Totuus Kauneus ja Hyvyys Arvollinen ihmisen elämä koostuu; totuudesta, kauneudesta ja hyvyydestä.

Olisi jo aika Suomen valtion/kansan tunnustaa 100 vuoden takaa rehellinen totuus

  • Genesis 1:1
    Genesis 1:1

Epärehellinen ihminen peittää totuuden, jos siitä epärehellisyydestä on itselle jotain hyötyä. Vaikkapa Suomen itsenäisyys vuosi 1917?

Oliko se Bolsevikkien aiheuttama 8 vuoden verilöylystä Venäjällä (1914-1922) jotain hyötyä Suomen kansalle?  Ja epärehelliset ihmiset sitten ovat olleet hiljaa sen suhteen, siksi että Suomi sai sen kautta, epäsuorasti itselle itsenäisyyden?  1/3 osa Suomen kansasta luultavasti uskoo niin virheellisesti, epärehellisyys aina vääntää, ja kierouttaa syylistyneen ihmisen elävän sielun ajatuksia, vähättelemään epärehellisyyden merkitystä ja vaikutuksia pitkäjänteisesti. 

 

Rikoskumppanuus. 

"Rikoskumppanuus on osallistuminen rikokseen osallistuvan rikoksentekijän valmiiseen rikokseen, joka ajaa tai rohkaisee muita syyllistyneitä rikollisuuteen ja jotka ovat yhdessä tehneet aikomuksensa ryhtyä rikoksen toteuttamiseen."

"Henkilö on rikoksentekijän rikoksentekijä, jos hän aikoo rikoksen toteuttamisen ja tämän tarkoituksen vuoksi, jos tämä henkilö pyytää tai kannustaa toista henkilöä tai avustaa tai yrittää auttaa suunnittelussa tai sitouttamisessa rikoksella tai sillä on laillinen velvollisuus estää kyseinen rikollisuus mutta ei asianmukaisesti pyrkimään estämään sitä."

Punaiset Kommunistit Suomessa, rikoskumppanuus Bolshevikkien vallankumoukseen Venäjällä, 1914-1917. Ja Venäjän sisälisodan verilöylyyn 1917-1922.

Se yhteys Punaisiin kommunistiin Suomessa oli ja on yhä tosi asia.

Saatana aina valehtee ihmisille, vääristää totuuden valheeksi. Niin se teki Eevalle ja Aatamille, ja monelle muulle ihmiselle sen jälkeen. Saatana ei ole nationalisti, eikä ole humanisti, kaikki käy ja menee, kun vaan ihmiset menettävät järkensä Luojan sanan totuuden suhteen, ja sen sen seurauksesta tuottavat paljon tuhoa ihmiskunnalle.  Niin kuin syntiä ei olisi olemassa, eikä olisi Luojan antamaa elämän arvoa (Kymmenen käskyä). 

Onko todella niin ihmisten ajatuksien mielessä, että hyvätkin asiat pitää saavuttaa pahuuden kautta? (Suomen itsenäisyys). Sehän olisi suuri valhe, että Bolshevikit peittelisivät omia laittomuuksia, ja murhia, ottamalla Suomen kansan mukaan heidän aiheuttamiin rikosksiin ihmiskuntaa vasten, 1914-1922. 1922-1945.

--------------------------------------------------------------

Psalmi 15.   Kuka saa tulla Herran temppeliin?

    1  Daavidin psalmi.

    ”Herra, kuka saa tulla sinun temppeliisi? Kuka saa asua pyhällä vuorellasi?

    2 Se, joka on rehellinen ja tekee oikein,

    jonka sydän on vilpitön ja puheet totta.

    3 Se, joka ei panettele,

    joka ei tee lähimmäiselleen pahaa

    eikä saata naapuriaan huonoon huutoon.

    4 Se, joka kaihtaa kunniattomia

    mutta pitää arvossa Herraa pelkääviä.

    Se, joka pysyy valassaan

    vaikka omaksi vahingokseen.

    5 Se, joka ei vaadi lainasta korkoa eikä ota lahjusta viattoman vahingoksi.  Hyvin käy sen, joka näin elää.”  

-----------------------------------------------------------

Tshernobylin räjähdys

Käänetty Englanti /Suomeksi

"Tshernobylin räjähdys oli ydinvoiman historian pahin onnettomuus ja todisteita siitä johtui yksinomaan ihmisen toiminnasta eikä mihinkään mekaaniseen vikaantumiseen.

Onnettomuus tapahtui sarja kokeilun seurauksesta, jotka menivät katastrofaalisesti väärin. Kuten Reason on tunnistanut, että kokeen kokeilusuunnitelma oli täysin riittämätön ja " turvallisuustoimenpiteitä koskeva osa laadittiin pelkästään muodollisella tavalla ".

Asianomaisilla toimijoilla oli”, muodostava tunne vaaratekijöille ".

Tshernobylin onnettomuus vahingoitti ydinteollisuuden aiemmin kiistanalaista tapausta. Se joka tapahtui Three Mile Islandin ydinvoimalassa lähellä Pennsylvaniaa Harrisburgia. Perrow on huomauttanut:

"Tšernobylin katastrofiin liittyvien psykologisten tekijöiden täydellisestä keskustelusta lukijaan viitataan kattava paperi Reasonilta (1987).

"Seuraavat tutkimukset ja lakien puitteet paljastivat näennäisesti loputtoman tarinan epäpätevyydestä, epärehellisyys ja katastrofit ennen tapahtumaa, sen aikana ja sen jälkeen " (Perrow 1984).

Tapahtuman selvittämiseksi perustettu komissio päätti, että:

 "onnettomuuden suurin syy johtui siitä, että ne käyttivät epäasianmukaisia ​​toimia laitoksella" (Perrow 1984).

Mutta Perrow on väittänyt, että on kohtuutonta syyttää operaattoreita virheistä, jos operaattoreiden on oltava "super-miehet" tekemään oikean päätöksen oikeaan aikaan.

Jos henkilö on täynnä sekavaa, ristiriitaista tietoa, jotka osittain sopivat edelliseen kokemukseensa, mutta jotka itse asiassa edustavat täysin erilaista tilannetta, niin se onkin ei ole kohtuutonta odottaa heitä tekemästä "virheitä".

Jos yksi operaattori lukitsee väärin säätöasteikon, sitä pidetään operaattorin vika.

Jos monet operaattorit ovat lukeneet väärin säätöasteikon, sen katsotaan olevan häiriö valitsimen suunnittelussa.

Oletettavasti näiden välillä äärimmäisyyksiä on määritelmä.

Missä syytämme syyllisyydestä riippuu ihmisen odotuksista suorituskykyä suunnittelun ja toiminnan aloilla.

Meillä on taipumus katsoa, ​​että vaikka tämä voi olla operaattorivirhe vain valvotun järjestelmän ominaisuuksien oire. Toisin sanoen voidaan hyväksyä näkemys siitä, että ei ole sellaista asiaa kuin operaattorivirhe, vain suunnittelun virheet, joiden avulla operaattorit voivat tehdä virheitä.

Raportointi Nuclear Electric: Sakkoa £250,000 puntaa sitä kohden, että Wylfa ei ollut suljettu onnettomuuden jälkeen. Times "14. syyskuuta sanoi:

"Hugh Carlisle, QC, ydinlaitosten tarkastusvirastolle kertoi Mold Crown Courtille, että se oli "klassinen esimerkki siitä kun ”valvojien aivot ovat vapaalla". "

Tämä on kenties vilpillinen kommentti. Ei ole selvää näyttöä siitä, että verkko-operaattorit eivät olleet tietoisia tilanteesta, vain että he päättivät sallia järjestelmän toimivan sen sijaan, että sulkisivat sen, kun heidän olisi pitänyt tehdä.

Tämä voi johtua yksittäisistä kognitiivisista virheistä tai virheistä, jotka johtuvat ryhmän sosiaalisista vuorovaikutuksista, mutta se johtuu siitä vaikuttaa todennäköiseltä, että päätös reaktorin pitämisestä toimi vastauksena organisaation koko "patologiaan".

Toisin sanoen taloudelliset paineet ylläpitää toimintaa vaativat operaattoreita tekemään päätöksiä, jotka ovat jälkikäteen arvioitu sopimattomaksi.

Näissä esimerkeissä pyrimme korostamaan hierarkiahierarkia, joka vaihtelee yksilöstä kognitiivinen virhe (kuten soittimen virheellinen lukeminen), ryhmäkeskittymien aiheuttamien virheiden (esim. viestintävirheet) ja viime kädessä "kulttuurisiin" epäonnistumiin ja epäonnistumisiin, jotka johtuvat laajemmasta talous- ja toimintaympäristöstä (aika ja kustannuspaineet)."

-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --

Tshernobylin tapainen negatiivinen räjähdys Venäjällä 1917.

http://thenemesisbook.com/disrespect-for-the-spirit-of-the-natural-law/

 

Miten johtajien tai ryhmän patologia tuottaa ja levittää virheitä laajemmin?

Yhden ihmisen mielettömästä virheestä tulee kansan normi, tapa toimia, ja kansan nationalismillä puolustettava piirre? Se alkoi 1900 alussa Venäjällä, muodosti Neuvostoliiton, ja yhä jatkuu Venäjän johtajien pönkityksellä 118 vuotta sen jälkeen. Virheellinen maailmakuva, ja virheellinen elämän filosofia. Anti-kristus henkinen ilmiö.  

Vaikkapa epäusko? Anarkia? Väkivalta? Laittomuuden kerskaus? Kapina?  

Esimerkiksi ne virheet mitä kapinalliset, anarkistit ja laittomuuden edustajat aloittivat ja tehtailivat Venäjällä, ja se sieltä levisi laajemmin Eurooppaan 1900-1917. 1917- 1922. 1922-1940. 1940-1945.

Ympärimaailmaa, ajattelevat järkevät ihmiset ymmärtävät sivistyksen perus periaatteet, suhteessa perus lakien kunnioitus.

Maailman kansat ovat oppineet lukemaan ja kirjoittamaa, lukeminen ja kirjoittaminen kehittää ihmisen aivoja ajattelemaan loogisesti, järkevästi. Logiikan lain ja syy ja seurauksen havaintojen avulla, ihmisen mieli kehittyy ymmärtämään totuuksia siitä, kenen maailmaan ihminen on syntynyt.

Ihminen eksyy suuresti itsepetokselle ja virheelliselle ajattelulle, jos kuvittelee että ihmisen syntinen sielun tila, lihan himot ja halut olisi kelpoinen malli minkä perustalle rakentaa maailman kaikkeuden filosofian, vääristää alku syytä, Luojan luomus tekoa.

Luomus teko on tullut alku syystä, täydellisen Luojan mielestä, mielikuvituksesta, ja rajattomasta Luomus kyvystä luoda ajan, tilan ja materiaalisen maailman. Ihmisen mieli on pahasti virheellinen elin, altis itsepetokselle.

Ihmisen mielen itsepetos on päinvastainen maailman todellisuudelle. Täydellinen Luoja, rajaton Luoja, loi ajan ja tilan, ja alussa täydellisen elämän maan päälle. Nykyajan digitaalisen teknologian avulla, ihminen voi tutkia elämää erittäin tarkasti, (molecular biology), https://en.wikipedia.org/wiki/Molecular_machine ja todeta, että elämä on ihmeellistä, eikä ihminen ole luonut elämää maan päälle.

 

Luolamies ilmiö

Ihmisen psykologia pettää pahasti, kun antaa primitiivisille voimille voimaa ja valtaa. 1900 luvun tapahtumat olivat primitiivisen voiman ja vallan kaappaus.    

Tämä voi johtua yksittäisen johtajan kognitiivisista virheistä, tai ryhmän pahasta sosiaalisista vuorovaikutuksista, mutta sen alkulähde vaikute todennäköisesti, on organisaation tai ryhmän patologia.

Toisin sanoen primitiiviset tunteet, kuin kateus ja viha, ja ryhmän paineet ylläpitää toimintaa vaativia operaattoreita tekemään päätöksiä ja tekoja, jotka ovat jälkikäteen arvioitu sopimattomaksi, moraalittomaksi.

 

Ihmiset ovat lian helposti huijattavissa.

Suomen yhteyskunta on monessa asiassa naiivi.

Mitä sana naiivi tarkoittaa?

”Naïve on ranskankielinen sana, jota käytetään englanti kielessä tarkoittaen, että joku on hyvin yksinkertainen eikä ymmärrä ympärillään olevista vaaroista. Jotakin, jolla on naiivia, ei ole tarpeeksi kokemusta elämästä tietääkseni asioista, joita hänen pitäisi tietää. Hyvin usein he voivat olla hyvin luottamuksellisia, eivätkä ymmärrä, että jotkut ihmiset maailmassa ovat pahoja.”

”Eivät ymmärrä, että jotkut ihmiset maailmassa ovat pahoja?”

Eivät ymmärrä? Tai eivät halua ymmärtää, että maailmassa on paljon pahoja tekijöitä. Se on naiivi ihminen, joka ei tunnusta elämän totuuksia.

Naiivi ihminen laittaa pään pensaaseen, kun susi lauma lähestyy, ja sen seurauksesta pienenee pahasti.

Maailmassa on paljon pahaa, ja on pahan vaikuttajia, ja pahan tekijöitä. Ihmisen elävä sielu on altis henkiselle vaikutukselle, tieto, halut ja himot, ilman itsehallintaa ja vastuullista valvontaa, täyttää ihmisen elävän sielun väärän tiedon hyväksymisellä. Väärän tiedon hyväksyminen tuottaa väärän hengen ihmisen elävässä sielussa.

Ihmisen mielikuvituksen ajatukset, pitää valita oikean tiedon, älyn, tahdon ja tajunnan kautta. Alku syy on antanut ihmiselle oikean tiedon ihmisen elämästä maan päällä. Se on kirjoitettu Pyhässä Raamatussa.

Saatanan henkinen vaikutus, yrittää kaapata ihmisen elävän sielun, väärän tiedon kautta, yritys täyttää ihmisen elävän sielun valheellisella tiedolla. Em. Viha, kateus, ja synti, ovat negatiivisia tunteita, jos ne kohdistuvat väärään kohteeseen.

Järkevästi ajatteleva ihmisen ei ikinä pidä olla ylpeä synnistä, ei ikinä kerskailla siitä, että on varastanut, raiskannut, pahoin pidellyt, tai haukkunut jonkun pienemmän, heikomman päin naamoin, ja pahoittanut jonkun mielen ilman oikeudenmukaisuuteen perustuvaa syytä. Sellainen käyttäytyminen on samalla tasolla kuin sadisti ihmiset, ketkä nauttivat, kun rääkkäävät eläimiä. Se on pahuus ihmisen mielessä, ja ihmisen elävässä sielussa henkisesti.

On todella tietämättömyyden naiivia, että Suomessa on Suomen kansalaisia ketkä holhoavat Neuvostoliiton kehitys aikaa, 1914-1917, ja sitä ideologia mikä muodostui vuosina 1922-1945.

Kaikki toimet mitä Bolsevikit tekivät päästäkseen valtaan 1900 alussa, olivat vasten oikeudenmukaisuuden periaatteita.

Kuka ihminen voisi olla niin typerä, että opettaisi lapsille Bolsevikkien ideologiaa? Niin kuin 1900- 1940 Bolsevikit olisi olut hyvä esimerkki ihmiskunnalle?

He eivät olleet oikea malli ihmiselle maan päällä. Bolsevikki malli oli paholaisesta. Se on klassinen paholaisen malli, miten olla taivaan ja maan Luojan vihollinen. Kaikki todisteet Bolsevikkien toiminnasta todistaa heidät syylliseksi.

 

Miksi valheet myydän, ja menee kaupaksi totuutena?

Siksi että Bolsevikit olivat ostaneet valheen totuutena. He olivat hyväksyneet virheellisen elämän filosofian, ja virheellisen maailmakuvan.

Jeesus Nasaretista ei ollut sosialisti. Eikä Jeesus ikinä hyväksyisi sitä Kommunistien filosofiaa. Pyhä Raamatun opetus päinvastoin mitä Neuvostoliiton kommunistit yrittivät myydä ihmisille.

Paholainen aina peittää todellisuuden, keksimällä hyviä sanoja, niin kuin ”sosialismi”.  Niin kuin kommunistit olisivat olleet ”hyvällä”, ja ”ihmisten asialla”.  Niin ei todellisuudessa ollut. Marx, Lenin, ja Joseph Stalin.

Palvelijoille uskotut rahat.

Matteus 25:14- 30.

14 "Silloin on käyvä näin: Mies oli muuttamassa pois maasta. Hän kutsui puheilleen palvelijat ja uskoi koko omaisuutensa heidän hoitoonsa.

15 [i] Yhdelle hän antoi viisi talenttia* hopeaa, toiselle kaksi ja kolmannelle yhden, kullekin hänen kykyjensä mukaan. Sitten hän muutti maasta.

16 "Se, joka oli saanut viisi talenttia, ryhtyi heti toimeen: hän kävi niillä kauppaa ja hankki voittoa toiset viisi talenttia.

17 Samoin se, joka oli saanut kaksi talenttia, voitti toiset kaksi.

18 Mutta se, joka oli saanut vain yhden talentin, kaivoi maahan kuopan ja kätki sinne isäntänsä rahan.

19 "Pitkän ajan kuluttua isäntä palasi ja vaati palvelijoiltaan tilitykset.

20 Se, joka oli saanut viisi talenttia, toi toiset viisi niiden lisäksi ja sanoi: 'Herra, sinä annoit minulle viisi talenttia. Kuten näet, olen hankkinut voittoa toiset viisi.'

21 Isäntä sanoi hänelle: 'Hyvin tehty! Olet hyvä ja luotettava palvelija. Vähässä olet ollut uskollinen, minä panen sinut paljon haltijaksi. Tule herrasi ilojuhlaan!'

22 "Myös se, joka oli saanut kaksi talenttia, tuli ja sanoi: 'Herra, sinä annoit minulle kaksi talenttia. Kuten näet, olen hankkinut voittoa toiset kaksi.'

 23 Isäntä sanoi hänelle: 'Hyvin tehty! Olet hyvä ja luotettava palvelija. Vähässä olet ollut uskollinen, minä panen sinut paljon haltijaksi. Tule herrasi ilojuhlaan!'

24 "Viimeksi tuli se palvelija, joka oli saanut vain yhden talentin, ja sanoi: 'Herra, minä tiesin, että sinä olet ankara mies. Sinä leikkaat sieltä, minne et ole kylvänyt, ja kokoat sieltä, minne et ole siementä viskannut.

25 Minä pelkäsin ja kaivoin talenttisi maahan. Tässä on omasi.'

26 Isäntä vastasi hänelle: 'Sinä kelvoton ja laiska palvelija! Sinä tiesit, että minä leikkaan sieltä, minne en ole kylvänyt, ja kokoan sieltä, minne en ole siementä viskannut.

27 Silloinhan sinun olisi pitänyt viedä minun rahani pankkiin, niin että olisin palatessani saanut omani takaisin korkoineen.

28 -- Ottakaa pois hänen talenttinsa ja antakaa se sille, jolla on kymmenen talenttia.

29 Jokaiselle, jolla on, annetaan, ja hän on saava yltäkyllin, mutta jolla ei ole, siltä otetaan pois sekin mitä hänellä on.

30 Heittäkää tuo kelvoton palvelija ulos pimeyteen. Siellä itketään ja kiristellään hampaita.”

http://raamattu.fi/1992/Matt.25.html#o129

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Vesa Leinonen
Vesa Leinonen

Venäjän kolmen alueen kapinaa.

1. Venäjän Punaisen armeija kapina, sotilaat tekivät väkivaltaa heidän johtajille, syyt ensimmäisen Maailman sodan tappio seurauksesta.

2. Venäjällä maanorjuutta vastaan kapina. Polttivat maan omistajian hovit talot, ja ottivat maa alueet itselle.

3. Venäjällä tehtaissa kapina, työ luokan kapina, maan omistajien, suhteellisen rikkaiden ja porvaria vastaan.

Nämä kolme alueen kapina Venäjän yhteyskunnassa romautti Venäjän keisarin valtio hallituksen järjestyksen 1917.

Kansa tietää?

82% Venäjällä vuosina 1917, eivät osanneet lukea tai kirjoitta.

Minkä tiedon perustella Venäjän kansa yhtyi kapinaan?

Bolshevikkien viestinnän perusteella, ja omien vahvojen tunteitten perusteella mitä Bolshevikit kuohuttivat.

Venäjän Utopian kehitys

Bolshevismi. https://en.wikipedia.org/wiki/Bolsheviks

Leninismi. https://en.wikipedia.org/wiki/Leninism

Stalinismi. https://en.wikipedia.org/wiki/Stalinism

Mitä oli tehtävissä Vallankomouksen johtajien idealismin, ideologian ja maailmakuvan mukaisesti?

1. Leninin kirja.

https://en.wikipedia.org/wiki/What_Is_to_Be_Done%3F

2. Venäjän vallankumous.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Ven%C3%A4j%C3%A4n_va...

3. Neuvostoliitto.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Neuvostoliitto

4. Kylmäsota.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Kylm%C3%A4_sota

5. Maailman sota III.

https://en.wikipedia.org/wiki/World_War_III

Venäjällä anti-Tsaarin aktiivinen toiminta alkoi heti 1900 alussa. Yksi agitaatorista oli Stalin.

Se kehittyi Bolshevikkien kapinaksi.

1900 alusta lähtien Neuvostoliiton ideologiaan 1979, siinä oli kaikki ainekset ladattuna valmiiksi maailman sotaa varten.

1900 alussa Nicholas II oli Bolshevikille vihattu.
Se oli se suuri synti pukki Venäjän ongelmille.

1922 - 1938. Venäjän omat kansalaiset olivat pää Bolshevikille vihattu.

1939-1940. Balttian maat ja Suomi oli pää Bolshevikki henkisille synti pukki ja vihattu.

1941-1945. Natsi Saksa oli Bolshevikille synti pukki ja vihattu.

1946-1991. Yhdysvallat olivat Bolshevikki henkisille synti pukki ja vihattu.

1991-2000. Länsimaat ovat syy sille miksi Venäjällä menee taloudellisesti huonosti.

2000-2018. Länsimaat ovat se suuri synti pukki ja vihattu. Kaikki Venäjänb ongelmat syytetään toisten valtioiden ja kansojen niskaan.

Missä vika?

Vika alkoi 1900 alussa.

Stalin ei tajunnut ottaa peiliä käteen, ja rehellisesti katsoa siihen elävällä sielulla.

Venäjän ongelmat olivat Venäjän sisällä.

Mutta Venäjän ongelmat eivät pysy Venäjän sisällä, vaan ne loikkivat yli rajojen toisten alueelle.

Viimeksi Venäjä meni häiritsemään rauhaa Syyriassa, sitä ennen Itä Ukrainassa, ja sitä ennen Krimin niemimaalla.

Vanha Venäjän johtajien vika Venäjällä.

Maailmalla on 196 maata.

https://www.countries-ofthe-world.com/all-countrie...

Suurin osa niiden maitten kansalaiset ja johtajat ovat ihmiseksi, tekevät hyvää itselle yhteyskunnalle, naapureille ja luottavan moraali arvoihin.

Venäjä on mennyt överiksi, se on kasvanut liaan isoksi, ja tullut sitä myötä röyhkeäksi, laittomaksi, uskottomaksi ja ateistiksi.
Ei ole mikään ihme että asiat eivät luista maan päällä Luojan maailmassa, kun heidän kansan johtajat/kansa eivät anna kunniaa Elämän Luojalle.

Luoja poistaa pahat röyhkeät johtajat ajallaan, kansa kärsii pahoista johtajista. Syyriasta on tullut helvetti, yhden pahan johtajan kautta.

Venäjän johtajat auttavat Syyrian Presidenttiä pysymään vallassa, miksi niin epämoraalisesti, ja epäloogisesti?

Samankaltaiset henget tunnistavat toisensa.
Putin suojelee omaa valtaa ja voimaa, pönkittämällä paholaisen valtaa ja voimaa maan päällä.

Hitlerin lähipiiri suojeli Stalinia 1939-1941, ja Stalinin lähipiiri suojeli Hitleriä 1939-41.

Partners in crime. Rikollis kumppanit samalla yhteisellä asialla.

Onko herroilla parempi viini vielä juotavana edessä päin?

Ei ole. Parhaat on käytetty ja juotu.

Menneisyyden valinnat lupaa lupaa heille tulevaisuudessa karvaista kitkeryyttä.

Se on Luojan laki ihmiselle maan päällä.

Vesa Leinonen

Sanalaskut.

16:19 "Parempi elää hiljaa köyhien parissa kuin jakaa saalista röyhkeiden kanssa."

16:22 "Viisaus on viisaalle elämän lähde, tyhmyys tyhmälle rangaistus."

17:1 "Parempi leipäkannikka ja rauha kuin juhlapidot ja riita."

17:23 "Jumalaton ottaa salaa lahjuksen ja vääristää oikeuden tien."

http://raamattu.fi/1992/Sananl.17.html

Käyttäjän LasseHietanen kuva
Lasse Hietanen

Hei. Kiitos Vesa. Pidin. Jumalan, Ikikestävää Sanaa me tarvitaan.
Lämpimästi Siunaten Lasse Hietanen.

Vesa Leinonen

Eikä ole enää nykyajan digitaalisen teknologian avulla kaukana kotoa.

"105 Sinun sanasi on lamppu, joka valaisee askeleeni,
se on valo minun matkallani."

http://raamattu.fi/1992/Ps.119.html#o334

Vesa Leinonen

"Kansa tietää"?

Siis "enemmistö" tietää on myytti.

Kansa/ryhmä voi ola yhtä mieltä siitä miltä tuntuu, tai mitä ihminen luonnostaan haluaa.

Mutta tunteet ja halut, eivät ole sama asia kuin tietäisi jotain asiasta.

Populistiset ihmiset tietävät miltä heistä "tuntuu", ja yleensä kokoontuvat sinne missä heidän fiilingit / tunteet ovat.

Lasten kodissa kysytään lapsilta, miltä tuntuu. Millä haluat leikkiä, ja mitä haluat syödä ja juoda?

Samoin vanhustenkodissa kysytään vanhuksilta, miltä tuntuu, ja mitä haluaisit tehdä, mitä syödä ja juoda.

Elämän Luoja vaatii ihmiseltä paljon enemmän. Elämän Luoja vaatii ihmisen elävältä sielulta tietoa ja tuntemista, tietää ja tuntea elämän Luoja.

Jeremiah. 9:21-25.

21 "Julista tämäkin Herran sana: -- Ruumiita makaa maassa kuin lantaa pelloilla, kuin lyhteitä leikkaajien jäljiltä. Niitä ei kukaan korjaa.

22 Näin sanoo Herra:
-- Älköön viisas kerskuko viisaudellaan,
älköön väkevä voimillaan,
älköön rikas rikkaudellaan.

23 Joka haluaa kerskua, kerskukoon sillä, että tuntee minut ja tietää, mitä minä tahdon. Sillä minä olen Herra, minun tekoni maan päällä ovat uskollisuuden, oikeuden ja vanhurskauden tekoja. Niitä minä tahdon myös teiltä, sanoo Herra.

24 "Aika tulee", sanoo Herra, "jolloin minä rankaisen kaikkia, joiden esinahka on ympärileikattu:

25 Egyptiä, Juudaa, Edomia, ammonilaisia ja Moabia sekä kaikkia autiomaassa asuvia, jotka ovat leikanneet hiuksensa ohimoilta. Sydämeltään nämä kansat ovat ympärileikkaamattomia, niin kuin myös koko Israel, ja siksi minä rankaisen kaikkia niitä."

"The Bolsheviks, originally also Bolshevists or Bolsheviki(Russian: большевики, большевик (singular), IPA: [bəlʲʂɨˈvʲik]; derived from bol'shinstvo (большинство), "majority", literally meaning "one of the majority"),

"were a faction of the Marxist Russian Social Democratic Labour Party (RSDLP) which split apart from the Menshevik minority faction[t the Second RSDLP Party Congress meeting overseas in exile in Brussels, "Belgium in 1903.

"The RSDLP was a revolutionary socialist political party formed earlier in 1898 in Minsk in Belarus to unite the various revolutionary organizations of the Russian Empire into one party."

https://en.wikipedia.org/wiki/Bolsheviks

Käyttäjän jannekejo kuva
Janne Kejo
Vesa Leinonen

Venäjän vastaisuudella on historiallinen looginen syy.

Venäjä on ollut levoton maa, valtio ja kansa.

Sitä syytä voi tutkia materiaalisessa syy ja seuraus historiassa.

Monia muitakin reaktio ilmiöitä on olemassa maan päällä, yksi niistä on Poliisin viha ja vastaisuus.

Toinen on valtion virkamiesten viha ja vastaisuus.

Kolmas on oikeuslaitoksein viha ja vastaisuus.

Neljäs voi olla Oikeusvaltion viha ja vastaisuus.

On todella päivän selvää miksi Suomen historiassa on ollut "Ryssä vihaa".

Bolshevikki "Ryssä viha" on pienempi asia kuin Tsaari Nicholas Romanov perheen viha,ihan oiekaasti oikeudenmukaisuuden perustalta.

"Ryssä vihaajilla" on usein oikeat perusteet, miksi he ilmaiset vahvoja tunteita, se kohdistuu Venäjän/NL epäoikeudenmukaisuuteen. Historiassa NL edustajat valehtelivat päin naaman. Olivat epämoraalisia ihmisinä.

Ryssä vihaajat eivät ole menneet älyttömään anarkiaa, eivät ole tehneet vallankomousta, eikä sisällissotaa missä miljoonan ihmiset katosivat.

Venäjän vastustajat, tai Bolshevikki ryssä vihaajat ajoivat Bolshevikit pois Suomesta 1918, hyvin perustein, he eivät hyväksyneet sitä Bolsheviin laittomuutta, kapinaa ja anarkiaa mitä Bolshcviit saivat aikaansa venäjällä 1914-1917. 1917-1922.

Bolshevikit ovat ateisteja, he eivät ymmärrä että ovat syntyneet Luojan maailmaan. He ovat tietämöttömiä maailman ja elämän todellisuudesta.
Se on osa syy miksi itse ELÄMÄN LUOJA kohdistaa VIHANSA laittomuuden tekijöihin. Sillä laittomuduen tehtailijat plkaavat Luojan älyä.

--------------------------------------------------------

Adonai, Elohim, Ruach Hakodesh tuomio on oikeudenmukainen.

1 "Sen tähden et voi mitenkään puolustautua, ihmisparka, sinä joka tuomitset muita, kuka sitten oletkin. Tuomitessasi toisen julistat tuomion myös itsellesi, koska sinä, toisen tuomitsija, teet itse samoja tekoja.

2 Me tiedämme, että Elohim on oikeassa tuomitessaan ne, jotka tekevät tällaista.

3 Kuvitteletko sinä välttäväsi Elohim tuomion, kun teet itse sellaista, mistä tuomitset muita?

4 Halveksitko sinä Jehovan suurta hyvyyttä, kärsivällisyyttä ja pitkämielisyyttä? Etkö ymmärrä, että Jehovah hyvyys johtaa sinut kääntymiseen?

5 Mutta sinä olet kova etkä sisimmässäsi tahdo kääntyä. Näin kartutat vihaa, ja se kohtaa sinut vihan päivänä, jolloin Jehovah oikeudenmukainen tuomio tulee julki.

6 Silloin Elohim maksaa jokaiselle hänen tekojensa mukaan.

7 Niille, jotka uupumatta hyvää tehden etsivät kirkkautta, kunniaa ja katoamattomuutta, hän antaa ikuisen elämän,

8 mutta niitä, jotka ovat itsekkäitä ja tottelevat totuuden sijasta vääryyttä, kohtaa ankara viha.

9 Tuska ja ahdistus tulee jokaisen osaksi, joka tekee pahaa, ensin juutalaisen, sitten myös kreikkalaisen.

10 Kirkkaus, kunnia ja rauha taas tulee jokaisen osaksi, joka tekee hyvää, ensin juutalaisen, sitten myös kreikkalaisen,

11 sillä Elohim ei tee eroa ihmisten välillä.

12 Ne, jotka ovat tehneet syntiä lakia tuntematta, myös tuhoutuvat laista riippumatta. Ne taas, jotka ovat lain tuntien tehneet syntiä, myös tuomitaan lain nojalla.

13 Ei Elohim hyväksy vanhurskaiksi niitä, jotka vain kuulevat lain sanoja, vaan vanhurskaiksi julistetaan ne, jotka myös noudattavat lakia.

14 Pakanakansatkin, joilla ei ole lakia, saattavat luonnostaan tehdä, mitä laki vaatii. Silloin pakanat, vaikkei heillä lakia olekaan, ovat itse itselleen laki.

15 Näin he osoittavat, että lain vaatimus on kirjoitettu heidän sydämeensä. Siitä todistaa heidän omatuntonsakin, kun heidän ajatuksensa syyttävät tai myös puolustavat heitä.

16 Tämä tulee näkyviin sinä päivänä, jona Elohim minun julistamani evankeliumin mukaisesti tuo ihmisten sisimmätkin salaisuudet Kristuksen Jeesuksen tuomittaviksi."

Kirje Roomalaisille 2:1-12.

http://raamattu.fi/1992/Room.2.html#o5

Teidän rikkomuksenne erottavat teidät Herrasta

1 "Ei Herran käsi ole lyhyt pelastamaan
eikä hänen korvansa kuuro kuulemaan.

2 Ei, vaan teidän rikkomuksenne erottavat teidät
Jehovan.
Teidän syntinne ovat saaneet hänet kääntymään pois,
niin ettei hän teitä kuule,

3 sillä teidän kätenne ovat veren tahrimat,
teidän sormenne vääryyden saastuttamat,
teidän huulenne puhuvat valheita
ja kielenne kuiskii petosta.

4 Kukaan ei käy oikeutta rehellisesti,
kukaan ei esitä totuudenmukaista syytettä.
Kaikki luottavat olemattomaan ja puhuvat perättömiä,
kaikki kantavat kohdussaan pahaa
ja synnyttävät turmion.

5 Myrkkykäärmeen munia he hautovat,
hämähäkinseittejä kutovat.
Jos niitä munia joku syö,
hän kuolee.
Jos niistä jokin särkyy,
siitä kuoriutuu kyy.

6 Ei tule vaatetta heidän seiteistään,
eivät he voi pukeutua kättensä töihin.
Heidän työnsä ovat turmion töitä,
heidän kätensä ovat väkivaltaa täynnä.

7 Heidän jalkansa rientävät pahoihin tekoihin,
he kiiruhtavat vuodattamaan viatonta verta.
Heidän ajatuksensa ovat turmion ajatuksia,
he jättävät jälkeensä tuhoa ja hävitystä.

8 Rauhan tietä he eivät tunne, oikeus ei johda heidän askeliaan. He astelevat mutkaisia polkuja -- joka niitä kulkee, ei saavuta rauhaa."

Jesaja 59: 8

Ihmisten syyllisyys

18 "Elohim viha ilmestyy taivaasta ja kohdistuu kaikkeen laittomuuteen ja vääryyteen, jota ihmiset tekevät pitäessään totuutta vääryyden vallassa.

19 Sen, mitä Jehovah, Elohim voidaan tietää, he kyllä voivat nähdä. Onhan Adonai ilmaissut sen heille.

20 Hänen näkymättömät ominaisuutensa, hänen ikuinen voimansa ja suuruutensa, ovat maailman luomisesta asti olleet nähtävissä ja havaittavissa hänen teoissaan. Sen vuoksi he eivät voi puolustautua.

21 Vaikka he ovat tunteneet Elohim, he eivät ole kunnioittaneet ja kiittäneet häntä Adonai, vaan heidän ajatuksensa ovat käyneet turhanpäiväisiksi ja heidän ymmärtämätön sydämensä on pimentynyt.

22 He väittävät olevansa viisaita mutta ovat tulleet tyhmiksi,

23 ja he ovat vaihtaneet katoamattoman Adonai kirkkauden katoavaisten ihmisten ja lintujen, nelijalkaisten ja matelijoiden kuviin.

24 Sen vuoksi Elohim on jättänyt heidät mielihalujensa valtaan sellaiseen saastaisuuteen, että he keskinäisissä suhteissaan häpäisevät oman ruumiinsa.

25 He ovat vaihtaneet Elohim totuuden valheeseen, he ovat kunnioittaneet ja palvelleet luotua eivätkä Luojaa -- olkoon hän ikuisesti ylistetty, aamen.

26 Siksi Elohim on jättänyt heidät häpeällisten himojen valtaan. Naiset ovat vaihtaneet luonnollisen sukupuoliyhteyden luonnonvastaiseen,

27 ja miehet ovat samoin luopuneet luonnollisesta yhteydestä naisiin ja heissä on syttynyt himo toisiaan kohtaan. Miehet ovat harhautuneet harjoittamaan keskenään säädyttömyyttä ja saavat ansaitsemansa palkan."

Roomalaisille 1: 18:32

http://raamattu.fi/1992/Room.1.html#o1

Ihmiset pettävät toisiaan

1 -- "Olisipa minulla majapaikka autiomaassa!
Silloin voisin jättää kansani,
lähteä pois ihmisten luota.
Kaikki he ovat avionrikkojia,
pettureita koko joukko.

2 -- Heidän kielensä on kuin jännitetty jousi,
aina valmiina valheeseen,
totuudesta he eivät piittaa.
He kulkevat synnistä syntiin,
minusta he eivät tahdo tietää,
sanoo Herra.

3 Varokaa ystäviänne,
älkää luottako veljiinnekään!
Veli pettää veljeään viekkaasti,
ystävä parjaa ystäväänsä takanapäin.

4 Kaikki pettävät toisiaan,
kukaan ei puhu totta,
heidän kielensä on tottunut valheeseen.
Vääryyttä he tekevät,
eivät kykene kääntymään.

5 Sortoa sorron jälkeen, petosta petoksen päälle! Minusta he eivät välitä, sanoo Herra.

6 Sen vuoksi Herra Sebaot sanoo näin:
-- Minä sulatan heidät kuin metallin,
minä tutkin heidät.
Mitä muuta voisin heille tehdä?

7 Heidän kielensä on tappava nuoli,
heidän suustaan lähtee petollisia sanoja.
He toivottavat kyllä rauhaa toinen toiselleen --
mutta sisimmässään he punovat juonia.

8 Enkö minä rankaisisi tällaisista teoista, enkö kostaisi tällaiselle kansalle?"

Jeremiah 9: 1-8

--------------------------------------------

Sanat vaihdettu, Pohjoismaitten pakanan kielen nimi "Jumalalle".

Oikeat sanat ovat alkuperäiset nimet, Adonai, Elohim ja Jehovah.

Tarkoituksella että, ihmiset eivät lisää lukiessa tietoa entisen tietämättömyyden tiedon päälle. Niin kuin mitä kansa tietää"jumalasta", olisi jo entiseltään tullut tutuksi.

Toimituksen poiminnat