Totuus Kauneus ja Hyvyys Arvollinen ihmisen elämä koostuu; totuudesta, kauneudesta ja hyvyydestä.

Yerusalem on Israelin Ikuinen pääkaupunki

 • Temple Manora Yerusalem
  Temple Manora Yerusalem

Ajatella, että maailmalla on ihmisiä ketkä kiistävät 4000 vuoden ajan takaa, Israelin kansan historian.

Noin 3460 vuotta sitten Israelin kansa vapautui Egyptin orjuudesta.

3420 vuotta sitten Israelin kansa saapui heidän luvattuun maahan.

 

 1. Kuningas David 1010-970 BC.
 2. Solomon. 970-931 BC.
 3. Elijah. 870-854 BC
 4. Elisha. 854 BC.
 5. Jonah. 790-770 Bc.
 6. Joel. 790-770.
 7. Amos. 780-740 BC.
 8. Hosea. 760-720.
 9. Isaih. 745-695 BC.
 10. Micah. 740-700.
 11. Zephaniah. 639-608.
 12. Nahum. 630-610.
 13. Jeremiah. 626-589.
 14. Habakkuk. 606-586.
 15. Ezekile. 592-570.
 16. Obadiah. 589-583 BC.
 17. Daniel. 606-534.
 18. Haggai. 520-516.
 19. Zephriah. 520-516.
 20. Malachi. 450-400.
 21. John the Baptist. 5 BC.
 22. Yeshua Hamashiach.  2 BC.

Jeesus ja laki

Matteous. 5:17-20.


17 "Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan. En minä ole tullut kumoamaan, vaan toteuttamaan.

18 Totisesti: laista ei häviä yksikään kirjain, ei pieninkään piirto, ennen kuin taivas ja maa katoavat, ennen kuin kaikki on tapahtunut.

19 Sitä, joka jättää laista pois yhdenkin käskyn, vaikkapa kaikkein vähäisimmän, ja siten opettaa, kutsutaan taivasten valtakunnassa vähäisimmäksi. Mutta sitä, joka noudattaa lakia ja niin opettaa, kutsutaan taivasten valtakunnassa suureksi.

20 Minä sanon teille: ellette te noudata Jumalan tahtoa paljon paremmin kuin lainopettajat ja fariseukset, te ette pääse taivasten valtakuntaan."

http://raamattu.fi/1992/Matt.5.html#o15

 

Benjamin Netanyahu.

 

Pääministeri Benjamin Netanjahuin puhui Jerusalemissa pidetyssä kristillisen median huippukokouksessa.

Käännetty Englanti Suomeksi. Vapaa käännös.

 

https://www.youtube.com/watch?v=YNmrx4G9bGU

 

UNITED NATIONS FIASCO”.

”Israelilla ei ole yhteyttä Jerusalemiin?”

Ota lapio käteen ja paina se multaan Jerusalemissa, ja katso ketä se todistaa?

2000 vuotta sitten joki oli rakentanut pienen pylvään, ja siinä oli kirjoitettu, יְרוּשָׁלַיִם (Yerusalem). Se oli kirjoitettu siinä kirjoitus muodossa, miten Israelin kansa kirjoittaa sen.

Minne temppelit oli rakennettu?  Oliko temppeli rakennettu Nepaliin?

Missä Jeesus kaatoi rahan vaihtajien pöydät?

Oliko se Tiibetissä?

Minne Solomon rakensi temppelin? S

Hän rakensi lähelle tänne (Yerusalem).

Selkeä yritys vääristää historiaa.

Kieltää Israelin kansan historia on törkeä epäoikeudenmukaisuus Israelin kansalle.

Israel kansa on kokenut paljon vainoja, uhkia ja tuhoja.

Israelin kansa on kulkenut matkan mitä mikään muu kansa ei ole kulkenut. He ovat sinnitellyt kaikista pahimmat katastrofit. Toisen temppelin tuhoamisesta holokaustiin.   

Israelin kansa on kärsinyt mitta kaavassa mitä muut kansat ei ole kärsinyt. Eivätkä ole menettänyt sitä halua palata takaisin Siioniin. Siionin vuorelle. Palata Juudeaan, palata Samariaan, tämä on meidän maa ja me olemme palanneet tänne, ja olemme tulleet pysymään iän kaikkiseksi ajaksi (eternity).”

- Israelin Pääministeri Benjamin Netanjahuin.

 

Maailma on menossa pahasta hullumaksi.

 

Todisteet siitä on, kun ihmiset valehtelevat päin naaman, ja kieltävät totuuden menneisyydestä, totuuden ajan hetkellä ja totuuden tulevaisuudessa.

Subjektiivinen-relativismi, post- modernismi, ja epäuskoiset ihmiset vailla rehellisyyden henkeä, sepittelevät totuutta omien aistien perusteella.

Heidän mielen ajattelut ei kanna totuuden siltaa maailman menneisyydestä.  Siksi he yrittävät keksiä uusia totuuksia, uusi identiteetti ihmiselle, maailmalle ja elämälle. Se ei ole mahdollista, sillä Elämän Luoja, (Elohim) on luonut ihmisen Hänen kaltaiseksi.

 

Lähempänä koti Suomea

Suomen Karjan kannaksella voi kaivaa lapiolla, voi kaivaa rajajoella, Laatokan Järven rannalla, Taipaleella, tai kaivaa Viipurissa, mitä sieltä tulee esille?

 

Sieltä tulee esille historiaa. Totuuteen perustuvaa historiaa.

Taistelu totuuden ja valheitten välillä on tuhansien vuosien takainen taistelu. Ihmsiet ketkä eivät välitä totuudesta monesti menevät valheitten mukana.

Vastapuolella on ihmiset ketkä arvostavat totuutta, he myös puolustavat totuutta. Sillä Elämän Luoja vaatii ihmiseltä olla totuuden puolella.

Ihmisen olento on keho, sielu ja henki, ihminen niittä itselle henkisesti, fyysisesti ja sielullisesti.  Totuuden valinta usein on fyysinen valinta, minkä seuraukset ovat myös henkisellä ja sielullisella tasolla.

Valheitten valinnat pian tuottavat valheen hengen, ihminen mielen toiminta menettää sytytys järjestön, totuuden asiat eivät enää sytytä.  Ja niin sitten ihminen vajoaa valheellisen hengen vallan alle.

Pyhä Raamatun viesti on Henkisesti rehellinen viesti ihmiselle.

Rehelliset ihmiset ymmärtävät sen olevan rehellisessä hengessä kirjoitettu.

 

3460 vuotta sitten, kymmenen käskyä annettu Elämän Luojalta ihmiselle, moraalinen selkäranka ihmiselle.

Suuri armon viesti ihmiskunnalle, suuri hyöty ihmiskunnalle henkisesti.

 

Islamin uskonnon Muhammad.

”Muhammad.  570 - 8. kesäkuuta 632 CE) oli islamin perustaja. Islamin opin mukaan hän oli profeetta ja jumalan lähettiläs, joka lähetettiin esittämään ja vahvistamaan Adamin, Abrahamin, Mooseksen, Jeesuksen ja muiden profeettojen aikaisemmin saarnatut monoteistiset opetukset.”

 

”Häntä pidetään Jumalan lopullisena profeettana kaikissa islamin pääosissa, vaikka jotkut modernit nimitykset poikkeavat tästä uskomuksesta. Muhammed yhdisti Arabian yhdeksi muslimivaltioksi, sekä Koraanin että hänen opetustensa ja käytäntöjensä islamin uskonnon perustana.”

 

Islam uskonto ei ole jatkoa Pyhän Raamatun viestille

Pyhän Raamatun viesti on suljettu, noin 600 vuotta ennen Muhammad syntymistä.

Islam uskonto viesti ei ole viesti Elämän Luojalta Suomalaisille, Pohjoismaille tai Euroopalle.  Islam uskonto on Arabilaisten lahko.

 Se on heidän oma juttu, mikä on syntynyt syvästä vihasta toisen kansan historiaa vasten.

Pyhän Raamatun viesti on selvä, eikä siellä ole mitään kirjoitettu Muhammad profeetasta. 

 

Ismail syntymä on kyllä kirjoitettu Raamatussa, mutta hän ei ollut se Luojan valinta Israelin kansan tulevaisuudelle. Vaikkapa Luojan antoi hänen menestyä, öljyllä ja rahassa. Mutta Israelin luvattu maa kuuluu Israelille.

 

Hullu maailma, täynnä valheita

Ihmiset ketkä eivät tunne totuutta maailman historiasta, ovat täysin pihalla. He eivät tiedä mikä totuus on, eikä tiedä mihin se perustuu, ja siten valehtelevat päin naaman.

Poliitikot Suomessa, maailman henkiset puolueen johtajat, Euroopan Unionin edustajat, vievät ihmisiä päin penkkaa, sillä he eivät tunne totuuden henkeä. Eivät tunne Pyhän Raamatun viisautta ihmiskunnalle. Kaiken maailman sepityksiä, laastareita, peittää törkeä synti, kierous, vääristely ja manipuloiva huijaus.

 

Tie, totuus ja elämä

Yeshua on tie, totuus ja elämä.

1 "Älköön sydämenne olko levoton. Uskokaa Jumalaan ja uskokaa minuun. 2 Minun Isäni kodissa on monta huonetta -- enhän minä muuten sanoisi, että menen valmistamaan teille asuinsijan. 3 Minä menen valmistamaan teille sijaa mutta tulen sitten takaisin ja noudan teidät luokseni, jotta saisitte olla siellä missä minä olen. 4 Te tiedätte kyllä tien sinne minne minä menen."

5 Tuomas sanoi hänelle: "Herra, emme me tiedä, minne sinä menet. Kuinka voisimme tuntea tien?" 6 Jeesus vastasi: "Minä olen tie, totuus ja elämä. Ei kukaan pääse Isän luo muuten kuin minun kauttani. 7 Jos te tunnette minut, opitte tuntemaan myös minun Isäni. Te tunnette hänet jo nyt, olettehan nähneet hänet."

8 Filippus sanoi hänelle: "Herra, anna meidän nähdä Isä, muuta emme pyydä."

9 Jeesus vastasi:

"Etkö sinä, Filippus, tunne minua, vaikka olen jo näin kauan ollut teidän seurassanne? Joka on nähnyt minut, on nähnyt Isän. Kuinka voit sanoa: 'Anna meidän nähdä Isä'?

10 Etkö usko, että minä olen Isässä ja Isä on minussa? Kun puhun teille, en puhu omissa nimissäni: Isä on minussa, ja minun tekoni ovat hänen tekojaan.

11 Uskokaa, kun sanon, että minä olen Isässä ja Isä on minussa. Ellette muuten usko, uskokaa minun tekojeni tähden.

12 "Totisesti, totisesti: joka uskoo minuun, on tekevä sellaisia tekoja kuin minä teen, ja vielä suurempiakin. Minä menen Isän luo, 13 ja mitä ikinä te pyydätte minun nimessäni, sen minä teen, jotta Isän kirkkaus tulisi julki Pojassa. 14 Mitä te minun nimeeni vedoten pyydätte minulta, sen minä teen.”

 

http://raamattu.fi/1992/Joh.14.html#o38

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (17 kommenttia)

Käyttäjän tuominenanttijuhani kuva
Antti Tuominen

ja suomen romaanit. vaatikaa delhiä itsellenne sillä sieltähän te olette lähtöisin. ja me suomalaisetkin lienemme jostain volgan mutkasta... niin no sehän selittääkin nämä suursuomi hankkeet.

Vesa Leinonen

Antti Tuominen.#2.

Terijoen hallitus oli Saatanan mielenmukainen pannukakku, "sorry"?

Tasavallan presidentti Kyösti Kallion puhe 14.3.1940

Kansalaiset!

"Te olette jo eilen radiossa kuulleet ja tänään sanomalehdistä lukeneet ne rauhanehdot, joiden pohjalta meidän on ryhdyttävä tulevaisuuttamme rakentamaan.

Hämmästyneinä olemme saaneet kokea, miten Pietari Suuren harrastukset ovat heränneet henkiin Neuvostoliitossa. Taas uusiutui historiassamme monta kertaa esiintynyt ilmiö, että suurin osa Viipurin lääniä ja sen vapautta rakastava kansa tahdotaan irroittaa maamme yhteydestä, johon se kansallisella, historiallisella ja maantieteellisellä oikeudella kuuluu. Nämä kansalliset siteet ovat kuitenkin niin lujat, että meidän on yhdessä kestettävä ja tasattava se kova kohtalo, joka heitä ja koko maatamme on kohdannut. Ja meillä täytyy olla kuntoa siihen, sillä Suomen kansa ja itsenäinen Suomi kaikkine kansallisine oikeuksineen on sodan jälkeen voitu säilyttää lukuunottamatta mainittuja alueita. Niiden menetys on valitettava tappiomme, mutta voittopuolelle merkitsee historia sitkeän oikeustaistelumme, moraalisen voiton, jonka arvoa tuskin voimme vielä nykyhetkellä riittämiin arvioida.

Sodan vauriot ovat monessa suhteessa raskaat kantaa, mutta me luotamme siihen, että ne sivistyskansat, jotka tunnustavat puolustustaistelumme kantavat perusteet, katsovat velvollisuudekseen meitä tukea jälleenrakentamistyössä.

Mutta niin suuriarvoista kuin on ollut jo tähän asti vieraiden kansojen apu, niin on tärkeintä luottaa omiin voimiimme. Elävä kansallinen yhteistunto on ollut voimamme taistelujen melskeessä rintamilla ja rintamien takana. Ja se on edelleen luotettavin voimanlähteemme myöskin tulevaisuudessa.

Kansamme voi luottaa siihen, että hallituksen tarkoitus on ollut kaikin voimin estää rauhanteolla Suomen kansan elinvoiman jatkuva tuhoaminen tässä voimasuhteiltaan epätasaisessa taistelussa, johon yksin olimme joutuneet suurvaltaa vastaan.

Kansamme sankarillista puolustautumista ja rauhanehtoja ajatellessa meidät valtaa syvä suru maamme silpomisesta, mutta järkemme kehoittaa meitä kokoamaan kaikki voimamme yksimieliseen rakennustyöhön kulkiessamme eteenpäin tulevaisuutta kohti. Ja meillä on mahdollisuuksia rakentaa tulevaisuutemme, sillä Suomen kansa on säilynyt, valtiokoneistomme on koskematon ja suomalainen kansallistunto ja kunnia ovat jäljellä kirkastuneina ja entistä määrätietoisempina tulevista tehtävistään.

Ja armeijamme aseineen on myös suojaamassa olemassaoloamme. Sitä paitsi yhteinen taistelu on meitä lähentänyt tuntemaan entistä selvemmin kohtalonyhteyttä niitä kohtaan, joita sodan kauhut ovat kovimmin koskeneet.

Me teemme kunniaa niille tuhansille, jotka ovat kaatuneet puolustaessaan, mikä meille on pyhintä.

Mitä armeijaan tulee, niin sen sankaritekojen korkeimpana symbolina kiitän armeijan ensimmäistä miestä, sotamarsalkka Mannerheimia, joka ihmeteltävällä taidolla ja tarmolla on menestyksellä ylipäällikkönä johtanut puolustustamme. Tiedän tulkitsevani koko kansamme tunteet lausuessani, että tämän sodan aikana on sotamarsalkka Mannerheim astunut yhä lähemmäksi kansan sydäntä.

Minä yhdyn sydämestäni siihen tunnustukseen, jonka Herra Sotamarsalkka on päiväkäskyssään antanut armeijamme upseeristolle, miehistölle ja lotille heidän kaikkien uhrautuvasta ja uupumattomasta toiminnastaan.

Samoin rintamantakainen väestö ansaitsee tunnustuksen uhrautuvasta työstään.

Mutta meidän tulee muistaa, että suuria pysyviä velvollisuuksia jää kansamme kannettavaksi, sillä kaatuneiden omaisista, invaliideista ym. sodan uhreista ja luovutettujen alueiden siirtoväestä ja sen toimeentulosta on meidän pidettävä jatkuvasti huolta. Tässä suhteessa on presidentti Hooverin toiminta ollut jo sodan aikana suuriarvoista.

Lausun kiitokseni Ruotsin kansalle siitä suuresta uhrautuvaisuudesta, jota se on kansaamme kohtaan osoittanut. Samoin kiitän niistä aseista ja varusteista, joita etenkin Ruotsi ja länsivallat ovat meille auliisti antaneet.

Suomen armeijalle oli ylivoimainen tehtävä vihollisen torjuminen yksin. Ulkomaista apua emme huomattavammassa määrässä voineet saada, kun Ruotsin ja Norjan hallitukset kielsivät länsivaltojen sotavoimilta läpikulun alueensa kautta.

Uskallan kumminkin toivoa, että Pohjoismaiden puolustusliiton välttämättömyys on tämän sodan aikana selvinnyt naapureillemmekin.

Lyhyen, mutta ankaran sodan aikana on Suomen kansa saanut rikkaita kokemuksia, jotka ovat sille tienviittana tulevaisuuteen.

Toivon sydämestäni, että se yhteistunto, joka koettelemuksissamme on meitä pystyssä pitänyt, yhä lujittuisi, sillä siitä riippuu kansamme menestys ja tulevaisuus.

Muistakaamme, että kohtalomme on omissa käsissämme. Osoittakaamme teoissa, että Suomi ja Suomen kansa nykyoloissakin kykenevät täyttämään historiallisen tehtävänsä länsimaisen sivistyksen etuvartijana. Lähde: Suomen suurin talonpoika. Kyösti Kallion muistojulkaisu. WSOY, 1941."

Paluu talvisotaan. Paluu historiasivuille. https://histdoc.net/historia/kallio1940-03-14.html

- Kyösti Kallio.

Käyttäjän tuominenanttijuhani kuva
Antti Tuominen

ja suomen romaanit. vaatikaa delhiä itsellenne sillä sieltähän te olette lähtöisin. ja me suomalaisetkin lienemme jostain volgan mutkasta... niin no sehän selittääkin nämä suursuomi hankkeet.

Käyttäjän LasseHietanen kuva
Lasse Hietanen

Hei. Kiitos Vesa. Kiva on lukea ja omaksua kirjoittamaasi tekstiä. Sinuun ja opetuksiisi sopii hyvin; v. 1938 Raamatun jakeet, Kol. 1:26-29 "sen salaisuuden, ... 27.)..; Kristus teissä, kirkkauden toivo. 28.) Ja Häntä me julistamme, ... 29.) Sitä varten minä vaivaa näenkin, taistellen Hänen vaikutuksensa mukaan, joka minussa voimallisesti vaikuttaa." Siunaten Lasse.

Käyttäjän JuhaMakkonen1 kuva
Juha Makkonen

Yerusalem on Israelin Ikuinen pääkaupunki
.............

Minulle passaa, että Läntisestä Jerusalemista tulee Israelin Pääkaupunki kunhan Itäisestä Jerusalemista tulee Palestiinan Pääkaupunki.

Vesa Leinonen

Juha Makkonen. #5.

Sellainen käsite että kahden Kansan pääkaupunki olisi yksi ja sama kaupunki, Jerusalem on pahasti virheellinen ajatus.

Se ei perustu todellisuuteen.

Sellaisessa ajattelu ei ole myöskään looginen, eikä ole järkevä ratkaisu alkuperäiseen ristiriitaan.

Genesis 16:12 Ismael.

” Poikas (Ismael) on oleva kuin villiaasi, hänen kätensä on kaikkia vastaan, ja kaikkien käsi on häntä vastaan, aina hän on oleva vastakkain kaikkien veljiensä kanssa.”

Ensiksi Jerusalem on Israelin pääkaupunki. Se todellisuus on dokumentoitu tuhansien vuosien takaa.

Ihmiset ketkä kiistävät, etteikö Jerusalem olisi Israelin kaupunki kieltävät historian totuuden. Miksi he kieltävät historian totuuden? Siksi että he kieltävät Elämän Luojan Sanan.

Samalla myös yrittivät kieltää Elämän Luojan olemassa olon, omasta mielestä, ja omastatunnosta.

Pyhä Raamatun kirjoitukset kertovat sen mitä Elämän Luoja on sanonut ihmiskunnalle oikeasta maailmankuvasta, ja oikeasta elämän filosofiasta, ja miten ihminen voi pelastua.

Israelin kansa kun rukoilee he kumartavat kohti Jerusalemia.--->

Muhammad Profeetan seuraajat kumartavat Itään päin. <---- Eivät edes kumarra kohti sitä Moskeija temppeli vuorella, koska tietävät että Muhammad ei ikinä edes käynyt Jerusalemissa. Jerusalem on kuuma asia sikis että se on ISRAELIN PYHÄ KAUPUNKI. Valittu kansa, ja kaupunki ja valittu maa.

Muhammad seuraajat pitää kumartaa Itään päin siksi että Mekka on Idässä.

Mekka on Islamin uskonnon pyhä pääkaupunki.

Todellisuuden ristiriita tulee esille jo siinä hetkessä, minne suuntaan he kumartuvat.

Muhammed ei edes ikinä käynyt eläessä Jerusalemissa.

Jerusalemin taistelussa on paljon tausta tekijöitä, sama paholainen, joka on tullut varastamaan, tuhoamaan, ja tappamaan.

Terroristit todistavat kenen omia he ovat, tietysti he ovat Saatanan asialla. Heidän mieli, sydän ja henkinen olemus on henkisesti paholaisen käytössä.
Pyhä raamattu opettaa ja todistaa elämän periaatteet, todistavat Luojan tahto ihmiskunnalle.

Pyhässä Raamatussa on selkeästi Elämän Luojan (Elohim) viesti Israelin kansalle, Juutalaisille, ja ihmiskunnalle. Kun Elämän Luojan on sen sanonut, se pitäisi jo riittää palestiinalaisille, kunnioittaa Pyhän Raamatun sanomaa.
”Tuhat vuotta ennen ajan laskua, Jerusalem on ollut juutalaisten pyhempi kaupunki, keskittymä ja hengellinen keskus.

Jerusalem on jo pitkään sisällytetty juutalaiseen uskonnolliseen tietoisuuteen, ja juutalaiset ovat aina tutkineet ja mukauttaneet kuningas Daavidin taistelua Jerusalemissa ja halustaan rakentaa pyhä temppeli, kuten Samuelin kirjassa ja Psalmin kirjassa kuvataan.

Monet Kuningas Daavidin kaipauksista Jerusalemista ovat sopeutuneet suosittuihin rukouksiin ja lauluja.

Juutalaiset uskovat, että tulevaisuudessa uudistetussa Jerusalemin temppelissä tulee koko ihmiskunnan palvonnan ja opetuksen keskus, ja siksi Jerusalemista tulee maailman henkinen keskus.”

Vaikka Jerusalem esiintyy heprealaisessa Raamatussa 669 kertaa, sitä ei mainita nimenomaisesti Pentateuchissa. Sen sijaan, kun viitataan Jerusalemiin, käytetään paikkamerkkejä Salem ja Moriah ja termiä "paikka, johon Jumala valitsee"

”Teidän on etsittävä paikka, johon Herra, sinun Jumalasi, valitsee kaikista sinun sukukunnistasi, asettamaan hänen nimensä asuinpaikkansa.”

- https://en.wikipedia.org/wiki/Jerusalem_in_Judaism
Psalmi 137

”Babylonian virtojen varsilla
1 Virtojen varsilla Babyloniassa
me istuimme ja itkimme,
kun muistimme Siionia.
2 Rannan pajuihin
me ripustimme lyyramme.
3 Ne, jotka meidät olivat sinne vieneet,
vaativat meitä laulamaan,
ne, joiden orjuudessa me vaikeroimme,
käskivät meidän iloita ja sanoivat:
"Laulakaa meille Siionin lauluja!"
4 Kuinka voisimme laulaa Herran lauluja vieraalla maalla?”

Jos joku rukoilee Israelin maalla, hänen tulee ohjata sydämensä Jerusalemiin; Jos hän seisoo Jerusalemissa, hänen on kohdattava Pyhää temppeliä kohti - Brachot 27a.

Rukouksessa muslimit suuntaavat kohti Saudi-Arabiaa Mekkan suuntaan, missä sijaitsee Kaba-niminen pyhän jumalan talo.

Ihmiset ketkä eivät tiedä mitään historiasta, Israelin 4000 vuoden historian tarina, Abrahamista lähtien, yrittävät soveltaa maailman menon mielellä uskonnon periaatteita, missä on selvät ristiriidat.

Ihmiset ketkä eivät usko Luojan olemassa olemiseen, eivät tunne mitä Luojan on sanonut Pyhässä Raamatussa suhteessa Israelin kansa.

Islamin uskonto ei ole Pyhässä Raamatussa. Siksi Islamin uskonto ei ole Pelastus maailman ihmiskunnalle. Islamin usko on heidän oma lahko, sillä heidän nationalistien, heimojen sydämen tila ei sovi samaan tilaan Israelin Pyhän kanssa.

Genesis. 16:7-12.

11 ”Sitten Herran enkeli sanoi hänelle:
-- Sinä olet raskaana, ja kun synnytät pojan, anna hänelle nimeksi Ismael, sillä Herra kuuli,* kun valitit hätääsi.
12 ”Poikasi on oleva kuin villiaasi, hänen kätensä on kaikkia vastaan, ja kaikkien käsi on häntä vastaan, aina hän on oleva vastakkain kaikkien veljiensä kanssa.”
Ismael, ”on oleva kuin villiaasi, hänen kätensä on kaikkia vastaan, ja kaikkien käsi on häntä vastaan, aina hän on oleva vastakkain kaikkien veljiensä kanssa.”

Käsittämätön kiista, että Jerusalem tulisi olla kahden kansan pää kaupunki?
Olisiko Helsinki voinut olla Neuvostoliiton Pääkaupunki, ja Samalla Suomen pääkaupunki vuosina 1939-1991?

Voisiko Turku olla Venäjän pääkaupunki? Ja Helsinki Suomen pääkaupunki?
Mitäpäs Viipuri? Voisiko Viipuri olla Venäjän kaupunki?

Valheellisten kierouden valtion johtajien kautta kyllä, ja heidän henkinen olemus on samalla Saatanan asialla maan päällä.

Taustan tekijä ihmisten toiminnassa on Saatana, se sama ikuisen vihollinen ihmiskunnalle. Ajatelmattomat ihmiset eivät sitä todellisuutta käsitä, ja monet antavat itsensä paholaisen puolelle.

John 10:6-10

”Jeesus esitti heille tämän vertauksen, mutta he eivät ymmärtäneet, mitä hän puheellaan tarkoitti.

7 Siksi Jeesus jatkoi: "Totisesti, totisesti: minä olen lampaiden portti.
8 Ne, jotka ovat tulleet ennen minua, ovat kaikki olleet varkaita ja rosvoja, eivätkä lampaat ole kuunnelleet heitä.
9 Minä olen portti. Se, joka tulee sisään minun kauttani, pelastuu. Hän voi vapaasti tulla ja mennä, ja hän löytää laitumen.
10 Varas tulee vain varastamaan, tappamaan ja tuhoamaan. Minä olen tullut antamaan elämän, yltäkylläisen elämän.”

http://raamattu.fi/1992/Joh.10.html#o27

Käyttäjän JuhaMakkonen1 kuva
Juha Makkonen

#7
Ei uskonnon varjolla voi ryöstää toisten omaisuutta.

Käyttäjän esalehtinen kuva
Esa Lehtinen

Jos Israelin kansa saapui yli 3400 vuotta sitten omaan maahansa, miksi he saivat oman valtionsa aikaiseksi vasta 1940-luvulla?

Vesa Leinonen

Esa Lehtinen. #6.

Miksi Viipurissa lipputangossa on Venäjän lippu?
Miksi vanha Salla on rajan väärällä puolella?

Miksi Petsamo satamaa hyödynti Neuvostoliitto 1939-1991, ja edelleen hyödyntää Venäjän valtio?
Miksi Suurisaarella ie ole Suomalisten yrityksiä?

Materiaalisessa syy ja seuraus maailmasaa on selvät jäljet mitä voi tutkia ja seurata. Sitähän jänis koira tekee talven lumella.

Jos osaat lukea, osta Israelin 4000 vuoden historia kirja (Raamattuun perustuva totuus), ja luo se. Sitten sitä, ja jos olet rehellinen totuuden suhteen, sitten sinä tiedän mikä se vastaus on sinun kysymyksessä.

Ei ole vaikea asia selvittää. Sitähän alakoulussa opetetaan lapsille. Olisiko jo jo aika palata kouluun?
Ajattelemaan järkevästi, lukemaan todellista maailman historiaa.

Pyhä Raamattu antaa todellisen maailmakuvan ihmiselle.

Ainoat esteet ihmisen löytää henkinen totuus elämästä ovat, itsepetos, väärä tieto, valheelliset ystävät, kierous, paholaisen juonit, pirut ja itse Saatana.

Omin voimin ihminen ei kykene saavutta henkistä totuutta, se vaatii nöyryyttä, hengen mikä hyväksyy Elämän Luojan armon, pelastuksen kautta Yeshua Hamashiach.

Käyttäjän JuhaMakkonen1 kuva
Juha Makkonen

#8
Pyhä Raamattu antaa todellisen maailmakuvan ihmiselle.
..............

Kirja joka väittää maailman olevan litteä ei todellakaan anna todellista maailmankuvaa :)

Vesa Leinonen
Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu

"3420 vuotta sitten Israelin kansa saapui heidän luvattuun maahan."

Kai ymmärrät tuon juutalaisnationalistipersujen propagandaksi?

Exodus nimittäin kirjoitettiin Baabelin vankeuden mainingeissa kun maattomille juutalaisille tuli siitä peppu kipeäksi.

Markku Kymäläinen

Karnaattu voi toki yrittää selittää historiaa toiseksi mutta Israelin saapuminen Egyptistä on aika hyvin dokumentoitu esim seuraava lyhennelmä : http://fkf.net/RonWyatt/ylitys/index.html . antaa eväitä lähteä tutkimaan tarkemmin pakoa Egyptistä ja reittiä Israeliin. Painavimmat argeologiset todisteet tulevat lähitulevaisuudessa esiin kunhan Saudi Arabiaan päästetään tutkijoita vapaasti.

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu

"Karnaattu voi toki yrittää selittää historiaa toiseksi mutta Israelin saapuminen Egyptistä on aika hyvin dokumentoitu"

En minä sitä ole kieltänytkään. Kyllä sieltä on väkeä siirtynyt ja siitä löytyy arkeologista todistetta Ramseksen kaupunkin tyhjentymisenä ja löytyy myös Midianien kansanmurhan jäänteitä ja eiköhän tuosta nyt DNA:takin löydy eri alueiden ihmisistä, että nähdään yhteistä perimää egyptiläisissä.

Kerroinkin että Genesiksen ja Exoduksen kirjoitusajankohta tiedetään paljon uudemmaksi, Baabelin vankeuden jälkeiseksi ja egyptistä lähtemiseen sekoittuukin kovinkin eläväisesti babylonialainen mytologia. Se että egyptistä on lähdetty ja on teurastettu midianilaisia onkin enemmän ja vähemmän perimätietoa.

Sen sijaan "jumalallinen oikeutus" palestiinan alueeseen on tietenkin juutalaisnationalistien propagandaa. Se että ovat lähteneet egyptistä ja matkallaan tehneet kansanmurhaa, on aika heppoinen oikeutus johonkin maalänttiin.

Jos palestiinan alueen oikeutusta perustellaan väkivallalla, on se oikeutus myös mennyt kun väkivallalla roomalaiset laittoivat kapinoivan provinssin kuriin.

Markku Kymäläinen

Tässä tulemmekin perimmäisten asioiden äärelle: onko maailmassa toimija, jota nimitetään Israelin jumalaksi, Jahve , Elohim tai mitä nimeä hänestä käytetäänkin missäkin kielessä. Ja toiko Hän Israelin pois Egyptistä vai tuliko israelilaisten mieleen vain häippäistä. Oliko israelin kanssa niin voimakas, että sanoi että moro me mennään. Koittakaa pärjätä.

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu

Kyllä siellä egyptissä jotain hämminkiä oli.. Noihin aikoihin pystyy tietääkseni jäljittämään uuden valtakunnan alun, yhden kaupungin autioitumisen ja oisko siellä jotain luonnonmullistusta ollut ja rähinää, että ihmiset lähti liikkeelle.

Ei tuohon mitään jumalaa tietenkään tarvitse. Homman pointti on se, että millään jumalalla ei voida perustella oikeutusta maalänttiin kun se on uskonvarainen asia. Yhtä hyvin minä voin vaatia koko jerusalemia itselleni ja hätistää sieltä kaikki vääräuskoiset juutalaiset, kristityt ja muslimit kun minun jumalani on se oikea jumala ja sanoo että näin on.

Toimituksen poiminnat