Totuus Kauneus ja Hyvyys Arvollinen ihmisen elämä koostuu; totuudesta, kauneudesta ja hyvyydestä.

Kansojen johtajissa vakava maailmakuva kriisi

  • Uusi tulkinta Suomen 500 vuoden historiasta.
    Uusi tulkinta Suomen 500 vuoden historiasta.

Mikä on johtajan tärkein työ?

Johtajuus on kyse siitä, että auttaa tiimiä saavuttamaan tavoitteet.

Kirjoituksen aihe tässä on todella vanha aihe, mutta silti uskomatonta, miten kansojen johtajat ovat avuttomia purkamaan valheen romut pois tieltä, ja rakentamaan rehelliset raamit sen sijalle. Antamaan aitoa rehellistä moraali arvojen hengen esikuvaa heidän kansalle. Vaikkapa rehellisesti tuomita Toisen maailman sotarikokset, olleen rikoksia.

Sen sijaan, johtajat ovat kääntyneet vanhaan epämoraaliseen, laittomuuteen, piittaamaton röyhkeys, valehtelu, alanmaan vilppi, kiero pimitys, ja järjestynyt rikollisuus.

 

Terve lapsen järki erottaa valheet totuudesta. 

Mutta intohimoiset poliitikot ovat sokeita, usein vailla normaali ihmisen aivojen toimintaa. 

Kuka vaan normaali kasvatuksen ja kehityksen saanut ihmisen lapsi tunnistaa mikä ero on aidon rehellisyyden ja valheellisen kierouden välillä. Suuri valta Poliitikot usein sekoittavat kaikki harmaaksi, he eivät teroita kansalaisten ajattelua, vaan tylsyttävät sitä kaikenmaailman kieroudella, valehtelevat päin rehellisen naaman.

Yksi tunnistaa rehellisyyden merkityksen ihmisen sisäisessä sielussa. Älyn ja tajunnan kautta valvoo itseään ja omaa toimintaa ettei lähde epärehelliselle kierouden tielle.

Välimaa rehellisyyden ja epärehellisyyden välillä on usein tietämättömyyden välimaata.

Jos ihminen ei ajatelle järkevästi, ja antaa itsensä mennä sinne missä tie on levein ja vetää lujaa vauhdilla. Sitten tunteet voivat saada otteen ihmisen sielusta, että järki jää pudotetaan pois matkalla kyydistä.

 

Kadotukseen tuomitut johtajat

Historiassa on paljon ihmisiä ja johtajia ketkä antoivat itsensä, oman sielunsa mennä tietämättömyyden tietä, vauhdilla alas kohti älyttömyydettä.  Ajan mittaan älyttömyys sai heissä niin kovan otteen, että heistä tuli älyttömyyden edustajia, oman kansan ja ihmiskunnan vihollisia. Sillä he ylittivät kohtuullisen johtajan roolin, ja sen sijaan toimivat voiman ja vallan diktatuurina.

Mikä voima se oli mikä sai niin kovan otteen ihmisen elävästä sielusta? Että hylkäsi normaali ihmisen elämän arvojen kasvatuksen?

Usein miten se on houkutteen voima, kiusaus mikä lupaa enemmän voimaa ja valtaa. Johtajan uralla suuri lotto voitto? Millä saavuttaa valtavan paljon himottua omaisuutta, ja mainetta kansan tai muuten ihmisten silmissä.

Toinen mahdollinen voima mikä voi ajaa johtajan lähtemään älyttömyyden tielle voi olla ihmisen elävän sielun negatiiviset tunteet, viha, ja katkeruus. Koston himon tunteet voi hyvin helposti sokaista kansan johtajan mielen älyn normaalin tason toiminnan.

Äärimäisiä kansan johtajia on ollut monia viime 100 vuoden aikana.

  1. Mao Zedong
  2. Adolf Hitler
  3. Leopold II
  4. Josef Stalin
  5. Hideki Tojo

Em.  https://list25.com/25-of-historys-deadliest-dictators/5/

 

Hälyttävä piirre

Asia mikä on hälyttävää, sillä monet saman kansan johtajat ihailevat, tai toistavat niitä samoja ominaisuuksia, suhteessa sotilaallisen voiman ja vallan käyttö.  Saavuttaa itselle tai omalle kansalle suurempaa statusta, ottamalla väkisin jotain naapurin omaisuutta pois naapuri maalta.

Mitä se kertoo? Se kertoo heidän maailmakuvasta. Putinin maailmakuva on ihan yhtä primitiivinen ja sama suhteessa vallan ja voiman käyttö, kuin Bolshevikiit 1917 luvulla, ja Joseph Stalinin Neuvostoliitto utopia.

 

Sokea totuudelle

Samalla monet kansan johtajat ovat täysin sokeita sille mitä ovat tekemässä. He antavat tekosyitä miksi piti ottaa väkisin, ja miksi lakeja on rikottu tietoisesti. Ja miksi kansainvälisiä lakeja ja normeja ei tarvitse kunnioittaa. Yleensä heidän uskomus on että rikos ja väkivalta palkitsee paremmin.

Se todistaa miten kansojen johtajat ovat avuttomia johtamaan aidolla rehellisyyden moraali arvoilla. Heidän voima varat ovat laittomuuden voimavaroja, alamaan järjestynyt rikollisuuden taktiikkaa.

 

Maailma Uutiset G20 tapauksesta.

"The Russian interpretation of the cancellation, however, echoed that of some of Trump's critics at home, who noted the move came amid new challenges for Trump in the probe into Russia's alleged role in his 2016 election campaign.

"If the domestic situation and the pressure from Russophobes like Ukraine and its sponsors prevents the U.S. president from developing normal ties with the Russian president ... we will wait for another chance," Russian Foreign Minister Sergey Lavrov said, adding "love can't be forced."

Prominent Russian lawmaker Leonid Slutsky called Trump's cancellation — announced unexpectedly on Twitter just hours before the G-20 kicked off — "a show." He said Trump probably fears that if he meets with Putin, his domestic rivals "will call him a Russian agent."

The Russian leader, who views global politics as a cynical power play, sees himself as a consummate negotiator who can advance Moscow's interests through strong personal contacts with foreign leaders.

He repeatedly voiced a belief that Trump sincerely wants to improve ties with Russia but has been prevented from doing so by his political foes.

"Playing the Russian card has become a convenient tool for solving internal political problems," Putin said recently. "I hope it will end someday. Maybe it will happen in 2020 when the next U.S. presidential election is held and he will no longer have to constantly look back at those who engage in anti-Russian rhetoric."

Putin's wish list is topped by a desire to see an end to crippling anti-Russian sanctions imposed by the U.S. and its allies for Russia's annexation of Ukraine's Crimean Peninsula, its support for separatist insurgents in eastern Ukraine and other actions by Moscow.

Putin also wants to talk to Trump about his intention to opt out of the 1987 Intermediate-Range Nuclear Forces Treaty over alleged Russian violations. Putin strongly denied any Russian breaches of the pact.

The Russian leader has warned that if the United States deploys intermediate-range missiles that are currently banned under the treaty to Europe, Russia will have to target the nations that would host them.

Such weapons are seen as extremely destabilizing as they take just a few minutes to reach targets, leaving virtually no time for decision-makers and dramatically increasing the possibility of a nuclear conflict over a false attack warning or technical glitch."

 

-----------------------------------

Lähde: Fox News 1. 12.2018. Käänetty Englanti / Suomi.

 

Presidentti Trump jättää Venäjän Presidentin tapaamisen väliin.  

Venäjän tulkinta peruuttamisesta, kuitenkin toisti joillekin Trumpin kriitikot kotona, joka totesi, että tämä liike tuli Trumpin uusien haasteiden joukkoon koettelemassa häntä Venäjän väitetystä roolista hänen 2016 vaalikampanjassaan.

"Jos kotimaan tilanne ja Russofobian paineet, kuten Ukrainan ja sen sponsorit, estävät Yhdysvaltain presidenttiä kehittämästä normaaleja siteitä Venäjän presidentin kanssa, odotamme toista mahdollisuutta", Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov sanoi, lisäämällä "rakkaus ei voi" olla pakotettu. "

Merkittävä venäläinen lainsäätäjä Leonid Slutsky kutsui Trumpin peruutusta mikä oli - ilmoitettu yllättäen Twitterissä vain tuntia ennen G-20: n aloittamista - "show’na".

Hän sanoi, että Trump luultavasti pelkää, että jos hän tapaa Putinin, hänen kotimaiset kilpailijansa "kutsuvat häntä Venäjän agentiksi".

Venäjän johtaja, joka katsoo globaalipolitiikan olevan kyyninen vallanpeli, näkee itsensä täydelliseksi neuvottelijaksi, joka voi edellyttää Moskovan etuja voimakkailla henkilökohtaisilla yhteyksillä ulkomaisten johtajien kanssa.

Hän toistuvasti ilmaisi vakaumuksen siitä, että Trump haluaa vilpittömästi parempia siteitä Venäjän kanssa, mutta hänen poliittiset viholliset ovat estäneet sen.

"Venäjän kortin pelaamisesta on tullut kätevä työkalu sisäisten poliittisten ongelmien ratkaisemiseksi", Putin sanoi äskettäin.

"Toivottavasti se päättyy jonain päivänä. Ehkä se tapahtuu vuonna 2020, kun Yhdysvaltain presidentinvaalit järjestetään, eikä hänen tarvitse enää jatkuvasti katsoa niitä, jotka harjoittavat Venäjän vastaista retoriikkaa".

Putinin toiveiden luetteloon liittyy päättäväisyys lopettaa Yhdysvaltain ja sen liittolaisten asettamat Venäjän vastaiset pakotteet Venäjän liittymisen puolesta Ukrainan Krimin-niemimaalle, ja sen tukeminen separatisteja kapinallisia Itä-Ukrainassa ja muita Moskovan toimija.

Putin haluaa myös puhua Trumpille hänen aikomuksestaan irtisanoa vuoden 1987 keskitason ydinohjus sopimuksista, väitetyistä Venäjän rikkomuksista. Putin kiisti voimakkaasti sopimuksen rikkomukset Venäjältä.

Venäjän johtaja on varoittanut, että jos Yhdysvallat sijoittaa keskipitkän kantaman ohjukset, jotka tällä hetkellä kielletään sopimuksen nojalla Eurooppaan, Venäjän on kohdistettava niitä maita, jotka vastaanottavat niitä.

Sellaiset aseet pidetään erittäin epävakaisina, koska ne kestävät vain muutaman minuutin saavuttaakseen tavoitteet, jättäen käytännössä mitätön määrä aikaa päättäjille ja lisäävät voimakkaasti ydin yhteenoton mahdollisuutta väärän hyökkäysvaroituksen tai teknisen häiriön varalta.

 Lähde: https://www.foxnews.com/world/snubbed-by-trump-putin-charms-other-players-at-g20

 

Kirjoitus jatkuu Osa 2. Seuraavassa linkissä www.kotiuskontoisanmaa.fi/kansojen-johtajissa-vakava-maailmakuva-kriisi-osa-2/

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Vesa Leinonen

Uusi tulkinta Suomen historiasta. The Nemesis kirja 2018.

Kindle eBook versio.

https://www.amazon.com/kindle-dbs/entity/author/B0...

Vesa Leinonen

Fox News. 1 12.2018

https://www.foxnews.com/world/snubbed-by-trump-put...

"If the domestic situation and the pressure from Russophobes like Ukraine and its sponsors prevents the U.S. president from developing normal ties with the Russian president ... we will wait for another chance," Russian Foreign Minister Sergey Lavrov said, adding "love can't be forced."

Mitä Venäjän ulkoministeri Lavrov lausunta ilmaisee?

"Jos kotimaan tilanne ja Russofobian paineet, kuten Ukrainan ja sen sponsorit, estävät Yhdysvaltain presidenttiä kehittämästä normaaleja siteitä Venäjän presidentin kanssa, odotamme toista mahdollisuutta", Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov sanoi, lisäämällä "rakkaus ei voi" olla pakotettu. "

I. Jos kotimaan tilanne
II. Russofobian paineet,
III. kuten Ukrainan ja sen sponsorit,
IV. estävät Yhdysvaltain presidenttiä kehittämästä normaaleja siteitä Venäjän presidentin kanssa,
V. odotamme toista mahdollisuutta",

Tyypillinen Venäjän valtion johtajien asenne.

Venäjän johtajat tekevät epämoraalisia valintoja, selkeitä loukkauksia ja virheitä, mitkä ovat myös olleet vasten kansainvälistä lakeja.

Venäjän johtajien keino torjua laittomuudet syytökset, torjutaan puhumalla puppua. He sanovat syytökset olevan Russofobiaa.

Mikä Russofobian on?

Onko sillä mitään perää?

Mitä Pyhä Raamattu sanoo pahasta seurasta?

Paha seura pitää välttää.

Bad Company

1 Corinthians 15:33

"Do not be deceived: "Bad company corrupts good morals."

Se pitä paikan, Huono seura rappeuttaa.

Vielä enemmän kun huonolla seuralla on suuri sotavoima, ja mitä he käyttävät usein väärin, uhkaamalla pienempiä valtioita.

Vesa Leinonen

Re: "If the domestic situation and the pressure from Russophobes like Ukraine and its sponsors prevents the U.S. president from developing normal ties with the Russian president ... we will wait for another chance," Russian Foreign Minister Sergey Lavrov said, adding "love can't be forced."

Russian Foreign Minister Sergey Lavrov said, adding "love can't be forced."

What is the "love" relationship between Russian leaders and Ukraine?

On a scale of 1 -10?

Russian leaders treat all their neighbors like their private whore.

The same was with Soviet Union leaders.

The Soviet Union Stalin had many whores to choose from, either from the Baltics or from the Nordic countries.

Russian leaders are no better politically than whore mongers.

They corrupt anyone and everyone that comes under their influence.

Vesa Leinonen

Re: Russian Foreign Minister Sergey Lavrov said.

"If the domestic situation and the pressure from Russophobes like Ukraine and its sponsors prevent the U.S. president from developing normal ties with the Russian president....

"developing normal ties"?

Is the Crimea occupation normal?

Is the East Ukraine border war normal?

Is the Syrian civil war normal?

That is normal in a DELUSIONAL MIND state. To deny the Spiritual truth, and to deny the normal moral value facts. Instead, they build their own subjective mind worldview, skewed imaginary fantasies, that are seriously subjective, atheistic, political, nationalistic and self-serving.

That reveals the serious error, and deep psychological rift from normal moral values, that the Russian leaders manifest by their lawless deeds.

Joseph Stalin was not a "normal" leader.
He did not have normal moral values operating inside his being.

To glorify Stalin and the Soviet Union nationalism is not normal.
It is far from normal moral values.

People run screaming from such substandard in logic and reasoning.

The world will be better off when lunatic leaders are rejected NORMALLY.

NORMAL DEMOCRACY. Voice of the people to REJECT DICTATORS, with peaceful means. Is much closer to NORMAL, than Stalinism will ever know.

Toimituksen poiminnat