Totuus Kauneus ja Hyvyys Arvollinen ihmisen elämä koostuu; totuudesta, kauneudesta ja hyvyydestä.

Suomen Ulkopolitiikan Oikeustieteen Hulavanne

 • Maailmakuva ihmisen elävässä sielussa
  Maailmakuva ihmisen elävässä sielussa

Suomen valtion 100 vuoden ulkopolitiikan historian tapahtumat ovat olleet yhtä suoralinjainen oikeustieteellisesti kuin Hellun hulavanne.

Puun takaa on tullut ulkopolitiikan kiero pimitys, törkeät valheet, jumalattomien porsaan reikiä ja Bolsevikki rikollisten anarkia henkiset salaliitot. Epälooginen diktatuurien älyttömyys, ja epäjärkeviä (irrational) sepityksiä.

Miksi Suomi, Viro ja Balttian maat oli pakotettu olemaan suuren Neuvostoliiton Johtajan, Joseph Stalinin maailmakuvan orja?  Pakko syötetty virheellinen maailmakuva 1900 vuoden alusta lähtien.

Ennen RUS oli Suomenmaa, Suomenlahti, Suomen kieli ja Suomalaiset, piste. Ennen RUS oli ahvenet, silakat, lohi ja hauki. Ennen RUS oli kettu, susi, hirvi, karhu, peura ja poro. Ennen RUS oli 4 vuoden vaihdetta, syksy, talvi, kevät ja kesä. Ennen RUS oli taivaan ja maan Luoja, Elohim. Ennen RUS oli kuu, aurinko ja tähdet.

Pyhässä Raamatussa on kirjoitettu, ketä ihmisen tulee kunnioittaa, pelätä, ja kenen tahtoa ja lakeja ihmisten tulee noudattaa.  Pyhässä Raamatussa ei lue, ”alussa RUS loi taivaan ja maan”, tai alussa Karl Marx, Stalin tai Lenin loivat taivaan ja maan” ei niin.     

Jobin kirja 38:

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Job+38&version=NIV

 

 Mikä on oikeustiede?

”Oikeustiede (juridiikka) on tiede, jonka tehtävänä on oikeusjärjestyksen sisällön tutkiminen ja sen systematisointi eli oikeudellisen informaation jäsentäminen hallittavaan muotoon. Tämän lisäksi oikeustieteen tehtävänä on tuottaa tulkintasuosituksia oikeudellisiin ongelmiin. Näihin tulkintasuosituksiin on puolestaan mahdollista vedota sallittuina oikeuslähteinä tuomioistuimissa.”

”Muun tieteellisen tutkimuksen tavoin myös oikeustieteellinen tutkimus perustuu teoreettisesti yleisen filosofian perustutkimukseen. Oikeusfilosofian tutkimuskohteet ovat monin osin samat kuin esimerkiksi moraalifilosofian. Oikeustiedettä ei kuitenkaan voida pitää yhteiskuntatieteenä, sillä se tarkastelee oikeusjärjestystä normikokonaisuutena eikä yhteiskunnallisena ilmiönä.”

https://fi.wikipedia.org/wiki/Oikeustiede

 

Suomen heimot ovat olleet 600 vuotta orjuuden ikeessä.

400 vuotta Ruotsin alaisena, 100 vuotta venäjän Keisarin alaisena, ja 100 Vuotta Neuvostoliiton Saatana hengen painostuksen alla.

Ihmiskunnan kysymys 100 vuoden ajalta ei ole, että onko joskus Saatanan pahan hengen voimat päässeet valtion virka asemiin, määräämään, pakottamaa ihmisiä palvomaan Saatanan hengen kaltaista maailmankuvaa?

Oleellinen kysymys miten usein ja paljon kansan ihmisten mieliä on pimitetty, pakotettu, väärällä maailmakuvalla?  

Ylhäältä päin alas, vaikkapa valtion harmaan vyöhykkeen älyttömyydellä, laittomuudella, epäoikeudenmukaisuudella, ja törkeällä omaisuuden ja tilojen ryöstöllä, em. Karjalan Kannas, Viipuri, Salla ja Petsamo.

Jos valtion johdossa on moraalittomat pelurit, velli housu pelkurit, tai jumalattomat ateistit, heidän äly ei leikkaa, eikä heidän asenne ikinä tule kävelemään pysty suorassa, kunnioittaen moraali lakia Pyhän Hengen valossa.

Harmaa kierous aina vetää kohti pimeään nurkkaan, siellä se tuntee olevan kotona turvassa.

 

Suomi 1939-1945

Suomen valtion edustajien selitykset, Neuvostoliiton ryöstö retkistä on loogisesti kiero, tieteellisesti virheellinen, hengellisesti pimeä ja vailla oikeata maailmakuvaa.

Kysymys:

 • Oliko Joseph Stalin 1917-1953 asema, Suomen korkein johto?
 • Oliko Bolsevikit oikeusvaltion henkeä kunnioittavia ihmisenä?
 • Mitkä arvot olivat Bolsevikkien korkein tavoite?
 • Oliko Pyhä Raamattu Bolsevikille Pyhän arvoinen?
 • Oliko Bolsevikille mikään asia Pyhää
 • Oliko Bolsevikkien maailmakuva virheellinen?  
 • Oliko Neuvostoliiton maailmakuva virheellinen? Sillä Bolsevikkien maailma kuvasta tuli Neuvostoliiton maailmakuva.          
 • Onko Venäjän johtajien 2000-2018 maailmakuva virheellinen?

Sillä Venäjän johtajien maailma kuva on tullut, ja peritty suoraan Neuvostoliitosta. Sen maailmakuva ytimessä on se saman Neuvostoliiton suuri voiman ja vallan henki, paholaisen henki. paholaisen henki siten, että se ei lävitse älyllistä järkevää rauhan omaista maailmakuvaa. Kysy itseltä, Oliko Joseph Stalin rauhanomainen johtaja?       Vastaus:          ?  

Sellainen virheellinen maailmakuva on ihmisen elävän sielun oikku, se on subjektiivinen ihmisen elävästä sielusta. Se on subjektiivinen ja samalla virheellinen.

Jeesus Nasaretista todisti Uudessa testamentissa, miten Saatanan voima maan päällä käyttää ihmisen elävän sielun subjektiivisuutta. Kiehtovat houkutukset, ihmisen ego kohdistuvat suuri hulluus, suuret lupaukset ja illuusiot, kytkevät Saatanan voiman pimittää ihmisiä tekemän Saatanan tahdon mukaista tuhoa maan päällä.   

Matteus 4: 1-11.     

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Matthew+4%3A1-11&version=NIV       

 

Salaliitto teoria.

"Laissa salaliitto viittaa kahden tai useamman henkilön tekemään sopimukseen laittoman toiminnan tekemisestä tai siitä, että joltain henkilöltä estetään lailliset oikeudet.

Toimintasopimus on siirryttävä lopputulokseen, riippumatta siitä, toteutetaanko se vai ei.

Suunnitelmia, joita tietty ihmisjoukko tekee laittomille tai salaisille tarkoituksille, voidaan pitää myös salaliittona.

Tutkittaaksesi tätä konseptia, pitää määritellä salaliitto.

Määritelmä: (Conspiracy).

Substantiivi

 • Kahden tai useamman henkilön tekemä sopimus rikoksen tekemisestä.
 • Toimet, jotka yhdistää yhteen laittomat päämäärät.

 

Mikä on conspiracy? (salaliitto)

"Salaliitto on kahden tai useamman henkilön välinen sopimus tai suunnitelma, laittoman toiminnan harjoittaminen, lainvastaisen tavoitteen saavuttaminen tai toisen henkilön lakkauttaminen hänen laillisista oikeuksistaan."

Salaliitto voi olla sitoutunut siirtämään suunnitelma eteenpäin, jokainen mukana oleva henkilö tuntee oman osuutensa. Ei ole välttämätöntä, että jokainen salaliittoon osallistuva henkilö harjoittaa - tai edes tietää - jokaisen vaiheen tai toiminnan, joka liittyy tavoitteen saavuttamiseen.

Salaliitoksen rikoksen syytteeksi voi joutua seuraavasta:

 1. Laillisia keinoja käytetään laittomien keinoin; tai
 2. Laittomia keinoja käytetään oikeudellisen tuloksen saavuttamiseksi.

 

Epätäydelliset rikokset

Kun useimmat ihmiset ajattelevat rikollisuutta, on usein oletettu, että syytetty on suorittanut rikoksen ja on joutunut siihen vaiheeseen missä on syytteet ja rangaistus.

On olemassa tiettyjä vaiheita mitä henkilö kulkee läpi ennen rikoksen toteuttamista.

 

     Idea - väärinkäyttäjällä on ajatus laittomasta toiminnasta.

    Arviointi - väärinkäyttäjä pitää idean hyviä ja huonoja puolia ja päättää, jatketaanko vai ei.

    Päätös - väärinkäyttäjä päättää jatkaa ajatusta tai suunnitelmaa.

    Valmistelu - väärinkäyttäjä valmistautuu rikokseen tai vääristää asiakirjoja, mahdollisti ottaa yhteyttä uhriin, tai aseen hankkimiseen.

    Aloitus - väärinkäyttäjä käynnistää suunnitelman.

    Toteutus - väärinkäyttäjä täydentää suunnitelmaa tai saavuttaa tavoitteen.

 

Miten monta todistusta on siitä olemassa, kuka, miten ja milloin varasti karjalan kannaksen?

 • Iso saaret Suomen lahdesta
 • Karjalan kannas kuntien kera
 • Viipurin kaupunki
 • Pohjois Karjalan kuntia
 • Vanha sallan seutu
 • Rovaniemi - Salla rautatie projekti 1940
 • Petsamon Kunta ja satama
 • Petsamo Nikkeli kaivos
 • Jäämemren kalastuksen tulot vuosilta 1945-2018.
 • Sota korjauksia vuonna 1940 (älytön kiristys Suomalaisille)
 • Sota korvauksia Neuvostoliiton ryösto retkistä 1939- 1945.

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Toimituksen poiminnat