*

Totuus Kauneus ja Hyvyys Arvollinen ihmisen elämä koostuu; totuudesta, kauneudesta ja hyvyydestä.

Kaikki blogit puheenaiheesta Tieto

Raamatun Kirjat Sisältävät Luojan Antamaa Viisautta

Luojan viisaus tulee aina arvostaa, kunnioittaa Luojan viisauden näkökulmasta. Ihminen on todella petollinen vääntämään alkuperä tiedot kieroksi. Ihminen luonnollisesti peittää, kieltää tai puolustaa omia pahoja tekoja. Pahan teon siemen lähtee epäuskosta kun ihminen kieltää tunnustamasta Luojan viisauden yli oman mielen ymmärryksen. Perussynti, poistaa totuuden tiedon, omien subjektiivisten tunteitten/olosuhteiden eduksi.  

 

Mikä viisauden lähde ihmisen elämälle voisi olla enemmän luotettava kuin Luojan viisauden lähde?

Taistelu toimintakyvystä

Tieto ja aika kulkevat käsi kädessä. Molempia vaihdetaan esimerkiksi rahaan, mutta tarve täyttyy perustuloa kokeilevassa yhteiskunnassa nopeasti. Ylimääräisellä käydään hankkimaan taas ensin mainittuja.

Oppiminen on elämän suurimpia mielihaluja. Suuret mysteerit, kuten huolella ajoitetut tietovuodot saavat unohtamaan ajantajun. Meillä on myös taipumusta itsepetokseen. Joskus se tarkoittaa toimintakyvyn menettämistä, toisinaan sen saamista.   

Kuka on tervetullut Suomeen?

Kuka on tervetullut Suomeen?

 

Olen seurannut Suomen pakolais- ja maahanmuuttopolitiikkaa kohta lähes vuosikymmenen ajan, huvikseni, mutta myös työkseni. Asia kiinnostaa monestakin syystä, eikä vähiten siksi, että linkitän ne usein mielessäni ihmisoikeuksista käytävään keskusteluun ja osaksi siksi, että yhteiskunnalliset asiat kuuluvat meille kaikille.

Mitä on tehtävä? Osa 1

Jos halutaan ratkaista mikä tahansa ongelma, on kohdistettava energiaa tuon ongelman ratkaisemiseen. Energia on tietyn ajan aikana kohteeseen kohdistettua voimaa, E=FT. Tätä energiaa voidaan myös kutsua työksi, E=W. Jos siis haluamme saada aikaan positiivista muutosta yhteiskunnassa, tai sanotaan yleisesti, todellisuudessa, jos haluamme ratkaista ne vakavat ongelmat, jotka riivaavat maailmaamme, meidän täytyy tehdä työtä nimenomaan tätä tarkoitusta varten.

 

Kansanäänestys vastuutonta vallankäyttöä

Britanniassa jo yli kaksi miljoona ihmistä on allekirjoittanut vetoomuksen uudesta kansanäänestyksestä EU -jäsenyyden puolesta. Viime torstaisen äänestyksen tulos on 51,9 eron puolesta ja 48,1 eroa vastaan.

Etenkin nuoret ovat ravoissaan sodan jälkeisille suurille ikäluokille. 18 – 24 vuotta täyttäneistä 73 prosenttia kannatti äänestyksessä EU-jäsenyyttä. Vastaavasti 65 vuottä täyttäneistä noin 60 prosenttia kannatti eroa. Nuoret kokevat, että heiltä on nyt viety oikeus matkustaa ja työskennellä koko nykyisen EU:n alueella.

Mikä on DNA-digitaalisen tiedon alkuperä?

Jos tarkkaillaan vaikutusta, jos sinä haluat selittää sen, ja jos haluat selvittää sen käyttämällä historiallista tieteellistä menetelmää, viittaamalla syyhyn, joka tiedetään tuottavan jonkun vaikuttavat vaikutuksen kyseessä.

Joten kun etsimme elämän alkuperää, biologit, biokemistit, ja elämän kirurgit, se on erityisesti keskeinen asia, että meidän täytyy selittää se tiedon alkuperä, joka tekee elämän pyörimään. - Dr. Stephen Meyer.

Uusi Maailmanjärjestys on täällä - osa 5

Julius Caesar kertoo Gallian sotapäiväkirjoissaan äkänneensä upseerin opettamassa orjalle triviumia, eli kieliopista, logiikasta ja retoriikasta koostuvaa kriittisen ajattelun metodia. Caesar oli tästä suunniltaan ja nuhteli upseeria kovin sanoin. Olisihan tämän pitänyt tajuta, että jos orjat saisivat tietää roomalaisten ajattelumetodin, se tietäisi pian kapinaa.

Verottaja myönsi virheensä - Verottaja ja Tiedon entiset työntekijät osa 3

15.11.2014 kirjoitin otsikolla Verottaja ja Tiedon entiset työntekijät siitä, että verottaja on lähettänyt ahkerasti Tiedon entisille työntekijöille kirjeitä, joissa on ilmoittanut tekevänsä verotukseen oikaisun, koska Tieto on työntekijän irtisanoutumisen yhteydessä maksanut eläkevakuutusyhtiölle kertaluontoisesti eläkevakuutuksen. Entisille työntekijöille annettiin kirjeessä mahdollisuus antaa vastine ennen asian ratkaisemista.

MV-lehti, tiedon ja uskon anatomia

Suomalaiset saavat olla ylpeitä koulutusjärjestelmästään ja korkeasta teknologiastaan. Osaamme lisäksi lukea ja kirjoittaa. Tiedotusvälineemme pitävät meidät ajan tasalla päivän polttavista tapahtumista koti- ja ulkomailla. Tietoa on kylliksi, ellei liikaa.

Tiedätkö?

Tämä maa on mennyt niin outoon jamaan , että ihmiset kertovat tutkimuksissa olevansa maailman onnellisin kansa samalla, kun poliitikot kertovat mediassa kansan huonosta tolasta.

 

Mitä ihmettä meillä oikein tapahtuu?

 

Minä luulen, että olemme saavuttaneet pisteen, jossa kaikki on kaupan. Pisteen, jossa tieto leviää sekunneissa ympäri maapallon ja on kaikista voimista suurin. Tiedolla myydään tavaraa. Mutta sillä myydään myös asenteita. Haaveita. Onnellisuutta.

 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä