Totuus Kauneus ja Hyvyys Arvollinen ihmisen elämä koostuu; totuudesta, kauneudesta ja hyvyydestä.

Kansa sekoilee tietämättömyydessä

  • Hyvän ja pahan voimien taistelu. The Nemesis Book.
    Hyvän ja pahan voimien taistelu. The Nemesis Book.

Mikäpä voisi olla enemmän haitallinen ihmisen älylle, tajunalle ja ymmärrykselle? kun tosiasioiden tasavertainen sekoitus.  Alentaa ihmisen mielen ajattelu tylsään tietämättömyyteen.

Pyhä Elämän Luoja on huippu älykäs olento, Hän on luonut ihmiselle elävän luonnon, missä ihminen voi teroittaa tajuntaa, mielikuvitusta, luovuutta, ja taiteellista elämää. 

Maailman kaikkeus on luotu älyllisen Luoja olennon kautta. Luojalla on äly, tajunta, mielikuvitus, tahto, muisti ja tunteet.

Tasavertaisuus sekoitetaan tasa-arvoin sekoituksella, siten että ihmiset ketkä eivät arvosta Pyhää sanaa, 3440 vuoden takaa. Elämän Luoja on ulkopuolella aikaa ja tilaa, jos Hän haluaa sanoa jotain tutlevaisuuden suhteen, Hän voi sen tehdä vaikkapa 10,000 vuotta sitten. Miten se on mahdollista? Siten että Luoja on meidän aika ja tilan ulkopuolella. Ei mitän estettä sieltä käsin, suhteessa menneisyys, tai tulevaisuus. 

 

Ihmiselle annettu Pyhässä Raamatussa moraali arvojen selkäranka

Ihmiset ketkä hylkäävät Luojan antamat Pyhän Raamatun moraali arvot, vaativat että Luojan antamat moraali arvot pitää hylätä, kieltää ihmisiltä yhteyskunnan lakien avulla.

Sellainen sekoitus sekoittaa ihmisen mielen moraalista ajattelun kykyä. Samalla moraali arvoja vastaan kapina tylsyttää ihmisen mielen älyn toimintaa. Menettävät mielen tajun suhteessa Elämän Luojan kunnioitus, ja ihmisen elämän merkitys.  Elämä maan päällä on ihmeellinen. Ihmisen pitää kunnioittaa elämää pyhänä elämänä. Arvostaa elämää pyhänä elämänä. 

 

Ihmisen rooli elämässä, maan päällä

Ihmisen rooli Luojan maailmassa ei ole se että tylsyttää ja romuttaa Luojan antamia lakeja. Ihmisen henkinen olento kuolee hengellisesti, jos ihminen ei kunnioita Elämän Luojaa.

On kohtuullista ihmisen henkisen olennon äly, tajunta ja tahto, osoittaa kunnioitusta Luojalle ihmisen ja luonnon ympäristön elämästä. Kaikki eläimet ja linnut, kalat kunnioittavat elämää, Luojan antamaa elämää.

Historian suhteen, luultavasti kaikesta röyhkein ylimielinen olemus Luojan suhteen oli pudonnut enkeli, ja tekee nyt urakalla Saatanan työtä.  Toiseksi röyhkein ylimielinen olemus on ihmisen luonne. 

        

Onko musiikin nootit kaikki tasavertaisia?

Onko pianon avaimet kaikki tasavertaisia? Vastaus: Ei ole.

Musiikin soittaminen ja kuunteleminen olisi älytön ääni, jos noottien erikoisuutta ei arvosteta. Musiikki parhaassa muodossa puhuu musiikin nootti kieltä, älyllistä kieltä, mihin ihmisen elävä sielu voi ottaa yhteyttä ja nauttia sen hengellisestä viestistä. Enemmän hengellisen, tai enemmän himottava ihmisen aisteille. Musiikki puhuu kieltä, olipa siinä ihmisen ääni mukana tai ei.

Musiikin kuunteleminen vaatii älyä, ja tajuntaa ja korvat ihmiseltä mitkä kuulevat musiikin viestin, että siihen voi ottaa yhteyttä.  

 

Onko kirjoituksen alfabeetin kirjaimet kaikki tasavertaisia?

 Sanan kirjaimien sekoitus: apttsoueIslekvahululhvaniaeturspsIenodtnolekoprnhear

Lause jae. Sananlasku 1:7.

Sehän on absurdi ajatus, etteikö kirjaimilla olisi uniikki merkitys älyllisessä viestinnässä.

Sehän on tietämätöntä, älytöntä, ajatella ja vielä väittää vasten ymmärrystä, että musiikin nootit olisivat kaikki yhtäläisiä, ja samanlaisia.

 Musiikista on paljon näytteitä siitä, miten musiikki puhuu älyllisellä musiikin kielellä. Musiikki voi myös edustaa laajaa ihmisen tunne elämän skaalaa.  Ihminen on luotu Luojan kaltaiseksi, äly, tajunta, mielikuvitus, tahto, muisti ja tunteet. Ihmisen mielen äly ja ymmärrys ohjaa ihmisen kehitystä ja toimintaa.    

Ihmisen älyn ja mielen kehitys vaatii ympäristön missä on paljon monipuolisuutta, laajassa mittakaavassa kuin vuoret, meren syvyydet, ja avaruuden syvyys.  Luojalla on älyä, tajuntaa, mielikuvitusta ja luovuutta rajattomasti, siksi loi ihmistä varten luonnollisen elämän ympäristön, mikä on tarkoituksen mukaisesti luotu ihmisen elävää sielua varten.

”Tällä hetkellä tiedetään noin 391 000 lajia, suonikasveista, joista noin 369 000 lajia (tai 94 prosenttia) ovat kukkivia kasveja Yhdistyneen kuningaskunnan kuninkaallisen kasvitieteellisen puutarhan Kew, raportin mukaan.”  -Mongabay.com

 

Elävät kasvit luonnossa ovat osa monipuolista ympäristöä

Tiedon tasa-arvoinen sekoitus harmaaksi massaksi.

Muistuttaa jotenkin keinotekoiseksi margariiniksi. Harmaata massaa keltaisen ruoka värin kera. Onko voi ja margariini yhtä ja samaa? Ajatteluttomalle ihmiselle se voi olla yksi ja sama asia. Mutta jos menee voi tehtaalle, ja kysyy sieltä, ”onko voi ja margariini yhtä ja sama ainetta”? Vastaus takaisin voi olla kiertelyä, poliittinen, populismi, lepytystä, tai suorastaan holhoamisen vastaus.  Todellisuudessa voi ja margariini ei ole yhtä ja samaa ainetta.

Transrasvat

”Osa margariineista sisältää epäterveellisinä pidettyjä transrasvoja, ja EU:ssa ollaan kaavailtu asetusta, joka määräisi näistä merkinnän pakkauksissa. Suomessa margariineissa käytettiin transrasvoja vielä 1990-luvun puoliväliin saakka. Sen jälkeen Suomessa ja joissain muissa maissa on alettu käyttää uusia valmistusmenetelmiä, joiden ansiosta transrasvojen määrää on saatu vähennettyä. Finelin mukaan suomalainen margariini sisältää nykyisin transrasvaa 0,3–0,5 % painosta. Eviran tutkimuksen mukaan alle puolessa Suomessa myytävistä margariineista ja levitteistä on transrasvoja, ja pitoisuudet ovat pieniä, eikä niillä ole terveydellistä merkitystä.”

Historia

”Margariini keksittiin Ranskassa 1869, jolloin voita oli niukasti ja sen hinta oli korkea. Keisari Napoleon III oli julistanut 1866 kilpailun, jonka tarkoituksena oli tuottaa halvempi voin korvike. Kilpailun voitti Mège Mouriès, jonka teorian mukaan rasva liukenee lehmän utareesta maitoon. Niinpä hän sekoitti naudan rasvaa, kuorittua maitoa ja palan utaretta. Hän keksi, että mikäli nämä ainesosat prosessoidaan kylmässä ja kuumassa, tuloksena on hyvin voimainen aine, joka oli helmen vaalea. Kreikan sanan helmi margarites mukaan hän antoi tuotteelleen nimen margarine.lähde?

Maatalousmaissa margariini koettiin uhaksi voille. Suomessa margariinin valmistus oli kiellettyä vuoteen 1909. Kasvisvoin valmistaminen oli sen sijaan tulkinnanvarainen kysymys, ja niinpä Suomen ensimmäinen margariinitehdas aloittikin tuotantonsa vuonna 1908 Turussa valmistamalla nimenomaan kasvisvoita. Varsinaisesti Suomen margariiniteollisuus käynnistyi vasta ensimmäisen maailmansodan jälkeen, jolloin ankaran rasvapulan takia ja voimakkaan markkinoinnin johdosta margariinin käyttö yleistyi. Valtio käynnisti oman margariinitehtaansa Helsingin Sörnäisissä vuonna 1924. Tehdas suljettiin vuonna 1992.”

https://fi.wikipedia.org/wiki/Margariini

 

Suomessa yhteyskunnan ihmisissä on paljon tietämättömyyttä

Suomen yhteiskunnan ihmisten tietämättömyys on monesti yllättävä, se johtaa kysymykseen missä on ollut Suomen johtajien pää viime 50 vuotta? Kun yhteyskunnan tietämättömyyden tilanne, ja kansan henki suhteessa rehellinen totuuden henki on niin pahasti tukossa.

 

Suomen yhteyskunta on ollut kyvytön nousemaan henkisesti

Tarkoitan kyvyttömyydellä sitä, että se sama Neuvostoliiton Saatanan kaltainen painostus henki vuosilta 1917-1939,40, yhä riesaa Suomen yhteyskunnan henkeä. 

Se Venäjän vallankumouksen henki 1900-1917, Bolsevikkien kapina, Venäjän sisällissota, tuotti henkisen ympäristön Venäjälle. Se henkinen ympäristö on syy ja seuraus tuote Bolsevikkien ja Stalinin henkisen maailmankuva tuote. Heidän toimet laukaisi henkisen voiman ympäristön Venäjälle. Se henkinen ympäristöllä oli painostava vaikutus Itä Eurooppaan, ja Pohjoismaihin. Se oli myös ateisti valtion julistus 1922-1991.

Sen saman Stalinin hengen vaikutuksen olisi voinut löytää myös Kiinasta 1950-1980? Ja sen saman hengen vaikutuksen löytää Pohjois- Koreasta 1950-2018.

 

Miksi Suomi on Venäjän-Neuvostoliiton painostuksen hengen lähipiirissä?  

Osa syy siihen on naapuri Venäjä, Geopoliittinen ja henkinen painostus mikä tuottaa automaattisesti jänniteitä. Se on sama kaltainen jännite, jos ihminen menee marja metsään, ja mättään toisella puolella nukkuu karhu päiväunia. Se on luonnollinen reaktio ihmiseltä, petoeläin karhun ja ihmisen voiman epäsuhde.

 

Ihmisen ja karhun voiman epäsuhde

Luojan on luonut ihmisen, ja luoja on luonut karhun.

Mikä merkitys karhun lihan voimalla on ihmiseen?

Onko niin että ihmisen pitää alistua karhulle?

Luonnon metsässä ihmisen on hyvä välttää karhun yhteenoton, siitä voiman epäsuhteen vuoksi. Ihmisillä korpi metsässä on karhu koiria sitä varten, että karhun läsnäolon koiran aistit havaitsevat ja varoittavat.

Mitä Pyhä Raamattu sanoo ihmisestä ja karhu suhteesta?

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Liitto Nooan kanssa

”Jumala siunasi Nooan ja hänen poikansa ja sanoi heille: "Olkaa hedelmälliset ja lisääntykää ja täyt- täkää maa.

2 Kaikki villieläimet ja taivaan linnut, kaikki maan päällä liikkuvat eläimet ja meren kalat pelkäävät ja säikkyvät teitä; ne on annettu teidän valtaanne.

3 Teidän ravintonanne olkoot kaikki olennot, jotka elävät ja liikkuvat. Ne kaikki minä annan nyt teille, niin kuin annoin teille vihreät kasvit.

4 Mutta lihaa, jossa vielä on jäljellä sen elämänvoima, veri, te ette saa syödä.

5 Ja jokaisen, joka vuodattaa teidän verenne, teidän elämänvoimanne, minä vaadin tilille. Minä vaadin tilille jokaisen eläimenkin. Vaadin tilille jokaisen ihmisen, joka vuodattaa lähimmäisensä veren.”

 

--------------------------------------------------------------------------------------

Genesis 9:2.

”Kaikki villieläimet ja taivaan linnut, kaikki maan päällä liikkuvat eläimet ja meren kalat pelkäävät ja säikkyvät teitä; ne on annettu teidän valtaanne.”

”ne on annettu teidän valtaanne.”

--------------------------------------------------------------------------------------

Itse Elämän Luoja sanoi että. ”Kaikki villieläimet ja taivaan linnut, kaikki maan päällä liikkuvat eläimet ja meren kalat… ”ne on annettu teidän valtaanne.”

Siksi karhu kunnioitus tai ylistys ei ole ylempänä ihmisen kunnioitusta.

Luonnon uskot satoja vuosia sitten, saattoivat tehdä karhusta jonkunlaisen metsä jumalan, karhun luonteen, lihan voima, tai sen aistillisten älykkyyden tähden.  

Oikea arvo järjestys on antaa Elämän Luojalle (Elohim) kaikista korkein kunnioitus, arvostus ja pelko.  

------------------------------------------------------------------------------------------

Elämän Luojan pelko vai karhun pelko?

Sananlasku 9:13.

”Joka Herraa pelkää, vihaa kaikkea pahaa.

Ylpeyttä minä vihaan, kopeaa mieltä, pahoja tekoja ja vilpillistä puhetta.”

------------------------------------------------------------------------------------------

 

Missä ovat Pyhän Raamatun sanan julistajat Suomessa?

 

Sanalasku 29:18.

”Ellei profeettoja ole, kansa villiintyy, onnellinen se, joka Herran lakia seuraa.”

 

Proverbs 29:18  (NAB)

“Where there is no vision, the people are unrestrained, But happy is he who keeps the law.”

 

Proverbs 29:18 King James Version (KJV)

“Where there is no vision, the people perish: but he that keepeth the law, happy is he.”

 

Villiintynyt Kansa tuhoaa itsensä

Suomi tuhoaa itsensä epäuskolla ja mielettömyydellä.

----------------------------------------------------------------------------

Kirje Galatalaisille 6:7-10.

”Älkää pettäkö itseänne! Jumala ei salli itseään pilkattavan. Mitä ihminen kylvää, sitä hän myös niittää.

8 Joka kylvää siemenen itsekkyyden peltoon, korjaa siitä satona tuhon, mutta se, joka kylvää Hengen peltoon, korjaa siitä satona ikuisen elämän.

9 Meidän ei pidä väsyä tekemään hyvää, sillä jos emme hellitä, saamme aikanaan korjata sadon.

10 Kun meillä vielä on aikaa, meidän on siis tehtävä hyvää kaikille, mutta varsinkin niille, joita usko yhdistää meihin.”

----------------------------------------------------------------------------

Suomi on kyvytön nousemaan Pyhän uskon jaloille

Elohim on valo

----------------------------------------------------------------------------

1 John 1:5-7.

”Tämä on se sanoma, jonka olemme häneltä kuulleet ja jonka julistamme teille: Jumala on valo, hänessä ei ole pimeyden häivää.

6 Jos sanomme elävämme hänen yhteydessään mutta vaellamme pimeässä, me valehtelemme emmekä seuraa totuutta.

7 Mutta jos me vaellamme valossa, niin kuin hän itse on valossa, meillä on yhteys toisiimme ja Jeesuksen, hänen Poikansa, veri puhdistaa meidät kaikesta synnistä.”

---------------------------------------------------------------------------

Matteus 21:21,22.

”Jeesus vastasi: "Totisesti: jos teillä olisi uskoa ettekä epäilisi, te ette ainoastaan tekisi tätä viikunapuulle, vaan te voisitte sanoa tälle vuorellekin: 'Nouse paikaltasi ja paiskaudu mereen', ja niin tapahtuisi.”

”Mitä tahansa te uskossa rukoillen pyydätte, sen te saatte."

----------------------------------------------------------------------------------------

Luukas 5:1-7

Jeesus kutsuu Pietarin ja muita opetuslapsia

”Kun Jeesus eräänä päivänä seisoi Gennesaretinjärven rannalla ja väkijoukko tungeksi hänen ympärillään kuulemassa Jumalan sanaa,

2 hän näki rannassa kaksi venettä. Kalastajat olivat nousseet niistä ja huuhtoivat verkkojaan.

3 Jeesus astui toiseen veneistä ja pyysi Simonia, jonka vene se oli, soutamaan rannasta vähän ulommaksi. Sitten hän opetti kansaa veneessä istuen.

4 Lopetettuaan puheensa Jeesus sanoi Simonille: "Souda vene syvään veteen, laskekaa sinne verkkonne."

 5 Tähän Simon vastasi: "Opettaja, me olemme jo tehneet työtä koko yön emmekä ole saaneet mitään. Mutta lasken vielä verkot, kun sinä niin käsket."

6 Näin he tekivät ja saivat saarretuksi niin suuren kalaparven, että heidän verkkonsa repeilivät.”

7 He viittoivat toisessa veneessä olevia tovereitaan apuun. Nämä tulivat, ja he saivat molemmat veneet niin täyteen kalaa, että ne olivat upota."

-------------------------------------------------------------------------------------

 

Elämme nyt 2018 vuotta.

Pienet pohjoismaat ajautuvat hajalle helposti ison karhun painostuksen alla.  

Pyhässä Raamatussa on kirjoitettu, että ihmisen pitää arvostaa, kunnioitta ja palvella Elämän Luojaa (Elohim).

Suomen pitää saada ote Elämän Luojan uskosta. Liian paljon aikaa on mennyt että Suomalaiset pelkäävät karhua enemmän kuin Elämän Luojaa. Ovat hengellisesti niin epäuskoisia ja itsekkäitä, että Bolsevikit, kapinalliset, väkivaltaiset, anarkistit, Stalinin hengen kaltaiset hirviöt.  Suomalaiset eivät tajua laitta laittomien toimintaa ruotoon. Tietämättömästi uskovat että Saatana ja Elämän Luojalla olisi tasavertainen sijainti maan päällä, eikä vaan Suomalaisessa yhteyskunnassa.

Kun Molotov ja Stalin tulivat ja sanoivat että Suomalaiset rikkovat lakeja, aloittivat sodan 1939, ja olivat velkaa Neuvostoliitolle, maksettava sotakorvauksista 1940, koko Karjalan kannas, Viipurin kaupunki, sadat juna veturit ja tuhannet juna vaunut, suuri osa Suomalaista kumartui maahan karhun palvelukseen.

Se meni silloin hyvin livakkaan läpi Stalinin tahdolle, vaati vielä Rovaniemeltä rautatietä Sallan kaupunkiin. Hyvin sukkelasti menivät vaatimukset läpi.

Sitä samaa Laittomuuden anarkiaa Stalin vaati 1944 - 1945. ja hujakasti meni taas Stalinin tahto läpi. Vaikka oli ammatti rikollinen vuosilta 1900 lähtien.  39 vuotta laittomassa toiminassa, massa murhaaja ja ammatti rikollinen. Miksi Suomi sellaista hirviötä alkoi palvomaan karkun palvomuksen tavalla?  Niin kuin synkän metsän "kuningas"?  Se on kierollinen käsite ihmisten yhteyskunnalle. 

Pyhä Raamattu vaatii ihmistä kunnioittamaa, palvomaan ja pelkäämään Elämän Luojaa, Adonai, Elohim.  Pyhä Luoja ei ryöstä, eikä raiskaa viattomien ihmisten omaisuutta.  Miksi sitten ihmiset palvovat Saatanan voimaa ja valtaa? Se on järjetöntä, tietämättömät ihmiset palvelevat Saatanaa maan päällä.    

Venäjän johtajien lähipiiri,ovat osoittanet usean kerran heidän uskon Stalin voimaan ja valtaan. Venäjän johtajien mielessä Stalinin valtakunta oli laillinen ja legitiimi. Se ilmaisee miten ristiriitaiset, ja laittomasti ovat pihalla, heidän mielen ajatukset suhteessa Pyhän ramatun opetus ihmiskunnalle. Venäjän johtajat eivät hyväksy Pyhän Raamatun sanaa. Joseph Stalin poltti ja tuhosi Pyhän Raamatun opetuksen Neuvostoliitossa. Miten Suomalsiet voivat olla niin tukossa hengellisesti, etteivät hylkää karhun palveluksen, ja alkaa kunnioittamaan Elämän Luojaa Elohim.    

 

Miksi Suomen kansa ei pystynyt vastustamaan Saatanan valheita?

Siksi että Suomen kansalla on enemmän uskoa ja palvontaa metsän karhulle, kuin Elämän Luojalle (Elohim).

Suomessa Kristityt pitää julistaa Pyhää Raamatun Sanaa.

Vastustaa sellainen maailman henki Suomessa mikä on täynnä epäuskoa, laittomuutta, kapinaa ja moraali arvoja vasten anarkiaa.

Arkkipiispa Mäkinen oli täynnä maailman henkeä, epäuskoa, laittomuutta ja puhui vasten Pyhän raamatun sanan opetusta.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Hesekielin kirje 3:18

"Ihminen, minä olen pannut sinut Israelin kansalle vartijaksi. Kun kuulet suustani sanan, sinun tulee varoittaa heitä minusta.

”Kun minä sanon jumalattomalle, että hänen on kuoltava, asetan sinut vastuuseen hänestä. Ellet sinä puhu hänelle, ellet varoita häntä hänen jumalattomuudestaan pelastaaksesi hänet, hän kuolee syntiensä tähden -- ja hänen kuolemastaan minä vaadin tilille sinut.”

”Mutta jos sinä varoitat jumalatonta eikä hän silti luovu jumalattomuudestaan, ei käänny pahoilta teiltään, hän kyllä kuolee syntiensä tähden mutta sinä pelastat elämäsi.”

--------------------------------------------------------------------------------------

 

Röyhkeyden ylimielisyys

Jesaja 13:11

”Minä, Herra, vaadin maailman tilille pahuudestaan ja jumalattomat synneistään.”

”Minä teen lopun röyhkeiden ylimielisyydestä, painan maahan väkivaltaisten ylpeyden,”

” ja ihmisiä on oleva vähemmän kuin puhdasta kultaa, vähemmän kuin Ofirin jalokultaa.”

https://raamattu.fi/1992/Jes.13.html#o32

----------------------------------------------------------------------------------

Sanalasku 11:21.

”Totisesti, paha ei rankaisua vältä, mutta vanhurskaan suku pelastuu.”

Saarnaaja 8:11.

”Sitten minä näin, miten jumalattomat tulivat ja tunkeutuivat pyhäkköön. Palatessaan he kerskailivat kaupungilla teostaan. Turhuutta kaikki.

11 Milloin pahaa tekoa ei pian seuraa rangaistus, ihmiset rohkaistuvat pahantekoon:

12 moni syntinen tekee pahaa sata kertaa ja elää silti kauan. Tiedän kuitenkin, että Jumalaa pelkäävälle käy hyvin hänen jumalanpelkonsa johdosta, 13 ja tiedän myös, että jumalattomalle ei käy hyvin: koska hän ei pelkää Jumalaa, hänen elinpäivänsä häipyvät kuin pakeneva varjo.”

----------------------------------------------------------------------------------

Jesaja 3: 11

”Voi jumalatonta! Hänen käy huonosti,

hänelle tehdään niin kuin hän itse teki.”

---------------------------------------------------------------------

Psalmi 34:21-23.

”Jumalattoman tuhoaa hänen oma pahuutensa, tuomion saavat vanhurskaan vihamiehet.

”Niitä, jotka turvaavat Herraan, ei kohtaa tuomio. Hän lunastaa heidät vapaiksi.”

Sananlasku 17:15

”Vapaus syylliselle, tuomio syyttömälle, kumpaakin Herra kammoksuu.”

-----------------------------------------------------------------------

Matteus 25:41.

41 "Sitten hän sanoo vasemmalla puolellaan oleville: 'Menkää pois minun luotani, te kirotut, ikuiseen tuleen, joka on varattu Saatanalle ja hänen enkeleilleen. 42 Minun oli nälkä, mutta te ette antaneet minulle ruokaa. Minun oli jano, mutta te ette antaneet minulle juotavaa. 43 Minä olin koditon, mutta te ette ottaneet minua luoksenne. Minä olin alasti, mutta te ette vaatettaneet minua. Minä olin sairas ja vankilassa, mutta te ette käyneet minua katsomassa."

-------------------------------------------------------------------------------------

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Vesa Leinonen

Venäjällä 1900 luvun kapinaa, väkivaltaa ja anarkiaa.
Tuotti suuren yrityksen saada aikaansa uuden maailman järjestyksen, Saatanan voimat varat maailman valtaan, ja poistaa Luojan antama Pyhä Henki.

1917-1922 Venäjän sisällisota. Miljoonat uhrit.

1922 Karl Marx, Lenin ja Stalinin mielenmukainen Neuvostoliiton Utopia.

Miten se onnistui auttamaan ihmisten arkipävän kärsimyksiä Venäjällä?

1922-1940?

Mao Tsun hyväksyi Neuvostoliiton ateisti valtio mallin Kiinaan.

Yksi hävitty taistelu laittomuutta ja anarkiaa vasten, tuotti valtavia seurauksi maailmalla, em. Kiinassa.

Suomen Luterilainen kirkko on ollut aikalailla kyvytön vaikuttamaan Suomen yhteyskunnan henkeen, epäuskoon, hedonismiin, Sodomon ja Gomoran kaltaiseen moraalittomuuteen.

Martin Lutheria varmasti hävettäisi Suomen Luterilaisen kirkon raamatun väärät tulkinnat. Samalla Martin Luther varmasti kieltäisi kirkkoa käyttämästä hänen nimeä siihen. Miksi kieltäisi?

Siksi että Raamatun tulkinta on maailman henkinen tulkinta.

Luther taisteli katollista kirkkoa vasten 500 vuotta sitten, siksi että Katollisen kirkon Raamatun tulkinta oli täysin pielessä.

Suomen Luterilaisen kirkon Arkkipiispa (Mäkinen) lupasi siunata homoavioliittoja.

Pyhä Raamattu ei sellaista salli.

Jeesus uskoi Pyhän Raamatun kirjotuksiin 1440 vuotta Mooseksen jälkeen, saamat laki Luojalta (Elohim).

Luther tulkitsi Raamatun 1517 vuotta yeshua Nazaretista jälkeen.

Miten Pyhän Raamatun merkitys voisi yhtä äkkiä muuttua 500 vuodessa?

Kenen luvalla se nyt tulkitaan eritavalla mitä Jeesus Nazaretista tulkitsi Pyhän Raamatun kirjoitukset?

Luther ei hyväksyisi ELK kirkon Homo avioliiton siunasuta kirkossa.
Sellaista ei löydy Pyhässä Raamatussa.
Aihe kyllä löytyy Sodom ja Gomorasta.

Matteuksen Evankeliumi video.

https://youtu.be/gIXIja6FmZs?t=128

Käyttäjän KaukoAalto kuva
Kauko Aalto

Itsensä kanssa kun keskustelee voi vastata jokaiseen kysymykseen mielestään parhaalla tavalla.

Käyttäjän LasseHietanen kuva
Lasse Hietanen

Hei. Kiitos Vesa. On suuri rikkaus lukea sinun kirjoituksiasi Lämpimin, Siunaavin terveisin Lasse.

Toimituksen poiminnat