisteitä lentolehtisessä? Vai törkeitä valheen hengen sepityksiä?

https://en.wikipedia.org/wiki/Propaganda_in_the_Soviet_Union#/media/File...

 

1. "Hitlerin käskystä Suomen hallitus syöksi teidät sotaan Neuvostoliittoa vasten”. 

Vastaus:   Ei ole totta. 

Stalin oli kavala ammatti rikollinen, petollinen valehtelija, suuri ryöstäjä, murhamies ja anti-kristus henkinen ateisti. Stalinin epämoraaliset, jumalattomat toimet 1917 -1922. 1922-1939,1940 johtivat Toiseen maailman sotaan. Kaksi syypäätä maailman toiselle sodalle oliva Hitler ja Stalin, heidän epämoraalinen mielettömyys, ja holtiton intohimoiset halut ottaa valtaa ja voimaa oman mielen mukaan.  

2. ”Teitä pakotetaan sotimaan vieraan asian puolesta, Saksan fasismin katalan asian puolesta”.

Vastaus: Ei totta.

Suomi taisteli itsepuolustuksen puolesta. Itsenäisen kansan puolesta. Suomella ei ollut mitään kiinnostusta mennä kihloihin Neuvostoliiton kanssa. Neuvostoliitto oli pahuuden valtakunta, se oli Saatanasta. Pyhä Raamattu sen kertoo selvästi, mikä on pyhää? Ja mikä on epäpyhää. Stalinin Ateisti valtio idea oli saastainen idea, se oli antikristus henkinen ilmiö.   

 

3. ”Saksalaiset sotajoukot seisovat teidän maallamme, ne ryöstävät Suomen rikkauksia, ne polkevat teidän isänmanne riippumattomuutta, valmistaen sille Norjan raskasta kohtaloa”.

Vastaus: Ei ole totta.

Karjalan kannas, Suuri saari, Pohjois-Karjala, vanha Sallan kunta, Petsamon kunta, jne. Kuka se ryöstäjä li joka ne varasti? Ja vielä pakotti 470,000 tuhatta ihmistä jättämään perintönsä. Kuka se suurin roisto on ollut Suomessa?  Stalinin ateisti valtio, Saatanan avulla tietysti.

 

4. ”Hitler toi Suomen kansalle nälän ja kärsimykset, Hitler ajaa teitä sotaan teille ystävällistä kansaa vastaan, ja halusi elää teidän kanssanne rauhassa, joka lähetti teille viljaa, helpottaakseen teidän vaimojenne ja lastenne raskasta kohtaloa”

Vastaus: Kaiken pirullisin valhe moraalisesti.

Saksan historia on ollut enemmän moraalinen kuin Stalinin Neuvostoliiton ateisti valtio. Stalinin Ateisti valtio käytännössä oli kammottavan mielen sairas ilmiö.  Ostiko suomen valtio viljaa Neuvostoliitosta vuosina 1932-1933? Jos osti, se on syyllinen ihmisten kuolemisesta. Sekin tulee ilmi vielä tulevaisuudessa.   

1932-33. Holomodor viljan puute nälänhätä. Se oli Neuvostoliiton johtajien aiheuttama nälänhätä. Stalin intohimoisesti osti lännestä koneita ja materiaalia teollisuus tehtaille, että olisi enemmän kilpailu kykyinen Lännen kanssa, ja antoi 3-14,000,000 ukrainalaisia ihmisiä kuolla nälkään.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Holodomor

 

5.  ”Hitler ajaa teitä suurta neuvostokansaa vastaan, joka ei tule sekaantumaan tiedän sisäisiin asioihinsa ja joka on vapaa ja riippumaton Suomen kannalta”.

 

Vastaus: Paholaisen hengen valhe.

Suurineuvostokansan johtajat olivat helvetin mielen mukaisia johtajia. Heidän ideologia oli epäpyhää, epämoraalinen, ja suorastaa kammottavan itsekästä ja inhottavaa hengelliselle ihmisille niellä. Ainoastaan älyttömät aivopesty ateistit, vallankumous kuumeessa olevat ihmiset, uskoisivat niin moraalittomaan, anti kristus henkiseen ideologiaan.    

 

6. ”Teitä, Suomen työläiset ja talonpojat, Hitler pakoitta sotimaan maata vastaan, jossa maa, tehtaat ja työmaat eivät kuulu suurtilojen omistajille ja kapinalisteille, vaan kansalle”.

Vastaus: NL BS valhe.

Missä on ENSO?  Kuka rakensi ENSO tehtaan? Kuka otti ENSO tehtaan

Pakolla vuosina 1944? Se sama ainoa suuri roisto, joka on ryöstänyt Suomenkansan omaisuutta viime 200 vuoden aikana. Russia, USSR,   

7. ”Te ette taistele länsimaitten sivistyksen puolesta, kuten teille teidän hallitus herranne valheellisesti uskottelevat, vaan te puolustatte ryöstön, rosvouksen ja väkivallan järjestelmää, jota Hitler nimittää uudeksi järjestykseksi Euroopassa”. 

Vastaus: Valhe.

Länsimaat eivät ole massa raiskaajia niin kuin Neuvostoliiton Ateisti valtion punainen armeijan johtajat ja sotilaat. 100-240,000 lapsia, naisia, ja vanhuksia puna-armeijan sotilaat ja upseerit raiskasivat Berliinissä 1944 vuodesta alkaen.  

https://en.wikipedia.org/wiki/Rape_during_the_occupation_of_Germany

8. ”Sotimalla Hitlerin puolesta te taotte omia orjankahleitanne”.

 

Vastaus: Valhe.

Suomi ei sotinut Hitlerin puolesta, Suomi taisteli itsepuolustuksen ja itsenäisyyden puolesta. Pahin tulos Suomen kansalle olisi ollut se että Suomesta olisi tullut yhtä samaa harmaata, älytöntä, jumalatonta Neuvostoliiton massaa. Sehän on Pyhässä Raamatussa kiellettyä.  

9. ”Harkitkaa ajoissa ennen kuin on myöhäistä”.   Valheitten edustajien uhkaus.

--  --  --  -- -- -- -- -- -- --

Pyhässä Raamatussa on myös viimeisiä varoituksia uskottomille. Exodus 11:

4 ”Mooses sanoi faraolle: "Näin sanoo Herra: 'Puolenyön aikaan minä kuljen läpi Egyptin,

 5 ja silloin kuolee Egyptissä, joka ainoa esikoinen, valtaistuimella istuvan faraon esikoisesta jauhinkivien ääressä istuvan orjattaren esikoiseen. Myös kaikki karjan esikoiset kuolevat.

6 Koko Egyptin täyttää suuri valitus, jollaista ei ole ennen kuultu eikä enää toiste kuulla.

7 Mutta israelilaisille ei edes koira murise, mitään vahinkoa ei tapahdu ihmisille enempää kuin karjallekaan. Tästä ymmärrät, että Herra tekee eron Egyptin ja Israelin välillä.'

8 Silloin kaikki hovisi miehet tulevat minun luokseni, heittäytyvät eteeni ja sanovat: 'Lähde täältä ja vie pois kansasi, jota johdat.' Sitten minä lähden." Ja Mooses lähti faraon luota vihasta hehkuen.”

-- -- -- -- -- -- -- -- -- --

10. ”Te soditte väärän ja toivottoman asian puolesta!”

Vastaus: Kiero valhe.

Stalin oli kiero ihminen, hänen mieli oli kieroutunut vuosilta 1896 lähtien. Hän itse valitsi vääryyden oikeuden sijaan. Stalinin mielessä ei ollut oikeata tietoa ihmisen elämän tarkoituksesta. Jääräpäisesti hän väänti omaa tahtoa, omaa ylimielisyyttä, omaa intohimoa, ja oman syntisen mielen epäpyhää.

 

11. ”Hitler ja Suomen hallitus vievät teidät mukanaan varmaan tuhoon”.

 

12. ”Hitleriä vastaan seisoo 200-miljoonainen Neuvostokansa ja sen mahtava Punainen Armeija”.

 

13. ”Facistinen Saksa on saarrettu joka puolelta”.

 

14. ”Englanti ja Amerikka ovat kääntäneet teille selkänsä”.

 

15. ”Hitleriläinen rosvojoukko on ympäröity koko maailman kansojen leppymättömällä vihalla”.

 

16. ”Hitler ei pelastu Punaisen Armeijan rangaistukselta ja kansojen vihalta”.

 

17. ”Hän tulee murskatuksi ja tuhotuksi”.

 

18. ”Suomen Sotilaat!”

 

19. ”Suomen hallitus on myynyt teidät Hitlerille, ja Mannerheim tekee teistä taas tykinruokaa”.

 

20 ”Ajakaa pois Hitlerin kopla! Kääntäkää aseenne saksalaisia miehittäjiä vastaan ja siirtykää Punaisen Armeijan puolelle, se ottaa teidät vastaan ystävinä!”

 

21. ”Punaisen Armeijan päällystö takaa teidän henkenne, turvallisuutenne ja kohtelee teitä hyvin”.

 

22. ”Lopettakaa sota, palatkaa perheittenne luo rauhan töihin!”

 

23. ”Alas verikoira Hitler-Suomen vihollinen!”

24. ”Alas Mannerheim-Suomen kansan pyöveli!”

 

25. ”Eläköön vapaa ja riippumaton Suomi!”

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Vesa Leinonen

Paholainen niitti viattomia ihmisiä Stalinin voiman ja vallan kautta.

https://www.youtube.com/watch?v=M_dnRA5NFhs

Risto Koivula

Lopettakaa tuo jauhaminen.

Tätä on TAAS SIIRRETTY VUOSI MUYHEMMÄKSI: ensin se "Siirrettiin" 50-luvulla vuodelta 1931 vuodelle 1932, NYT TAAS EI MUITANÄEKÄÄN KUIN VUOTTA 1933(-34)!

UKrainan taiukrainalaisten tai Venäjän kasakka-alueiden, joiden asukkaat usein tunnustautuivat ukralaisiksi, väestömäärä EI VÄHENTYNYT LAINKAAN.

Vuonna 1934 syksyllä oli pilkkukuume-epidemia.

Tuon jorinan asitiedot ovat päin wittua.

https://www.pirkanblogit.fi/2017/risto_koivula/ukr...

" 14.7.2017 kirjoittanut Risto Koivula

”Ukrainan järjestetty nälänhätä”, jenkit, NATO …

Muka ”Ukrainan (järjestetystä) nälänhädästä” esiintyy ainakin neljä (4) erilaista versiota eri ajoilta, jotka poikkeavat toisistaan usein poissulkevalla tavalla mm. ”tapahtuma” vuoden (1931, 1932, 1933-), ”tappamisen” ”tapahtuma”paikan (Ukraina, Venäjä), tapahtuman luon- teen (taitamattomuus/ kommunismin kehnous, joukkomurha, kansanmurha), uhrien mää- rän (1 – 14 mlj.) ja luonteen (karkotettuja, tapettuja, muuten kuolleita), oletettujen ”välittö- mien syiden” (”kulakkien, ukr. kurkuli, fyysinen hävittäminen”, ”natsistinen/ hirohitoistinen rotuvaino”, oletettu itsenäisyyssalaliitto jne.),”todisteiden” (havainnot/kokemukset, oikeiden väestötietojen 1927 ja 1939 väärinluku, väärennetty/väärin ”tulkittu” v. 1937 tilastollinen yhden päivän väestölaskentadata, puolueen todellisten päätösten väärinluku, väärennetyt puoluepäätökset) jne. suhteen.

Nämä versiot EIVÄT muodosta etenevän tiedon sarjaa, edellinen ei sisälly seuraavaan (parempaan!) ”kumoutuneessa muodossa”, kuten dialektikko edellyttäisi tieteeltä, vaan nämä eri ”teoriat” kumoavat toisensa muodollisloogisesti. Viimeisin on tieteelliseltä kannalta tyhmin.

Venäläiset ovat kumma kyllä salailleet aina näihin päiviin asti nimenomaan tietoja, jotka osoittavat ”kansanmurhateoriat” varmasti vääriksi!

Väestötiedot eivät kerro minkäänlaista selittämättömistä joukkotuhoista.

Olen jättänyt pois teoriat, joissa jonkin muka joukkotuhon kohteina olisivat olleet Ukrainassa erityisesti MUUT kuin ukrainalaiset (niillä mm. ei ole tekemistä USA:n eikä NATOn kanssa).

***

1)Ensimmäinen, ”alkuperäinen” versio

(…kun kansanmurha-Belgian Hergén ”Tinttiä Neuvostojen maassa” 10.1. 1929 ei noteerata…

http://ristojkoivula.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2567... )

Ukrainan nälänhädästä pahana kuivuusvuotena 1931, jossa ei ollut olennaista, ”järjestetty” vaiko esimerkiksi tunaroitu, oli se, jota mm. New York Times ja Goebbels eivät uskoneet ja kielsivät levittämästä, ja josta NYT:n reportteri Walter Durantya vaadittiin munistaan hirteen muka kansanmurhan pimittämisestä hänen Ukrainasta tuona vuonna tekemänsä Pulitzer-palkitun reportaasisarjan takia, jossa hän ei havainnut nälänhätää.

https://en.wikipedia.org/wiki/Walter_Duranty

Goebbels epäili,että KGB on sepittänyt jutun tarkoituksella ohjata Saksan tai Puolan armei- jaa hyökkäämään vääriin paikkoihin, mahdollisesti johonkin ansaan. Tuo oli sikäli väärä tulkinta, että NL ei missään tapauksessa ”halunnut” Saksan hyökkäävän Ukrainaan, joka oli ehdottomasti vaarallisimpia ja Saksan armeijalle helpoimpia hyökkäyssuuntia. Saksan todellinen ja myös propagandakuva Puna-armeijasta, se ”hyvin syötetty murhan- ja saaliinhimoinen mongoliraakalaisarmeija, joka valmistautuu hyökkäämään pistämään muut sileäksi”, oli peilikuva Saksan omasta armeijasta.

NL ei kuitenkaan halunnut Saksan (ja Puolan) vetävän Ukrainan asioiden kuten sotahe-vosten määrän radikaalin pienenemisen ja väestön muuttamisen takia liian yksityis-kohtaisia johtopäätöksiä Puna-armeijan ja NL:n sotateollisuuden kehityksestä.

Muuten sai vetää mitä tahansa johtopäätöksiä: ehdoton pääasia oli, että ne olisivat vääriä. Jos Saksa hyökkäisi, hyökätköön tietyille soille, jonne se sitten Smolenskissa loppuke- sästä 1941 pysäytettiinkin, ja josta se asemasotaan ryhtymisen sijasta koukkasi Ukrai- naan.Ja sitten hyökätköön vaikka pohjoiseen,varsinkin talvella,tunturihaukan persiiseen …

...

2) James E. Macen ja muiden Harvajärkiopiston poikien ”erityinen kansanmurhateoria”,

joka perustui Sovjetskaja entsiklopedijan vuoden 1939 väestönlaskennan tulosten väärin- lukemiselle ja muille etnisen sotapropagandan lähteille (Conquest ym.) oli seuraava tästä suuresti poikkeava versio.

Erityinen ”järjestetty kansanmurhanälänhätä” on siirretty seuraavalle vuodelle 1932/33.

http://ukraine33.free.fr/web/article.php3?id_artic...

”Harvajärkiopisto”:

”HOLODOMOR : STALINE IMPOSE LA SOLUTION FINALE

par Dr J.E.MACE

Sunday 10 June 2007.

In the same section

The famine: Stalin imposes a ”final solution”

by Dr. James E. MACE,

Harvard Ukrainian Research Institute and an expert on the Great Famine.

PART I

After the harvest of 1932 millions of Ukrainians starved to death in one of the world’s most fertile regions. The local population had produced enough food to feed itself, but the state had seized it, thereby creating a famine by an act of policy.

… ”

Aivan erityisessä avainasemassa on tämä kohta:

” A more accurate estimate of Ukrainian population loss can be derived by examining the 1926 and 1939 censuses on the basis of nationality, since the new settlers were not ethic Ukrainians. In the 1926 census, the USSR contained 31.2 million Ukrainians while the 1939 census lists only 28.1 million, an absolute decline of 9.9 percent or 3.1 million individuals. ”

Tämä on itse asiassa totta vuosien 1927 ja 1939 ”kiinnijuoksumenetelmällä” suoritettujen haastattelujen osalta. MUTTA: KAIKKI ETNISEKSI UKRAINALAISEKSI TUNNUSTAU- TUMISEN VÄHENEMINEN ON TAPAHTUNUT VENÄJÄN PUOLELLA, erityisesti VE- NÄJÄN KASAKKATAUSTAISEN VÄESTÖN keskuudessa: Keski-Venäjän mustanmullan alueella oli 3.1 mlj. ukrainalaista 1927, Pohjois-Kaukaasian Kubanilla 1.6 mlj. ukrainalaista v. 1927, jne.

Kaikkiaan Venäjän puolella oli 1937 7.8 miljoonaa etniseksi ukrainalaiseksi tunnustautuvaa (jotka pääasiassa puhuivat venäjänkielen Ukrainan murretta, kuten Ukrainan itsensäkin kasakat useimmiten,sillä venäjä oli armeijan kieli.Ukrainan etnisesti ukrainalainen väestö kasvoi 400000, joka pieni määrä johtuu siitä, että sitä muutti noille uusille alueille Venäjän puolelle! Kaikki ”Ukrainan rajojen sulkeminen” ja muu sellainen on siis puutaheinää. Koko- naisväestö kasvoi aivan normaaliin korkeaan tapaan, tasaisesti 2 miljoonaa vuodessa NL:ssa: 4 miljoonaa syntyi ja kaksi miljoonaa kuoli per vuosi.

https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%B5%D1%80%D...

***

Yllättävää kyllä, tällä seuraavalla versiolla ei ole juuri mitään tekemistä kummankaan edellisen kanssa:

3) ”Kommunismin musta kirja”

KMK siirtää ”Ukrainan järjestetyn nälänhädän” paitsi Macen tapaan toiselle (ja vielä seu- raavallekin) vuodelle, myös pääasiassa toiseen paikkaan: Venäjälle. Näin tapahtuu kah- della tavalla: Mustis väittää ensinnäkin, että aluksi valittiin kulakeista, kulakkiperheistä ”yhteiskunnanvastaiset”, jotka karkotettiin vaikeisiin olosuhteisiin, joissa he eivät selviytyneet (ainakaan kulakkeina). Nämä katsotaan myös ”tapetuiksi”, koska he eivät (luonnollisestikaan) palanneet vanhoille asuinseuduilleen.

Toinen ja tärkeämpi ja enemmän huomaamatta jäänyt Mustiksen ”avaus” on, että ”ukrai- nalaisten järjestetty nälänhätä” olisi tapahtunut myös JA ENNEN KAIKKEA – VENÄJÄN etnistä ukrainalaisuutta tunnustavan väestönosan joukossa, joita oli 7.8 miljoonaa!

(Tämä on tammikuun 1927 väestönlaskennan ILMOITUSTEN, haastattelukorttien mu- kaan; Venäjän viranomaiset eivät varmasti kaikkia noita hyväksyneet ukrainalaisiksi, so- vittava tietyin periaattein viranomaisten kanssa, jos ei osannut kieltä jne., kun seuraavana vuonna otettiin käyttöön sisäinen passi, johon kansallisuus oli valittava. Uskontoa saati ortodoksien Kiovan tai Moskovan patriarkaattiin kuulumista ei kysytty.)

”Kommunismin musta kirja” (Stephane Courtois) kirjoittaa ”Ukrainan järjestetystä nälänhä-dästä” sivulla 27 seuraavaa:

” ”Kulakkien hävittäminen” oli ”kasakoiden hävittämisen” toisinto suuremmissa puitteissa. Operaation alkajaisiksi Stalin esitti virallisen käskyn ”kulakkien hävittämisestä luokkana”, mitä hallituksen propaganda sitten toitotti. Maatalouden kollektivisointia vastustaneet kula- kit ammuttiin, muut joutuivat karkotukseen vaimoineen, lapsineen ja vanhuksineen. Kaik- kia ei siis todellakaan suoranaisesti tapettu, mutta heillä ei ollut suuriakaan selviytymisen mahdollisuuksia pakkotöissä, joita heidät siirrettiin tekemään Siperian tai Euroopan poh- joislaidan ikiroudan maille. Sadattuhannet menehtyivät siellä, mutta täsmällistä määrää ei tiedetä. Ukrainassa 1932 – 33 koettu suuri nälänhätä, joka liittyi maalaisväestön yrityksiin vastustaa kollektivisointia, vaati muutamassa kuukaudessa kuuden miljoonan ihmisen hengen. ”

Jonkin Tsaarinvenäjän entisen lainsäädännöllisen luokan hävittäminen LUOKKANA tarkoitti HÄIDÄN PISTÄMISTÄÄN MUIHIN TÖIHIN – eikä ”HEIDÄN TAPPAMISTAAN”, kuten Mustis VERBAALISESTI KUSETTAA!!!

...

[Olen esittänyt ennen venäläisten julkaisemia yksityiskohtaisia alueellisia väestötietoja, että Ukrainasta olisi muuttanut 30-luvulla 7.5 miljoonaa etniseksi ukrainalaiseksi rekiste- röityä Venäjän puolelle teollisuushommiin. Olin olettanut, että venäjän kielen Ukrainan murteen puhujien joukossa etninen raja vedettiin valtionrajan mukaan, mutta noin ei ollut asian laita: käytännössä koko kasakkaväestö halusi tunnustautua vielä 20-luvulla ukrainalaisiksi. Tämä ei ole iso eikä paha virhe: vain raja onkin vähän eri paikassa.]

Tämä on paha väite,sillä tuon väestönosan keskuudessa ukrainalaiseksi tunnustautumi- nen todella väheni useilla miljoonilla vuodesta 1927 vuoteen 1939.Väite ukrainalaisten ”kansanmurhasta” VENÄJÄLLÄ tuon väestön keskuudessa on kuitenkin perätön, sillä tämä väki koostui ennen kaikkea KASAKOISTA, josta sen jälkeen kun heille perustunut ratsu-armeija oli käytännössä lakkautettu (ilman että saksalaiset ja puolalaiset olisivat huomanneet mitään poikkeuksellista), muodostivat nyt panssariarmeijan perusjoukot. Heidät kyllä pidettiin ruoissa, vaikka koko maa olisi palanut!

Mustis kytkee ”järjestettyyn kansanmurhaan” Ukrainassa 1933/34 riehuneen pilkkukuu-meen, vanhan rintamataudin, jonka leviäminen edellyttää, että tautia kantavat TÄIT leviävät nopeasti laajalla alueella, sillä tauti ei tartu ihmisestä ihmiseen eikä täistä täihin, vaan pelkästään ihmisestä täihin ja täistä ihmiseen. Saman täin on pistettävä kahta eri ihmistä, jotta tauti voisi tarttua sen kautta.

”Musta kirja” ”löytää” ”6 miljoonaa (karkotusten ja) järjestetyn nälänhädän uhria”, jotka tekevät 3/4 Kirjan kaikista erityisestä ”Stalinin uhreista”.

Mustis sepittääkin ennen kaikkea ja tyhjästä ”Leninin uhreja” (”12.5 mlj.”) ja ”Maon uhreja” (”65 mlj.”)…

Mustis kertoo kahdella Venäjän sisällis- ja interventiosodan (1918 – 1920) kaikki uhrit Neuvosto-Venäjän alueella, todellisuudessa 5 mlj., joista 2.5 mlj. bolshevikkeja, muka ”10 miljoonaan”, ja vähentää tästä nuo (Zhukovinkin kertomat) oikeat 2.5 miljoonaa punaista kuollutta, joista 2.2 milj oli Puna-armeijan taistelijoita, joista 1.2 mlj kuoli tauteihin: pilkku- kuumeeseen, espanjantautiin, isorokkoon ja lentävään keuhkotautiin ja 1.0 mlj. taisteluihin. Sitten se sepittää ”vuosien 1920 – 22 Volgan järjestetyn nälänhädän”, muka ”5 miljoonaa Leninin uhria” alueella, jossa ei ollut koskaan ollut noin paljon asukkaita siihen mennessä, ja jossa oli käyty monet sisällissodan raskaimmat taistelut.

Mustiksen ”perustelut” vaikuttavat hihasta ravistetuilta, mutta niillä on aivan tietty ”logiikka”: kirjan numeroiden vertaaminen NL:N väestökehitykseen osoittaa, että

KIRJA ON LAADITTU NIIN, ETTÄ KAIKKI AIKUISET MIEHET OLISIVAT KUOLLEET VÄKIVALTAISESTI

joko ”kommunismin” tai sotien tai uhrina!

Seuraavakaan ei kauheasti ole ”velkaa muille”:

4. Kiovan ”Kansanmurhamuseo”, Englantilaisen Wikin ”holodomor”

Tässä keskityn perustaja ja johtaja Stanislav Kulchytskyn sanomaan, tässä on vanhentu-nut Museon julkaisu, johtajan englanninkieliset Wiki-sivut on poistettu. Samoin käy luultavasti tämän ”ilosanoman” muutenkin. Viimeisin tilanne näkyy jälkimmäisellä sivulla. Kulchytsky on ollut ”numeromagiassa” ”kansamurhateoreetikkojen” ”maltillisimmasta” päästä: ”2.3 miljoonaa” (10 vuotta sitten 3.5 mln).

”Kansamurhamuseon” korkein täyttymys on osoittaa se ”kansanmurha”. Se ”tutkii” Ukrai-naa ja siellä etnisten ukrainalaisten määrää ja talvea 1932-33. (Jos muina aikoina ja muualla on myös tapettu, se on sitten ekstraa.) ”Kansamurhan syyksi” se arvelee salaista itsenäisyysliikettä. Tähän sitten yhteydet Maceen loppuvatkin: hänen väärin luetut tilastonsa ja ”laskunsa” eivät kelpaa.

Museo nojaa ainoana käsitellyistä ”tutkimustahoista” vuoden 1937 epäonnistuneen väes- tönlaskennan raakadataan,jota se väittääkin ”paikkansapitäväksi” (vaikka se on ehdotto- man mahdotonta TULOSTEN OMINAISUUDESSA yhden päivän laskennassa). Raaka- data on n. 5%, mahdollisesti enemmänkin, alakanttiin. Tämän tietävät kaikki tilastotieteestä jotakin ymmärtävät tahot.Museo väittää kuitenkin,että vuoden 1939 väestönlaskentatulok- set olisivat ”TAHALLAAN VÄÄRENNETTYJÄ” propagandasyistä, eikä ”parempia kuin hei- dän datansa” olisi.Museolla on käytettävissään paremmat v.1939 tulokset kuin Macella…

(Ukrainian) Kulchytsky, Stanislav; Yefimenko,Hennadiy (2003). Демографічні наслідки голодомору 1933 р. в Україні. Всесоюзний перепис 1937 р. в Україні: документи та матеріали [Demographic consequences of the 1933 Holodomor in Ukraine. The all-Union census of 1937 in Ukraine: Documents and Materials]. Kiev: Institute of History. ISBN 966-02-3014-1.

”Kansanmurhamuseo” on ainoa, joka on tässä yhteydessä esittänyt ”kuolintilastoja”. Ne EIVÄT ole kuitenkaan sellaisia ”oikeita kuolintilastoja” kuolinsyineen kuin esimerkiksi Suomen hautauskirjat, kun oli yksi hautaaja: Evankelisluterilainen kirkko. Tuollaiset kuolintilastot pitemmältä aikaa ovat harvinaisuus. Neuvostoliitossakaan ilmeisesti ei ollut sellaisia, vaan sellaiset tiedot pitää raapia kokoon muista lähteistä.

Museon ”kuolintilastotkin” on laskettu takaperin vuoden 1937 ”väestönlaskentatuloksista”:

https://ejournals.library.ualberta.ca/index.php/csp/article/viewFil…

Tämä on sitä samaa horotusta, nyt kanadalaisille: v. 1937 raakadataa ”väestötietoina”, muuttoliikkeen kiistämistä, kuten täällä myönnetäänkin, VAIKKA VÄESTÖÄ NIMEN- OMAAN SIIRRETTIIN teollisuuden mukana ja muutenkin Volgalle ja Uralille hyvää vauhtia. Yllätys on, että kuinka AIKAISIN sitä jo lähti ja kuinka paljon. Mutta meno jatkui.

” Problems remained with the estimation of net migration, which can lead to over- or under- estimation of excess deaths. For example, Maksudov (1989) calculated 600,000 net mig- rants for the 1927–38 period; in subsequent studies his estimates varied between 200,000 and −807,000 for the 1927–36 period (Maksudov 1992, 2010). Kulchytskyi and Iefimenko (2003) estimated −1.3 million net migrants for the 1927–38 period, while Vallin et al. (2002) calculated −930,000 for the same period. Separate estimates of lost births ranged from 1.1 to 1.3 million (Rudnytskyi 1990; Kulchytskyi and Maksudov 1991; Vallin et al. 2002). With the progressive availability of more detailed data, it became possible to use the population reconstruction method for estimating yearly direct losses by age and sex, and indirect losses by sex (Andreev et al. 1990 and 1998 for the Soviet Union and Russia; Vallin et al. 2002 for Ukraine). ”

Andrejevin ja Maksudovin kaikki jutut mm. ovat täyttä puutaheinää. Andrejev on ilmeisesti käyttänyt sairaaloiden synnytysosastojen asiakastietoja ”syntyvyystilastoina”, jolloin abor- titkin on laskettu ”syntyneiksi” (ja ”tapetuiksi, mikä uskonlahkolle tietysti sopii…) ja näin saanut joka vuodelle jopa 2 mlj ”ylimääräistä syntynyttä”, ja myös kuollutta, kun he eivät näy väestötilastoissa, eli siis ”2 miljoonaa vauvakuollutta kommunismin uhria per vuosi!”, jolloin saadaan sitten hirmuisia ”kuolleiden määriä”; tämä ei ole tapahtunut Kansanmurha- museossa vaan muualla.

Kulchytsky tunnustaa myös 1.3 miljoonan etnisen ukrainalaisen muuttaneen pois Ukrainasta vuosien 1927 ja 1937 vläillä (ja 1937 – 1939 lisää).

Kulchytsky myös kertoo, että Ukrainan ukrainalaisilla oli ”syntyvyysvaje” NL:n keskimää-räiseen verrattuna: keskimääräisen syntyvyyden mukaan heitä olisi pitänyt syntyä 600000 vuodessa, mutta syntyikin vain 500000, josta 100000/v.:sta kertyi 1 miljoona ”syntymättä jäänyttä kommunismin uhria” 10 vuodessa!

...

Vesa Leinonen

Stalinin hengen mukainen lähipiiri.

Mikä henki Stalinin lähipiirissä ryömi ja hiipi?

Oliko Saatana läsnäolo lähellä? Oliko paholaisen riivaajat kerääntyneet heidän mielen mukaisen vaikuttajan ympärille?

"Lavrenti Pavlovitš Berija 29. maaliskuuta - 23. joulukuuta 1953 Moskova) oli neuvostoliittolainen kommunistijohtaja ja turvallisuuspäällikkö.

Hän vastasi Neuvostoliiton sisäisestä turvallisuudesta ja toimi NKVD:n johtajana vuodet 1938–1953. Hänet muistetaan erityisesti Josif Stalinin suurten puhdistusten toimeenpanijana 1930-luvulla, vaikka oli vastuussa vain ”loppusiivouksesta” 1938–39.

Hänen valtansa oli vahvimmillaan toisen maailmansodan aikana ja sen päätyttyä. Stalinin kuoltua hänet syrjäytettiin ja Stalinin seuraajat teloittivat hänet."

https://www.youtube.com/watch?v=_lasps7I6xo

Henkilökuva

"Berijan kuoleman jälkeen Hruštšov käytti häntä syntipukkina vuosien 1955–1964 destalinisaatiokampanjassa.

Hruštšovin ajan jälkeen Berijasta ei juuri kuultu ennen Neuvostoliiton romahdusta 1991. Sittemmin arkistojen avautuminen ja silminnäkijöiden haastattelu on paljastanut koko kuvan Berijan urasta.

Vuonna 1999 historioitsija Anton Antonov-Ovsejenko julkaisi kirjansa Berija, joka on ensimmäinen henkilökuva. Kirjassa Berija paljastettiin myös sadistiksi.

Berija etsi Moskovasta teini-ikäisiä tyttöjä, jotka hänen apurinsa toimittivat hänelle, joskus viisi, kuusi tai seitsemänkin kerrallaan.

Tytöt pakotettiin strippaamaan, ja sen jälkeen Berija raiskasi heidät.

Berijan myös oletetaan henkilökohtaisesti kiduttaneen ja tappaneen monia puhdistusten uhreista, etupäässä naisia.

Hänen entisestä asunnostaan, joka on nykyisin Tunisian lähetystönä, on löytynyt uhrien hautoja.

Vuoden 2001 remontin yhteydessä keittiön seinien takaa löytyi ihmisluita.

Kellarissa, jossa Berija käytti puhalluslamppua uhriensa kidutukseen, seinät ovat hiiltyneet mustiksi.

Maaliskuussa 2000 Venäjän federaation korkein oikeus hylkäsi Berijan sukulaisten anoman vuoden 1953 tuomion kumoamisen.

Vaikka oikeus totesi, että syytteet maanpetoksesta ja vakoilusta olivat perusteettomia, se perusti päätöksensä hänen tunnettuihin henkilökohtaisiin ja poliittisiin rikoksiinsa.

Berijan pojan Sergo Berijan mukaan hänen isänsä maine on loattu valehtelemalla ja vailla pohjaa olevalla panettelulla."

Video: https://www.youtube.com/watch?v=_lasps7I6xo

Sama ilmiö toistuu kerta toisensa jälkeen, ihmiset elävät ja toimivat niin kuin heillä ei olisi, älyä, tajuntaa, mielikuvitusta, tahtoa, muistia tai tunteita.

Ihmiset vielä 3400 vuotta, sen hengellisen valisutksen jälkeen, kun Mooses sai Luojalta (Elohim) ohjeet miten ihminen löytää älynsä, tajunnan, ja alkaa elämään elämän ohjeitten mukaisesti.

Ensiksi tunnustaa että ihminen ei ole elämän alku syy.
Toiseksi tunnustaa että ihminen on vailla ymmärrystä, ilman oikeata tietoa elämästä, kunnes hyväksyy Luojan ohjeet elämälle.

Kolmas tunnustus ihmisestä on se että ihmisessä kasvaa synnin rikka ruohoja. Synnin rikka ruohot estävät Luojan valtakunnan kirkkauden valoa.

Ihmisen tulee pitää hyvää huolta sydänmen mullasta, ja istuttaa siihen mulltaan hyviä siemeniä, Pyhän raamatun sanan siemeniä.

Markus 4:1-20.

Yeshua on tie, totuus ja elämä.

Risto Koivula

Berija (1899 - 1953) oli englantilaisten suosikki ja "toivo" neuvostojohdon piirissä, jota siellä veikkailtiin myös Stalinin seuraajaksi,koska hän oli muuta keskeisintä johtoa 20 vuotta nuo- rempi, ja hänellä oli "länsimainen" öljynporausinsinöörin koulutus. Hän oli aloittanut uransa joko englantilaisten ja näiden liittolaisten mussavatien puolella, tai bolshevikkien vakoojana siellä. Hän oli kuulunut Bakun menshevistiseen kaupunginhallitukseen bolsevikkien valltessa sen. Marxismin hän ei missään vaiheessa silloin ollut voinut ehtiä kovinkaan syvällisesti perehtyä, myöhemmin ehkä sitten paremmin. Berija kuului georgialaisten migreli-ryhmään, abhaasilainen sukunimi on isäpuolelelta varakkaalta abhaasilaiselta maanomistajalta Pavel Huuhaajevitsh Brijalta.

Suuri Perkele hänestä tehtiin, kun ilmeni, että hän oli menestyksellisesti johtanut atomivakoilua niin Englannissa kuin USA:ssakin. Hän katkaisi Ježovin puhdistukset tullessaan tämän tilalle sisäministeriksi 1.9.1938, mutta lukkojen taakse jäi varsinkin Saksa-suuntauksesta syytettyä väkeä, joita sitten teloitettiin 1941 Saksan hyökättyä.

Käyttäjän ErkkiLatvala kuva
Erkki Latvala

Islamin uskossa on sama henki kuin kommunismissakin. Vastustus kristinuskon Jumalaa vastaan.

Vesa Leinonen

Samoja piirteitä ja henkijä.

"Poikasi on oleva kuin villiaasi, hänen kätensä on kaikkia vastaan, ja kaikkien käsi on häntä vastaan, aina hän on oleva vastakkain kaikkien veljiensä kanssa."

Genesis. 16:1-16.

Hagar ja Ismael

1 "Sarai, Abramin vaimo, ei ollut synnyttänyt miehelleen lasta. Mutta Sarailla oli egyptiläinen orjatar, jonka nimi oli Hagar.

2 Niin Sarai sanoi Abramille: "Herra ei ole sallinut minun synnyttää. Makaa siis minun orjattareni kanssa; ehkäpä hän voi synnyttää minulle lapsen." Abram myöntyi Sarain ehdotukseen.

3 Abram oli asunut kymmenen vuotta Kanaaninmaassa, kun hänen vaimonsa Sarai antoi egyp- tiläisen orjattarensa Hagarin miehelleen Abramille sivuvaimoksi.

4 Abram yhtyi Hagariin, ja tämä tuli raskaaksi. Kun Hagar huomasi olevansa raskaana, hän alkoi väheksyä emäntäänsä.

5 Silloin Sarai sanoi Abramille: "Minua on loukattu, etkä sinä tee mitään. Minä itse annoin orjattareni sinun syliisi, mutta siitä saakka, kun hän sai tietää olevansa raskaana, hän on halveksinut minua. Herra ratkaiskoon meidän riitamme."

6 Abram sanoi Saraille: "Hän on sinun orjattaresi. Voit tehdä hänelle, mitä hyväksi näet." Ja Sarai kuritti Hagaria niin että Hagar pakeni hänen luotaan.

7 Herran enkeli kohtasi Hagarin autiomaassa vesilähteellä, joka oli Surin tien varressa.

8 Hän sanoi: "Hagar, Sarain orjatar, mistä olet tulossa ja minne olet menossa?" Hagar vastasi: "Minä olen paennut emäntäni Sarain luota."

9 Silloin Herran enkeli sanoi hänelle: "Palaa emäntäsi luo ja ota nöyrästi vastaan hänen kurituksensa."

10 Herran enkeli sanoi hänelle vielä: "Minä teen sinun jälke- läistesi määrän niin suureksi, ettei sitä voi laskea." 11 [i] Sitten Herran enkeli sanoi hänelle:

-- Sinä olet raskaana, ja kun synnytät pojan,
anna hänelle nimeksi Ismael,
sillä Herra kuuli,* kun valitit hätääsi.

12 Poikasi on oleva kuin villiaasi, hänen kätensä on kaikkia vastaan, ja kaikkien käsi on häntä vastaan, aina hän on oleva vastakkain kaikkien veljiensä kanssa.

13 Niin Hagar alkoi kutsua Herraa, joka oli puhunut hänelle, nimellä El-Roi, 'Jumala joka minut näkee', sillä hän ajatteli: "Olenko todella saanut tässä paikassa nähdä hänet, joka valvoo askeleitani?"

14 [i] Siksi alettiin tuota Kadesin ja Beredin välillä sijaitsevaa vesipaikkaa nimittää Lahai-Roin kaivok- si*.

15 Hagar synnytti Abramille pojan, ja Abram antoi pojalleen, jonka Hagar oli synnyttänyt, nimen Ismael.

16 Abram oli kahdeksankymmentäkuusivuotias, kun Hagar synnytti hänelle Ismaelin."

------------------------------------------
Bolshevikit, kapinalliset, laittomuuden edustajat, ja anarkistit.
Heidän tarinan tiivistys alkaa 1900 luvun alussa.

Se laittomuuden kehitys lähti päinvastoin normaalista moraali arvo pohja kehitystä.
1917-1922 laittomuus taisteli Venäjällä kaikin paholaisen voimin saadakseen voimaa ja valtaa venäjän valtion kilven takaa.

Paholainen saavutti hokkus pokkus tempun, pahasta tuli hyvä, ja hyvästä tuli paha. Sitten Stalinin voima ja valta kasvoi ja alkai levittäytyä kohti Euroopaa. Paholaisella oli voima ja valta, Neuvostoliiton nimessä.

Sitten alkoi suuri yritys sekoittaa Balttia ja Pohjoimaitten ihmisten ymmärryksen, tekemällä pahasta hyvän, ja hyvästä pahan.

Stalin pönkitti itseään paholaisen voimalla, saadakseen yhä enemmän voimaa ja valtaa, niin paljon voimaa ja valtaa että hän yksin olisi korkein voima ja valta Euroopassa ja laajeminkin maailmalla.

Pohjoismaitten ihmiset ovat todella tyhmiä ihmisiä, jos ovat saaneet moraalisen kristityn kasvatuksen, ja jossain määrin lukeneet ja opiskelleet Pyhän Raamatun tekstiä, Luojan (Elohim) sanaa.

Eivätkä tunnista Saatanan valheita, mitä tuli Neuvostoliiton johtajien suusta.
Pohjoismaissa on ihmisiä ketkä eivät tunnista Saatanan vaikutusta vaikkapa se asuisi naapurissa.

-----------------------------------------
Ilmestyskirja 13:

"Kaksi petoa

1 "Minä näin, kuinka merestä nousi peto. Sillä oli kymmenen sarvea ja seitsemän päätä, ja kaikissa kymmenessä sarvessa oli kruunu ja jokaiseen päähän oli kirjoitettu herjaava nimi.

2 Peto, jonka näin, muistutti leopardia, mutta sillä oli jalat kuin karhulla ja sen kita oli kuin leijonan kita. Lohikäärme antoi sille voimansa ja valtaistuimensa ja suuren vallan.

3 Minä näin, että yksi pedon päistä oli saanut surmaniskun mutta haava oli parantunut.

Koko maailma ihmetteli petoa ja lähti seuraamaan sitä,

4 ja kaikki kumarsivat lohikäärmettä, joka oli antanut pedolle sellaisen vallan. He kumarsivat myös petoa ja sanoivat:

-- Kuka on pedon vertainen, kuka pystyy taistelemaan sitä vastaan?

5 Pedolle annettiin suu, joka herjaa ja puhuu suuria sanoja, ja se sai tämän vallan neljänkymmenenkahden kuukauden ajaksi.

6 Niin se avasi suunsa ja alkoi herjata Jumalaa. Se herjasi hänen nimeään ja hänen asuinsijaansa ja niitä, jotka asuvat taivaassa.

7 Sille annettiin myös lupa käydä taisteluun pyhiä vastaan ja voittaa heidät, ja niin sen valtaan annettiin kaikki heimot, kansat, kielet ja maat.

8 Kaikki maan asukkaat kumartavat sitä -- kaikki ne, joiden nimi ei maailman luomisesta alkaen ole ollut kirjoitettuna teurastetun Karitsan elämänkirjaan.

9 Jolla on korvat, se kuulkoon:

10 -- Kenen osana on vankeus, se joutuu vankeuteen, kenen osana on kaatua miekkaan, se kaatuu miekkaan. Nyt kysytään pyhiltä kestävyyttä ja uskoa."

http://raamattu.fi/1992/Ilm.13.html#o20

Käyttäjän LasseHietanen kuva
Lasse Hietanen

Hei. Kiitos Vesa. Pidin. Ihailen sinun lahjakkuutasi kirjoittaa ja tietää asioita. Kirjoituksistasi käy ilmi, kuinka sielunvihollinen, häntäkumartaneiden, kautta ja kanssa on mellastnut, kauhistanut ja surmauttanut meitä ihmisiä. Toivoo, että nämäkin kirjoituket, muistutukset, "ajaisivat" meitä etsimään ja löytämään toisen Herran, Jeesuksen Kristuksen elämämme Herraksi, että "vihtahousu" saisi viraltapanon, meidän suomalaistenkin elämässä. Siunaten Lasse Hietanen.

Vesa Leinonen

Usko ja oikea tieto ihmisen elämästä on hyvä asia.

Ihmisen mielen ymmärrys on usein historiassa pettänyt.

Ihmisen elävän sielun ominaisuudet ovat, äly, tajunta, mielikuvitus, tahto, muisti ja tunteet. On hyvä asia ihmisen elävälle sielulle lukea ja tutkia vanhan kirjan sanaa. Uskoa siihen samassa Pyhässä Hengessä niin kuin Pyhän Raamatun kirjoittajat kirjoittivat sen.

Oikea tieto löytyy vanhasta kirjasta, 3400-1988 vuotta vanhan kirjan sanoma ihmiselle. ihmisen elävän sielun ominaisuudet ovat samat kuin 3400 vuotta sitten. Ihmisen elävän sielun sisältö voi kyllä muuttua, kansan kultuurin ja maailman menon kautta. Pyhän Luoja (Elohim) ei ole muuttunut miksikään, Pyhä on Pyhää, ja synti on synti, eikä synti miksikään muuhun muotoon muutu, sillä se rikkoo Luojan (Elohim)lakia.

Se mikä oli hyvää 7000 vuotta sitten, on yhä hyvää. Se mikä oli moraalisesti pahaa 3400 vuotta sitten on yhä moraalisesti pahaa.

Jesaja 40:6-8.

6 "Ääni sanoo:
-- Julista!

Ja minä kysyn:

-- Mitä minun pitää julistaa?

-- Ihminen on kuin ruoho,

ihmisen kauneus kuin kedon kukka!

7 Ruoho kuivuu, kukka lakastuu,

kun Herran henkäys koskettaa sitä.

Niin! Ruohoa ovat ihmiset.

8 Ruoho kuivuu, kukka lakastuu, mutta meidän Jumalamme (Adonai, Elohim, Ruach Hakodesh) sana pysyy iäti."

Pietarin kirje 1:22-25.

22 "Kun te totuudelle kuuliaisina olette puhdistautuneet elääksenne vilpittömässä, veljellisessä rakkaudessa, niin rakastakaa toisianne uskollisesti ja kaikesta sydämestänne."

23 "Olettehan te syntyneet uudesti, ette katoavasta siemenestä, vaan katoamattomasta, Jumalan (Elohim, Ruach Hakodesh) elävästä ja pysyvästä sanasta."

24 "Sillä ihminen on kuin ruoho,
ihmisen kauneus kuin kedon kukka.
Ruoho kuivuu, kukka lakastuu,

25 mutta Herran (Adonai) sana pysyy iäti."

"Juuri tämä sana on teille ilosanomana julistettu."

Käyttäjän LasseHietanen kuva
Lasse Hietanen

Hei. Kiitos Vesa. Siunausta sinulle ja rakkaillesi.
Lasse.

Viljo Asikainen

Kummankaan blogissa jaaritelleen leikkaa ja liimaa-vuodatuksia tuskin kukaan on viitsinyt lukea.

Toimituksen poiminnat